چند درصد احتمال دارد Wiiبرنده ی جنگ کنسول هاشود

نظرات تخیلی جاشون توی ذهن افراد نظر دهنده س نه توی دنیای واقعی و محافل عمومی،
آقا آره ما دنباله فانیم ، تریپی نیست ، شما آدم بکشید...ولی ظاهرا طرفدارای ما بیشترن تو دنیا...wii بازها از هیجان واقعی، سرعت ، گیم پلی شگفت انگیز ،تحرک بالا و ورزش ، کنترلر های جدید و فضایی نینتندو که هر روز به تعدادشون اضافه میشه و از تجربه ی بازی کردن فوتبال با wii balance board و تمام آینده روشنی که پیش روی دنیای گیم سالم و wii هست لذت میبرن ، متعصبین هم با بی منطقی دندون قروچه میرن و بد و بیراه میگن و دکمه های جوی استیک هاشون رو محکم تر فشار میدن ؛برای کشتن -نمیدونم تا دوهزار و چند میخوانبکشن ؟!- حلقه ی دوستداران گیم سالم و شادی بخش و انسانی هر روز گسترده تر میشه و حلقه متعصبین تنگ تر... زمان همه چیز رو مشخص میکنه ...همونطور که تا الان این کارو انجام داده

آخرین ویرایش:
نظر اگه بر مبنای منطق باشه به هیچ کس بر نمیخوره(اما نظر شما کاملا اقرار آمیز هست)
بزار این طوری بگم:ایا شما خداوکیلی تا حالا از نزدیک wii رو بازی کردی یا فقط تیزر های اونو دیدی؟؟؟؟؟؟؟!!!!
نه ببخشید فقط شما دیدی :sick:
به عرضت برسونم یکی از دوستام هر چی بهش گفتم 360 بگیر نگرفت و wii گرفت منم دو سه بار خونشون بازی کردم ولی الان اینقدر ناراضیه که حد نداره

آقای no name عقلت چی میگه ؟! به نظرت wii از ps3 و x360 بهتره ؟! ؟! هر موقع خواستی بگی wii بهتره تریلز gran turismo برای ps3 رو ببین یا اصلآ gears Of wars برای 360 رو هم که همه میدونن !!

نظرات تخیلی جاشون توی ذهن افراد نظر دهنده س نه توی دنیای واقعی و محافل عمومی،
آقا آره ما دنباله فانیم ، تریپی نیست ، شما آدم بکشید...ولی ظاهرا طرفدارای ما بیشترن تو دنیا...wii بازها از هیجان واقعی، سرعت ، گیم پلی شگفت انگیز ،تحرک بالا و ورزش ، کنترلر های جدید و فضایی نینتندو که هر روز به تعدادشون اضافه میشه و از تجربه ی بازی کردن فوتبال با wii balance board و تمام آینده روشنی که پیش روی دنیای گیم سالم و wii هست لذت میبرن ، متعصبین هم با بی منطقی دندون قروچه میرن و بد و بیراه میگن و دکمه های جوی استیک هاشون رو محکم تر فشار میدن ؛برای کشتن -نمیدونم تا دوهزار و چند میخوانبکشن ؟!- حلقه ی دوستداران گیم سالم و شادی بخش و انسانی هر روز گسترده تر میشه و حلقه متعصبین تنگ تر... زمان همه چیز رو مشخص میکنه ...همونطور که تا الان این کارو انجام داده

دوست عزیز این که طرفدار بیشتر هست یا نیست از نظر من دلیلی برای بد بودن یک محصول دیگه یا عالی بودن اون محصول پرطرفدار نیست مواد غذایی نیست که حالا چون بحث اینترتینمنتی هست منم یه نمونه برات میگم از همین وطن
این سریال آشغال نرگس که پارسال پخش میشد واقعا فاجعه بود ولی همه نیگا میکردن هرکدوم
هم یه دلیلی میاوردن که یجوری خودشون رو قانع کنن که آره سریاله آشغاله ولی من برای این
دلیل نگیا میکنم
حالا چون طیف بزرگی از مردم این کنسول رو برای بچه هاشون میخرن یا دوست دارن کنسولی
تو خونه باشه که بچه رو تحت تاثیر قرار نده و یا اینکه یه گیمری که دوست داره حالا هفته ای
یه 2-3 ساعت خوش بگذرونه بشینه با اینجور دستگاه ها بازی کنه اونوقت نمیشه به این گفت
محصول خوب که دهن همه رقیبهاش رو میبنده و اینها میشه گفت ؟
شما اگر میخوایید بحث کنید بیشتر به توانایی های کنسول مورد علاقتون تکیه کنید تا اینکه
بگید چون بیشتر خریدن پس بهتره

نه ببخشید فقط شما دیدی :sick:
به عرضت برسونم یکی از دوستام هر چی بهش گفتم 360 بگیر نگرفت و wii گرفت منم دو سه بار خونشون بازی کردم ولی الان اینقدر ناراضیه که حد نداره

من منظورتونو از اون جمله اول نفهمیدم چی بود(نه ببخشید فقط شما دیدی :sick:)
دوست عزیز بهتر در زدن پست های خودت کمی مراعات کنی به نظر من شما دارین این بحث رو منحرف میکنی
بازم میگم کنسول wii یک کنسولی هست که بیشتر علاقهایی هست شاید دوست شما از خرید این کنسول ناراضی شده ولی یه نفر دیگه هم هست که از اینکه این کنسولو به جای xbox360 -ps3 خریده کاملان راضی باشه واین دلیل نمیشه که xbox360-ps3کنسولایه بدی باشن

تا کی شما می خواین خودتونو با گرافیک گول بزنید؟
من با بازیه Metal Slug رویه wii بیشتر از S.T.A.L.K.E.R رویه PC یا Vegas رویه PC حال کردم.
تازه این بازی از هیچ یک از قابلیت های wii استفاده نکرده بود.
و همونطور که prince3_love گفت ps3 و xbox360 هم طرفدارای خودشونو دارند.
تازه دوست من بر عکس دوست تو تا wii منو دید ps3 رو فروخت و wii خرید.

شاید وی از نظر گیم پلی بهتر باشه یا بهتر بگم نوآورانه تر باشه ، ولی به پای گرافیک 360 یا سونی 3 نمی رسه !
این یک واقعیته ! ماهم خودمونو گول نمی زنیم ! این شما هستی که گول خوردی !
من اول که تریلر های وی رو دیدم خوشم اومد ولی بعد از دیدن تریلر چند تا بازیش حالم بهم خورد ! (:sick:)
وی باکسینگش بچه بازیه ( یه قرون نمی ارزه ! ) این که اینطوریه بماند بقیه !!!!!!!!
فقط یه بازی باهال داره : زلدا !

واقعا برا افراده با اطلاعاته اين سايت متاسفم!
من خودمم 360 دارم اما وقتي جنگ كنسولها رو wii برده(تكرار ميكنم برده) بيام بگم نه نه گرافيكه 360 بهتره پس wii شانسي نداره:laughing:
يه مثل هست كه ميگه مثه كبك سرشو كرده زيره برف همينه:cheesygri
ايشالا برا نسله بعد سوني و مايكرو شايد بتونن از نينتندو پيشي بگيرن

شاید وی از نظر گیم پلی بهتر باشه یا بهتر بگم نوآورانه تر باشه ، ولی به پای گرافیک 360 یا سونی 3 نمی رسه !
میگم شما اینو تنهایی گفتی؟! :laughing:
من فکر میکردم گرافیک wi از xbox 360 بهتره!!!!!!!!!/:)
راستی این سونی 3 مجصول جدید سونیه؟!!!!:-"

میگم شما اینو تنهایی گفتی؟! :laughing:
من فکر میکردم گرافیک wi از xbox 360 بهتره!!!!!!!!!/:)
راستی این سونی 3 مجصول جدید سونیه؟!!!!:-"
فکر می کنی خیلی خوشمزه هستی ؟
عزیز جان واسه من مهم گرافیک هست و بس !
حالا اگه تو به گیم پلی و از این حرف ها اهمیت می دی مشکل خودته !
واقعا برا افراده با اطلاعاته اين سايت متاسفم!
من خودمم 360 دارم اما وقتي جنگ كنسولها رو wii برده(تكرار ميكنم برده) بيام بگم نه نه گرافيكه 360 بهتره پس wii شانسي نداره:laughing:
يه مثل هست كه ميگه مثه كبك سرشو كرده زيره برف همينه:cheesygri
ايشالا برا نسله بعد سوني و مايكرو شايد بتونن از نينتندو پيشي بگيرن
از کجا می دونی برده ؟ چون تو آسیای شرقی طرفدار زیاد داره برده ؟
منم کبک نیستم که کلمو بکنم تو برف !
بازم میگم واسه من گرافیک مهمه واسه همین 360 رو انتخاب کردم ! در آینده نزدیک هم سونی 3 میخرم . این نظر منه !
فک میکنم وی الان مقام دوم رو داره ! (فروش) پس نمیشه گفت برده !
نظر من هم اینه که سونی 3 که شکست خورده میمونه وی و 360 . (فروش)
احتمال برد وی هم 60-40 هست . ولی من میگم 360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or