چقدر از 360 راضی هستین؟

• Thread starter Thread starter g.o.w
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

چقدر از 360 راضی هستین؟

• خیلی عالیه

رای‌ها: 545 55.9%
  • خوبه

رای‌ها: 236 24.2%
  • بد نیست

رای‌ها: 55 5.6%
  • آشغاله

رای‌ها: 139 14.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    975
کسایی که تو فوتبال حرفهیی هستن میدونن اصلا با انالوگ نمیشه بازی کرد برای همین باید با D_pad بازی کرد که ماله 360 افتضاحه خدا رو شکر که تو بازی ها معمولا نقش مهمی نداره.برای ما ها که 360 رو Crack کردیم گارانتی هم بدک نیست فقط 150$ میگیره ولی مطمإن باشید Heat Sink براش میذاره.150$ بهتره یا یه 360 دیگه خریدن؟!!!
اگه روی pc هم با gamepad بازی می کردین یا اینکه به بازی کردن با psp عادت کرده بودین باهاش مشکلی نداشتین ;)
چون خیلی از حرکات رو فقط با analogue میشه زد ! کلا EA که بازیهاشو رو پایه Gamepad میزنه . مثلا NBA LIVE 2006 به بع رو اصلا نمیشه بدون Gamepad بازی کرد !!!

من اگه اين كنسول رو نداشتم بايد تابستون زجر ميكشيدم و
تو خونه دق ميكردم
كلا جونم بهش بنده
اگه خرابشه:((

ميرم يكي ديگه ميخرم:cheesygri

من 10 ماهی میشه که 360 خریدم هیچ مشکلی هم نداره و نخواهد داشت هر روز با خیال راحت باهاش بازی میکنم بدون هیچ مشکلی ! در کل من ازش خیلی راضی هستم:love:
از فن هم استفاده نمیکنم حداقل روزی 4.5 ساعت هم باهاش بازی میکنم که البته مطمئنم تا روزی 10 ساعت هم باهاش بازی کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد(از این بابت کاملا مطمئنم):-"
نا گفته نماند واسه اینکه کار از محکم کاری عیب نکنه شاید یه اینتر کولر واسش خریدم :)

من 10 ماهی میشه که 360 خریدم هیچ مشکلی هم نداره و نخواهد داشت هر روز با خیال راحت باهاش بازی میکنم بدون هیچ مشکلی ! در کل من ازش خیلی راضی هستم:love:
از فن هم استفاده نمیکنم حداقل روزی 4.5 ساعت هم باهاش بازی میکنم که البته مطمئنم تا روزی 10 ساعت هم باهاش بازی کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد(از این بابت کاملا مطمئنم):-"
نا گفته نماند واسه اینکه کار از محکم کاری عیب نکنه شاید یه اینتر کولر واسش خریدم :)

ایول به این اعتماد به نفس . من که هر لحظه منتظر حلقه مرگم :eek:. نمیدونم چرا تا بحال اینقدر چشم انتظارم گذاشته:-" گوش شیطون کر:cheesygri نهایتا 2 ساعت بیشتر بازی نمیکنم البته وقتش رو هم بیشتر از این ندارم 6 تا فن هم عین بوئینگ پشتش کار میکنه:eek:

بنظر من اسم این تاپیک رو باید بزارن (( چقدر کنسولتون از شما راضیه؟)) :biggrin1::biggrin1:
چون :
1- انواع اقسام کولرها و وسایل جانبی برایشان بخریم
2- توی محیط خنک (بیشتر از 20 درجه نباشد) قرارشان بدهیم ،
3-با احترام بسیار روشنشان کنیم که مبادا روشن نشوند ،
4- زیر مبارکشون پایه های محکم و مناسبی بذاریم که خسته نشوند ،
5-( از نظر بعضیا )به صورت افقی قرارشان بدهیم که به چشم مبارکشان(لنز) فشار نیاید مبادا ضعیف بشود ،
6- قلب عزیزشان بیشتر از دو ساعت طاقت کار کردن ندارد ، پس مبادا بشود 2 ساعت و 1 دقیقه .
7- حتما از دیسکهای بالای 8 هزار تومن استفاده بشود تا درایوشان قهر ننماید .
8- توقع دارند فنهایشان را 12 ولت کنید تا خون جلو چراغهای سبزشان را نگیرد .
9- انتظار نداشته باشید بیش از یک سال در خدمتشان باشید .
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

تا 5 ساعت باهاش بازی کردم

اگه بازیهای اساسینس کرید و هالو 3 و Pes 7 و.... رو دوست داری مواظب کنسولت باش و سعی کن هر 2 ساعت بهش 45 دقیقه استراحت بدی و کنسولت را هم با فن در قطب شمال بزاری ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or