amirarsenal
کاربر سایت
بابا خوب زودتر میگفتید
مثلا وقتی گروه بندی کردید میگفتید تا فلان روز وقت دارید
اقای یونایتد4لاو گفتند امشب دیگه نمیتونند ان شن
به اون دوست دیگمون پیام دادم عصری که هنوز جواب ندادند
بهت وحی شد که 3-0 بدی نه:dچون محمود مشکل نت داره منم میخوام به بقیه احترام بزارم وقتشونو نگیرم و اخرین مهلت هم تا امشبه بازی من و محمود 3 صفر به نفع من اعلام میشه:d
امید وارم موفق باشی دوست عزیز ایشالا من تو 14 شرکت کنم اما به گفته دوستان با این وضع نت واقعا غیر ممکنهدوستان عزیز تو این دوره مسابقات با انتخاب تیم غلط به راحتی حذف شدم، خواستم همین جا اعلام کنم که به دلیل مشغله کاری نمیتونم در مسابقه ای شرکت کنم ولی هرازچند گاهی آنلاین باهاتون بازی میکنم، از الان روزشماری میکنم واسه فیفا 14 وشرکت درFIFA INTERACTIVE WORLD CUP، امیدوارم به مرحله نهایی این مسابقه بزرگ برسم، همتون شرکت کنید شاید برای اولین بار یه ایرانی بتونه به این مسابقات راه پیدا کنه!
الوداع
عاغا من هستم از دور همه رو دارم کنترول میکنما فک نکید اینجا رو هوا میچرخه بدلیله مشکلات اینترنتی مخابراتی تلگرافی سیاحتی ضیافتی من ) نشد با sayeh04 بازی کنیم و مجبور به زدن 3 0 شدیم که یه معذرت خواهی از اون دوست wargodof war باید بکنم چن با بد وضعیتی با ایشون بازی کردم میدونم .
جدول هم آخر شب میذارم ببینم کی به کیه
حسن حذف کنید کل مسابقات داره تغیر میکنه قهرمانای جدید داره مشخص میشه هاا
- - -ویرایش - - -
امید وارم موفق باشی دوست عزیز ایشالا من تو 14 شرکت کنم اما به گفته دوستان با این وضع نت واقعا غیر ممکنه
حسن فرمونو بگی دست من نیستم همه رو راهنمایی کنبدلیل مشکل نت محمود همهرو از این پس من جریمه میکنم:d
امشب اخرین فرصت برای انجام بازیهای گروهی هستش