کاراکتر جدید Mortal Kombat X در شماره جدید Gaming Magazine UK معرفی خواهد شد

Miniature Rose

A Poor Man's Rose
کاربر سایت
به نام یگانه هستی و نیستی

امروز صبح Games Master در صفحه فیس - بوک خود جلد جدید مجله GMUK در ماه Jan را منتشر کرد که حاکی از یک کاراکتر جدید برای MKX می باشد . این شماره در January 2nd, 2015 در دسترس خواهد بود و باید تا ان موقع منتظر باشیم . EdBoon در صفحه توئیتر خود به این موضوع اشاره کرد :
الان وقت پیدا کردن اصل موضوع هست :d
Time to start dropping clues
حال بایستی منتظر ماند و دید چه می شود .

منبع

MK 9 کلا بنظرمن یه بازی ضعیف توی سری Mortal Kombat بود و اصلا به دل من یکی ننشست، اینم دلایلی که دارم:

1- طراحی خیلی بد کاراکترها چه در زمینه چهره و چه در زمینه بدن.

2- گرافیک پلاستیکی و مصنوعی بازی، هیچوقت حس نکردم چیزی تو این بازی واقعی باشه.

3- Finish Moves خیلی بد، مسخره و تکراری، فقط کافیه یه سری به MK های قدیمی بزنید تا بدونید چی میگم، مثلا میخواستن بگن خشونت بازی خیلی زیاده ولی با زیاده روی خرابش کردن.

4- بالانس نبودن قدرت کاراکترها، دیگه بعضی وقتا از دیدن Smoke توی تمام بازی های آنلاین آدم خسته میشد.

5- گیم پلی بازی در مقایسه با Fighting های ژاپنی، ضعیف بود و نمیتونست آدم رو به حرفه ای شدن توی بازی تشویق کنه.

-----------------

حالا بازم جدا از همه اینا من به این نسخه جدید امیدوارم و تا اینجا از پیشرفت های گیم پلی و شخصیت های جدید و Edition های مختلفشون خوشم اومده و مطمئنم بهتر از نسخه قبلیش میشه.

واقعا طراحی صورت توی mx 9 بر خلاف طراحیه بدن خیلی داغون بود مخصوصا شخصیت های زن که به نسبته بدن های س×سی که داشتن قیافه های بدی داشتن

بیخیال فردین خودت رو اذیت نکن. بزار راحت باشن.
بیخیال بزار راحت باشن؟ چون با شما هم عقیده نیستیم شدیم آدم بده؟
شما کلا عادت کردی هر چی میگی درست باشه و اگر نبود اونو بچپونی تو حلق طرفت؟
دوست عزیز بزار راحت باشیم به شما چه ارتباطی داره که خیلی ها چی فکر میکنند؟ قرار نیست شما همه باشی که....

بنظرم تو این نسخه برطرف شده احتمالا... ولی گرافیک بازی تو تریلرها واقعا فک براندازه! نسخه قبلی هم روی پی سی خیلی خوب بود! این یکی هم احتمالا عالیه

احسان، یکبار گفتم :d
اولا اینا که همشون ژاپنی هستن،و طراحی اونطرفی دارن کلا! :d
مورد بعدی، SF و BB که کلا فاز گرافیکی و طراحیشون فرق داره(مثلا SF مثل وان پیس هرجور تیپ عجیب غریبی که فکرش رو بکنی توش یافت میشه :d )
در مورد بقیه ، مثل DOA ! بلی بانوان خیلی زیبا هستن! اصلا عروسک هستن! یا مدل! اما این قیافه ی یک مبارزه؟ این بانوانی که من میبینم،همون بازی والیبال ساحلی خیلی بیشتر به طراحیشون میخوره! :d خودت قبول نداری این رو؟ :d
T و SC هم تقریبا کاراکترهاش به DOA شبیه هستن ولی خوب با دوز کمتر :d
بحث طراحی باشه به این موردشم نگاه کن خو :d مثلا اکثرا تو بازی های شوتر نظامی،میان تیپ و قیافه های یه سری سرباز میزارن، نه مثلا یکی مثل نیت :-" :d

کلا اینکه انتظار داری طراحی ها حتما مثل طراحی های ژاپنی باشه از بیخ و بن اشتباست! :d و شباهت نداشتشون هم دلیل بر زشت بودنشون نیست! :d
امیر این پستت عینا کپی چیزاییه که من برای احسان مینوشتم وقتی میگفت طراحی دانته توی DmC داغونه :دی هم اونجا و هم اینجا احسان درست میگفت/میگه :دی

MK 9 کلا بنظرمن یه بازی ضعیف توی سری Mortal Kombat بود و اصلا به دل من یکی ننشست، اینم دلایلی که دارم:

1- طراحی خیلی بد کاراکترها چه در زمینه چهره و چه در زمینه بدن.

2- گرافیک پلاستیکی و مصنوعی بازی، هیچوقت حس نکردم چیزی تو این بازی واقعی باشه.

3- Finish Moves خیلی بد، مسخره و تکراری، فقط کافیه یه سری به MK های قدیمی بزنید تا بدونید چی میگم، مثلا میخواستن بگن خشونت بازی خیلی زیاده ولی با زیاده روی خرابش کردن.

4- بالانس نبودن قدرت کاراکترها، دیگه بعضی وقتا از دیدن Smoke توی تمام بازی های آنلاین آدم خسته میشد.

5- گیم پلی بازی در مقایسه با Fighting های ژاپنی، ضعیف بود و نمیتونست آدم رو به حرفه ای شدن توی بازی تشویق کنه.

-----------------

حالا بازم جدا از همه اینا من به این نسخه جدید امیدوارم و تا اینجا از پیشرفت های گیم پلی و شخصیت های جدید و Edition های مختلفشون خوشم اومده و مطمئنم بهتر از نسخه قبلیش میشه.

بخوای نگاه کنی kabal هم زباد بالانس نیست ، واقعا زیاد باهاش تمرین کرده باشی...:|

دوست عزیز بزار راحت باشیم به شما چه ارتباطی داره که خیلی ها چی فکر میکنند؟ قرار نیست شما همه باشی که....
شما الان هر طوری دوست داری فکر کن ولی من رو همه میشناسن و میدونند چجور آدمی هستم. اگه واقعا کاربر تازه واردی که خب هیچی، ایشالا توی BC موندگار میشی و من رو میشناسی و بعدا کلی به این پستات میخندی. اگر هم آیدی فرعیته و جرات نمیکنی با آیدی اصلی بیای، امیدوارم یه روزی بزرگ شی.

من واقعاً دلیل این همه اصرار رو متوجه نمیشم ! خیلی واضحه که طراحی چهره ی کرکترهای MK داغونه !

MK

T

SF

DOA

BB

اینم که میگیم داغونه منظور دقیقاً مدل های 3D و داخل بازیه ! نه آرت ورک ها ...

پ.ن : BB به صورت دیکتاتوری و کاملاً فن بویانه داخل لیسته :دی
برتری تکن بسیار مشهود است:x

امیر این پستت عینا کپی چیزاییه که من برای احسان مینوشتم وقتی میگفت طراحی دانته توی DmC داغونه :دی هم اونجا و هم اینجا احسان درست میگفت/میگه :دی
اونجا رو درست میگفت، چون دانته از اول دانته بوده! نه این بشر بعد از ریبوت :d
کلا از بیخ و بن اشتباه بود ریبوت کردنش و دادنش دست غربی ها! :d

ولی اینجا خیر! :d MK از اول استایلش این بوده، که استایل بدی هم نیست! :d قرار نیست همه ی بازی ها یک سبک گرافیکی باشن! :d (این حرف احسان دقیقا مثل حرفش در مورد H&Sـه که میخواد همه ی بازی ها DMC Clone باشن! :d )

من نمیگم کاراکترهای MK کاوایی هستن و الان براشون غشق ضعف میریم! :d (جید با ماسک بسیار کاوایی! :d :-" ) ، اما به هیچ وجه هم طراحی زشت و توی دیواری ندارن! :d صرفا خوب میباشد! :d
Night Wolf که توی عکسا اورده بودش احسان،به نظرم جزو بهترین طراحی ها بود! :d

کلا بیاید بگید چرا میخواید همه ی طراحی ها شرقی باشن؟ :d چون فایتینگ هم سر بر آورده از شرق هست(حالا مثل H&S نشه بریم ریشه ای،ببینیم ریشه ـش به جاهای دیگه بر میگرده ها:-" ) حتی طراحی کاراکترهاشم اونجوری باشه؟ :d

اگه به عکسای بازی توجه کرده باشین اگه یه کم صورت ها ظرافت بیشتری داشتن این بحث ها رخ نمیداد! انصافا همین استایل کاری رو یه ذره رو چهره بیشتر کار کنن مشکل برطرف میشه.
در ضمن زنی که جنگجو باشه لزوما زشت نیست یا نباید زمخت باشه. مثال همین تومب رایدر لارای خودمون. یه قیافه قابل قبول( از نظر من زیبا:d) با چاشنی چرک و کثافت کاملا تودلبرو:d
یه کم ظرافت بیشتر رو طراحی چهره. همین!

احسان، یکبار گفتم :d
اولا اینا که همشون ژاپنی هستن،و طراحی اونطرفی دارن کلا! :d
مورد بعدی، SF و BB که کلا فاز گرافیکی و طراحیشون فرق داره(مثلا SF مثل وان پیس هرجور تیپ عجیب غریبی که فکرش رو بکنی توش یافت میشه :d )
در مورد بقیه ، مثل DOA ! بلی بانوان خیلی زیبا هستن! اصلا عروسک هستن! یا مدل! اما این قیافه ی یک مبارزه؟ این بانوانی که من میبینم،همون بازی والیبال ساحلی خیلی بیشتر به طراحیشون میخوره! :d خودت قبول نداری این رو؟ :d
T و SC هم تقریبا کاراکترهاش به DOA شبیه هستن ولی خوب با دوز کمتر :d
بحث طراحی باشه به این موردشم نگاه کن خو :d مثلا اکثرا تو بازی های شوتر نظامی،میان تیپ و قیافه های یه سری سرباز میزارن، نه مثلا یکی مثل نیت :-" :d

کلا اینکه انتظار داری طراحی ها حتما مثل طراحی های ژاپنی باشه از بیخ و بن اشتباست! :d و شباهت نداشتشون هم دلیل بر زشت بودنشون نیست! :d

بحث طراحی ژاپنی نیست امیر :دی نمی گیم بیان فیس رو انیمه ای طراحی کنن که :دی میگیم درست طراحی کنن نه پنچر :دی
همون SF هم که میگی شونصد نوع ملیت و فیس توش هست (تکن هم همینطوره) امیر ولی مسئله خوب طراحی شدن کرکتره :دی
+ اینکه بیخودی نزن جاده خاکی بانوان DOA هر چی باشن اینور هم امثال سونیا و جید و شیوا و ... بدنشون به یه بند پارچه وصله :دی یه فایتر هر تیپ و قیافه ای می تونه باشه :دی بی خود بحث رو نپیچون :دی

حاجی بیخیال ببین بازی مبارزه باید کارکتر هاش بچه خوشگل باشن زیبا باشن تر تمیز باشن قضیه یک چیز دیگس

من واقعاً دلیل این همه اصرار رو متوجه نمیشم ! خیلی واضحه که طراحی چهره ی کرکترهای MK داغونه !

MK

T

SF

DOA

BB

اینم که میگیم داغونه منظور دقیقاً مدل های 3D و داخل بازیه ! نه آرت ورک ها ...

پ.ن : BB به صورت دیکتاتوری و کاملاً فن بویانه داخل لیسته :دی

seconded !

-----------

این کاراکتر کلا جدیده یا از بازیهای قبلی برمی گرده؟؟

به عنوان یه بی طرف می گم، اصلا جدا از فرم و زیبایی وصورت :| کلا چهره های MK یه حالت پلاستیکی و نچسبی دارن، جزئیات صورت ها اصلا خوب نیست. همون بهتر که چهره هاشون رو بپوشونن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or