کارتون های قدیمی

گروه امداد( یه آهنگه قشنگ داشت شبیهه این : آسیم لوله له له له سیم لوله یاده فیزیکه سوم بخیر)

خیلی بابا باحال این تیکه رو اومدی:D منظورت از فیزیک سال سوم چیه؟ نکنه همون مبحثیه که اسمش تو مایه های همون اهنگه بود:) من یادمه هر وقت دبیرمون راجع به اون مبحث که اسمش یادم نیست درس میداد ما پشت سرش این صدا رو در می اوردیم.:cheesygri یادش بخیر ای میخندیدیم.ما رو بردی به چندین سال قبل

راجع به اون دوستی که اسم 40 تا کارتون رو ردیف هم بگم بیشتر اینها رو شبکه های ایران پخش کرده خب همه دیدن دیگه;)

آزمایشگاه دریائی سال 2020... (با صدای همون یارو بخون :))

icon_lol.gif

يه كارتوني بود كه يه قلمي بود كه نقاشي يه پسر بچه و يه خروس رو ميكشيد ، كسي يادش هست اسمش چي بود ؟ فك كنم قلم جادويي يا يه همچين چيزايي بود

گفتم قلم ياد نسخه جادويي افتادم كه از موي پسره قلم مو درست ميكردن :cheesygri

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
icon_lol.gif

يه كارتوني بود كه يه قلمي بود كه نقاشي يه پسر بچه و يه خروس رو ميكشيد ، كسي يادش هست اسمش چي بود ؟ فك كنم قلم جادويي يا يه همچين چيزايي بود
ماجراهای مداد جادو

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
گفتم قلم ياد نسخه جادويي افتادم كه از موي پسره قلم مو درست ميكردن :cheesygri
اولین باری که اونو نشون داد من شبش کابوس اون خونه سوخته رو دیدم.
یه کارتونه دخترونه که هیچ وقت نگاهش نمیکردم گفتم بگم هویجوری: گوش مروارید

اون یارو برونکار رو که نشون میداد قسمته آخرش چوبین تونست بفهمه غاره برونکار کجاست و وارد اونجا شد. بعد از اینکه کلی از اون خفاش ها و سگها که تو کارتنش پر بود کشت به خودش رسید کشتنه برونکا خیلی هم سخت نبود راحت کشتش. بعدشم که رفت خونه (راستی اسمه اون دختره چی بود؟) بازم مثل همیشه شب به آسمون چشم دوخته بود و حسرت خونه رو میخورد که یهو اون دست بندش شروع کرد به خاموش روشن شدن و بعد از چند لحضه یه سفینه صاف اومد نشست رو تپه نزدیک خونه . بعد هم پر شکوه ترین صحنه زندگیم تا اون موقع اتفاق افتاد. دره سفینه باز شد ابتدا یه نوره شدید و بعد یک سایه یه نفر که جلوی نور ایستاده بود(یه ضرب المثل معروف میگه: یعنی کی میتونه باشه این وقت شب؟):confused:بعد که چشمها و دوربینها به نور عادت کرد..........
:drooling::love::hug::shocked::oمادر چوبین رو دیدم که آغوش گشوده بود(برای من فکر کنم ولی چوبین زودتر پرید)
میگم بازم به اون عشقای پاک بچگی عشقه به یه نقاشی

wo0o0w
خیلی ممنون اخرش تو کفش نموندم و فهمیدم چی شد :) خیلی خوب تعریف کردی...

راستی میگم این سروش شیما این کارتون ها رو میفروشه یا فقط این جدید ها رو داره؟؟؟؟؟؟؟

دوبلاژ 5 کاراکتر هرگز از خاطرم محو نمیشه...

اره خداییش دوبلر های ایرانی کارشون حرف نداره چه اون زمان و چه الان یادمه چند سال پیش یه جایی خوندم که دوبلر های ایرانی بعده امریکا بهترین دوبلر ها رو دارن واقعا مایه ی افتخاره...
72.gif
72.gif
72.gif

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
wo0o0w

راستی میگم این سروش شیما این کارتون ها رو میفروشه یا فقط این جدید ها رو داره؟؟؟؟؟؟؟
امین معتاد شدی رفت ؟
راستی عکس از دشمن چوبین دارین ؟ همون بود که شبیه یه حوله دراز بود و یه دماغ دراز هم داشت یا دارم اشتباه میکنم ؟!

گروه امداد( یه آهنگه قشنگ داشت شبیهه این : آسیم لوله له له له سیم لوله یاده فیزیکه سوم بخیر)
فکر کنم منظورش از فیزیک 3 بحث سیم لوله (سیم پیچ) اینا بود که تو آهنگه هم یه جورایی سیم لوله می گه.
ولی از آهنگ خداییش فقط و فقط آهنگی که روی آنه شرلی (دختری با موهای قرمز) بود که البته آوازش رو نذاشت ولی خوانندش جورج مایکله و فوق العادس.

نوشته شده توسط kourosh:
محمد جان اهنگ پت پستچی رو میتونی اپلود کنی؟

بروبچ و آقا کورش
این هم آهنگ پت پستچی ، البته مال خودم یکمی فرق داره بعدا اگه شد upload میکنم.

Postman Pat.mp3 03-Jul-2005 14:30 1.4M

http://themes.stumpnet.net

http://www.stumpnet.net/themes/?M=A

اینجا آهنگ یکسری کارتون دیگه هم پیدا میشه . بیشترشو که نمیشناسم
----------------------------------------------------------
راستی من گفتم از ماشین قرمزش خوشم میومد
Everybody knows his bright red van
wjb23m.jpg

---------------------------------------------------------

Code:
Postman Pat, Postman Pat,
Postman Pat and his black and white cat,
Early in the morning, Just as day is dawning,
He picks up all the post bags in his van.

All the birds are singing, and the day is just beginning.
Pat feels he's a really happy man.

Everybody knows his bright red van,
All his friends will smile as he waves to greet them,
Maybe... You can never be sure,
There'll be knock...[knock knock] Ring [ring ring]
Letters through your door.

[Hee Hee]

All the birds are singing, and the day is just beginning.
Pat feels he's a really happy man.

Hmmm'ing tune till end..
۞۩ محمد ۩۞

نوشته شده توسط arash_13:
در مورد هایدی منم تعجب میکنم ظاهرا غیر من کسی دیگه ای بهش اشاره نکرد . خیلی قشنگ بود . اونطور که من شنیدم از کارهای میازاکی هستش . کسی در این مورد چیزی میدونه؟
اگر اشتباه نکنم تو این پروزه به عنوان طراح شخصیت کار کرده بود.
نوشته شده توسط arash_13:
بی خانمان این بود ؟ نه؟
در مورد بی خانمان بودن رمی بله بی خانمان بود!!! ولی اسم کارتون همین رمی هست اگر اشتباه نکنم.
--------------------------------------
--------------------------------------
نوشته شده توسط dinosaur:
راستی عکس از دشمن چوبین دارین ؟ همون بود که شبیه یه حوله دراز بود و یه دماغ دراز هم داشت یا دارم اشتباه میکنم ؟!
جناب برونکا رو منظورتون هست؟برای پیدا کردن اسمش یک بار تو قطار(بیکار بودیم!)با دوستان کلی فکر کردیم که اخر بعد از کلی نام بردن از کلمه های بی معنی من رسیدم به برونکی که دوستم اصلاح کرد وشد برونکا.
wjc1ox.jpg

----------------------------------------------
در ضمن میدونم خیلیاتون این تصویر رو میشناسید چون ازش اسم بردید این ...بهتره من نگم
wjc4e9.jpg

-------------------------------------------------------
راستی این دو تا کاراکتر بامزه یادتون نره :خرس تنبل و این خرگوش که بعضی وقتها یا نه همیشه از دست چوبین می نالیدن با این که در باطن دوستش داشتن
wjc752.jpg

-------------------------------------
صحبت از نسخه جادویی کردید یاد اون فیلم داستانی افتادم که چند تا دوست یه قلعه برفی بزرگ درست کردن در مقابل گروه رقیب که اونا هم یه قلعه بزرگ برفی داشتن بعد به هم حمله کردن.دقیقا داستانش یادم نیست ولی تنها به این خاطر یادم مونده که همیشه منم دوست داشتم یه قلعه بزرگ برفی می ساختم شبیه قلعه برفی اونها...

ماجراهای مداد جادو
نه عزیز . اشتباه گفتی .
"" از پای تلویزیون تکون نخورین . الان برنامه من شروع میشه . اسم برنامه من : نقاشی های مداد آبی ! ""
زبل خان
من با این یاور خیلی حال میکردم ! :cheesygri
مخصوصا با اون سیبیل های خفنش .
بنده خدا همیشه تو شکار ضایع میشد . کلی حال میکردم .

سلام
ایول... تاپیک بسیار بسیار باحالیه.. :cheesygri

اما کارتون هایی که من یادم میاد ...;)

فوتبالیست ها که واقعا عاشقش بودم بخصوص فوتبالیست های اولی که
در مورد تیم امید بود که به همیشه بازنده معروف بود ولی با اومدن کاکرو ایچی باون تیم موفق شدند این اسم را از روی خودشون پاک کنند...و خیلی پیشرفت کنند...
کلا در اون کارتون من از شخصیت یوسوجی واقعا خیلی خیلی خوشم میومد و میتونم بگم کشته مردش بودم :cheesygri ..شخصیتی مغرور و با جذبه که برای من اونموقع تبدیل به یک الگو شده بود ...اسم تیم یوسوجی را یادم رفته فکر کنم نانیوا یک همچین چیزی بوذ ولی اون 3 تا بازیکنی که به 3 حرفه ای معروف بودند هم خیلی باحال بودند بخصوص اون قسمتی که 3 تایی میپریدند تو هوا چرخ میزدند :cheesygri سوپر تخیلی بود اما باحال بود
در تیم امید غیر از کاکرو ...کنتا ..ماسارو و بهترین بازیکنشون :cheesygri تاکاشی اسمای بقیشون یادم رفته :cheesygri اما هنوز قیافه هاشون کاملا یادمه
البته قسمت آخر یکم غمناک تموم شد و تیم امید 2 بر 1 از تیم یوسوجی شکست خورد و در پایان در حالی که ماسارو دستش روی شونه های کاکرو بود و دلداریش میداد کاکرو اشک در چشم داشت و گریه میکرد :(( .....البته این کارتون هم از تیغ سانسور در امان نمونده بود..نمونش اون قسمتی که تیم امید با تیم فوتبال دختر ها بازی میکنه
...:cheesygri البته فوتبالیست های دومی را هم دوست داشتم اما نه به اندازه ی اولی.. ضمن اینکه فوتبالیست دومی را هم نیمه کاره پخش کردند

اما کارتون دیگه ای که خیلی دوست داشتم بابا لنگ دراز بود که در مورد دختر بچه یتیمی بود به اسم جودی ابوت (Judy Abbot) که در یتیم خانه زندگی می کرد ولی شخص ناشناسی بدلایلی هزینه ی تحصیل جودی را قبول میکنه... وقتی جودی میفهمه خیلی خوشحال میشه و میدوه که اون شخص را ببینه و ازش تشکر کنه ولی موفق نمیشه که اون شخص را ببینه اما میتونه سایش را بر روی دیوار میبینه و بخاطر پاهای بلندی که در سایه میبینه اسمش را میزاره بابا لنگ دراز ...و سپس به مدرسه ای میره و با دو دختر به نام های جولیا و سالی هم اتاق میشه اما بعد از گذشت سال ها و وقایع و ماجرا های زیادی که کماکان هویت بابا لنگ دراز براش یک معما میمونه سرانجام جودی پی میبره که او شخصی نبوده جز جرویس پندرتن که مدت ها او را میشناخته و در نهایت باهاش ازدواج میکنه ...در کل این کارتون واقعا داستان بی نظیری داشت و من از شخصیت جرویس پندرتن خیلی خوشم میومد البته طبق معمول این کارتون هم سانسور زیاد داشت اما باعث شد که علاقه مند بشم برم کتابشم بخونم...;)

کارتون دیگری که دوست داشتم باخانمان که اونم راجب دختری بود به اسم پرین که اونم واقعا از هر لحاظ عالی بود....نمیدونم داستانش از روی کتاب بود و یا نه اما واقعا داستانش عالی بود...

کارتون آنی شرلی هم بود که بنظر من اصلا جالب نبود...و سریالی که ازش پخش کردند خیلی بهتر بود گر چه بنظر من کتابش از همه بهتر بود...اگه خواستید کتابش را بخونید اسم کتابش هست آنی رویای سبز....من هیچوقت اون قسمتی که گیلبرت بلایت توی کلاس موهای آنی را میکشه و بخاطر رنگ قرمزشون میگه هویج و آنی هم با تخته میزنه تو سر گیلبرت و سرش را میشکونه یادم نمیره....جالبه که تعدادی از شخصیت های .سریال قصه های جزیره (عمه هتی معروف ) هم از کتاب رویای سبز گزفته شده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or