کاراکتر جدید Mortal Kombat X در شماره جدید Gaming Magazine UK معرفی خواهد شد

Miniature Rose

A Poor Man's Rose
کاربر سایت
به نام یگانه هستی و نیستی

امروز صبح Games Master در صفحه فیس - بوک خود جلد جدید مجله GMUK در ماه Jan را منتشر کرد که حاکی از یک کاراکتر جدید برای MKX می باشد . این شماره در January 2nd, 2015 در دسترس خواهد بود و باید تا ان موقع منتظر باشیم . EdBoon در صفحه توئیتر خود به این موضوع اشاره کرد :
الان وقت پیدا کردن اصل موضوع هست :d
Time to start dropping clues
حال بایستی منتظر ماند و دید چه می شود .

منبع

داداش شما دیر رسیدی. این کار که عکس های با رزولوشن پایین و سایز پایین از بازی هایی که میخوایم تخریب کنیم بذاریم بعد عکس های رزولوشن بالا با بهترین زاویه بندی ها رو از بازی هایی که میخوایم بالا بکشیم، چندین سال قبل و سر خیلی از بازی های انحصاری دو کنسول، توسط افراد بسیار حرفه ای، انجام شده. بدنبال راه حل بهتری باشید. :))

من عکس ها رو گذاشتم شما برو بالاترین رزولیشن ممکن از بازی های که ازشون دفاع میکنی رو بذار مشکلی نیست حداقل بر اساس یک نمونه صحبت کن نه اینکه رو هوا بگی داریدسفسطه میکنید از زیبایی چیزی نمیفهمید !!!!:p
Dante Never Cry@ ایشون یک جوکی گفتش خودش هم زیرش موند من خودم قبول دارم هیچ بازی بی نقص نیست هر بازی مشکلات خاص خودش رو داره و در طول زمان کمل و گسترده تر میشه ولیکن خودتون هم قبول دارید "زشت ترین و بی ریخت ترین فایتینگ نسل قبل" یک جوکی بیشتر نیستش که نسنجیده از زبان یک نفر در امده

من قبول دارم که چهره های کاراکترای MK9 اصلا زیبا نیستن . یعنی جدای از قیافه ی شخصیت های زن . قیافه ی لیوکانگ افتضاح طراحی شده بود . کاراکترای زنم که تصاویرشو دوستان گذاشتن .
فقط فکر میکنم این عبارت " زشت ترین و بی ریخت ترین فایتنگ نسل قبل " یه خورده پاشو فراتر از توصیف چهره ها میذاره و عملا تمام بخشهای بصری بازی و شامل میشه . از طراحی کاستوم ها و استیج ها گرفته تا گرافیک تکنیکی و هنری . من فکر می کنم این عبارت می تونه به این صورت تغییر کنه "طراحی چهره کاراکترای MK9 رو میشه بدترین در نوع خودش دوست "

من قبول دارم که چهره های کاراکترای MK9 اصلا زیبا نیستن . یعنی جدای از قیافه ی شخصیت های زن . قیافه ی لیوکانگ افتضاح طراحی شده بود . کاراکترای زنم که تصاویرشو دوستان گذاشتن .
فقط فکر میکنم این عبارت " زشت ترین و بی ریخت ترین فایتنگ نسل قبل " یه خورده پاشو فراتر از توصیف چهره ها میذاره و عملا تمام بخشهای بصری بازی و شامل میشه . از طراحی کاستوم ها و استیج ها گرفته تا گرافیک تکنیکی و هنری . من فکر می کنم این عبارت می تونه به این صورت تغییر کنه "طراحی چهره کاراکترای MK9 رو میشه بدترین در نوع خودش دوست "
آره منظور علی هم همون طراحی چهره ها بود که توی پست های بعدیش شفاف سازی کرد. وگرنه کسی منکر طراحی استیج ها و گرافیک تر و تمیز بازی با اون جزئیات بی نظیرش نیست که به شخصه برای من فوق العاده بود. فقط چهره ها خیلی آماتورانه طراحی شده بود. مثل اینه که یه نفر روی چوب بخواد صورت انسان رو در بیاره بدون اینکه درکی از این قضیه داشته باشه:d توی طراحی چهره های شخصیت های مونث، DOA حرف اولو میزنه و IYKWIM;;):d

من عکس ها رو گذاشتم شما برو بالاترین رزولیشن ممکن از بازی های که ازشون دفاع میکنی رو بذار مشکلی نیست حداقل بر اساس یک نمونه صحبت کن نه اینکه رو هوا بگی داریدسفسطه میکنید از زیبایی چیزی نمیفهمید !!!!:p
Dante Never Cry@ ایشون یک جوکی گفتش خودش هم زیرش موند من خودم قبول دارم هیچ بازی بی نقص نیست هر بازی مشکلات خاص خودش رو داره و در طول زمان کمل و گسترده تر میشه ولیکن خودتون هم قبول دارید "زشت ترین و بی ریخت ترین فایتینگ نسل قبل" یک جوکی بیشتر نیستش که نسنجیده از زبان یک نفر در امده

1- نیازی به عکس گذاشتن نیست. انگار مثلا اینجا هیچ کس ندیده این بازی ها رو که عکس میذاریم! چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
2- سفسطه میکنید چون خودتون هم دقیقا منظور علی رو میدونید چی میخواسته بگه. شاید جمله بندیش کمی ناجور بوده اما بهتر از من میدونید که منظورم طراحی چهره کاراکتر ها بوده نه زیر سوال بردن کلیت بازی.

z2s sas@

کلمه ای به نام سفسطه به گوشتون خورده دیگه ایشالا؟ دقیقا کاریه دیگه شما دارید الان انجام میدید. پس ادامه بحث با افرادی مثل شما مثل آب در هون کوبیدنه. با این دلایل و منطق هایی که برای پوشوندن اشتباهتون آوردید، بیشتر تو منجلاب اشتباه فرو رفتید تا پوشوندش. موفق باشید.

کسی که بگه طراحی چهره های MK9 ایراد نداشته وخیلی هم زیبا بوده، مطمئنا اصلا متوجه نیست زیبایی به چی میگن!!!

Boring.gif

کسی که بگه طراحی چهره های MK9 ایراد نداشته وخیلی هم زیبا بوده، مطمئنا اصلا متوجه نیست زیبایی به چی میگن!!!
هر کی مخالف شما فکر میکنه اصلا هیچی سرش نمیشه! این چطوره؟
ما ندیده بودیم یه مسئول بیاد به عقیده یه عده از کاربرها توهین کنه!

به نظر شخصی من هم کاراکترها و چهره اونها تو MK9 خوب بودند و کلا گرافیک بازی بین بازیهای فایتینگ هم نسل خودش خیلی سرتر بود.ولی سلیقه شخصی خودتون رو تحمیل نکنید و دعوا نکنید.هر کس یه چیز دوست داره.قرار نیست اون چیز حتما درست باشه چون من دوست دارم.

من واقعاً دلیل این همه اصرار رو متوجه نمیشم ! خیلی واضحه که طراحی چهره ی کرکترهای MK داغونه !

MK

T

SF

DOA

BB

اینم که میگیم داغونه منظور دقیقاً مدل های 3D و داخل بازیه ! نه آرت ورک ها ...

پ.ن : BB به صورت دیکتاتوری و کاملاً فن بویانه داخل لیسته :دی

اگه دارید طراحیشو با فایتینگ های ژاپنی مقایسه میکنید که اصلا داغونترین بازی ژاپنی هم طراحی چهره بهتری نسبت به انواع غربیش داره (بخاطر نوع خاص طراحی ژاپنی و توجه شدید روی حالت های صورت)
که البته اون خط بالا هم سلیقه ایه و بعضیا دوس ندارن

ولی اگه دارید با نسخه های قبلی خود MK مقایسه میکنید حداقل من افت زیادی توی این نسخه ندیدم نسبت به نسخه های قبل ترش :d

من واقعاً دلیل این همه اصرار رو متوجه نمیشم ! خیلی واضحه که طراحی چهره ی کرکترهای MK داغونه !

MK

T

SF

DOA

BB

اینم که میگیم داغونه منظور دقیقاً مدل های 3D و داخل بازیه ! نه آرت ورک ها ...

پ.ن : BB به صورت دیکتاتوری و کاملاً فن بویانه داخل لیسته :دی
احسان، یکبار گفتم :d
اولا اینا که همشون ژاپنی هستن،و طراحی اونطرفی دارن کلا! :d
مورد بعدی، SF و BB که کلا فاز گرافیکی و طراحیشون فرق داره(مثلا SF مثل وان پیس هرجور تیپ عجیب غریبی که فکرش رو بکنی توش یافت میشه :d )
در مورد بقیه ، مثل DOA ! بلی بانوان خیلی زیبا هستن! اصلا عروسک هستن! یا مدل! اما این قیافه ی یک مبارزه؟ این بانوانی که من میبینم،همون بازی والیبال ساحلی خیلی بیشتر به طراحیشون میخوره! :d خودت قبول نداری این رو؟ :d
T و SC هم تقریبا کاراکترهاش به DOA شبیه هستن ولی خوب با دوز کمتر :d
بحث طراحی باشه به این موردشم نگاه کن خو :d مثلا اکثرا تو بازی های شوتر نظامی،میان تیپ و قیافه های یه سری سرباز میزارن، نه مثلا یکی مثل نیت :-" :d

کلا اینکه انتظار داری طراحی ها حتما مثل طراحی های ژاپنی باشه از بیخ و بن اشتباست! :d و شباهت نداشتشون هم دلیل بر زشت بودنشون نیست! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or