گروه امداد( یه آهنگه قشنگ داشت شبیهه این : آسیم لوله له له له سیم لوله یاده فیزیکه سوم بخیر)

ماجراهای مداد جادونوشته شده توسط mostafa_cpp:![]()
يه كارتوني بود كه يه قلمي بود كه نقاشي يه پسر بچه و يه خروس رو ميكشيد ، كسي يادش هست اسمش چي بود ؟ فك كنم قلم جادويي يا يه همچين چيزايي بود
اولین باری که اونو نشون داد من شبش کابوس اون خونه سوخته رو دیدم.نوشته شده توسط mostafa_cpp:گفتم قلم ياد نسخه جادويي افتادم كه از موي پسره قلم مو درست ميكردن :cheesygri
اون یارو برونکار رو که نشون میداد قسمته آخرش چوبین تونست بفهمه غاره برونکار کجاست و وارد اونجا شد. بعد از اینکه کلی از اون خفاش ها و سگها که تو کارتنش پر بود کشت به خودش رسید کشتنه برونکا خیلی هم سخت نبود راحت کشتش. بعدشم که رفت خونه (راستی اسمه اون دختره چی بود؟) بازم مثل همیشه شب به آسمون چشم دوخته بود و حسرت خونه رو میخورد که یهو اون دست بندش شروع کرد به خاموش روشن شدن و بعد از چند لحضه یه سفینه صاف اومد نشست رو تپه نزدیک خونه . بعد هم پر شکوه ترین صحنه زندگیم تا اون موقع اتفاق افتاد. دره سفینه باز شد ابتدا یه نوره شدید و بعد یک سایه یه نفر که جلوی نور ایستاده بود(یه ضرب المثل معروف میگه: یعنی کی میتونه باشه این وقت شب؟):confused:بعد که چشمها و دوربینها به نور عادت کرد..........
:drooling::shocked:
مادر چوبین رو دیدم که آغوش گشوده بود(برای من فکر کنم ولی چوبین زودتر پرید)
میگم بازم به اون عشقای پاک بچگی عشقه به یه نقاشی
دوبلاژ 5 کاراکتر هرگز از خاطرم محو نمیشه...
واقعا مایه ی افتخاره...
فکر کنم منظورش از فیزیک 3 بحث سیم لوله (سیم پیچ) اینا بود که تو آهنگه هم یه جورایی سیم لوله می گه.گروه امداد( یه آهنگه قشنگ داشت شبیهه این : آسیم لوله له له له سیم لوله یاده فیزیکه سوم بخیر)
نوشته شده توسط kourosh:محمد جان اهنگ پت پستچی رو میتونی اپلود کنی؟
Postman Pat, Postman Pat,
Postman Pat and his black and white cat,
Early in the morning, Just as day is dawning,
He picks up all the post bags in his van.
All the birds are singing, and the day is just beginning.
Pat feels he's a really happy man.
Everybody knows his bright red van,
All his friends will smile as he waves to greet them,
Maybe... You can never be sure,
There'll be knock...[knock knock] Ring [ring ring]
Letters through your door.
[Hee Hee]
All the birds are singing, and the day is just beginning.
Pat feels he's a really happy man.
Hmmm'ing tune till end..
اگر اشتباه نکنم تو این پروزه به عنوان طراح شخصیت کار کرده بود.نوشته شده توسط arash_13:در مورد هایدی منم تعجب میکنم ظاهرا غیر من کسی دیگه ای بهش اشاره نکرد . خیلی قشنگ بود . اونطور که من شنیدم از کارهای میازاکی هستش . کسی در این مورد چیزی میدونه؟
در مورد بی خانمان بودن رمی بله بی خانمان بود!!! ولی اسم کارتون همین رمی هست اگر اشتباه نکنم.نوشته شده توسط arash_13:بی خانمان این بود ؟ نه؟
جناب برونکا رو منظورتون هست؟برای پیدا کردن اسمش یک بار تو قطار(بیکار بودیم!)با دوستان کلی فکر کردیم که اخر بعد از کلی نام بردن از کلمه های بی معنی من رسیدم به برونکی که دوستم اصلاح کرد وشد برونکا.نوشته شده توسط dinosaur:راستی عکس از دشمن چوبین دارین ؟ همون بود که شبیه یه حوله دراز بود و یه دماغ دراز هم داشت یا دارم اشتباه میکنم ؟!
.....البته این کارتون هم از تیغ سانسور در امان نمونده بود..نمونش اون قسمتی که تیم امید با تیم فوتبال دختر ها بازی میکنه