دوستان من تو god of war 2 مشکل دارم ! منو راهنمایی کنید !
با معرفت من 1 پست بالاتر که گفتم ! :blushing:بعد اون موقعه ما از کجا بفهمیم مشکل شما چیه؟ شما مشکل رو مطرح کن
با معرفت من 1 پست بالاتر که گفتم ! :blushing:
(سلام من god of war 2 رو با این برنامه اجرا کردم ! ولی بازی کمی کند هست و صدا تو دمو ها تیکه تیکه میشه ! میگید چیکار کنم ؟)
حالا میگی چیکار کنم ؟
منظور شما تنظیمات بازی sonic هست ؟تنظیمانی که صفحهی قبل هست رو انجام بده.
سلام
اگر امکان داره تنظیمات بازی Ace Combat Ace - Zero The Belkan War روقرار بدین.ممنون.
سیستم من :
CPU : Intel E5300
RAM : 2GB 1066
VGA : ATI HD 4670 1GB
Win : Seven 32 Bit
حتما کسی بازیو نداره! حالا مشکلت تو بازی چیه؟کسی نمیتونه جواب منو بده؟
گلدن عزیز(اسمتو نمیدونم معذرت)
یه چیز تو این تنظیماتت دیدم اونم اینه که اکثرا native رو تیک میزنی!این یه مشکل ایجاد میکنه! اونم اینه که اگه تنظیمات رزولوشن رو کسی رو بالاتر از 480p یا همون 720x480 بذاره هرچه بالاتر بذاره اوضاع تصویر و کیفیتش وخیم تر میشه!
البته شما استادی فقط حس کردم این یکی بهتره فقط توی بعضی بازیای خاص مثل همین tekken 5 یا 007 everything or nothing تیکش رو زد که آرتور عزیز با اون مختصاتی که برای d3 internal گفت مشکل tekken 5 هم حل میشه
اگه آرتور هم بیاد در مورد عدد دهی به این d3 internal توضیح بده عالی میشه چون من توی دمو های 007 مشکل مربع مربع شدن تصویر رو دارم (داخل خود بازی ندارم) ولی وقتی native رو تیک میزنم مشکل حل میشه!
ممنون
--------------------------------
اگه کسی میتونه تو حل مشکل صدای 007 منو کمک کنه ممنون میشم!
با معرفت من 1 پست بالاتر که گفتم ! :blushing:
(سلام من god of war 2 رو با این برنامه اجرا کردم ! ولی بازی کمی کند هست و صدا تو دمو ها تیکه تیکه میشه ! میگید چیکار کنم ؟)
حالا میگی چیکار کنم ؟
رو اوون عدد هم امتحان کردم رو 1200 در 1200 هم کردم اما مشکل حل نمیشه!البته مهم نیست چون فقط این مشکل تو دموهای بازی هست تو خود بازی نیست! مشکل اصلی من مشکل صدای بازی هست که با هیچ پلاگینی درست نمیشه!سلام دوست عزیز
من دو وقت این تیک رو میزنم: یا اینکه افت فیم داشته باشم و بازی کند بشه (مثل Gow2) یا اینکه مثل تکن5 گرافیک مشکل پیدا کنه. البته آرتورجون گفت که اونو چطور حل کنیم ولی تو بعضی صحنه ها که محیط شلوغ پلوغ میشه من افت فریم پیدا میکنم.
در مورد 007 هم روی همون 1000x1000 بذار ببین درست میشه یا نه