چون صفه قبل ناجور شده بود و ویرایش هم نمیشد دوباره گذاشتم این پستو.
1. کی به شما گفته که ریتینگ بازی های wii همه Every one هست؟ چندتا از بازیای پر فروش و پر طرفدارش رو مثال میزنم:
Call of Duty 3
Metroid Prime 3: Corruption
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Red Steel
Prince of Persia Rival Swords
Resident Evil 4 Wii Edition
میشه بگی کدوم اینا every one هستن؟
اصا امکان داره صنعتی که قشر اصلی مخاطبش رو 20-13 سال تشکیل میدن تمام انرژیش رو روی پروژه ای بذاره که بقول شما 5- سال مخاطبش باشن و در کمال ناباوری ببینه که همه دنیا دارن کنسولش رو میخرن؟
من خودم حد اقل20 نفر رو میشناسم تو ایران که یا wii دارن یا جزو طرفداراش هستن ، تا جایی که میدونم هیچ کدوم 5 سالشون نیست ، چون کسی که 5 سالشه نمیتونه در مناقب کنسول مورد علاقه ش پست بزنه. برو یه سرچی تو google images بکن، ببین چند نفر 5- میبینی که دارن wii بازی میکنن؟
2. بحث ما این نیست که گیم پلی ps3 , 360 چطوریه ، حرف ما اینه که گیم پلی wii در مقابل دوتای دیگه کاملا متفاوت و خلاقانه س. از 1980 که بازی کامپیوتری داره ساخته میشه تا 2006 که wii بیرون اومد ملت دارن به جای شلیک کردن، پریدن ، مشت زدن ، شوت کردن و هر حرکت دیگه ای که شخصیت بازی انجام میده فقط انگشتاشون رو روی جوی استیک فشار میدن، حالا بعد از 20 سال کنسولی روی کار اومده که به وسیله کنترل کننده های حساس به حرکتش وقتی داری اکشن تیر اندازی بازی میکنی باید دستتو جلو بگیری ، نشونه بریو شلیک کنی همچنین میتونی از wii zapper استفاده کنی:
وقتی داری تنیس بازی میکنی میتونی با لبه راکتت ضربه کات دار بزنی،وقتی بکس بازی میکنی میتونی دسکشاتو دستت کنی و روی حریفت فنون مختلف رو اجرا کنی بعد از 5 دقیقه عرق میکنی و ضربان قلبت بالا میره ، چون داشتی بکس بازی میکردی نه اینکه دکمه هارو فشار بدی
وقتی داری ماشین سواری میکنی محدود به دکمه های 4 جهت نیستی و wii moteو Nunchuck کار فرمون رو برات انجام میدن میشه با wii wheel هم رانندگی کرد.
وقتی call of duty 3 بازی میکنی پرتاب نارنجک ، درگیری نفر به نفر و ضربه با قنداقه تفنگ ، پارو زدن توی رودخونه و رانندگی جیپ، جا گذاری بمب ،چرخوندن و تنطیم چاشنی و کشیدن ضامن رو با
دستای خودت انجام میدی! و این یعنی اکشن. توی بیس بال به یک سانتیمتر حرکت دستت حساسه.
به اینها اضافه کنید wii balance board رو که حساس به وزنه و میزان دقیق تعادل رو محاسبه میکنه و از اون توی حرکات نیازمند به تعادل و فشار مثل: هد زدن به توپ. اسکی و اسنو برد بازی کردن و چیزهایی که من هنوز نمیدونم استفاده میشه.
در کنترل هواپیما محدود به جهات چهار گانه و آنالوگ ها نیستی، wii moteو Nunchuck کار فرمون کنترل رو برای شما انجام میدن و اگر خواستید میتونید از این استفاده کنید:
چیزایی که در موردش صحبت شد مربوط به کنترل بازی هستن و کنترل بخش عظیمی از گیم پلی ( روند بازی) رو تشکیل میده،حالا فکر میکنم فرق گیم پلی ها مشخص شد. از نظر ما عنوان کنسول نسل جدید به خاطر دنیای جدیدی که wii به بازی کنش هدیه میده متعلق به wii هست و کنسول های دیگه حرف جدیدی ندارن که بخوان نسل جدید باشن.
اینم قلاب ماهیگیری برای حسن ختام: