چگونگی اجرای بازی های مختلف با بهترین تنظیمات در PCXS2

کسی نمی تونه تنظیمات درست وحسابی برا این بازی ها بگه :
mortal kombat armageddon
mortal kombat deseption
mortal kombat shaolin monks
flat out 2
fifa street 2
اگه میدونید سریع تر بگید.
در ضمن کسی راه حلی داره که بشه بدون دایریکس اگوست 2009 بشه از
gsdx 0.1.15 استفاده کرد.

بعد اون موقعه ما از کجا بفهمیم مشکل شما چیه؟ شما مشکل رو مطرح کن
با معرفت من 1 پست بالاتر که گفتم ! :blushing:
(سلام من god of war 2 رو با این برنامه اجرا کردم ! ولی بازی کمی کند هست و صدا تو دمو ها تیکه تیکه میشه ! میگید چیکار کنم ؟:()
حالا میگی چیکار کنم ؟

(سلام من god of war 2 رو با این برنامه اجرا کردم ! ولی بازی کمی کند هست و صدا تو دمو ها تیکه تیکه میشه ! میگید چیکار کنم ؟:()
حالا میگی چیکار کنم ؟

تنظیمانی که صفحه‌ی قبل هست رو انجام بده.

گلدن عزیز(اسمتو نمیدونم معذرت)
یه چیز تو این تنظیماتت دیدم اونم اینه که اکثرا native رو تیک میزنی!این یه مشکل ایجاد میکنه! اونم اینه که اگه تنظیمات رزولوشن رو کسی رو بالاتر از 480p یا همون 720x480 بذاره هرچه بالاتر بذاره اوضاع تصویر و کیفیتش وخیم تر میشه!
البته شما استادی فقط حس کردم این یکی بهتره فقط توی بعضی بازیای خاص مثل همین tekken 5 یا 007 everything or nothing تیکش رو زد که آرتور عزیز با اون مختصاتی که برای d3 internal گفت مشکل tekken 5 هم حل میشه
اگه آرتور هم بیاد در مورد عدد دهی به این d3 internal توضیح بده عالی میشه چون من توی دمو های 007 مشکل مربع مربع شدن تصویر رو دارم (داخل خود بازی ندارم) ولی وقتی native رو تیک میزنم مشکل حل میشه!
ممنون
--------------------------------
اگه کسی میتونه تو حل مشکل صدای 007 منو کمک کنه ممنون میشم!

گلدن عزیز(اسمتو نمیدونم معذرت)
یه چیز تو این تنظیماتت دیدم اونم اینه که اکثرا native رو تیک میزنی!این یه مشکل ایجاد میکنه! اونم اینه که اگه تنظیمات رزولوشن رو کسی رو بالاتر از 480p یا همون 720x480 بذاره هرچه بالاتر بذاره اوضاع تصویر و کیفیتش وخیم تر میشه!
البته شما استادی فقط حس کردم این یکی بهتره فقط توی بعضی بازیای خاص مثل همین tekken 5 یا 007 everything or nothing تیکش رو زد که آرتور عزیز با اون مختصاتی که برای d3 internal گفت مشکل tekken 5 هم حل میشه
اگه آرتور هم بیاد در مورد عدد دهی به این d3 internal توضیح بده عالی میشه چون من توی دمو های 007 مشکل مربع مربع شدن تصویر رو دارم (داخل خود بازی ندارم) ولی وقتی native رو تیک میزنم مشکل حل میشه!
ممنون
--------------------------------
اگه کسی میتونه تو حل مشکل صدای 007 منو کمک کنه ممنون میشم!

سلام دوست عزیز
من دو وقت این تیک رو میزنم: یا اینکه افت فیم داشته باشم و بازی کند بشه (مثل Gow2) یا اینکه مثل تکن5 گرافیک مشکل پیدا کنه. البته آرتورجون گفت که اونو چطور حل کنیم ولی تو بعضی صحنه ها که محیط شلوغ پلوغ میشه من افت فریم پیدا میکنم.
در مورد 007 هم روی همون 1000x1000 بذار ببین درست میشه یا نه:love:

حالا میگی چیکار کنم ؟

شما داری با کدو ورژن pcsx2 کار میکنی از بازیت image بگیر در ضمن تنظیماتت و سیستت چی شما؟ برای صدا هم از spu_x.1.3 استفاده کن

سلام دوست عزیز
من دو وقت این تیک رو میزنم: یا اینکه افت فیم داشته باشم و بازی کند بشه (مثل Gow2) یا اینکه مثل تکن5 گرافیک مشکل پیدا کنه. البته آرتورجون گفت که اونو چطور حل کنیم ولی تو بعضی صحنه ها که محیط شلوغ پلوغ میشه من افت فریم پیدا میکنم.
در مورد 007 هم روی همون 1000x1000 بذار ببین درست میشه یا نه:love:
رو اوون عدد هم امتحان کردم رو 1200 در 1200 هم کردم اما مشکل حل نمیشه!البته مهم نیست چون فقط این مشکل تو دموهای بازی هست تو خود بازی نیست! مشکل اصلی من مشکل صدای بازی هست که با هیچ پلاگینی درست نمیشه!
هیچ تردی هم برای 007 در فرمهای دنیا نیافتم چه برسه به فروم pcsx2 :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or