چرا Wii U مقصدی برای تبدیل شدن به Sega Dreamcast بعدی است .

Pythonistas

کاربر سایت

05694608-photo-image01.jpg

مواردی در مورد کنسول Sega Dreamcast وجود دارد که در زمان عرضه در سال 1999 رو به افول گذاشت . سگا احساس کرد باید با عجله کنسول را در تاریخ 9-9-99 لانچ کند ، این موضوع مسلما باعث باعث سروصداهایی شد ، لانچ کردن کنسولی که هیچ رقیبی را جلوی خود نمی دید کنسول Sony PlayStation 2 در راه بود و دو سال بعد Microsoft’s Xbox عرضه شد. در آن زمان دو کنسول N64 و PlayStation PSX مراحل نهایی عمر خود را می گذراندند. آخرین کنسول سگا یعنی Sega Saturn یک موفقیت بسیار خوب برای این شرکت به حساب می آمد. سگا در برابر ریسکی بود که با یک کنسول که می توانست قدرتمند باشد ؛ مسابقه را قبل از شروع نسل جدید آغاز کند . اما نه آنچنان قدرتمند به عنوان یک کنسول آینده ، اما عناوین first party برای شروع کردن وجود داشت .

لانچ دریم کست بسیار بزرگ بود ، با پوشش خبری بسیار خوب و استفبال مردم که از آن به خوبی یاد می کردند. یک پله بالاتر از N64 و PlayStation بود این واقعا افسانه ای بود . در پیش فروش اولیه کنسول تمام کنسول ها به فروش رفت و همچنین تعداد زیادی بازی و دریم کست در اوایل شیپ شد . اما بعد از آن همه چیز رو به وخامت گذاشت درست بعد از آن که PlayStation 2 توسط سونی رونمایی شد . این موضوع سیستم نوپای سگا را ، رو به سراشیبی نهاد ، به عنوان مردم بازی های انحصاری و منحصر به فرد را دوست دارند ، با عرضه پلی استیشن 2 ذزیم کست را کاملا تحت شعاع قرار داد و سگا را به طور کامل از بازار سخت افزار خارج ساخت .

اگر این شروع داستان برای شما بسیار آشنا به نظر می رسد ، به ذهنتان رجوع کنید زیاد دور نیست ، بله لانچ کنسول Wii U ، قبل از معرفی کنسول های دیگر آن را معرفی و حتی آن را عرضه نمود . سر وصداها زیاد بود و همچنین پوشش خبری و لانچ کنسول به اندازه کافی بزرگ بود . در فروش اولیه ، کنسول بسیار قوی ظاهر شد ، پیش فروش کنسول کاملا Sold-out شد و در لانچ اولیه کمبود WiiU در بازار مخابره شد. سپس موارد مختلفی از جمله عرضه نسبتا کم بازی های Third party و حمایت نشدن از آن ها و همچنین عرضه نشدن بازی های بزرگ First party از جانب نینتندو سرعت پیشروی این کنسول رو به کاهش نهاد . در برخی موارد فوقالعاده بود این کنسول دارای بازیهای منحصر به فردی که به زودی برای آن عرضه می شود . ولی رونمایی از PlayStation 4 و همچنین انتظار برای رونمایی از کنسول جدید Xbox ؛ نینتندو را در خفا قرار داد .

این بسیار عمیق است که نینتندو جلوتر از مننحی برای کنسول خانگی است ، حتی اگر در طول تاریخ تحت شعاع و رو به افول قرار گرفته باشد ، همیشه عناوین لذت بخش first party نینتندو و همچنین عناوین third party جالب ، گیمر ها را به این کنسول جذب می کرد و یک نقطه عطف برای فروش قدرتمند کنسول ها این شرکت بوده است . با این حال برخی چیز های تغییر کرده اند ، بازار غرب دیگر کم کم علاقه ای به دیدن این که نینتندو بر روی WiiU چه می فروشد ندارد . این مورد می تواند نینتندو را در خفا قرار دهد . این موارد به طور ترسناکی به ما یادآور خواهد شد که چه بر روی سگا با کنسول نهایی خود یعنی دریم کست حادث شد.

اگر باز به گذشته دریم کست مراجعه کنیم ، خاطرات بسیار خوشی را با این کنسول به یاد می آوریم ، هنوز در اذهان ما وجود دارد ، کنسولی بود که در زمان عرضه یک پله جلوتر از بقیه بود و هنوز که هنوز هستند که از تجارب خوب و لذت بخش خود برای این کنسول می گویند و از ان به نیکی یاد می کنند . به هر حال ، WiiU می تواند نینتندو را به پایان ساخت کنسول های خانگی نزدیک کند ؟ درست مانند دریم کست که پایانی بر سگا بود !

منبع :

• Like
Reactions: che-jaleb
وقتی نسل بعد شروع بشه و همه استدیو ها بازیهاشون رو واسه کنسول های جدید طراحی کنند دیگه WiiU نمیتونه با سخت افزار ضعیفش پا به پای بقیه بیاد و هیچ استدیو ای هم نمیاد به خاطر WiiU یه نسخه متفاوت بازی رو بسازه....b-)

در نتیجه ضعف سخت افزاری Wii U به ضررش تموم میشه و با اینکه از نینتندو خوشم میاد ولی شکست میخوره....=((

نه از نینتندو خوشم میاد و نه از کنسولاش، ولی با این حرف که به خاطر سخت افزارش واسش گیم (3rd Party) نیاد رو قبول ندارم...نمونش همین wii که با اون سخت افزار گیم های انحصاری 3rd party هم داشت...
اگه نینتندو بتونه مثه wii کنسول بفروشه (با استفاده از بازی های درست حسابی که خودش میسازه) بقیه هم حمایت میکنن.

چیزی که باعث میشه از نینتندو خوشم بیاد تمرکزشون بر روی FUN:) بودن بازیه خیلیا تو صنعت گیم این ویژگی ریشه ای FUN :) ودن بازی ها رو فراموش کردند و گل و رس بازیسازی رو کلا عوض کردند که در بعضی موارد جواب داده و در بعضی جاها نه.... ولی به نظر من تا وقتی که نینتندو بازی رو به عنوان یک سرگرمی فقط یه سرگرمی به مردم ارائه بده..... هیچ وقت اتفاقی که برای sega افتاد برای Nintendo نمیفته.... همون super mario galaxy 2 که گرافیکش از نسخه ی اولیشم بالاتر بود، کل بازی فقط 1.4 گیگ از یه DVD رو گرفته بود... همه چیز پیشرفت گرافیکی نیست اینا تنها وسایلی هستند که ما رو به هدفمون میرسونند... مهم اصل هدفه که فراموش نشه و اونم تفریح و سرگرمی در بازی هاست.... من همیشه Ninntendo رو مثل اسباب بازی های LEGO می دونم چون با چنتا کوبیک ساده میتونی تخیلاتت رو به واقعیت تبدیل کنی. منظورم اینه که مواد ساده است ولی اشیایی که به وجود میاری خودتم در تعجب میندازه :x..

2. یه نگاهی به لیست انحصاری‌های نینتندو بندازید. اگرچه ماریو نماد نینتندو هست و بازی‌های زیادی بر مبنای این شخصیت می‌سازه، اما تو نسل هفتم، 3 بازی اصلی بر مبنای این کارکتر ساخته شد که دو تای اونها میانگین امتیازات 97 و 98 دارند و اون یکی هم حوالی 85 باید باشه. زلدا هم یدونه بیشتر نداشتیم تو این نسل که پارسال اومد. یعنی طرفدارهای نینتندو به همین 4 تا بازی علاقه دارند؟ یا اینکه اطلاعات شما به حدی پایین هست که حتی بعد از این همه مدت به خودتون اجازه نمی‌دید بهشون اضافه کنید؟ خواهشا این بحث رو دیگه مطرح نکنید چون نینتندو به اندازه دو برابر مجموع مایکروسافت و سونی انحصاری خوب داره چون به نوعی عامل فروش سیستمش هست. در ضمن چرخه هر نسل نینتندو معمولا 6 سال بوده، پس مجبور نیستید برای 8 سال ماریو بازی کنید.

3

کاری به بقیه صحبتاتون ندارم ولی در مورد mario بهتون بگم که ما 18 نسخه mario برای wii داشتیم 20 تا هم برای nintendo ds(یا علی) خب بهر حال نیاز بازاره می طلبه در مورد zelda ولی دو نسخه داشتیم یکی اول نسل بود که پورت gamecube بود یکی هم این skyward

به نظر من بازاریاب ها و اقتصادانا و محققایی که نینتندو داره صد سال سونی و مایکروسافت ندارن! علت موفقیتشونم هموناس، قشنگ تا فیها خالدون سن و نیاز و خواسته و جا و مکان و سلیقه و حد و مرز و علایق بابا و ننه گیمر خود بچه و همه چی رو در میارن با توجه به اون کنسول میسازن و براحتی با یه سخت افزار درب و داغون میزنه تو جنگ کنسولا اول میشه! این وی یو هم کاملا حساب شده و برنامه ریزی شده اومده بیرون و جایی نخوابیدن که آب بره زیرشون.

مثلا wii خیلی ترد پارتی داشت که اینجور فروش کرد ؟ نگید که wii فرق میکرد که اصلا ربطی به ترد پارتی داشتن نداره
اینقدر هم نگید گیم پد گنگه چون دیگه الان هر ننه قمری با تبلت و اینجور وسائل بلده کار کنه فکر نکنید فقط خودتون علامه دهر هستین اونا از ما جلوتر باشن عقب تر نیستن تو این زمینه ها

wii فرق میکرد چون بیشتر از 1221 تا بازی تا سال 2011 براش اومده. 21 تا لانچ تایتل داشت. کلی هم third party براش انحصاری ساختن. کدوم یک از این مشخصه ها رو wii u داره؟ اون جمله دومت رو چطوری از پست من استدلال کردی؟

wii فرق میکرد چون بیشتر از 1221 تا بازی تا سال 2011 براش اومده. 21 تا لانچ تایتل داشت. کلی هم third party براش انحصاری ساختن. کدوم یک از این مشخصه ها رو wii u داره؟ اون جمله دومت رو چطوری از پست من استدلال کردی؟
ایشون منظورشون بازی مولتی پلتفرم هست نه انحصاری:|
ببخشید wii u چند ساله اومده که انتظار دارید همچین مشخصه ای رو ببینید:|

ایشون منظورشون بازی مولتی پلتفرم هست نه انحصاری:|
ببخشید wii u چند ساله اومده که انتظار دارید همچین مشخصه ای رو ببینید:|

ایشون نمیخواد قبول کنه که این کنسول از این لحاظ زیر خط فقره. و میاد میگه ترد پارتی ها برا wii خیلی کم بازی ساختن.. در حالی که اینطور نیست.الان چندتا ترد پارتی برا wii u بازی ساختن؟( چه انحصاری و چه مشترک)حتی آپدیت آنریل انجین 4 هم نمیاد. همین حمایت ترد پارتی ها بود که براش کلی انحصاری ساختن. که الان من همچین چیزی نمیبینم.

من موندم شماها که هی میگید سوتی ، شکست ، ضعیف ، بدرد نخور و... تا حالا سر جمع چند بار با کنسول بازی کردید ؟ چندبار اصلا دستتون گرفتید ؟ چند بار از نزدیک دیدید ؟
بزار کنسول های دیگه هم بیان و یک قیمت 499 دلاری براشون زده بشه تا بفهمین فروش بد کنسول یعنی چی ؟ الان دیگه زمان قدیم نیست که کنسول ها فروش رویایی بکن وضعیت اقتصادی خیلی از کشورها بد شده و گرونی همه جا اتفاق افتاده
همین الان دوستانی در بیرون از کشور دارم که میگن اینجا کنسول 400 یورویی رو کسی سمتش نمیره چون خیلی براشون گرونه و همین الانم سر خرید Wiiu میگن کنسول گرونی هست
در ضمن الان 3DS خیلی نسبت به ویتا قوی هست که داره اونجوری میفروشه ؟

تنها عامل فروش کنسول بازی های زیاد و با کیفیت هست ( منظورم از کیفیت گرافیک نیست و الا کرایسیس آخر کیفیت هست )
که فعلا نینتندو تو این قسمت ضعیف عمل کرده باید تا E3 منتظر موند
من تا حالا کنسول ندیدم و دسته دستم نگرفتم ولی کاملا میدونم وی یو چیکار کرده توی مدت وجودش توی بازار شما نگاه نکن توی بفرمایین شام وی یو داره بازی میکنه یا غیره حقیقت و باید بچسبی اولا من دسته دست گرفتنم تموم شد و علاقه ندارم روی مبل بشینم و دسته دستم بگیرم درثانی اون دوستتون که میگه 400 یورویی چه کنسولی هست ؟ ps3 اینجا 2500 کرون هست با یه بازی 2500 تقسیم بر 7 کن میشه یورو یا 6 نمیدونم ولی میدونم توی خارج مثل بازار ایران نیست شما برو فروشگاه کنسولتو بردار یا هر چیزی دیگه مثل من که رفتم ایفون 5 برداشتم با 600 کرون ماهی دم قسط فقط با دادن ایدی نامبرم و و امضا ماهی اوتوماتیک از ویزا کارتم کم میشه یعنی یه کنسول نمیتونم بخرم منظورم اینه مردم اروپا یا کشورهای جهان اولی بود نه خودم در ضمن الان با اومدن ps4 یا xbox شما بازم وی یو میخریی؟ من گفتم بازم میگم نینتیندو سوتی بزرگی توی جهان داد البته با بازار داخلیش کاری ندارم دریم کست هم کیفته بازیش خوب ولی به قول دوستمون جلوی ps2 نتونست مبارزه کنه تعصب خوبه ولی اندازه حقیقت

ایشون نمیخواد قبول کنه که این کنسول از این لحاظ زیر خط فقره. و میاد میگه ترد پارتی ها برا wii خیلی کم بازی ساختن.. در حالی که اینطور نیست.الان چندتا ترد پارتی برا wii u بازی ساختن؟( چه انحصاری و چه مشترک)حتی آپدیت آنریل انجین 4 هم نمیاد. همین حمایت ترد پارتی ها بود که براش کلی انحصاری ساختن. که الان من همچین چیزی نمیبینم.
خب هنوز عمر wii u زیاد نیست ایشون منظورشون مولتی پلتفرم هست
ترد پارتی هم تعداد کمی نداره
انریل 4 هم اپیک گفت هر سازتده ای می تونه باهاش برای wii u بازی بساره
حمایت تردپادتی وقتی فروشش زیاد شد میاد براش اون هم بیشتر ازwiiچون هم براش مولتی پلتفرم میاد هم انحصاری به خاطر دستش

---------- نوشته در 07:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:26 PM ارسال شده بود ----------

من تا حالا کنسول ندیدم و دسته دستم نگرفتم ولی کاملا میدونم وی یو چیکار کرده توی مدت وجودش توی بازار شما نگاه نکن توی بفرمایین شام وی یو داره بازی میکنه یا غیره حقیقت و باید بچسبی اولا من دسته دست گرفتنم تموم شد و علاقه ندارم روی مبل بشینم و دسته دستم بگیرم درثانی اون دوستتون که میگه 400 یورویی چه کنسولی هست ؟ ps3 اینجا 2500 کرون هست با یه بازی 2500 تقسیم بر 7 کن میشه یورو یا 6 نمیدونم ولی میدونم توی خارج مثل بازار ایران نیست شما برو فروشگاه کنسولتو بردار یا هر چیزی دیگه مثل من که رفتم ایفون 5 برداشتم با 600 کرون ماهی دم قسط فقط با دادن ایدی نامبرم و و امضا ماهی اوتوماتیک از ویزا کارتم کم میشه یعنی یه کنسول نمیتونم بخرم منظورم اینه مردم اروپا یا کشورهای جهان اولی بود نه خودم در ضمن الان با اومدن ps4 یا xbox شما بازم وی یو میخریی؟ من گفتم بازم میگم نینتیندو سوتی بزرگی توی جهان داد البته با بازار داخلیش کاری ندارم دریم کست هم کیفته بازیش خوب ولی به قول دوستمون جلوی ps2 نتونست مبارزه کنه تعصب خوبه ولی اندازه حقیقت
ایشون wii uدارن و اگر هم نداشتن با اومدن اون دو تا اول wii u رو می خربدن
wii u هم سوتی نیست اگه سوتی بود لانچش انقدر خوب نبود
wii uکنسول خیلی خوبی هست اما بازی کم داره که اون هم درست می شه شما یک بار باهاش کار کن خوشت میاد

من موندم شماها که هی میگید سوتی ، شکست ، ضعیف ، بدرد نخور و... تا حالا سر جمع چند بار با کنسول بازی کردید ؟ چندبار اصلا دستتون گرفتید ؟ چند بار از نزدیک دیدید ؟
بزار کنسول های دیگه هم بیان و یک قیمت 499 دلاری براشون زده بشه تا بفهمین فروش بد کنسول یعنی چی ؟ الان دیگه زمان قدیم نیست که کنسول ها فروش رویایی بکن وضعیت اقتصادی خیلی از کشورها بد شده و گرونی همه جا اتفاق افتاده
همین الان دوستانی در بیرون از کشور دارم که میگن اینجا کنسول 400 یورویی رو کسی سمتش نمیره چون خیلی براشون گرونه و همین الانم سر خرید Wiiu میگن کنسول گرونی هست
در ضمن الان 3DS خیلی نسبت به ویتا قوی هست که داره اونجوری میفروشه ؟

تنها عامل فروش کنسول بازی های زیاد و با کیفیت هست ( منظورم از کیفیت گرافیک نیست و الا کرایسیس آخر کیفیت هست )
که فعلا نینتندو تو این قسمت ضعیف عمل کرده باید تا E3 منتظر موند
البته این مسئله رو باید بررسی کنی.
چون چیزی که من از خیلیا شنیدم بیشتر این بود که حاضر نیستن 499 دلار پول بالای کنسولی بدن که میتونند با قیمت 199 دلار در سطحشو داشته باشند . . .
Wii اصلا دنیاش فرق میکرد با Wii U . . .

نینتندو سر سخت افزار Wii U اشتباهات بزرگی کرد و متاسفانه الان علت تعداد کمتر بازی های Third Party کنسول هم تا حدی به همین سخت افزارش برمی گرده، ولی من شخصا نمی تونم قبول کنم که در معرض سقوط باشه! یعنی یه جورایی فکر می کنم طرفدارهای خودش رو داره (خصوصا توی ژاپن). به نظرم حداکثر میشه گفت که موفقیت Wii رو تکرار نمی کنه، نه این که بخوایم بگیم مثل دریم کست باعث سقوط سازنده اش میشه...

پ.ن: یاد اون دوران طلایی سگا به خیر...
pghwhfmvo1aqn72dnd8d.gif

اره نینتندو با تمامی پرسنل و کارشناساش و طراحان هیچی نمی فهمن که این همه کنسول ساختن فقط ماها می فهمیم و به Wiiu میگیم سوتی
سوتی رو نسل پیش سونی داد که یک کنسول با سخت افزار گرون و با برنامه نویسی سخت داد و آخر سر هم توی مولتی ها به خاطر همین موضوع ضعیف ظاهر شد و بازار 160 میلیونی خودشو به 70 میلیون کاهش داد
از اون طرف مایکروسافت خودشو خییلی خوب نشون داد
مطمئن باشید بحث نینتندو سر بد عمل کردن توی انحصاری ها هست چون انحصاری های زیادی هنوز نداده بزار E3 و ND های ماه بعد نمایش داده بشه وضع تغییر خواهد کرد

اره نینتندو با تمامی پرسنل و کارشناساش و طراحان هیچی نمی فهمن که این همه کنسول ساختن فقط ماها می فهمیم و به Wiiu میگیم سوتی
سوتی رو نسل پیش سونی داد که یک کنسول با سخت افزار گرون و با برنامه نویسی سخت داد و آخر سر هم توی مولتی ها به خاطر همین موضوع ضعیف ظاهر شد و بازار 160 میلیونی خودشو به 70 میلیون کاهش داد
از اون طرف مایکروسافت خودشو خییلی خوب نشون داد
مطمئن باشید بحث نینتندو سر بد عمل کردن توی انحصاری ها هست چون انحصاری های زیادی هنوز نداده بزار E3 و ND های ماه بعد نمایش داده بشه وضع تغییر خواهد کرد

70 میلیون نه 75 میلیون تا الان فروش کرده که تا اخر عمرش 85 تا 90 میلیون می فروشه
نکته دوم اینکه حداقل عناوین multi داره ولی حالا به خیال شما ضعیف عمل می کنه ولی wiiu همون عناوین هم نداره که بخوایم در مورد ضعیف یا قوی بودنش بحث کنیم تازه اینم در نظر بگیر که یک کنسول نسل بعده ولی third party ها تو این نسل ادم حسابش نمی کنن حالا چه جوری ps3 سوتی می شه ولی wiiu یک سخت افزار ناب چیزیه که فقط nintendo fan ها می دونن

70 میلیون نه 75 میلیون تا الان فروش کرده که تا اخر عمرش 85 تا 90 میلیون می فروشه
نکته دوم اینکه حداقل عناوین multi داره ولی حالا به خیال شما ضعیف عمل می کنه ولی wiiu همون عناوین هم نداره که بخوایم در مورد ضعیف یا قوی بودنش بحث کنیم تازه اینم در نظر بگیر که یک کنسول نسل بعده ولی third party ها تو این نسل ادم حسابش نمی کنن حالا چه جوری ps3 سوتی می شه ولی wiiu یک سخت افزار ناب چیزیه که فقط nintendo fan ها می دونن
جدید سازنده های ترد پارتی کنسول رو ادم حساب می کنن:|
کو کجا نوشته wii u سخت افزار ناب هست هر چی باشه توی مولتی پلتفرم های بهتر از ps3 عمل می کنه و کار باهاش راحت تره قدرتش هم بیشتر از این نسل هست:|

---------- نوشته در 10:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 PM ارسال شده بود ----------

نینتندو سر سخت افزار Wii U اشتباهات بزرگی کرد و متاسفانه الان علت تعداد کمتر بازی های Third Party کنسول هم تا حدی به همین سخت افزارش برمی گرده، ولی من شخصا نمی تونم قبول کنم که در معرض سقوط باشه! یعنی یه جورایی فکر می کنم طرفدارهای خودش رو داره (خصوصا توی ژاپن). به نظرم حداکثر میشه گفت که موفقیت Wii رو تکرار نمی کنه، نه این که بخوایم بگیم مثل دریم کست باعث سقوط سازنده اش میشه...

پ.ن: یاد اون دوران طلایی سگا به خیر...
pghwhfmvo1aqn72dnd8d.gif

نه مشکل سازنده های ترد پارتی سخت افزار نیست مشکل این هست که چون سودی وسط نیست بازیشون رو پورت نمی کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or