چقدر از 360 راضی هستین؟

• Thread starter Thread starter g.o.w
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

چقدر از 360 راضی هستین؟

• خیلی عالیه

رای‌ها: 545 55.9%
  • خوبه

رای‌ها: 236 24.2%
  • بد نیست

رای‌ها: 55 5.6%
  • آشغاله

رای‌ها: 139 14.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    975
هر كي هر كنسولي داره ميگه خوبه همشون هم راست ميگن ولي 3 سال بعد معلوم ميشه كه ايا سخت افزار X360 كه همين الان هم مشكل داره توانايي اجراي بازي ها رو خواهد داشت يا نه

عجب؟!؟!؟!؟! مگه مشکل سخت افزاری داشته ما خبر نداشتیم؟حتما یک pm برای مایکروسافت بزار تا مشکلش رو حل کنن وگرنه خیلی بد می شه؟شما به طور علمی توضیح بذار که کدام یک از سخت افزار های این کنسول ضعیف هست ما هم مطلع بشیم؟/:)

هر كي هر كنسولي داره ميگه خوبه همشون هم راست ميگن ولي 3 سال بعد معلوم ميشه كه ايا سخت افزار X360 كه همين الان هم مشكل داره توانايي اجراي بازي ها رو خواهد داشت يا نه
من نميدونم منظور شما از مشكل سخت افزار چيه ؟!؟ ولي بايد بگم كه 360 از نظر قدرت سخت افزاري هيج گونه ضعفي نسبت PS3 نداره درسته كه پردازنده Cell قوي تر از پردازنده 360 هست اما 360 را ميتوان از نظر قدرت سخت افزار برابر با PS3 دانست . يه سوال دارم : الان شما ميتوني بگي كه يك بازي نظير Alan wake با اون فيزيك بالا !! نياز به سخت افزار قوي نداره ؟؟
مطمئن باشيد اگر قدرت سخت افزار 360 از PS3 بيشتر نباشه كمتر نيست اينو از بازي هاي كه براي اين كنسول منتشر ميشن ميشه فهميد كه قدرت اين كنسول چقدر هست.

سلام. به نظر من دستگاه خوبيه به خاطر بازيهايه زياد و گرافيك خوب و قيمت كم بازي و دستگاه نسبت به Ps3 حالا يك سوال از بچه هايه كه 360 خراب شده بعد از چه مدتي دستگاهشون سوخته ايا قبل از اينك بسوزه اثاري نشون ميده يا نه يك دفعه درجا ميسوزه ممنون ميشم از تجربيات سوزناكتون بهرمند شم البته واقعا همدردي ميكنم باها تون تنها بدي 360 هم همينه وگرنه بهترين دستگاه تو ايران چون كپي خور شده راستي من دستگاهم 5ماه گرفتم ايا خطر رفع شده يا نه اگه از منم خراب باشه حالا ديگه وقتشه خدا كنه تا بازي Pes2008 خراب نشه خيلي منتظر اين بازيم

خوبه...اگه Mgs4 و Ffxiii و Gt5 رو هم داشت که فعلا نداره اینارو!;)

چيز ديگه اي نمي خواي مطمئني؟
تازه با اين عنوان ها خوب مي شد:eek:
يه چيز كه يادم رفت بگم اينكه من اين دستگاهو به عنوانه كنسول گيم گرفتم و فعلا از اين لحاظ فوق العادس فعلا هم داغ نكرده پس كاملا راضيم اگه هم خراب شد مي رم سري جديد مي گيرم

بچه ها احتمالش هست من تو همین چند روزه یه پرمیوم بگیرم می خوام بدونم مطمئنا راضی هستین ؟؟؟؟ اگه روزی 3-4 ساعت کار کنم یا بیشتر مشکلی پیش می آد ؟؟؟ امکان خراب شدنش هنوز زیاده یا نه ؟؟؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or