چگونه از کنسول خود مراقبت کنیم؟

سلام
دقيقا نميدونم چه جور كمكت كنم اخه با رعايت تمام نكات ايمني بازم بعضي از بچه ها دچار مشكل شدن خب من به اين روش عمل ميكنم با خودم گفتم فكر كن دستگاه كپيخور نشده و بايد كلي پول بابت بازي بدم پس نميتونم تمام بازيهارو بكنم پس از بهترين بازيها بهترينش بازي ميكنم و از كل 24 ساعت 4ساعتش باسه بازي كردن گزاشتم اونم نه 4ساعت پشت سرهم بلكه 1 ساعت صبح 1ساعت ظهر و به همين ترتيب اينجوري كمتر بازي ميكنم احتمال زنده موندن دستگاه بيشتر و ميتونم اميدوار باشم كه تا امدن شاهكاراي بازي دستگاهم سالمه البته من نكات ايمني هم رعايت كردم يك فن زيرش گزاشتمكه هم كار سرد كردن بكنه هم دستگام نگه داره كه نيوفته (قابل توجه دوست عزيزيكه ميترسن دستگاشون در حالت عمودي بيوفته) و يك supercooler خفن هم پشتش كه صداي بوينگ ميده كه عكسش ميزارم همينجا;)
ولي با تمام اين حرفاهم شايد يك روز منم امدم با تمام اين نكاتي كه رعايت كردم گفتم دستگام تركيد خوب نميدونم چرا360 اينجورين البته بعضيهاشون خوب شانسم دخيل
(نماز روزه هاتون مقبول درگاه حق)
اينم مخصوص اقا اشكان
(اشكان جان يك سر به تاپيك اچيومنت داركنس بزن من گير كردم ميتوني كمكم كني ممنون)

5xo22pw.jpg

صحبتهای که تو این تاپیک گفته شده، 99% توصیه های طاهر جون بوده که طی یکی دو سال گذشته بمون گفته.
یه سئوال داشتم. بعد از بازی کردی اگر دیسک رو در نیاریم، مشکلی پیش نمیاد:confused:.

نه چه مشکلی. فقط باید کنسولو تکون ندی.

من اولا کنسولم خیلی داغ می کرد الان حدود 3 ماهه 7 تا قاب کاست گذاشتم زیرش 3 تا فن از سمت راست هوا رو می دن تو 4 تا از پشت می دن بیرون همین خیلی خنکه اگرم دستگاه خنک بمونه دیگه براچی سه چراغ بده؟ فقط دوسه بار هنگ کرده تصویر وایستاده که واسه اون فکری به ذهنم نمی رسه:biggrin1:

در مورد افتادن هم یه ترس کاملا الکیه مگر اینکه یه بچه تو خونه داشته باشید که هر چی رو می بینه بخواد تکون بده.
اونم بچه بايد هركول باشه :laughing:...
كدوم بچه اي مي تونه يه شي 2-3 كيلويي رو تكون بده؟؟ :laughing:...
----
بهترين راه براي مراقبت از كنسول :

1. اگه يادتون باشه PS2 يا Xbox خيلي كنسول هاي قويي بودن :laughing: يعني اگه مي خواستي از اتاق ببري تو مهمون خونه بازي كني ... يه شوت مي كردي بعد مي رفتي مقصد كنسول رو صحيح و سالم دريافت مي كردي ... ولي 360 اصلا اينجوري نيست ... شما كافيه يه نگاهه بد به كنسولت بندازي تا خراب شه :cheesygri ... برام پيش اومده هااااا ... يه روز 2-3 ساعت بازي كردم بعد يه دست بهش كشيدم ببينم گرماش چطوره !! ديدم خنكه خنكه :eek: ... با خودم گفتم : چه شانس باحالي داريم ما ... كنسولمون عمري شده :love:. بعد فرداش ديدم يه ربع بازي كردم اينقدر داغ كرد كه فن اتاقم جواب گويه گرما نمي شد :laughing::laughing:.
2. محل كنسول دورش خالي باشه.
3. فقط و فقط عمودي بزاريد.
4. كنسول رو به تعميركارهاي غير حرفه اي نسپاريد

موفق باشيد;)

به خدا افقي بهتره! البته اگه فن داريد.
دستگاه من افقي بدون فن تقريباً 70 درجه كار ميكنه ولي عمودي 60 درجه ولي با فن cooler king كه خودمم توش دست بردم و فنهاش رو تقويت كردم افقي 40 درجه كار ميكنه و عمودي 50 درجه.(اين آخريا رو دماسنج گزاشتم.)
اگه افقي كلاً بزاريد بهتره چون درايو كه دقيقاً روي gpu قرار داره لرزشش موجب فرسوده شدن برد نميشه. و كمتر ميلرزه.
از طرفي هم اگه عمودي بزاريد با توجه به اينكه هوا از بالا مياد به cpu نميرسه و cpu از gpu داغتر ميشه و در نتيجه باعث منبسط شدن برد ميشه و اين كار كه مداوم انجام شه برد تاب برميداره و مسير هاي ارتباطي روي برد قطع ميشن و0102! پس افقي بزاريد. من خودم از سوختن 360 يه بار رنج بردم!
360 هاي قبل از فوريه 2006 پهناي باندشون 256 g/s بوده كه بعد از فوريه به 278 g/s ارتقا پيدا كرده و كمتر تاب برميدارن!
نتيجه گيري كلي:
افقي بزاريد تا:
1. هم تاب برنداره
2. cpu بيش از حد داغ نشه
3. لرزش درايو باعث صدمه زدن به gpu نشه( باعث جدا شدن لحيم از برد ميشه و چند تا از پايه هاي gpu بدون اتصال ميمونن حتي همين هنگ كردن ها هم تقصير همينه! اول كه روشن ميكنيد اينطوريه: [_ ولي بعد از گرم شدن و منبسط شدن اينطوري ميشه: l _ يعني پايه از برد جدا ميشه.
پيشنهاد من: اگه ديديد 360اتون زياد هنگ ميكنه ببريد بديد نكست جن براتون سشوار صنعتي بكشه البته با درجه ي 300 نه 450 چون 450 باعث سوختن برد ميشه.)
خلاصه اگه زياد حرف زدم ببخشيد ولي اونايي كه ميگن عمودي بهتره يه ذزه به اين چيزا هم فكر كنن.
ارادت مند شما

من اولا کنسولم خیلی داغ می کرد الان حدود 3 ماهه 7 تا قاب کاست گذاشتم زیرش 3 تا فن از سمت راست هوا رو می دن تو 4 تا از پشت می دن بیرون همین خیلی خنکه اگرم دستگاه خنک بمونه دیگه براچی سه چراغ بده؟ فقط دوسه بار هنگ کرده تصویر وایستاده که واسه اون فکری به ذهنم نمی رسه:biggrin1:

هنگ كردن ميتونه از برنامه نويسي بازي باشه كه بازيهاي full auto , def jam icon اين مشكلات رو دارن. چون من يه دفعه صبر كردن بعد از 5 ديقه هنگ كردن دوباره شروع به كار كردن كرد!!!

اگه افقي كلاً بزاريد بهتره چون درايو كه دقيقاً روي gpu قرار داره لرزشش موجب فرسوده شدن برد نميشه. و كمتر ميلرزه.
لرزش درایو در دو حالت هیج فرق نداره و اصلا در حدی نیست که بخواد به برد آسیب بزنه. جاشم که در دو حالت فرقی نمی کنه. درایو هم اصلا با gpu تماسی نداره که بخواد در دراز مدت لحیماشو شل کنه.
از طرفي هم اگه عمودي بزاريد با توجه به اينكه هوا از بالا مياد به cpu نميرسه و cpu از gpu داغتر ميشه و در نتيجه باعث منبسط شدن برد ميشه و اين كار كه مداوم انجام شه برد تاب برميداره و مسير هاي ارتباطي روي برد قطع ميشن و0102! پس افقي بزاريد.
این آزمایش شما از نظر عملی غلطه دلیلشم اینه که در هر دو طرف کنسول نزدیک cpu سوراخ هایی برای همین کار قرار داده شده که بخوبی از یک طرف هوا وارد و از طرف دیگه خارج بشه. هوا فقط از بالا وارد نمی شه که بخواد به cpu چون پایین فرار می گیره فشار بیاد. منبسط شدن و تاب برداشتن هم در دما های معمولی کنسول اصلا امکان نداره مگر اینکه کنسول از حد مجاز دماش بالاتر بره که در این صورت فنش مشکل داره.

پيشنهاد من: اگه ديديد 360اتون زياد هنگ ميكنه ببريد بديد نكست جن براتون سشوار صنعتي بكشه البته با درجه ي 300 نه 450 چون 450 باعث سوختن برد ميشه.)
سوار صنعتی پدر برد رو در میاره و فقط برای کسایی به درد می خوره که هیچ امیدی برای کنسولشون نیست و با این راه یه مدت کوتاه کنسول رو زنده می کنن. کسی که کنسولش فقط هنگ می کنه بزرگترین اشتباهی که می تونه انجام بده، سشوار صنعتی هست.

پ.ن: خیلی جالبه اکثر کسایی که کنسولشون رو فرستادن تعمیر پیش نمایندگی های اصلی مایکروسافت بعد از تعمیر بهشون گفته شده که عمودی بزارید بعد همه اینجا توصیه می کنن که افقی بزارید.

سلام
فریدون جون اصلش دیگه گیر نمیاد ولی طرح Nyko هستش که هیچ فرقی با اصلش نمیکنه
قربونت برم امین جون مگه میشه کپی برابر اصل باشه :biggrin1:
یه سئوال داشتم. بعد از بازی کردی اگر دیسک رو در نیاریم، مشکلی پیش نمیاد.
یکی جواب من رو بده :biggrin1:

آخرین ویرایش:
نه مثلا اينكه حداكثر چقدر بازي كنيم كه ارور هم نده اينجوري.

من روزی 8 ساعت بیشتر هم بازی میکردم
هیچ وقت 3 چراغ نداد
ارور E74داد 2 بار درستش کردم دفه اول 3هفته کار کرد دفه دوم 3 روز بعد هم دیگه درست نشد
خیلی حال گیری هست

یه سئوال داشتم. بعد از بازی کردی اگر دیسک رو در نیاریم، مشکلی پیش نمیاد.
کی جواب من رو بده
فکر نکنم فرقی کنه
در نبیاری روی لنز یه سر پوش داره که روی لنز رو میگیره که گردو خاک روش بشینه
اگهdvdرو باشه اون میره کنار و لنز معلوم میشه

لرزش درایو در دو حالت هیج فرق نداره و اصلا در حدی نیست که بخواد به برد آسیب بزنه. جاشم که در دو حالت فرقی نمی کنه. درایو هم اصلا با gpu تماسی نداره که بخواد در دراز مدت لحیماشو شل کنه.
این آزمایش شما از نظر عملی غلطه دلیلشم اینه که در هر دو طرف کنسول نزدیک cpu سوراخ هایی برای همین کار قرار داده شده که بخوبی از یک طرف هوا وارد و از طرف دیگه خارج بشه. هوا فقط از بالا وارد نمی شه که بخواد به cpu چون پایین فرار می گیره فشار بیاد. منبسط شدن و تاب برداشتن هم در دما های معمولی کنسول اصلا امکان نداره مگر اینکه کنسول از حد مجاز دماش بالاتر بره که در این صورت فنش مشکل داره.

سوار صنعتی پدر برد رو در میاره و فقط برای کسایی به درد می خوره که هیچ امیدی برای کنسولشون نیست و با این راه یه مدت کوتاه کنسول رو زنده می کنن. کسی که کنسولش فقط هنگ می کنه بزرگترین اشتباهی که می تونه انجام بده، سشوار صنعتی هست.

پ.ن: خیلی جالبه اکثر کسایی که کنسولشون رو فرستادن تعمیر پیش نمایندگی های اصلی مایکروسافت بعد از تعمیر بهشون گفته شده که عمودی بزارید بعد همه اینجا توصیه می کنن که افقی بزارید.

ميشه اين آخري رو با لينك ثابت كني؟ درضمن من مگه نگفتم اگه فن داريد افقي بزاريد در غير اينصورت عمودي بزاريد. درضمن منظور من اينه كه gpu زير درايوه و بالاخره يه لرزشي به برد از طرف درايو وارد ميشه و gpu در معرض اين لرزشه.
سشوار صنعتي رو اگه رو درجه پايينتر بزاري پدر برد رو در نمياره!
battle station midway رو توي يه روز گرم تو دستگاه افقي بدون فن بازي كنيد ميبينيد كه بعد يه ساعت بازي افت فريم قابل ملاحضه اي پيدا ميكنه ولي عمودي اينطوري نيست! ولي از طرفي لرزش درايو رو اگه دستتون رو بزاريد بالاي كنسول حس ميكنيد كه اين بدتره دقيقاً مثل زلزله كه طبقه هاي بالاتر ساختمون بيشتر ميلرزن بالاي كنسول بيشتر ميلرزه. ميتونيد افقي با يه فن بزاريد ديگه خودتون ميدونيد...
در مورد تاب برداشتن هم بايد بگم اين تاب برداشتن خيلي خيلي خيلي خيلي خفيف هستش ولي باعث بروز مشكلات ميشه.
در ضمن اون قسمت باز اون پايين كجا اون سوراخ هاي زير كنسول كجا...
توصيه ي من : دريچه ي كولر رو به سمت 360 تنظيم كنيد و يه فن بخريد براش و 360 رو به صورت افقي روي يه ميز شيشه اي بزاريد و در هر سري بازي بيشتر از يه ساعت و نيم ازش كار نكشيد.
اگه اشكال گرمايي نداشت كه نميومدن پهناي باندو زياد كنن اونم پهناي باند گرافيك رو. پس وقتي افقي با يه فن بزاريد نسبت به عمودي با فن خنك تر كار ميكنه.

ميشه اين آخري رو با لينك ثابت كني؟
این تو فروم xbox.com نوشته شده بود. الان لینکشو ندارم ولی می گردم پیدا می کنم.
ولي از طرفي لرزش درايو رو اگه دستتون رو بزاريد بالاي كنسول حس ميكنيد كه اين بدتره دقيقاً مثل زلزله كه طبقه هاي بالاتر ساختمون بيشتر ميلرزن بالاي كنسول بيشتر ميلرزه. ميتونيد افقي با يه فن بزاريد ديگه خودتون ميدونيد...
این لرزش تاثیری روی gpu نداره چون اصلا تماسی نداره باهاش و کل کنسول رو حرکت می ده.
اگه اشكال گرمايي نداشت كه نميومدن پهناي باندو زياد كنن اونم پهناي باند گرافيك رو. پس وقتي افقي با يه فن بزاريد نسبت به عمودي با فن خنك تر كار ميكنه.
کسی نگفت که این کنسول مشکل گرمایی نداره ولی این به این ربطی نداره که مثلا چون در حالت عمودی مشکل گرمایی پیدا می کرده پهناشو زیاد کردن. کنسول در هر دو حالت مشکل گرمایی داره ولی در حالت عمودی میزان گرما کمتره چون گردش هوا بهتره و گرما در قسمت پشت کنسول تجمع پیدا نمی کنه و البته کنسول بدون فن مورد آزمایش قرار می گیره و مایکروسافت نمی یاد مثلا فن رو دستگاش بزاره و ببینه کدوم حالت بهتره.
من چون فن ندارم در این زمینه اطلاعی ندارم که خنکتر می شه یا گرمتر. ولی شما که هر دو تست کردی احتمالا با فن در حالت افقی خنکتر باشه.

مشکلی که حالت عمودی داره اینکه بعضی اوقات اگه لنز ضعیف شده باشه نمی تونه بعضی دیسک ها رو بخونه ولی در حالت افقی می خونه و در بعضی دیسک ها هم صدای خوندن و چرخش دیسک بیشتر می شه.

من الان کنسولم 3 ماهه که فقط عمودی هست. بعضی از روز ها هم حدود 8-9 ساعت باهاش بازی کردم. تا حالا هم هیچ مشکلی براش پیش نیومده، فن هم ندارم.

واقعیت رو بخوام بگم اینکه کنسول چه شکلی گذاشته بشه بیشتر سلیقه ای و بسته به تجربه فرد هست. مثلا یکی کنسولش عمودی مشکل داشته افقی کرده درست شده می گه افقی بهتره برای یکی هم برعکسش پیش اومده می گه عمودی بهتره ولی در کل در حالت عمودی دما پایینتره. (البته بدون فن)

اتفاقا من هم کنسول رو افقی گذاشتم براش مشکل پیش اومد.چون سه ماه عمودی بود و مشکلی نداشت فقط چند روز به طور اتفاقی کنسول رو افقی گذاشتم وقتی پشت کنسول رو دست می زدم خیلی داغ می کرد . بیخیال بودم چون فکر می کردم یه چیز طبیعی و مشکلی نیست تا روز چهارم که سه چراغ داد.در ضمن موقعی که کنسول عمودی بود پشت کنسول رو دست می زدم گرما کمتر بود.به نظر من هم عمودی گذاشتن کنسول روی جریان هوای داخل اون و سرد شدن کنسول تاثیرش خیلی بیشتر از افقی گذاشتنه.حالا ببینیم نظر بقیه چی؟با سپاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or