چند درصد احتمال دارد Wiiبرنده ی جنگ کنسول هاشود

اقا میدونی چیه من تسلیم !
شما برید با همون وی بازی کنید واسه خودتون حال کنید ! :sick:
اما شما آقای نو نیم !
جوابتونو توی پست شخصی میدم !
ولی بازم میگم وی بدرد نمی خوره ! هالا خود دانید !

1-آقا خودتو کنترل کن ما که دیگه اینجوری(:sick:) توهین نمی کنیم!
2-خواهشا یکم دیکتتون رو قوی کنید:laughing::biggrin1::p!!
3-اگه شما زورکی میخوای بگی Wii بده ما قبول داریم:punish:!:discussion:! ولی ما هم سعی میکنیم طرفدارای Wii رو زیاد کنیم:groupwave::gathering::weightlift:!!:boxing:!!:biggrin1:!!

با :thanks: از شما!

action جان بهتره sam fisher رو ناراحت نکنیم ، بالاخره هر کس نطر خودشو داره ، فککنم گفتنی ها تا حد لازم گفته شده. من شخصا حاضر نیستم برای چیزی که برای تفریح سالم و نشاط ساخته شده ( گیم ) خودمو ناراحت کنم ، اون جاهایی ام که دفاع میکنیم به خاطر اینه که حس میکنیم باید حق مطلب ( به عنوان یک هنر و یک فن ) ادا بشه ، همین.

آقا هر كي يه نظري داره ديگه اين آقا هم فقط تونسته 360 بخره نظرش اينطوريه و هر كنسولي رو ميگه بده جيزه:cheesygri
ايشالا ايشون 5 دقيقه با Wii بازي كنه نظرش به كلي عوض ميشه

موافقم اصلا داریم از بحث خارج میشیم قط بگید که موفق میشه یا نه.
به نظرم برنده میشه و بازنده اصلی سونیه نه ماکروسافت.
چون ماکروسافت کلی پول به جیب زده و الان بیل گیتس!!:lol:

آخرین ویرایش:
به نظر من که راجع به یه موضوعی صحبت کنیم که یه چیز جدیدی دسگیرمون بشه این جور کل کلا و بحثای رقابتی که عنصر تعصب واردش میشه دوزار به درد نمیخوره.

برای فیشر

مگه بند هاشو می بندی ؟ :laughing::cheesygri
یعنی اینقدر وضعیتت خرابه ؟ :-":biggrin1:
مگه عکس وی موتو ندیدی؟ بنداشو لازم نیست ببندی ، روی خودشه شما فقط روی مچت فیکسشون میکنی. خیلیم لذت بخش و باحاله.:dancing:
controller_img_wii_remote.gif

فكر نكنم بتونه برنده بشه سوني گفته عمر كنسولش 10 ساله به نظر شما wii ميتونه تا اون موقع نوآوري داشته باشه هضمش سخته بازنده هم ماكروسافته:cheesygri

فكر نكنم بتونه برنده بشه سوني گفته عمر كنسولش 10 ساله به نظر شما wii ميتونه تا اون موقع نوآوري داشته باشه هضمش سخته بازنده هم ماكروسافته:cheesygri
1.سونی خیلی حرفا زده..
2.نیازی به نو آوری نیست یه وی موتو نانچاک خالی برا هفت پشتشون بسه .
3. برای هضم بهتر: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=254166#post254166
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=260675#post260675
اگه باز چیزی بود برات میذارم.
راستی چرا مایکرو سافت بازنده س به نظرت؟

آخرین ویرایش:
اونایی که میگن صفر در صد در اشتباهن چرا ببینین :
اگه سونی و ماکرو با هم متحد بودن تا خفن ترین بازیها بصورت انحصاری باشه و آنلاین مشترک بین هر دو بچه ها بازی کنن و کاری میکردن که مردم هر دو را درخانه داشته باشن باز هم wii امکان برنده شدنش بیشتره علت چیزی نیست جز سیاست . ببینید wii کاری کرده که هر بازیش با طبع طرفدارای نینتندو بشه و حتی آمار علاقه ها بیشتر بره مثلا خانواده میگن سونی و ماکرو بازیاش خشنه اله و بله و میگه نینتندو انتخاب مناسبی هست و میگن درصد خشونتش کمتره مثلا اویل که میزنن خون توش دیدی سلام برسون . :-"

ببینید بچه ها با این فرضیاتی که بیان میکنید تا کی میخواید خودتون گول بزنید که آره چون وی اینجوری و اونجوری و....یه دلیل ساده داره اونم اینه که تو کل دنیا خانواده ها رو یوزر ریتینگ هایی که رو محصولات میذارن حساسن و از اونجا که همه بازیای ویی every one هستند پس تمام خانواده ها برای کودکانشون وی رو بجای اکس باکس و پلی 3 میخرند وگرنه چیکار دارند به گیم پلی و گرافیک و...خب معلومه یه بچه 5 ساله که اولین کنسولشو داره تجربه میکنه از گرافیک چه سر در میاره؟؟
گیر بیخودی دادید به گیم پلی بازیای ویی.خب مگه 360 و پلی 3 بازیاشون گیم پلیاش بده؟؟پس یکمقدار منطقی تر فکر کنید.یه خانواده تو خارج برا بچه اش کنسول میخره نمیره تو مغازه سوال کنه آقا گیم پلیش چه جوریه و فلان و...میدونه که ویی متناسب با سن و سال بچشه.

ببینید بچه ها با این فرضیاتی که بیان میکنید تا کی میخواید خودتون گول بزنید که آره چون وی اینجوری و اونجوری و....یه دلیل ساده داره اونم اینه که تو کل دنیا خانواده ها رو یوزر ریتینگ هایی که رو محصولات میذارن حساسن و از اونجا که همه بازیای ویی every one هستند پس تمام خانواده ها برای کودکانشون وی رو بجای اکس باکس و پلی 3 میخرند وگرنه چیکار دارند به گیم پلی و گرافیک و...خب معلومه یه بچه 5 ساله که اولین کنسولشو داره تجربه میکنه از گرافیک چه سر در میاره؟؟
گیر بیخودی دادید به گیم پلی بازیای ویی.خب مگه 360 و پلی 3 بازیاشون گیم پلیاش بده؟؟پس یکمقدار منطقی تر فکر کنید.یه خانواده تو خارج برا بچه اش کنسول میخره نمیره تو مغازه سوال کنه آقا گیم پلیش چه جوریه و فلان و...میدونه که ویی متناسب با سن و سال بچشه.
به زودی برات جواب میذارم.

بايد الان چي رو هضم كنم من كه خوردني نديدم:cheesygri
بعضي ها هم گفتم نوآوري Wii فقط دستشه من شنيدم يه تعداد بازي براي Ps2 اومده(10 تا 15) كه همراش يه دسته كپيه ريموت هاي wii است با اين وجود امكان داره واسه Ps3 هم بياد حالا نوآوري سيخي چند

1. کی به شما گفته که ریتینگ بازی های wii همه Every one هست؟ چندتا از بازیای پر فروش و پر طرفدارش رو مثال میزنم:
Call of Duty 3
Metroid Prime 3: Corruption
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Red Steel
Prince of Persia Rival Swords
Resident Evil 4 Wii Edition
میشه بگی کدوم اینا every one هستن؟
اصا امکان داره صنعتی که قشر اصلی مخاطبش رو 20-13 سال تشکیل میدن تمام انرژیش رو روی پروژه ای بذاره که بقول شما 5- سال مخاطبش باشن و در کمال ناباوری ببینه که همه دنیا دارن کنسولش رو میخرن؟
من خودم حد اقل20 نفر رو میشناسم تو ایران که یا wii دارن یا جزو طرفداراش هستن ، تا جایی که میدونم هیچ کدوم 5 سالشون نیست ، چون کسی که 5 سالشه نمیتونه در مناقب کنسول مورد علاقه ش پست بزنه. برو یه سرچی تو google images بکن، ببین چند نفر 5- میبینی که دارن wii بازی میکنن؟
2. بحث ما این نیست که گیم پلی ps3 , 360 چطوریه ، حرف ما اینه که گیم پلی wii در مقابل دوتای دیگه کاملا متفاوت و خلاقانه س. از 1980 که بازی کامپیوتری داره ساخته میشه تا 2006 که wii بیرون اومد ملت دارن به جای شلیک کردن، پریدن ، مشت زدن ، شوت کردن و هر حرکت دیگه ای که شخصیت بازی انجام میده فقط انگشتاشون رو روی جوی استیک فشار میدن، حالا بعد از 20 سال کنسولی روی کار اومده که به وسیله کنترل کننده های حساس به حرکتش وقتی داری اکشن تیر اندازی بازی میکنی باید دستتو جلو بگیری ، نشونه بریو شلیک کنی همچنین میتونی از wii zapper استفاده کنی:

133688-1-1.jpg
zapper2.jpg

وقتی داری تنیس بازی میکنی میتونی با لبه راکتت ضربه کات دار بزنی،وقتی بکس بازی میکنی میتونی دسکشاتو دستت کنی و روی حریفت فنون مختلف رو اجرا کنی بعد از 5 دقیقه عرق میکنی و ضربان قلبت بالا میره ، چون داشتی بکس بازی میکردی نه اینکه دکمه هارو فشار بدی
وقتی داری ماشین سواری میکنی محدود به دکمه های 4 جهت نیستی و wii moteو Nunchuck کار فرمون رو برات انجام میدن میشه با wii wheel هم رانندگی کرد.

index.php

index.php

وقتی call of duty 3 بازی میکنی پرتاب نارنجک ، درگیری نفر به نفر و ضربه با قنداقه تفنگ ، پارو زدن توی رودخونه و رانندگی جیپ، جا گذاری بمب ،چرخوندن و تنطیم چاشنی و کشیدن ضامن رو با دستای خودت انجام میدی! و این یعنی اکشن. توی بیس بال به یک سانتیمتر حرکت دستت حساسه.
به اینها اضافه کنید wii balance board رو که حساس به وزنه و میزان دقیق تعادل رو محاسبه میکنه و از اون توی حرکات نیازمند به تعادل و فشار مثل: هد زدن به توپ. اسکی و اسنو برد بازی کردن و چیزهایی که من هنوز نمیدونم استفاده میشه.

wiifit_1.jpg

در کنترل هواپیما محدود به جهات چهار گانه و آنالوگ ها نیستی، wii moteو Nunchuck کار فرمون کنترل رو برای شما انجام میدن و اگر خواستید میتونید از این استفاده کنید:
sku_4957_2_qjpreviewth.jpg

wii-plane-ctrllr-v01l_qjpreviewth.jpg

چیزایی که در موردش صحبت شد مربوط به کنترل بازی هستن و کنترل بخش عظیمی از گیم پلی ( روند بازی) رو تشکیل میده،حالا فکر میکنم فرق گیم پلی ها مشخص شد. از نظر ما عنوان کنسول نسل جدید به خاطر دنیای جدیدی که wii به بازی کنش هدیه میده متعلق به wii هست و کنسول های دیگه حرف جدیدی ندارن که بخوان نسل جدید باشن.
اینم قلاب ماهیگیری برای حسن ختام:

sku_4957_2_qjpreviewth.jpg
sku_4957_4_qjpreviewth.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or