چهارمین جام فیفا 13 با عنوان جام طلایی-FIFA13 PS3

• Thread starter Thread starter p3rsia7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا خوب زودتر میگفتید
مثلا وقتی گروه بندی کردید میگفتید تا فلان روز وقت دارید
اقای یونایتد4لاو گفتند امشب دیگه نمیتونند ان شن
به اون دوست دیگمون پیام دادم عصری که هنوز جواب ندادند

بابا خوب زودتر میگفتید
مثلا وقتی گروه بندی کردید میگفتید تا فلان روز وقت دارید
اقای یونایتد4لاو گفتند امشب دیگه نمیتونند ان شن
به اون دوست دیگمون پیام دادم عصری که هنوز جواب ندادند
جایی نگو ولی تا فردا غروب هم وقت هست:d
اینو گفتم که زودتر انجام بشه:)
ولی بعد غروب دیگه باید بازیهای حذفی انجام بشه

چون محمود مشکل نت داره منم میخوام به بقیه احترام بزارم وقتشونو نگیرم و اخرین مهلت هم تا امشبه بازی من و محمود 3 صفر به نفع من اعلام میشه:d

دوستان عزیز تو این دوره مسابقات با انتخاب تیم غلط به راحتی حذف شدم، خواستم همین جا اعلام کنم که به دلیل مشغله کاری نمیتونم در مسابقه ای شرکت کنم ولی هرازچند گاهی آنلاین باهاتون بازی میکنم، از الان روزشماری میکنم واسه فیفا 14 وشرکت درFIFA INTERACTIVE WORLD CUP، امیدوارم به مرحله نهایی این مسابقه بزرگ برسم، همتون شرکت کنید شاید برای اولین بار یه ایرانی بتونه به این مسابقات راه پیدا کنه!

الوداع

دوست خوب من همیشه با این موافقم که تو این قسمتی که فیفا گذاشته شرکت کنیم ولی باید یه چیز رو در نظر بگیرم این مسابقات 25 روزه یا 30 روزه هست و از اونجایی که نت ایران یه روز خوب هست و یه روز خرابه نمیشه بازی کرد چون باید تو این 30 روز 1000 تا بازی کنی اگه رنکینگ امتیازی رو دیده باشی باید روزانه 40 تا 50 بازی کنی که با این وضع نت ایران هرگز همچنین کاری نمیشه انجام داد ولی اگه شما امیدواری که انجام بدی تلاش خودتو انجام بده

خب بازم من شگفتی ساز شدم!
البته خوش به حال حسن شد:دی
با اقا محمد دو بازی انجام دادیم که بازی اول ایشون میزبان بودم و 1-0 باختم:دی
بازی دوم من میزبان بودم 3-0 بردم:دی
بازی اول خیلی بدشانسی اوردم دقیقه ی 90 روی ی ریباند و شاسکول بازی مدافعان بارسا گل خوردم

عاغا من هستم از دور همه رو دارم کنترول میکنما :دی فک نکید اینجا رو هوا میچرخه :دی بدلیله مشکلات اینترنتی مخابراتی تلگرافی سیاحتی ضیافتی من :))) نشد با sayeh04 بازی کنیم و مجبور به زدن 3 0 شدیم که یه معذرت خواهی از اون دوست wargodof war باید بکنم چن با بد وضعیتی با ایشون بازی کردم میدونم .
جدول هم آخر شب میذارم ببینم کی به کیه :دی
حسن حذف کنید کل مسابقات داره تغیر میکنه قهرمانای جدید داره مشخص میشه هاا :دی

- - -ویرایش - - -

دوستان عزیز تو این دوره مسابقات با انتخاب تیم غلط به راحتی حذف شدم، خواستم همین جا اعلام کنم که به دلیل مشغله کاری نمیتونم در مسابقه ای شرکت کنم ولی هرازچند گاهی آنلاین باهاتون بازی میکنم، از الان روزشماری میکنم واسه فیفا 14 وشرکت درFIFA INTERACTIVE WORLD CUP، امیدوارم به مرحله نهایی این مسابقه بزرگ برسم، همتون شرکت کنید شاید برای اولین بار یه ایرانی بتونه به این مسابقات راه پیدا کنه!

الوداع
امید وارم موفق باشی دوست عزیز ایشالا من تو 14 شرکت کنم اما به گفته دوستان با این وضع نت واقعا غیر ممکنه

عاغا من هستم از دور همه رو دارم کنترول میکنما :دی فک نکید اینجا رو هوا میچرخه :دی بدلیله مشکلات اینترنتی مخابراتی تلگرافی سیاحتی ضیافتی من :))) نشد با sayeh04 بازی کنیم و مجبور به زدن 3 0 شدیم که یه معذرت خواهی از اون دوست wargodof war باید بکنم چن با بد وضعیتی با ایشون بازی کردم میدونم .
جدول هم آخر شب میذارم ببینم کی به کیه :دی
حسن حذف کنید کل مسابقات داره تغیر میکنه قهرمانای جدید داره مشخص میشه هاا :دی

- - -ویرایش - - -

امید وارم موفق باشی دوست عزیز ایشالا من تو 14 شرکت کنم اما به گفته دوستان با این وضع نت واقعا غیر ممکنه
منم موافقم
همین حسن نمیزاره ما جوونا پیشرفت کنیم دیگه:دی=))

بدلیل مشکل نت محمود همهرو از این پس من جریمه میکنم:d
امشب اخرین فرصت برای انجام بازیهای گروهی هستش
حسن فرمونو بگی دست من نیستم همه رو راهنمایی کن
میتونی sayeh04رو هم حذف کنی 3 0 به نفع من بزن :دی :دی من بیام بالا :دی
اصن یه وضیه بدون نت انگار شلوار پام نیست :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or