DARK-KNIGHT
کاربر سایت
با سلام
من بازی god of war 1 رو تا آخراش رفتم اما آخرش که کریتوس شمشیرو بر میداره و می خواد با آریس بجنگه (بعد از قسمت نجات زن و بچه اش ) :
صفحه یکدفعه سفید میشه کسی دلیلشو میدونه و میتونه کمک کنه ؟؟؟؟
تاکید میکنم مطمئنید با cpu دوهسته ای با سرعت بالا ومثل p2 اجرا میشه؟
چرا جوب نمیدید؟(smackdown vs raw 2009)رو میگم
جوااااااااااااااابببببب
مطمئنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.بابا شما متوجه نمیشید .
شما که میگی هر چی بالاتر بهتر میشه بگی 2.6 دو هسته ای چطوره؟
سلام من ورزن Pcsx2-r2627 گرفته اما هر کار میکنم بازیها را اجرا نمیکنه
ممنون من این ورزن Pcsx2-r2627 گرفتم و بعد اینکه از حالت فشرده خارج کردم و فقط قسمت هک CPU را تغییر دادم و بقیه رو حالت دیفالت بود وبعد اجرا بازیها با ارور _شما چجور کار میکنی که بازی هارو نمیاره سعی کن اگر نمیتونی با این ورژن کار کنی با 2186 کار کن سیستمت چیه ؟
ممنون من این ورزن Pcsx2-r2627 گرفتم و بعد اینکه از حالت فشرده خارج کردم و فقط قسمت هک CPU را تغییر دادم و بقیه رو حالت دیفالت بود وبعد اجرا بازیها با ارور _
EE CORE THREAD .STRAT ERROR : CREATED THREAD NEVER POSTED STARTUP SEMAPHORE.میتونه مشکل از کجا باشه؟
ایا تنظیمات جدید برای FIFA STREET 2 وجود داره یا نه ؟ چون با تنظیمات قبلی با این سیستم سیستم بیشتر از 25 فرم نمیده در تنظیمات قبلی باید در قسمت گرافیک RENDERER را SOFTWAREمیگزاشتیم )
5600 AMD X2
8800 GTS 512 MB
2*1 RAM
ممنون اره توی همه بازیها همین ارور میده اصلا بازیها را اجرا نمی کنهشما سیستمت خوبه در همه بازیها این ارور میداش ؟
جواب نمیدید؟سلام دوستان
من این تنظینات SvR 2010 رو که دوست عزیزمون گذاشتن رو دانلود کردم.
حالا فریم بازی رو 55 و 60 هستش ولی بازی خیلی کنده.
از GDX 2423 و PLay Ground 1.0.0395 اسنفاده میکنم.
میشه یه راه حلی پیشنهاد کنید.
در ضمن اگه میشه این عکسهای تنظیمات TEKKEn 5 رو هم دوباره یه جایه دیگه آپ کنید چون نمایش داده نمیشه.
ممنون