چرا Wii U مقصدی برای تبدیل شدن به Sega Dreamcast بعدی است .

Pythonistas

کاربر سایت

05694608-photo-image01.jpg

مواردی در مورد کنسول Sega Dreamcast وجود دارد که در زمان عرضه در سال 1999 رو به افول گذاشت . سگا احساس کرد باید با عجله کنسول را در تاریخ 9-9-99 لانچ کند ، این موضوع مسلما باعث باعث سروصداهایی شد ، لانچ کردن کنسولی که هیچ رقیبی را جلوی خود نمی دید کنسول Sony PlayStation 2 در راه بود و دو سال بعد Microsoft’s Xbox عرضه شد. در آن زمان دو کنسول N64 و PlayStation PSX مراحل نهایی عمر خود را می گذراندند. آخرین کنسول سگا یعنی Sega Saturn یک موفقیت بسیار خوب برای این شرکت به حساب می آمد. سگا در برابر ریسکی بود که با یک کنسول که می توانست قدرتمند باشد ؛ مسابقه را قبل از شروع نسل جدید آغاز کند . اما نه آنچنان قدرتمند به عنوان یک کنسول آینده ، اما عناوین first party برای شروع کردن وجود داشت .

لانچ دریم کست بسیار بزرگ بود ، با پوشش خبری بسیار خوب و استفبال مردم که از آن به خوبی یاد می کردند. یک پله بالاتر از N64 و PlayStation بود این واقعا افسانه ای بود . در پیش فروش اولیه کنسول تمام کنسول ها به فروش رفت و همچنین تعداد زیادی بازی و دریم کست در اوایل شیپ شد . اما بعد از آن همه چیز رو به وخامت گذاشت درست بعد از آن که PlayStation 2 توسط سونی رونمایی شد . این موضوع سیستم نوپای سگا را ، رو به سراشیبی نهاد ، به عنوان مردم بازی های انحصاری و منحصر به فرد را دوست دارند ، با عرضه پلی استیشن 2 ذزیم کست را کاملا تحت شعاع قرار داد و سگا را به طور کامل از بازار سخت افزار خارج ساخت .

اگر این شروع داستان برای شما بسیار آشنا به نظر می رسد ، به ذهنتان رجوع کنید زیاد دور نیست ، بله لانچ کنسول Wii U ، قبل از معرفی کنسول های دیگر آن را معرفی و حتی آن را عرضه نمود . سر وصداها زیاد بود و همچنین پوشش خبری و لانچ کنسول به اندازه کافی بزرگ بود . در فروش اولیه ، کنسول بسیار قوی ظاهر شد ، پیش فروش کنسول کاملا Sold-out شد و در لانچ اولیه کمبود WiiU در بازار مخابره شد. سپس موارد مختلفی از جمله عرضه نسبتا کم بازی های Third party و حمایت نشدن از آن ها و همچنین عرضه نشدن بازی های بزرگ First party از جانب نینتندو سرعت پیشروی این کنسول رو به کاهش نهاد . در برخی موارد فوقالعاده بود این کنسول دارای بازیهای منحصر به فردی که به زودی برای آن عرضه می شود . ولی رونمایی از PlayStation 4 و همچنین انتظار برای رونمایی از کنسول جدید Xbox ؛ نینتندو را در خفا قرار داد .

این بسیار عمیق است که نینتندو جلوتر از مننحی برای کنسول خانگی است ، حتی اگر در طول تاریخ تحت شعاع و رو به افول قرار گرفته باشد ، همیشه عناوین لذت بخش first party نینتندو و همچنین عناوین third party جالب ، گیمر ها را به این کنسول جذب می کرد و یک نقطه عطف برای فروش قدرتمند کنسول ها این شرکت بوده است . با این حال برخی چیز های تغییر کرده اند ، بازار غرب دیگر کم کم علاقه ای به دیدن این که نینتندو بر روی WiiU چه می فروشد ندارد . این مورد می تواند نینتندو را در خفا قرار دهد . این موارد به طور ترسناکی به ما یادآور خواهد شد که چه بر روی سگا با کنسول نهایی خود یعنی دریم کست حادث شد.

اگر باز به گذشته دریم کست مراجعه کنیم ، خاطرات بسیار خوشی را با این کنسول به یاد می آوریم ، هنوز در اذهان ما وجود دارد ، کنسولی بود که در زمان عرضه یک پله جلوتر از بقیه بود و هنوز که هنوز هستند که از تجارب خوب و لذت بخش خود برای این کنسول می گویند و از ان به نیکی یاد می کنند . به هر حال ، WiiU می تواند نینتندو را به پایان ساخت کنسول های خانگی نزدیک کند ؟ درست مانند دریم کست که پایانی بر سگا بود !

منبع :

• Like
Reactions: che-jaleb
جدید سازنده های ترد پارتی کنسول رو ادم حساب می کنن:|
کو کجا نوشته wii u سخت افزار ناب هست هر چی باشه توی مولتی پلتفرم های بهتر از ps3 عمل می کنه و کار باهاش راحت تره قدرتش هم بیشتر از این نسل هست:|

---------- نوشته در 10:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 PM ارسال شده بود ----------

نه مشکل سازنده های ترد پارتی سخت افزار نیست مشکل این هست که چون سودی وسط نیست بازیشون رو پورت نمی کنن
منظورت از کیفیت بهتر مولتی پلتفرم ها arkham city یا black ops2 ?????????????
در کل یه nfs بهتر بود بزار به 5 تا عنوان برسه بعد بگو کیفیت بالاتری تو multi ها داره
در مورد قدرتش هم با اینکه نسل بعده cpu ش زیر ps3 حالا شما بگو 10 برابر قوی تره فعلا که نتیجش یه nfs با کیفیت بهتره

در کل یه nfs بهتر بود بزار به 5 تا عنوان برسه بعد بگو کیفیت بالاتری تو multi ها داره
در مورد قدرتش هم با اینکه نسل بعده cpu ش زیر ps3 حالا شما بگو 10 برابر قوی تره فعلا که نتیجش یه nfs با کیفیت بهتره
توی ac توی انالیز بهتر از ps3 عمل کرده
توی nfs از 2 پلتفرم بهتر عمل کرده و نزدیک به Pc هست
توی me3 که روی ps3 افت فریم خالص بود روی wii u خیلی فریم خوبی داره
تازه این ها همش پورت هست
بازی هایی که خیلی بهتر هستند هم در اینده منتشر می شن مثل deus ex و project cars
cpu ضعیف تر از ps3 هست اما مثل cpu اون پیچیده نیست و توی مولتی پلتفرم هر چقدر ضعیف تر باشه بهتر عمل می کنه
محض اطلاع bo2 سازندش گند زد به خاطر وعده های الکی
و بتمن هم بالا ترین فریم روی دو تا پلتفرم 32 بود که روی wii u به 46 هم می رسید
پورت بد اصلا راه خوبی برای مقایسه نیست

کاری به بقیه صحبتاتون ندارم ولی در مورد mario بهتون بگم که ما 18 نسخه mario برای wii داشتیم 20 تا هم برای nintendo ds(یا علی) خب بهر حال نیاز بازاره می طلبه در مورد zelda ولی دو نسخه داشتیم یکی اول نسل بود که پورت gamecube بود یکی هم این skyward

3 بازی اصلی بر مبنای این کارکتر ساخته شد

عرض کردم خدمتتون که بازی اصلی. البته من Super Paper Mario رو فراموش کردم.
در مورد زلدا هم عرضم واضحه. پورت گیم‌کیوب رو کنار بذاریم، از نسخه اول تا Ocarina و بعد از اون رو هم شما می‌تونید تو Virtual Console پیدا کنید. پس لابد 20 تا زلدا هم داره؟

از این‌ها گذشته شما با کمیت مشکل دارید یا کیفیت؟ کدوم؟ سری سوپر ماریو با 5 عنوان از لحاظ امتیازات موفق‌ترین سری بازی ویدئویی تاریخ به حساب میاد. زلداهای ساخته شده توسط میاموتو که نسخه‌های اصلی توی سری بودند میانگین زیر 90 نداشتند و لازم نیست بگم که OoT هم میانگین امتیازاتش چند هست.

من متوجه نمیشم فقط شما با چی مشکل دارید. با اینکه نینتندو بر مبنای کاراکترهای محبوبش داره بازی‌هایی با کیفیت درجه یک تحویل میده؟
البته بحث اینکه ماریو توی بازی‌های اسپورت، فایتینگ، کارتینگ و ... دیگه نینتندو حضور داره جای بحث داره و از این قضیه مجزا هست. اما ایکاش کیفیت همون بازی‌ها هم پایین بود که می‌شد بهشون ایراد گرفت.

از اینجا به بعد فکر کنم هر چی صحبت کنیم بی اساس باشه. تا اینجای کار گند زده (البته فکر کنم فروش Wii U در مقایسه با بازه‌ی زمانی X360 هنگام عرضه برابر هست حدودا) حداقل باید تا E3 و بعد از اون، یعنی شروع عرضه بازی‌های خوب بعد از مدت‌ها وقفه، صبر کرد و دید میزان فروش کنسول چقدر تغییر خواهد کرد.

لانچ Wii U بعد از PS2 دومین لانچ قدرتمند تاریخ از نظر تعداد بود. که از حدود 26 یا 28 تا 2-3 تا 1st Party بود که همونا هم خوباش بود فقط. بقیه حدودا نصفشون قبلا و یا همزمان برای کنسول‌های دیگه میومد و انحصاری نبود و تعداد دیگه هم که حتی اگر انحصاری بود موفق عمل نکردند. نینتندو شروعش رو بدجور خراب کرده اما اگر بتونه مثل 3DS روالی بچینه که حدودا ماهی یه انحصاری داشته باشه اوضاعش فرق می‌کنه. ولی خوب مسلما اوضاع با انتشار Smash Bros و Pikmin 3 و Next Super Mario 3D خیلی بهتر میشه ولی حداقل این پروسه 6 ماه برای نینتندو طول می‌کشه. ملت منتظر عرضه 4 تا عنوان خوب برای کنسول و کاهش قیمتش همزمان با ورود نسل بعد هستند. تا اینجای کار دقیقا مثل 3DS عمل کرد، از اینجا به بعد هم امیدوارم دقیقا همون رفتار رو پیش بگیره، سیاستی که باعث شد 3DS دو ساله از PS3 هفت ساله فروشش جلو بزنه.

اگر از تیکه‌های بی مزه‌ای مثل "خرید کنسول 500 دلاری (!!!rly؟؟؟) که نمونه 200 دلاریش هست" لذت می‌برید که ادامه بدید. حتی اگر Wii U از Wii هم وضعیت بهتری پیدا بکنه (که شخصا بعید می‌دونم) بازم عده‌ای پیدا میشن که چون با سبک ژاپنی نینتندو حال نمی‌کنند به وضعیف اسف بار ذهنیشون رسیدگی نکنند.
نفرت رو میشه تو تک تک پست‌های بعضیاتون حس کرد. :d خوب برادر من، نخر، انقدر تیکه ننداز، کسی هم از شما انتظار نداره طرفدار نینتندو باشی، سرت با اکس‌باکست گرم باشه، بذار اونی که با نینتندو حال می‌کنه کار خودش رو بکنه و از دنیای خودش لذت ببره. با این تیکه‌های بی مزه به جز اینکه لذت یه چیزی رو برای دیگران از بین می‌برید هیچ چیز دیگه نیست. من اگر با یه بازی حال می‌کنم که پرفروش‌ترین ip تاریخ هست و میانگین امتیاز 98 داره، به شمایی که به یه بازی که به زور روی X360 یک میلیون فروخته و میانگینش 82-83 هست کاری دارم؟ از تجربه‌ی منحصر به فردت لذت ببر، بذار دیگران هم از تجربه احمقانه‌ی زیر 5 سالشون لذت ببرند. بحث کنید با آمار و اطلاعات، اما توهین و تمسخر نکنید و کنایه نزنید. فکر کنم از بعد انسانیت هم خارج باشه بعضی رفتارها.

ضعیف تر بودنش به خاطر پورت بد هست و من همینو حدس میزدم چون پورت کردن خیلی بد از آب در میاد
اون NFS هم به خاطر اینکه بازی رو براش ساختن نه پورت کردن به همین علت خوب از آب در اومده
فعلا هر چی بازیه مولتی بوده به غیر از چند مورد گند زدن ولی بعد این باید ببینیم اوضاع از چه قراره
در ضمن من نگفتم سخت افزار Wiiu نابه من گفتم ps3 بد عمل کرد که نصف مخاطبینش به سمت Wii و Xbox رفتن
کلا دیگه بحث رو ادامه نمیدم چون حرف ها همش جانبدارانه شده

با اینکه فن سونی هستم ولی اگه کنسول نینتندو هکش تایید شه و قیمتشم بیاد پایین یه مدت امتحانش می کنم تا ببینم اوضاع چه طوره.با توجه به ضعیف تر بودن کنسول نینتندو در مقایسه با کنسولهای نسل بعد چیزی که می تونه نینتندو رو نجات بده یکی کاهش قیمته .یکی هم تمرکز بر گیم پلی بازی ها و عناوین انحصاریه

عرض کردم خدمتتون که بازی اصلی. البته من Super Paper Mario رو فراموش کردم.
در مورد زلدا هم عرضم واضحه. پورت گیم‌کیوب رو کنار بذاریم، از نسخه اول تا Ocarina و بعد از اون رو هم شما می‌تونید تو Virtual Console پیدا کنید. پس لابد 20 تا زلدا هم داره؟

از این‌ها گذشته شما با کمیت مشکل دارید یا کیفیت؟ کدوم؟ سری سوپر ماریو با 5 عنوان از لحاظ امتیازات موفق‌ترین سری بازی ویدئویی تاریخ به حساب میاد. زلداهای ساخته شده توسط میاموتو که نسخه‌های اصلی توی سری بودند میانگین زیر 90 نداشتند و لازم نیست بگم که OoT هم میانگین امتیازاتش چند هست.

من متوجه نمیشم فقط شما با چی مشکل دارید. با اینکه نینتندو بر مبنای کاراکترهای محبوبش داره بازی‌هایی با کیفیت درجه یک تحویل میده؟
البته بحث اینکه ماریو توی بازی‌های اسپورت، فایتینگ، کارتینگ و ... دیگه نینتندو حضور داره جای بحث داره و از این قضیه مجزا هست. اما ایکاش کیفیت همون بازی‌ها هم پایین بود که می‌شد بهشون ایراد گرفت.

از اینجا به بعد فکر کنم هر چی صحبت کنیم بی اساس باشه. تا اینجای کار گند زده (البته فکر کنم فروش Wii U در مقایسه با بازه‌ی زمانی X360 هنگام عرضه برابر هست حدودا) حداقل باید تا E3 و بعد از اون، یعنی شروع عرضه بازی‌های خوب بعد از مدت‌ها وقفه، صبر کرد و دید میزان فروش کنسول چقدر تغییر خواهد کرد.

لانچ Wii U بعد از PS2 دومین لانچ قدرتمند تاریخ از نظر تعداد بود. که از حدود 26 یا 28 تا 2-3 تا 1st Party بود که همونا هم خوباش بود فقط. بقیه حدودا نصفشون قبلا و یا همزمان برای کنسول‌های دیگه میومد و انحصاری نبود و تعداد دیگه هم که حتی اگر انحصاری بود موفق عمل نکردند. نینتندو شروعش رو بدجور خراب کرده اما اگر بتونه مثل 3DS روالی بچینه که حدودا ماهی یه انحصاری داشته باشه اوضاعش فرق می‌کنه. ولی خوب مسلما اوضاع با انتشار Smash Bros و Pikmin 3 و Next Super Mario 3D خیلی بهتر میشه ولی حداقل این پروسه 6 ماه برای نینتندو طول می‌کشه. ملت منتظر عرضه 4 تا عنوان خوب برای کنسول و کاهش قیمتش همزمان با ورود نسل بعد هستند. تا اینجای کار دقیقا مثل 3DS عمل کرد، از اینجا به بعد هم امیدوارم دقیقا همون رفتار رو پیش بگیره، سیاستی که باعث شد 3DS دو ساله از PS3 هفت ساله فروشش جلو بزنه.

اگر از تیکه‌های بی مزه‌ای مثل "خرید کنسول 500 دلاری (!!!rly؟؟؟) که نمونه 200 دلاریش هست" لذت می‌برید که ادامه بدید. حتی اگر Wii U از Wii هم وضعیت بهتری پیدا بکنه (که شخصا بعید می‌دونم) بازم عده‌ای پیدا میشن که چون با سبک ژاپنی نینتندو حال نمی‌کنند به وضعیف اسف بار ذهنیشون رسیدگی نکنند.
نفرت رو میشه تو تک تک پست‌های بعضیاتون حس کرد. :d خوب برادر من، نخر، انقدر تیکه ننداز، کسی هم از شما انتظار نداره طرفدار نینتندو باشی، سرت با اکس‌باکست گرم باشه، بذار اونی که با نینتندو حال می‌کنه کار خودش رو بکنه و از دنیای خودش لذت ببره. با این تیکه‌های بی مزه به جز اینکه لذت یه چیزی رو برای دیگران از بین می‌برید هیچ چیز دیگه نیست. من اگر با یه بازی حال می‌کنم که پرفروش‌ترین ip تاریخ هست و میانگین امتیاز 98 داره، به شمایی که به یه بازی که به زور روی X360 یک میلیون فروخته و میانگینش 82-83 هست کاری دارم؟ از تجربه‌ی منحصر به فردت لذت ببر، بذار دیگران هم از تجربه احمقانه‌ی زیر 5 سالشون لذت ببرند. بحث کنید با آمار و اطلاعات، اما توهین و تمسخر نکنید و کنایه نزنید. فکر کنم از بعد انسانیت هم خارج باشه بعضی رفتارها.

با سلام.
مشکل من هم با نینتندو دقیقا همین یه تیکه است.
تو یه تاپیک دیگه رامین خیلی قشنگ گفت، کودکان دوست دارن بازی کودکانه بکنن ولی بزرگترا چی ؟
من الان 30 سالمه . برای ارضا کردن کودک درون میتونم ماریو بازی کنم ولی با توجه به سن و سالم چی؟
نینتندو گویا یادش رفته هر بچه ای یروز بزرگ میشه.
در ضمن دوستانی که فکر میکنن هر کی مخالف نینتندو هست قصد و غرض داره یکم بزرگ شن.
کنسولهای نسل بعد با اون سخت افزار و بازی های انحصاری دارن میان. اونوقت اینجا همگی دلشون رو خوش کردن به E3. خوب این E3 2 تا حریف دیگه هم داره با کنسول نسل جدید . در حالیکه wii u یه کنسول بین نسلی هستش.( با معرفی PS4 شاید 1.2 نسلی):d
در هر صورت من حاضرم 3000 تومن بدم برا سونی چون امتحانش رو با انحصاریاش داده ( تمام سنین رو راضی کرده) ولی با این وضع نینتندو نمیتونم ریسک کنم و یه چیزی رو بگیرم که فقط به درد گیم میخوره (میشه اسباب بازی که دوستان ناراحت شدن) و دست دومش رو هم به زور میخرن.

با سلام.
مشکل من هم با نینتندو دقیقا همین یه تیکه است.
تو یه تاپیک دیگه رامین خیلی قشنگ گفت، کودکان دوست دارن بازی کودکانه بکنن ولی بزرگترا چی ؟
من الان 30 سالمه . برای ارضا کردن کودک درون میتونم ماریو بازی کنم ولی با توجه به سن و سالم چی؟
نینتندو گویا یادش رفته هر بچه ای یروز بزرگ میشه.
در ضمن دوستانی که فکر میکنن هر کی مخالف نینتندو هست قصد و غرض داره یکم بزرگ شن.
کنسولهای نسل بعد با اون سخت افزار و بازی های انحصاری دارن میان. اونوقت اینجا همگی دلشون رو خوش کردن به E3. خوب این E3 2 تا حریف دیگه هم داره با کنسول نسل جدید . در حالیکه wii u یه کنسول بین نسلی هستش.( با معرفی PS4 شاید 1.2 نسلی):d
در هر صورت من حاضرم 3000 تومن بدم برا سونی چون امتحانش رو با انحصاریاش داده ( تمام سنین رو راضی کرده) ولی با این وضع نینتندو نمیتونم ریسک کنم و یه چیزی رو بگیرم که فقط به درد گیم میخوره (میشه اسباب بازی که دوستان ناراحت شدن) و دست دومش رو هم به زور میخرن.
با توجه به سن و سالتون پیشنهاد میکنم حرص نخورید...برای سنتون خوب نیست..
بلوغ فکری به این معنی هست که مخاطبین یه کنسول خاص را بچه صدا نزنید...و اگر نه با این کار به تعداد زیادی از گیمر ها توهین میکنید..
پس کنسول سونی هم به کار شما نمیشه...اخه باید واسه پیتزا هم که شده به هر حال...........

آخرین ویرایش:
توی ac توی انالیز بهتر از ps3 عمل کرده
توی nfs از 2 پلتفرم بهتر عمل کرده و نزدیک به Pc هست
توی me3 که روی ps3 افت فریم خالص بود روی wii u خیلی فریم خوبی داره
تازه این ها همش پورت هست
بازی هایی که خیلی بهتر هستند هم در اینده منتشر می شن مثل deus ex و project cars
cpu ضعیف تر از ps3 هست اما مثل cpu اون پیچیده نیست و توی مولتی پلتفرم هر چقدر ضعیف تر باشه بهتر عمل می کنه
محض اطلاع bo2 سازندش گند زد به خاطر وعده های الکی
و بتمن هم بالا ترین فریم روی دو تا پلتفرم 32 بود که روی wii u به 46 هم می رسید
پورت بد اصلا راه خوبی برای مقایسه نیست
تنها دلیلش همون پیچیدگی ps3 که خودتم گفتی !
واقعا دوستان از این بحث مسخره و نوشتن طومار خسته نشدن ؟
خودتون حوصله دارین پستاتونو بخونین؟
من نمیفهمم با نینتندو چیکار دارین یا موفق میشه یا نمیشه - فنهاشم از کنسول و بازیهاش راضین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or