کارتون های قدیمی

سلام
كارخونه اسباب بازي رو يادتونه ؟
يه دستگاهي بود هر روز يه چيز ميساخت
همین الانم پخشش میکنه .
=====
کوروش همه رو یادم میاد ولی اونایی که بیشتر باشون حال میکردم رو میگم .
- تام سایر (با اون دشمن ترسناکش اینجوجو) بعیده کسی یادش بیاد عکسش یکی مونده به اخر
با هاکل بری فین در ارتباط بود .
یادش بخیر اونجاییش رو که یه نامه رو با هونشون امضا میکنن که سرخپوسته رو لو ندن .
اسکیپی حالو هوای دهه هفتاد داشت (فیلم بود)
یه کاگورو بود .
هنرپیشه پدر پسره که صاحی اسکیپی بود معروف بود .
جو که یه سگه بود که با یه پسره تو دهه هفتاد امریکا یرگردان بودند(فیلم بود)
اسم پسره که باهاش بود " جاش " بود .
رویای شیرین (همون که یه مهندس بود تو یه اتفاق اچار میخورد تو سرش و تو بیهوشی به قرون وسطی میرفت و اونجا باروت و اینا رو اختراع میکرد) اسمش رو مطمئن نیستم
میخواستن اعدامش کنن . با استفاده از خورشید گرفتگی همه رو خر کرد و جونش رو در برد .
=====
خودم با کوتلاس هم خیلی حال میکردم .
همینطور با " نیک و نیکو " . معلم کلاس اولم هنوز هم وقتی میبینتم بهم میگه " نیکو " آخه سر کلاس بلند حرف میزدم .
=====
تو اون عکسا هم اون خرگوشه یادمه یه کاپیتان تو اسمش داشت .
یه خرگوش مونث هم باهاش بود . با یه اردک 4 دست .
دشمناشون هم یه جورایی قورباغه بودن .
از این کارتونایه فضایی بود .
اسپیرو و فانتازیو
یه ماشین توپی داشتن .
از این کارتونایه سبک تن تن بود . ( داستانی )
یه کارتونه دخترونه که هیچ وقت نگاهش نمیکردم گفتم بگم هویجوری: گوش مروارید
اول تویه روستا بود بعد برای درس خوندن یا کار دیگه ای ( یادم نیست دقیق ) میره شهر و تو خونه یکی از فک و فامیلاش ساکن میشه و ماجراهای متعددی که براش پیش میاد .
یه حلقه مروارید هم دور گوش راستش بود فکر کنم .

تبریک پرهام حافظه ات خوبه فقط یه نکته در مورد تام سایر و هاکلبری فین بگم که فقط نویسندش یکیه ( مارک تواین) ولی داستانش فرق داره البته تام سایر قشنگ تر از هاک بود

یه ماشین توپی داشتن .
واقعا کارتون زیبایی بود
41.gif
41.gif

++++++++++++++++

[URL=http://suprfile.com/get.php?id=qnrnrb][/URL]

سلام
تبریک پرهام حافظه ات خوبه فقط یه نکته در مورد تام سایر و هاکلبری فین بگم که فقط نویسندش یکیه ( مارک تواین) ولی داستانش فرق داره البته تام سایر قشنگ تر از هاک بود
دستت درد نکنه .
درباره تام و هاک .
میدونم نویسنده هاشون یکی بودن .
ولی در بخشهایی از کتاب تام سایر و همچنین کارتونش اشاره هایه مستقیمی به دوستیه تام و هاک شده . الان دقیقا یادم نیست کجاهاش بود .
=====
اینم یه عکس دیگه از اون خرگوشه که من یادم هست که کارتونش رو به اسم " کاپتان بوکی " از تلوزیون عربستان و کویت نگاه میکردم .
143359-9.jpg

آخرین ویرایش:
اسم فیلم اون سگه جو یادم افتاد در تعقیب جو .
=============================
یکی دیگه همون موقع ها نشون میداد یه خواهر برادر بودن که پدرشون مجبور به همکاری با یه گروه تروریستی شده بود و اینا پدرشون و اون گروه رو دورادور تعقیب میکردن فیلم بود ولی برنامه کودک نشونش داد حالو هوای دهه 60 70 رو داشت کسی اینو یادش هست مخصوصا پرهام ؟

اینم یه عکس دیگه از اون خرگوشه که من یادم هست که کارتونش رو به اسم " کاپتان بوکی " از تلوزیون عربستان و کویت نگاه میکردم .
ای بابا....اینو الان یادم اومد.
دوبلور نقش اولش هم همون دوبلور کاراکتر واکی توی فوتبالیستها بود!!!....
اونم اسمش بوکی نبود باکی بود.اینو خیلی خوب یادمه.
یه ماشین توپی داشتن .
من بیشتر از اون سنجابه خوشم میومد.و همینطور اون روباته دیوونه!!!

سلام
اونم اسمش بوکی نبود باکی بود.اینو خیلی خوب یادمه
من که گفتم که از کانالهای عرب نگاش میکردم .
کاپیتان رو هم گفتم کاپتان .
با همون لحجه خودشون نوشتم .
یکی دیگه همون موقع ها نشون میداد یه خواهر برادر بودن که پدرشون مجبور به همکاری با یه گروه تروریستی شده بود و اینا پدرشون و اون گروه رو دورادور تعقیب میکردن فیلم بود ولی برنامه کودک نشونش داد حالو هوای دهه 60 70 رو داشت کسی اینو یادش هست مخصوصا پرهام ؟
کوروش یه چیزایی یادم میاد ولی خیلی گنگ و مبهم . ( تقریبا 4 یا 5 تا فیلم تو این حدودا یادم میاد )
آخه من خیلی از این فیلمها و کارتونها رو از تلوزیونهای عرب نگاه میکردم . ( اینجا با همین آنتنهای معمولی راحت میشه گرفتشون ) برا همینم اسمها زیاد یادم نیستن .
=====
کسی کارتون " کاپیتان رابرت " رو دیده ؟
یه کارتون فوتبالی مثل فوتبالیستهاست . ولی ایتالیاییه و خیلی با کلاستر .
یادم بازیهاشون هم تو سن سیرو و دل آلپی و ... انجام میشد .
=====
محمد دیگه از اون آهنگها نداری ؟

نوشته شده توسط kourosh:
------------------------------------
اسمش تعقیب طولانی بود و اخرش هم معلوم شد پدر برای پلیس کار می کرد(قبلا خودش خلافکار بود)از این جهت خوب یادم مونده چون (اگر ارتش سری رو یادتون بیاد(سریال واقعا جذابی بود با اون موسیقی فوق العادش)بازیگر نقش ایوت تو این سریال نقش خواهررو تو سریال تعقیب طولانی بازی می کرد).

خداییش شاهکار کردی با این یاد اوری دستت درد نکنه میتونی اطلاعاتی از دختره یا خود سریال گیر بیاری؟
======================
ملت بد نیست کسانی که از کارتونهای قدیمی اطلاعاتی دارن اینجا بزارن

سلام
ارتش سری
بهترین سریالی که تو عمرم دیدم .
=====
ولی هیچکس به کارتونی که هنوزم بعد از این همه سال بهترین گزینه tv برای روزهای کریسمس هست اشاره ای نکرد .
کارتون بسیاز زیبای " اسکروج "

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام

بهترین سریالی که تو عمرم دیدم .
=====
ولی هیچکس به کارتونی که هنوزم بعد از این همه سال بهترین گزینه tv برای روزهای کریسمس هست اشاره ای نکرد .
کارتون بسیاز زیبای " اسکروج "

ارتش سری که واقعا قشنگ بود مخصوصا که بهترین دوبله در آن کار شده بود
راستی از خانواده دکتر ارنست و زنان کوچک عکسی دارید:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or