Hamidreza
ناظم انجمن
MGS2 رو PC بازی کنی بهتره نه سیستم قوی میخواد نه شبیه ساز
دوست عزیز تست کردم.mgs2 pc فقط با xp قابل اجرا هست.توی مشکلات بازیها هم یه تاپیک در این مورد زدم اما به نتیجه ای نرسیدم.با vista ,7 سازگار نیستش.
MGS2 رو PC بازی کنی بهتره نه سیستم قوی میخواد نه شبیه ساز
دوست عزیز تست کردم.mgs2 pc فقط با xp قابل اجرا هست.توی مشکلات بازیها هم یه تاپیک در این مورد زدم اما به نتیجه ای نرسیدم.با vista ,7 سازگار نیستش.
سلام
اگر امکان داره تنظیمات بازی Ace Combat Ace - Zero The Belkan War روقرار بدین.ممنون.
سیستم من :
CPU : Intel E5300
RAM : 2GB 1066
VGA : ATI HD 4670 1GB
Win : Seven 32 Bit
شما اول بازی رو اجرا بکن بعد اگر مشکلی داشتی کمکت میکنیم
حالا ربطی هم به این تاپیک نداره اما شما این کاری که من میگم رو انجام بده ببین بازی میاد بالا یا نه :
روی ایکون اجرایی بازی Right Click کن . بعد برو Properties و از اونجا هم Compatibility Tab رو بیار .
حالا اونجا نوشته ...Run this program in compatibility mode for
که شما ویندوز XP SP3 یا XP SP2 رو انتخاب کن و OK بزن . حالا ببین بازی Run میشه یا نه .
این مربوط به ویندوز 7 و ویستا هست ( البته توی ویستا فکر کنم مراحل کار یه مقدار فرق کنه اما کلیت کار همینه . البته میگم دقیق نمیدونم چون تا حالا ویستا استفاده نکردم )
گلدن جان تنظیمات pes 2010 fifa steert 1 2 mortal kombat shaolin monks را میذاری ممنون 1 سال است که این تنظیمات را کسی نمیذاره و من هی سوال میکنم
سلام
اگر امکان داره تنظیمات بازی Ace Combat Ace - Zero The Belkan War روقرار بدین.ممنون.
سیستم من :
CPU : Intel E5300
RAM : 2GB 1066
VGA : ATI HD 4670 1GB
Win : Seven 32 Bit
ممنونم گلدن جان به خاطر زحماتت.ولی من کلا این گذاشتن تنظیمات رو قبول ندارم.مخصوصا برای همین تکن 5.چون هر سیستمی تنظیمات خاص خودشو میخواد که هر کس خودش باید خلاقیت به خرج بده و با برنامه ور بره تا به بهترین تنظیمات برسه.مثلا من با این تنظیمات تکن 5 , بازی به بدترین شکل اجرا شد.وقتی همه اسپید هک ها رو روشن میزارم و رو درجه آخر فریم برعکس افت میکنه.اون تیک ناتیو هم که بزنی که گرافیک میاد پایین.حالا شما یه بار رزولوشن d3d رو روی 1000 در 1000 یا 1200 یا 1200 بذار (1024 در 1024 بازی راه راه میشه) با d3d 1x ببین چقدر گرافیک قشنگ میشه!! برای gow2 هم همین طور که دوتایی بودن تصویر درست بشه و دیگه نیازی به اون پلاگین gsdx قدیمی نیست.
در ضمن اگه تیک disable framelimiting رو بزنی سرعت بازی خیلی غیر طبیعی میشه و ارزش بازی کردن نداره و باید تنظیمات جوری باشه که فریم از 60 بیشتر نشه و فریم غیر واقعی به درد نمیخوره!![/B]