من چرت میگم ؟کنسولت پوکیده داری چرت میگی
ایشالهه غمه اخرت باشه !
خیلی بده که 10 روز ونده به ریلیز halo 3 بسوزه![]()
اینکه چند ساعت بازی کنید ربط زیادی به 3 چراغ قرمز نداره.
در ضمن کنسولو ترجیحا عمودی قرار دهید، (منظورم افقی نیست) چون میزان گرمایی کنسول کاهش پیدا می کنه. به لنز دستگاه هم هیچ فشاری نمیاد.
من چرت میگم ؟پست اشکان رو نگاه کن یاد بگیر.
این جوابت رو جای دیگه میدهم.
آره بایست خودکشی کنم حالا...:biggrin1:
بله کنسول هر چی بیشتر کار کنه بیشتر داغ می شه ولی درجهش از یه حدی بالاتر نمی ره مگر اینکه فنش مشکل داشته باشه. اینکه مثلا 4 ساعت بیشتر بازی کنی 3 چراغ قرمز می ده کاملا غلطه. ممکنه شما روزی نیم ساعت بازی کنی ولی بعد از 2 هفته کنسول 3 چراغ قرمر بده.وقتی زیاد بازی کنی زیاد هم داغ میشه در نتیجه احتمال 3 چراغ قرمز میره بالا این طور نیست؟!
واقعا میگی؟! اخه همیشه میگن عمودی نزاریمن افقی بهتره و به لنز فشار نیارین و این حرف ها کسی هم نگفت نه ولی الان شما...
بچه ها تو اين تاپيك قصد داريم پيشگيرهايي جلوگيري از سوختن و ارور 3چراغ كنسول 360رو بگيم و كارهايي كه بكنيم كه با اين پديده دچار نشيم.
در ضمن کنسولو ترجیحا عمودی قرار دهید، (منظورم افقی نیست)
:biggrin1:
.
.ورودی هوا زیاد تاثیری تو کنسول نداره. جریان مناسب هوا باعث می شه عمر کنسول افزایش پیدا کنه. مقدار دمایی که از بدنه پشت کنسول در صورتی که عمودی باشه خارج می شه خیلی با اهمیت از مقدار هوایی است که از زیر کنسول واردش می شه و همونجا می مونه.تو عمودی گذاشتن کنسول حسنی نمی بینم اما افقی بهتره.چون بیشترین ورودی هوا در اون قسمت داره. ترس از افتادن رو دیگه ندارید.
قبل ها تو سایت میگفتن افقی بزاری بهتره... حالا شما میای اینجوری میگی... من که گیج شدم...ورودی هوا زیاد تاثیری تو کنسول نداره. جریان مناسب هوا باعث می شه عمر کنسول افزایش پیدا کنه. مقدار دمایی که از بدنه پشت کنسول در صورتی که عمودی باشه خارج می شه خیلی با اهمیت از مقدار هوایی است که از زیر کنسول واردش می شه و همونجا می مونه.
در مورد افتادن هم یه ترس کاملا الکیه مگر اینکه یه بچه تو خونه داشته باشید که هر چی رو می بینه بخواد تکون بده.
. یه ساعت گذاشتم روی میز کامپیوتر تایم میگیرم دقیقا یک ساعت بازی میکنم بعد کنسول را سه ساعت خاموش میکنم تا خنک بشه. بعضی اوقات با خودم میگم اگه یک ساعت و ربع بازی کنم مگه چی میشه؟ ولی بعد جواب خودم را اینطور میدهم که یه بازی بیشتر می ارزد یا x360 و با همین تفکر کنسولم سالم سالم سالم مونده. نه ارور میدهد نه افت فریم در بازی ها دارد. اگه شما هم میخواهید یه عمر کنسولتون سالم بمونه اینطور استفاده کنید. اگه هم دیدید این راه جواب نمیده فکر کنید اگه کنسولتون بسوزه دیگه نمیتونید هالو بازی کنید( البته وقتی هالو اومد به خودتون بگید اگه بسوزه دیگه نمیتونید assassins creed_resident evil 5_ ninja gaiden 2_ .............. بازی کنید)دقیقا این کولر خیلی تاثیر داره من خودم بدون کولر و با کولر تست کردم کنسول واقعا کمتر داغ میشه اما زیاد برای درایو تاثیر نداره:biggrin1:
یک ان قاطی کردم عمودی و افقی رو.
==================================
البته توضیحات اشکان کامل و دقیق بود که نمیشه توش نه اورد.
در کل خریدن یه Nyko Inter Cooler 360 اورجینال + اینکه بازی هاتون روی دیسکهای با کیفیت تهیه کیندو تمیز نگه داشتن بازی ها از نظر فیزیکی، خیلی میتونه تو عمر مفید کنسول تاثیر مثبت داشته باشه.
تو عمودی گذاشتن کنسول حسنی نمی بینم اما افقی بهتره.چون بیشترین ورودی هوا در اون قسمت داره. ترس از افتادن رو دیگه ندارید.
پ.ن. خلاصه هر طور که صلاح دونستید بگذارید. کولر اورجینال بندازد روش، عمرا مشکل گرمائی پیدا نمیکنه.
زلزله چطور؟ اگه یه زلزله 4.5 نیم ریشتر به بالا بیاد راحتر از اون چیزی که فکرشو بکنید میفتهدر مورد افتادن هم یه ترس کاملا الکیه مگر اینکه یه بچه تو خونه داشته باشید که هر چی رو می بینه بخواد تکون بده.