چقدر از 360 راضی هستین؟

• Thread starter Thread starter g.o.w
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

چقدر از 360 راضی هستین؟

• خیلی عالیه

رای‌ها: 545 55.9%
  • خوبه

رای‌ها: 236 24.2%
  • بد نیست

رای‌ها: 55 5.6%
  • آشغاله

رای‌ها: 139 14.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    975
بچه ها احتمالش هست من تو همین چند روزه یه پرمیوم بگیرم می خوام بدونم مطمئنا راضی هستین ؟؟؟؟ اگه روزی 3-4 ساعت کار کنم یا بیشتر مشکلی پیش می آد ؟؟؟ امکان خراب شدنش هنوز زیاده یا نه ؟؟؟
ممنون

سلام
شما مگه امريكا نيستي؟اگه امريكايي پس خيالت راحت باشه چون 3 سال گارانتي داره اصلا فن هم نمي خواد بشين 24 ساعت بازي كن فوقش 3 چراغ ميده ميبري گارانتي برات رديفش ميكنن.
من جاي شما بودم دهن اين بيل گيتس رو............:laughing:

بچه ها احتمالش هست من تو همین چند روزه یه پرمیوم بگیرم می خوام بدونم مطمئنا راضی هستین ؟؟؟؟ اگه روزی 3-4 ساعت کار کنم یا بیشتر مشکلی پیش می آد ؟؟؟ امکان خراب شدنش هنوز زیاده یا نه ؟؟؟
ممنون

سلام. راست میگه اگه شما آمریکا هستی خیالت تخت تخت باشه ;) روزی 3-4 که هیچ هر چقدر میخوایی بازی کن ( ! ) . از نظر گارانتی هم هیچ مشکلی واست پیش نمیاد.
من 100 % از خرید 360 راضی هستم .فقط مواظبش باش;)

من ترجیحا گزینه ی خوب رو انتخاب می کنم .
شاید 2 یا 3 روزه که 360 رو خریدم . اون هم سامسونگ ماه آخر 2006 .
صدای دستگاه کمی آزرده م می کنه و برای من که کلا خیلی به بازیهای اسپرت مخصوصا فوتبال علاقه مندم ، کنترلر فعلا ناراحتم می کنه که با چیزی که تو سایت مطالعه کردم به زودی گویا بهش عادت می کنم ... ( که بعید می دونم تو فیفا لااقل اینطور بشه )
از تلویزیونم راضی نیستم چون اشتباه فکر می کردم که CRT HDTV هست که نبود و ترجیح می دم تو مانیتور بازی کنم حالا .
در مورد بازیها هم فقط می تونم بگم که Gears of War تجربه ای هست که فراموشم نمیشه .
به شدت هم منتظر Smackdown vs. Raw 2008 و PES 2008 و نسخه ی بعدی اسپلینتر سل هستم .

من ترجیحا گزینه ی خوب رو انتخاب می کنم .
شاید 2 یا 3 روزه که 360 رو خریدم . اون هم سامسونگ ماه آخر 2006 .
صدای دستگاه کمی آزرده م می کنه و برای من که کلا خیلی به بازیهای اسپرت مخصوصا فوتبال علاقه مندم ، کنترلر فعلا ناراحتم می کنه که با چیزی که تو سایت مطالعه کردم به زودی گویا بهش عادت می کنم ... ( که بعید می دونم تو فیفا لااقل اینطور بشه )
از تلویزیونم راضی نیستم چون اشتباه فکر می کردم که CRT HDTV هست که نبود و ترجیح می دم تو مانیتور بازی کنم حالا .
در مورد بازیها هم فقط می تونم بگم که Gears of War تجربه ای هست که فراموشم نمیشه .
به شدت هم منتظر Smackdown vs. Raw 2008 و PES 2008 و نسخه ی بعدی اسپلینتر سل هستم .
دقیقا اصلا دستش به درد بازی فوتبال نمی خوره من بعضی وقتا با Analog بازی می کنم

دقیقا اصلا دستش به درد بازی فوتبال نمی خوره من بعضی وقتا با Analog بازی می کنم

راستش من هیچ جوره نتونستم فعلا فیفا رو خوب و دقیق مثل شکلی که پرو اوولوشن ساکر بازی می کردم ، بازی کنم .
عزیز ، ببخشید اگه اینجا این سوال رو مطرح می کنم وشرمنده بابت طرح همچین سوالی !
اما هیچ طوری نمی شه با فیفا برای حرکت دادن بازیکنا از LS استفاده نکرد و از همون چهار جهت اصلی خودمون استفاده کنیم ؟
آخه تو قسمت کنترل فقط دو نوع از چیدمان کنترلر رو میده که در هر دو شکل اون از LS برای حرکت باید استفاده کنیم !؟

کسایی که تو فوتبال حرفهیی هستن میدونن اصلا با انالوگ نمیشه بازی کرد برای همین باید با D_pad بازی کرد که ماله 360 افتضاحه خدا رو شکر که تو بازی ها معمولا نقش مهمی نداره.برای ما ها که 360 رو Crack کردیم گارانتی هم بدک نیست فقط 150$ میگیره ولی مطمإن باشید Heat Sink براش میذاره.150$ بهتره یا یه 360 دیگه خریدن؟!!!

بابا براي فوتبال هم خوبه!!!
فقط بايد ادت كنيد!!!
كه خوده منم ادت ندارم!!!ولي بالاخره!!
ما در سختي ها پيروز مي شيم!!!

فوتبال هم ميشه بازي كرد!!!در كل ميشه برد ولي ماله سوني خدايي وقتي فوتبال بازي مي كردم اصلا رقيب نداشتم ولي الان فوتبال!بعضي وقتا مي بازم!

نه بابا براي فوتبال هم خوبه دسته هاش!!!
من كه كلا بهترين كنسولي هستش كه ديدم!همين كه وسط بازي براي اهنگ پخش مي كنه كليه1بازيهاشم ارزونه!
فوتبالم يه روزي 3 ساعت بزنيم راه مي يفتيم!من فقط منتظرم كه pes7 بياد!بعدش بشينم درست حسابي سره فوتبال كه احساسه نسل بعد بگيرتمون!!
در كل من كه كنسولم و خيلي خيلي دوست دارم!

با سلام
من خودم به شخصه این کنسولو ندارم!!!
و علت هم در امضام معلومه
من خودم 360 رو خیلی ترجیح میدم
ولی این خطر 3 چراغ هم کم چیزی نیست:(
آخه بعضی ها با فن هم به مشکل خوردن
اینم همه قبول داریم که اگه یکی شانسش خوبه باید بخره:-"
حالا نمیدونم elit چطوره
آخه رو اون مثل Premium فشار نیومده که آیا اینم شانسیه؟!
اگه من خودم 360 داشتم به مشکل گرماییش بر نمی خوردم کاملا راضی بودم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or