کاراکتر جدید Mortal Kombat X در شماره جدید Gaming Magazine UK معرفی خواهد شد

Miniature Rose

A Poor Man's Rose
کاربر سایت
به نام یگانه هستی و نیستی

امروز صبح Games Master در صفحه فیس - بوک خود جلد جدید مجله GMUK در ماه Jan را منتشر کرد که حاکی از یک کاراکتر جدید برای MKX می باشد . این شماره در January 2nd, 2015 در دسترس خواهد بود و باید تا ان موقع منتظر باشیم . EdBoon در صفحه توئیتر خود به این موضوع اشاره کرد :
الان وقت پیدا کردن اصل موضوع هست :d
Time to start dropping clues
حال بایستی منتظر ماند و دید چه می شود .

منبع

اختلاف بین آرت و مدل اصلی مد نظر من نبود.
بحث سر اینکه شما عکس ادیت شده و آلتر کاستوم یه کارکتر رو گذاشتی. من خواستم اونو با اورجینالش مقایسه کنم.
بعدم گفتم که به خاطر شیلتر نتونستم عکس/سکرین شات خوبی پیدا کنم، متوسل به آرت شدم. :biggrin1:
Background عکس مطمئنا برای ایجاد Wallpaper تغییر کرده و اون Editing هم مربوط به همین مورد میشه وگرنه مدل دقیقا همون مدل MK9 ـه.
ویرایش : در هر صورت طراحی و جزییات هم در آرت و هم در مدل 3 بعدی یکیه.
اوکی، دیگه دلیلی برای ادامه دادن بحث نمیبینم....

Last edited by a moderator:
Background عکس مطمئنا برای ایجاد Wallpaper تغییر کرده و اون Editing هم مربوط به همین مورد میشه وگرنه مدل دقیقا همون مدل MK9 ـه.
همچین چیزی رو نمیشه ثابت کرد. چون در هرصورت عکس ادیت شده. یک
دو: منم یه اسکرین شات از آلتر کاستوم کیتانا گذاشتم. تکرار میکنم. با اون کیفیت پایین بازهم اختلاف زیادی با wallpaper ی که شما گذاشتید داره.
سه: بر فرض اینکه عکس خود کارکتر ادیت نشده باشه. معلوم نیست این سکرین شات کجا و کی گرفته شده. این موضوع هم شبیه داستان این تاپیک و اسکرین شاتهای infamous ـه...
ای بابا. آخه چرا
خب مومن طراحی و جزییات در جفتشون یکیه دیگه. اون مدل 3 بعدی ابتدا همون آرت 2 بعدی بوده.یعنی چهره و شکل و شمایل و جزییات دقیقا از روی یه آرت 2 بعدی ساخته شده.(که نمونشو گذاشتم) اون اختلافی هم که هست به خاطر مسایل (به قول خودت) گرافیک تکنیکی بازیه. نه هنری و طراحی.
این جمله واست آشنا نیست؟
آخه طراحی چه ربطی داره به گرافیک تکنیکی که شما همچین فکری کردی؟!!!! طراحی زشت، زشته! حالا گرافیک تکنیکی بازی هرچقدر هم که میخواد بالا باشه.
در ثانی گرافیک تکنیکی هم با توجه به قدرت کنسول های نسل پیش در وضعیت بسیار خوبی بود.

آخرین ویرایش:
والا یه زمانی لیو کین (بروسلی:d) نماد بود

درسته ، تا شماره 3 liu kang شخصیت اصلی بود و تو کلوپا سگا بهش میگفتن بروس لی(بزن قدش گیمر قدیمی)،تو فیلم یک و دو هم شخصیت اصلی liu kang هستش.
یهو نمیدونم چی شد به خاطر سلیقه شخصی اد.بون این شخصیت کلا نابود شد.بعد هم زامبی شد و حتی شخصیتها دیگه که آوردن خود اد.بون میگفت میخاد جایگزین liu kang پیدا بکنه ولی طرفدارها نذاشتن و اعتراض کردن.داستان بازی تا شماره سه هم حول محور liu kang هستش و از دریچه چشم اون بازی رو میبینیم ، نماد مسابقات مورتال کمبات هم اژدها هست و liu kang میتونه تبدیل به اون اژدها خاص بشه و تو فیلم هم اون تبدیل به اژدها میشه و تو بازی نسخه 9 هم که خلاصه چهار نسخه سگا هستش داستان بازی کلا تا وسطها (که liu kang با مشت فینیش میزن به شائوکان) شخصیت اصلی هستش و از وسط به بعد هم داستان حول اون هستش.
Liu Kang wins Flawless Victory

- - -ویرایش - - -

حداقل جرات داشته باش با آیدی اصلیت این حرفای مسخره رو بزن.

حاجی یه حرف زدی توش موندی بیا بگو ببخشید شوخی کردم ، چرا رو حرف اشتباهت پا فشاری میکنی.
اصلا:
باشه قبول تو راست میگی مورتال 9 فاجعه ترین طراحی شخصیت "فایتینگ فانتزی" رو داشت.
ولی این فاجعه باید نسبت به چیز دیگه ای باشه ، یعنی یکی خوب یا عالی باشه که این نسبت به اون فایتینگ فانتزی فاجعه باشه.حالا شما بگو کدوم فایتینگ فانتزی طراحی چهره اش از همه بهتره و بعدش با عکس مقایسه کن.وگرنه اشتباهتو قبول کن و به ساحت مقدس مورتال کمبات از رو --- شکم توهین نکن.
منتقدها به
طراحی چهره و کارکتر
گیم پلی
داستان عالی برای یک فایتینگ فانتزی
صداگذاری
تعداد کارکترها
بالانس بودن (بعد آپدیت1)
طراحی استیج ها و همه عوامل بازی بهترین نقدها رو دادند چیزی که از امتیاز بازی کم کرد مشکلات آنلاین و سرورها بود.

ایول , خوب گفتی !!!
به نظر من بهترین کاراکترهای مرتال اینان :
1 - Ermac :x
2 - Scorpion
3 - Noob Saibot

البته من فقط و فقط منتظر معرفی Ermac هستم !!! عکسایی که دادن بیرون ازش خیلی خفن بوده ... :bighug:
Ermac رو خوب اومدی ولی خداییش ریدن هم عالیه مخصوصا با ضربات ترکیبیش وااااااااااای برای ps3 هم میخواد بیاد

حاجی یه حرف زدی توش موندی بیا بگو ببخشید شوخی کردم ، چرا رو حرف اشتباهت پا فشاری میکنی.
اصلا:
باشه قبول تو راست میگی مورتال 9 فاجعه ترین طراحی شخصیت "فایتینگ فانتزی" رو داشت.
ولی این فاجعه باید نسبت به چیز دیگه ای باشه ، یعنی یکی خوب یا عالی باشه که این نسبت به اون فایتینگ فانتزی فاجعه باشه.حالا شما بگو کدوم فایتینگ فانتزی طراحی چهره اش از همه بهتره و بعدش با عکس مقایسه کن.وگرنه اشتباهتو قبول کن و به ساحت مقدس مورتال کمبات از رو --- شکم توهین نکن.
منتقدها به
طراحی چهره و کارکتر
گیم پلی
داستان عالی برای یک فایتینگ فانتزی
صداگذاری
تعداد کارکترها
بالانس بودن (بعد آپدیت1)
طراحی استیج ها و همه عوامل بازی بهترین نقدها رو دادند چیزی که از امتیاز بازی کم کرد مشکلات آنلاین و سرورها بود.

z6smvohlwvra7d4s4v1a.gif

علی من به شخصه با صورت ها هم هیچ مشکلی ندارم! :d همین سونیا و کیتانا چشونه خو؟ :d
علاوه بر اینا،خوب نینجاها یه بخش اصلی طراحیشون همین ماسکشونه دیگه :d لباس اولشون هم که هست، و الحق که خیلی خفن در اومدن! :d
مثلا جید با لباس اصلی :
Image - Jade and Kitana.JPG - The Mortal Kombat Wiki
:x :x :x :-"

جید بی ماسک :
Image - Jade Engages.png - The Mortal Kombat Wiki
:|
تنها طراحی بد کاراکترها،به نظرم همین جید بی ماسک هستش! :d ( و ملینا بی ماسک...که خوب اون بشر آدم نیست با دهنش:| نمیشد کاریش کرد :d )
بقیه ی اونایی که مثال زدی و نزدی،همشون خوبن :d + طراحیش ژاپنی ندارن :d فکر کنم تنها فایتینگ ساز غیر ژاپنی باشن اینا! :d
مثلا همین کاراکترهایی که اهل شرق هستن،خیلی شبیه شرقی های واقعی هستن تا نسبت به بقیه ی فایتینگ های بازی ها :d

علی من به شخصه با صورت ها هم هیچ مشکلی ندارم! :d همین سونیا و کیتانا چشونه خو؟ :d
علاوه بر اینا،خوب نینجاها یه بخش اصلی طراحیشون همین ماسکشونه دیگه :d لباس اولشون هم که هست، و الحق که خیلی خفن در اومدن! :d
مثلا جید با لباس اصلی :
Image - Jade and Kitana.JPG - The Mortal Kombat Wiki
:x :x :x :-"

جید بی ماسک :
Image - Jade Engages.png - The Mortal Kombat Wiki
:|
تنها طراحی بد کاراکترها،به نظرم همین جید بی ماسک هستش! :d ( و ملینا بی ماسک...که خوب اون بشر آدم نیست با دهنش:| نمیشد کاریش کرد :d )
بقیه ی اونایی که مثال زدی و نزدی،همشون خوبن :d + طراحیش ژاپنی ندارن :d فکر کنم تنها فایتینگ ساز غیر ژاپنی باشن اینا! :d
مثلا همین کاراکترهایی که اهل شرق هستن،خیلی شبیه شرقی های واقعی هستن تا نسبت به بقیه ی فایتینگ های بازی ها :d

you have my "LIKE" bro :d
Masked Jade is my favorite
:d

------------

یه نکته :
الان وقت پیدا کردن اصل موضوع هست :d

Time to start dropping clues

منظور ایشون از اون توئیت، اینه :

وقت دادن نشانه(سرنخ)هاست.

z2s sas@

کلمه ای به نام سفسطه به گوشتون خورده دیگه ایشالا؟ دقیقا کاریه دیگه شما دارید الان انجام میدید. پس ادامه بحث با افرادی مثل شما مثل آب در هون کوبیدنه. با این دلایل و منطق هایی که برای پوشوندن اشتباهتون آوردید، بیشتر تو منجلاب اشتباه فرو رفتید تا پوشوندش. موفق باشید.

کسی که بگه طراحی چهره های MK9 ایراد نداشته وخیلی هم زیبا بوده، مطمئنا اصلا متوجه نیست زیبایی به چی میگن!!!

خیلی جالب هستش تمام کسایی که میان میگن طراحی چهره ها در MK9 زیبا نیست هیچ دلیل منطقی نمیارن و فقط میگن زیبا نیست یک عکس از وسط یک ویدیو میارن میگن نگاه کنید زیبا نیست !!! حالا میای میگی خوب اگر این زیبا نیست چهار تا عکس از یک بازی فایتر نشون بده که طراحی کارکتر هاش زیبا باشه که متهم میکنن دارید سفسطه میکنید و این حرف رو میزنن مطمئنا اصلا متوجه نیست زیبایی به چی میگن

به نظر منم قیافه کاراکترها توی MK زیاد جالب نیست. :دی حالا این نسخه جدید رو نمیتونم فعلاً نظر بدم، ولی نسخه های قبلی (حتی MK9 که گرافیک بازی در مجموع خیلی خوب بود) از نظر طراحی چهره یه جوری بودن. یه حالت نچسب و پلاستیکی داشتن و اون ظرافتی که باید توی طراحی چهره ها وجود داشته باشه رو نمیشد دید. :دی بعضی وقت ها هم یه شمایل بوزینه مانندی پیدا میکردن! :-"

خیلی جالب هستش تمام کسایی که میان میگن طراحی چهره ها در MK9 زیبا نیست هیچ دلیل منطقی نمیارن و فقط میگن زیبا نیست یک عکس از وسط یک ویدیو میارن میگن نگاه کنید زیبا نیست !!! حالا میای میگی خوب اگر این زیبا نیست چهار تا عکس از یک بازی فایتر نشون بده که طراحی کارکتر هاش زیبا باشه که متهم میکنن دارید سفسطه میکنید و این حرف رو میزنن مطمئنا اصلا متوجه نیست زیبایی به چی میگن
این عکسایی که بچه ها گذاشتن همه از وسط بازی گذاشته شدن. نمیدونم تعریف شما از زیبایی چیه، اما یه نگاه به طراحی چهره های In Game بازی های دیگه مثل DOA و Tekken و SF بندازین و با استایل گرافیکیشون مقایسه کنین تا دوباره براتون تعریف بشه.

این عکسایی که بچه ها گذاشتن همه از وسط بازی گذاشته شدن. نمیدونم تعریف شما از زیبایی چیه، اما یه نگاه به طراحی چهره های In Game بازی های دیگه مثل DOA و Tekken و SF بندازین و با استایل گرافیکیشون مقایسه کنین تا دوباره براتون تعریف بشه.

http://www.ngohq.com/attachments/sc...creenshots-street-fighter-iv-screenshot-4.jpg
http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2009/02/tk601-242009-3.jpg
http://gamerinvestments.com/video-g...09/09/Tekken_6-Xbox_360Screenshots2578006.jpg
http://kingofgng.com/media/20081025_street_fighter_4.jpg
http://www.mksecrets.net/images/mk9/mortal-kombat-9-2011-jax-johnny-cage-screenshot.jpg
http://www.mksecrets.net/images/mk9/mortal-kombat-9-2011-ermac-sindel-screenshot.jpg

- - -ویرایش - - -

زشت ترین و بی ریخت ترین فایتینگ نسل قبل! خصوصا در زمینه طراحی شخصیت های زن!

دقیقا میشه تو این عکس ها مشخص کنید چه طوری MK9 زشت ترین بی ریخت ترین کارکتر ها رو داشته ؟

گرچه خودم با طراحی ها تو MK9 هیچ مشکلی نداشتم اما بحثی که دوستمون Dante Never Cry مطرح کرد کاملا درسته. فقط کافیه یکبار وارد فروم های NRS یا Test Your Might بشید تا ببینید چند نفر هستن که با این موضوع مشکل دارن خصوصا طراحی کرکترهای مونث، چه از لحاظ طراحی صورت و چه از لحاظ قد و قواره و هم اندازه بودنشون با کرکترهای مونث. البته مورد دوم رو تاحد زیادی تو Injustice برطرف کرده بودن و ظاهرا تو MKX هم این مشکل وجود نداره اما از نظر طراحی صورت هنوز مشکل داره. برای بهتر متوجه شدنش هم کافیه یه نگاه به قیافه ی Cassie Cage بکنید. :d
مثلا این:

این هم درمورد همون ابعاد :d که تو MKX برطرف شده:

داداش شما دیر رسیدی. این کار که عکس های با رزولوشن پایین و سایز پایین از بازی هایی که میخوایم تخریب کنیم بذاریم بعد عکس های رزولوشن بالا با بهترین زاویه بندی ها رو از بازی هایی که میخوایم بالا بکشیم، چندین سال قبل و سر خیلی از بازی های انحصاری دو کنسول، توسط افراد بسیار حرفه ای، انجام شده. بدنبال راه حل بهتری باشید. :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or