چرا Wii U مقصدی برای تبدیل شدن به Sega Dreamcast بعدی است .

Pythonistas

کاربر سایت

05694608-photo-image01.jpg

مواردی در مورد کنسول Sega Dreamcast وجود دارد که در زمان عرضه در سال 1999 رو به افول گذاشت . سگا احساس کرد باید با عجله کنسول را در تاریخ 9-9-99 لانچ کند ، این موضوع مسلما باعث باعث سروصداهایی شد ، لانچ کردن کنسولی که هیچ رقیبی را جلوی خود نمی دید کنسول Sony PlayStation 2 در راه بود و دو سال بعد Microsoft’s Xbox عرضه شد. در آن زمان دو کنسول N64 و PlayStation PSX مراحل نهایی عمر خود را می گذراندند. آخرین کنسول سگا یعنی Sega Saturn یک موفقیت بسیار خوب برای این شرکت به حساب می آمد. سگا در برابر ریسکی بود که با یک کنسول که می توانست قدرتمند باشد ؛ مسابقه را قبل از شروع نسل جدید آغاز کند . اما نه آنچنان قدرتمند به عنوان یک کنسول آینده ، اما عناوین first party برای شروع کردن وجود داشت .

لانچ دریم کست بسیار بزرگ بود ، با پوشش خبری بسیار خوب و استفبال مردم که از آن به خوبی یاد می کردند. یک پله بالاتر از N64 و PlayStation بود این واقعا افسانه ای بود . در پیش فروش اولیه کنسول تمام کنسول ها به فروش رفت و همچنین تعداد زیادی بازی و دریم کست در اوایل شیپ شد . اما بعد از آن همه چیز رو به وخامت گذاشت درست بعد از آن که PlayStation 2 توسط سونی رونمایی شد . این موضوع سیستم نوپای سگا را ، رو به سراشیبی نهاد ، به عنوان مردم بازی های انحصاری و منحصر به فرد را دوست دارند ، با عرضه پلی استیشن 2 ذزیم کست را کاملا تحت شعاع قرار داد و سگا را به طور کامل از بازار سخت افزار خارج ساخت .

اگر این شروع داستان برای شما بسیار آشنا به نظر می رسد ، به ذهنتان رجوع کنید زیاد دور نیست ، بله لانچ کنسول Wii U ، قبل از معرفی کنسول های دیگر آن را معرفی و حتی آن را عرضه نمود . سر وصداها زیاد بود و همچنین پوشش خبری و لانچ کنسول به اندازه کافی بزرگ بود . در فروش اولیه ، کنسول بسیار قوی ظاهر شد ، پیش فروش کنسول کاملا Sold-out شد و در لانچ اولیه کمبود WiiU در بازار مخابره شد. سپس موارد مختلفی از جمله عرضه نسبتا کم بازی های Third party و حمایت نشدن از آن ها و همچنین عرضه نشدن بازی های بزرگ First party از جانب نینتندو سرعت پیشروی این کنسول رو به کاهش نهاد . در برخی موارد فوقالعاده بود این کنسول دارای بازیهای منحصر به فردی که به زودی برای آن عرضه می شود . ولی رونمایی از PlayStation 4 و همچنین انتظار برای رونمایی از کنسول جدید Xbox ؛ نینتندو را در خفا قرار داد .

این بسیار عمیق است که نینتندو جلوتر از مننحی برای کنسول خانگی است ، حتی اگر در طول تاریخ تحت شعاع و رو به افول قرار گرفته باشد ، همیشه عناوین لذت بخش first party نینتندو و همچنین عناوین third party جالب ، گیمر ها را به این کنسول جذب می کرد و یک نقطه عطف برای فروش قدرتمند کنسول ها این شرکت بوده است . با این حال برخی چیز های تغییر کرده اند ، بازار غرب دیگر کم کم علاقه ای به دیدن این که نینتندو بر روی WiiU چه می فروشد ندارد . این مورد می تواند نینتندو را در خفا قرار دهد . این موارد به طور ترسناکی به ما یادآور خواهد شد که چه بر روی سگا با کنسول نهایی خود یعنی دریم کست حادث شد.

اگر باز به گذشته دریم کست مراجعه کنیم ، خاطرات بسیار خوشی را با این کنسول به یاد می آوریم ، هنوز در اذهان ما وجود دارد ، کنسولی بود که در زمان عرضه یک پله جلوتر از بقیه بود و هنوز که هنوز هستند که از تجارب خوب و لذت بخش خود برای این کنسول می گویند و از ان به نیکی یاد می کنند . به هر حال ، WiiU می تواند نینتندو را به پایان ساخت کنسول های خانگی نزدیک کند ؟ درست مانند دریم کست که پایانی بر سگا بود !

منبع :

• Like
Reactions: che-jaleb
عزیز e3 2013 برنامش فوق العاده هست 10 تا از بازی های wii u رو توی e3 نمایش می دن این حداقل هست
امسال تو e3 شركت نينتندو به گفته خودشون مراسم خيلي كوچكتري نسبت به سالهاي قبل دارن بعد شما چه جوري ميگي 10بازي جديد براي wiiu معرفي ميشه:-/
به هر صورت هر اومدني يه رفتني داره ديگه :d اين چرخه طبيعت هست>:) تا الان نينتندو به غير از نسل دوم كنسول ها در تمامي نسل ها حضور داشته :-o بهتره كه بعد از wiiu يه استراحتي بكنه:bighug:
يعني واقعا wiiu پايان كار نينتندو ميشه؟!:-/ اتاري و سگا چشم براهن:d كامان نينتندو كامان!!:d

شما قبل از گذاشتن گلاس تشریحی بگو ببینم عامل موفقیت یک دستگاه سخت افزار هست یا نه
نه.
Play Station با سخت افزار ضعیفتر نسبت به N64 اون رو درهم کوبید.
Xbox و Game Cube با داشتن سخت افزاری خیلی قوی تر از Ps2 بازم زیر سایه اون له شدن.
Dreamcast با اون همه نوآوری و سخت افزار خوب و انحصاری های فوق العاده و متعدد سگا بازم نتونست کاری بکنه چون نه تنها سخت افزار ضعیفتری داشت نسبت به ps2 بلکه پشتبانی نشد از طرف 3rd party.

درضمن کنسولها ذکر شده همه سخت افزار هماهنگ و یکپارچه ی داشتن و مثل Wii U یه چیز من‌درآوری نبودن.
مثلاً Xbox اولین کنسولی بود که هارد داخلی داشت اونم 8 گیگ که برای اون زمان انقلابی بود واسه خودش. اولین کنسولی بود که Online سرویس درست حسابی با پشتیابی عالی داشت. قابلیت Voice Chat و داشتن Friend و هزار چیز دیگه. قدرت سخت افزارش هم اندازه یه کامپیوتر پنتیوم 3 بود.

Wii U فاجعه ست. از انونسش گرفته تا سخت افزارش تا اسمش تا Line Up گیم تا ساپورت نرم افزاری قیمت گذاریش فایمور آپدیتش و .... .
اگر این کنسول رو از معادله حذف کنیم میشه گفت 50% موفقیت به سخت افزار بستگی داره شایدم کمتر.

امسال تو e3 شركت نينتندو به گفته خودشون مراسم خيلي كوچكتري نسبت به سالهاي قبل دارن بعد شما چه جوري ميگي 10بازي جديد براي wiiu معرفي ميشه:-/
به هر صورت هر اومدني يه رفتني داره ديگه :d اين چرخه طبيعت هست>:) تا الان نينتندو به غير از نسل دوم كنسول ها در تمامي نسل ها حضور داشته :-o بهتره كه بعد از wiiu يه استراحتي بكنه:bighug:
يعني واقعا wiiu پايان كار نينتندو ميشه؟!:-/ اتاري و سگا چشم براهن:d كامان نينتندو كامان!!:d
مراسم کوچک تر حتما مساوی کمتر از 10 بازی هست:-/
wii u هم پایان کار نینتندو نمی شه wii u فروشش همینطوری هم باشه 3ds ضررش رو جبران می کنه

آخرین ویرایش:
wii u بزرگترین سوتی نینتیندو بود باید ارتقا بده یا بره سراغ کنسول بعدی که هر دو صورت شکست و داره

من موندم شماها که هی میگید سوتی ، شکست ، ضعیف ، بدرد نخور و... تا حالا سر جمع چند بار با کنسول بازی کردید ؟ چندبار اصلا دستتون گرفتید ؟ چند بار از نزدیک دیدید ؟
بزار کنسول های دیگه هم بیان و یک قیمت 499 دلاری براشون زده بشه تا بفهمین فروش بد کنسول یعنی چی ؟ الان دیگه زمان قدیم نیست که کنسول ها فروش رویایی بکن وضعیت اقتصادی خیلی از کشورها بد شده و گرونی همه جا اتفاق افتاده
همین الان دوستانی در بیرون از کشور دارم که میگن اینجا کنسول 400 یورویی رو کسی سمتش نمیره چون خیلی براشون گرونه و همین الانم سر خرید Wiiu میگن کنسول گرونی هست
در ضمن الان 3DS خیلی نسبت به ویتا قوی هست که داره اونجوری میفروشه ؟

تنها عامل فروش کنسول بازی های زیاد و با کیفیت هست ( منظورم از کیفیت گرافیک نیست و الا کرایسیس آخر کیفیت هست )
که فعلا نینتندو تو این قسمت ضعیف عمل کرده باید تا E3 منتظر موند

آخرین ویرایش:
همین موفقیت رابطه مستقیمی با حمایت third party ها داره. تو نسل جدید 1-2 سال که گذشت حتما بازیهایی میان که از لحاظ ایده و گرافیک و گیم پلی تو این نسل نمیشد اجرا کرد. بعد انتظار داری سازنده همه اینارو ول کنه و بچسبه به کنسولی که از لحاظ سخت افزار به گرد کنسول های نسل جدید هم نمیرسه و خودشو گرفتار کلی محدودیت بکنه؟ اگه میشد همون ایده هارو رو این نسل اجرا کرد چه نیازی به نسل جدید و سخت افزار قوی تر بود؟
wii خیلی بازی مولتی پلتفرم براش اومد نه
این همه سازنده ی ترد پارتی نسل قبل واسه wii انحصاری زدن سود خوبی هم به جیب زدن با وجود محدودیت هاش براش بازی ساختن
من نمی گم می شه می گم سازنده محدودیت داشته باشه بازیش رو می سازه وقتی بفهمه سودی هم هست پورتش رو می کنه

---------- نوشته در 08:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:22 PM ارسال شده بود ----------

نه.
Xbox و Game Cube با داشتن سخت افزاری خیلی قوی تر از Ps2 بازم زیر سایه اون له شدن.
Dreamcast با اون همه نوآوری و سخت افزار خوب و انحصاری های فوق العاده و متعدد سگا بازم نتونست کاری بکنه چون نه تنها سخت افزار ضعیفتری داشت نسبت به ps2 بلکه پشتبانی نشد از طرف 3rd party.

درضمن کنسولها ذکر شده همه سخت افزار هماهنگ و یکپارچه ی داشتن و مثل Wii U یه چیز من‌درآوری نبودن.
مثلاً Xbox اولین کنسولی بود که هارد داخلی داشت اونم 8 گیگ که برای اون زمان انقلابی بود واسه خودش. اولین کنسولی بود که Online سرویس درست حسابی با پشتیابی عالی داشت. قابلیت Voice Chat و داشتن Friend و هزار چیز دیگه. قدرت سخت افزارش هم اندازه یه کامپیوتر پنتیوم 3 بود.

Wii U فاجعه ست. از انونسش گرفته تا سخت افزارش تا اسمش تا Line Up گیم تا ساپورت نرم افزاری قیمت گذاریش فایمور آپدیتش و .... .
اگر این کنسول رو از معادله حذف کنیم میشه گفت 50% موفقیت به سخت افزار بستگی داره شایدم کمتر.
wii u من داوردی نیست کل اجزاش مکمل هم دیگه هستن
رم وقتی که که در کنار ed ram قرار می گیره سریع تر می شه
gpu هم کار cpu رو می تونه انجام بده
سخت افزار من داوردی نیست
اسم wii هم فاجعه بود نه
قیمتش هم مشکلی نداره وقتی گیم پد قابلیت هاش زیاده قیمتش می ره بالا
اپدیت هاش باید حجیم باشه نسل بعد هست و اپدیت قابلیت های زیادی اضافه می کنه

نه.

you be right troll.
خیلی خوبه همین طور خودتون را به آب آتیش بزنید نینتندو ورشکست نمیشه Wii U رو شما اصلا تست کردی ؟اصلا فاجعه این مشکل شماست نه مشکل بقیه حالا تا صبح پست بده بگو نینتندو بد Wii U بعد. Wii U شبکه آنلاینش رو بازی سازهای مستقل بهتر از XBL می‌دونند Wii U اولین کنسولی بود که محدودیت رم نداشت. نه می‌خوای آپدیت بدن دستگاه 3 چراغه بشه ?
من خسته شدم شما رو نمی‌دونم.
من تقریبا 6 سال این سایت رو میشناسم و 4 سال هم هست که عضو شدم، انواع و اقسام فنها "هم سونی هم مایکروسافت" که هستن یا رفتن رو دیدم درسته بعضی وقتها کلا منطق رو میزاشتن کنار اما تعدادیشون وقتی که سونی یا مایکرو اشتباه میکردن قبول میکردن و بعضا اعتراض به اون حرکت شرکت مورد علاقشون میکردن اما این فنهای نینتندو نوبرن ، در هیچ شرایطی قبول نمیکنن و میگن همه چی رو به راهه و درست و میشه و ... "یاد مسئولای کشورمون افتادم"

این یه چیزه واضحه که WiiU خوب عمل نکرده و بر خلاف Wii چیزه خاصی هم نداره و سونی با همگام کردن ویتا و PS4 و یا تبلت و اسمارتفون های سونی و مایکروسافت با سینک کردن کنسول بعدیش با تبلتهای ویندوزی عملا همه کارهای wiiu رو میتونن انجام بدن

شرایط Wii با WiiU فرق داره و نمیشه موفق شدن اون رو دلیل موفق شدن این هم بدونین

شما داری درباره کنسولی که 6 ماهه آمده قضاوت نادرست می‌کنی بگذار 2 سال بگذره بعد. ویتا هم وضعش مشخصه چون بیش از 1 ساله با کلی وعده و تبلیغ آمد ولی آخرش شاید موفق بشه. کسی نگفت همه چیز رو براهه منم مکنر فروش هم کنسول نمیشم ولی ترول کردن بعضی ها هم حدی داره . باید دسته Wii U رو از نزدیک ببینی بعد بگی چیز خاصی نداره وگرنه حرفت ارزشی نداره

آخرین ویرایش:
من تقریبا 6 سال این سایت رو میشناسم و 4 سال هم هست که عضو شدم، انواع و اقسام فنها "هم سونی هم مایکروسافت" که هستن یا رفتن رو دیدم درسته بعضی وقتها کلا منطق رو میزاشتن کنار اما تعدادیشون وقتی که سونی یا مایکرو اشتباه میکردن قبول میکردن و بعضا اعتراض به اون حرکت شرکت مورد علاقشون میکردن اما این فنهای نینتندو نوبرن ، در هیچ شرایطی قبول نمیکنن و میگن همه چی رو به راهه و درست و میشه و ... "یاد مسئولای کشورمون افتادم"

این یه چیزه واضحه که WiiU خوب عمل نکرده و بر خلاف Wii چیزه خاصی هم نداره و سونی با همگام کردن ویتا و PS4 و یا تبلت و اسمارتفون های سونی و مایکروسافت با سینک کردن کنسول بعدیش با تبلتهای ویندوزی عملا همه کارهای wiiu رو میتونن انجام بدن

شرایط Wii با WiiU فرق داره و نمیشه موفق شدن اون رو دلیل موفق شدن این هم بدونین

بر خلاف Wii چیزه خاصی هم نداره و سونی با همگام کردن ویتا و PS4 و یا تبلت و اسمارتفون های سونی و مایکروسافت با سینک کردن کنسول بعدیش با تبلتهای ویندوزی عملا همه کارهای wiiu رو میتونن انجام بدن
اول این که اگه اینطوری هست که wii هم چیز خاصی نداشت کینکت و موو بودن که در ضمن نسل های اول کنسول ها کنترل ها حرکتی هم بودن
ایده ی این دسته ی wii u از زمان گیم کیوب بوده
اول این که برای سینک کردن ویتا و ps4 باید هر دو تاش رو داشته باشید که قیمتش حداقل می شه 2 برابر wii u
برای تبلت ها و این ها هم همینطور
اما این فنهای نینتندو نوبرن ، در هیچ شرایطی قبول نمیکنن و میگن همه چی رو به راهه و درست و میشه
والا ما در بعضی مواقع قبول کردیم ولی ترول رو نمی تونیم تحمل کنیم

باید دسته Wii U رو از نزدیک ببینی بعد بگی چیز خاصی نداره وگرنه حرفت ارزشی نداره

گفتم چیزه خاص یعنی چیزی که دو کنسول دیگه ندارن و باید بشینن درست کنن مثل زمانی که Wii اومد و سونی و مایکروسافت رو به این فکر انداخت که بازیای حرکتی مورد توجه قشر زیادی هست ، که سونی رفت یکی از طرحهایی که در گذشته داشت رو ادامه بده و مایکرو هم یه نوآوری انجام بده

اما الان قضیه فرق داره و از همین اول نسل سونی میتونه همون کارهارو "سوای از قیمت که بیشتر میشه" انجام بده ، مایکرو هم که هنوز معلوم نیست گیمپد نسل بعدش چطوره اما اگه تغییری هم نکرده باشه باز با همون تبلت هم میتونه مشابهش رو داشته باشه و اون موقع دسته WiiU از چیزه خاص بودن میوفته ...

اول این که اگه اینطوری هست که wii هم چیز خاصی نداشت کینکت و موو بودن

کینکت و موو همزمان با Wii اومدن ؟!

سلام:d

به دليل مشكلات و كمبود وقت مختصر ميگم.

حقايق:

1-WiiU از نظر فروش و حمايت بازيسازهاي 3rd-Party وضعيت خوبي نداره.
2-عمراً به خاطر عدم مايت بازيسازهاي 3rd-Party نينتندو به وضع سگا بيفته.(تجربه GC و N64 و Wii موجوده)
3-هنوز نينتندو ميتونه با استديوهاي داخلي خودش شرايط رو شديداً عوض كنه.

من هم با مقاله به شدت موافقم.
نینتندو اگرم فروشش بالا باشه به خاطر چشم بادومی هاست که فرت و فرت از این اسباب بازی ها میخرن. اصلا سوزن گیم اینا تو 20 سال پیش گیر کرده. :d
من خودم به شخصه تا حالا حتی یه دلیل موجه هم برام نمونده که پول بالای این دستگاه بدم. چه سخت افزاری و چه نرم افزاری.
دوستای نینتندو فن هم یکم به خودتون بیاین |-). واقعیت تلخه ولی باس قبول کرد.:-b

من هم با مقاله به شدت موافقم.
نینتندو اگرم فروشش بالا باشه به خاطر چشم بادومی هاست که فرت و فرت از این اسباب بازی ها میخرن. اصلا سوزن گیم اینا تو 20 سال پیش گیر کرده. :d
من خودم به شخصه تا حالا حتی یه دلیل موجه هم برام نمونده که پول بالای این دستگاه بدم. چه سخت افزاری و چه نرم افزاری.
دوستای نینتندو فن هم یکم به خودتون بیاین |-). واقعیت تلخه ولی باس قبول کرد.:-b

آیا میدونستید که یکی از 10 از 10 های gamespot برای یکی از بازیهای انحصاری نیتندو بوده ؟

آیا میدونستید که 97.64 درصد از 100 درصد , میانگین امیتازهای یکی از بازیهای نیتندو بر اساس 78 بررسی هست ؟

در سایت GameRankings وقتی به All-Time Best میروید این بازی اولین هست . در همین لیست از 10 بازی اول 5 بازی منحصرا برای کنسولهای نیتندو هست .

در 10 بازی اول فقط یک عنوان انحصاری مختص پلی استیشن هست و یک عنوان هم منحصرا برای سگا هست و بقیه 10 عنوان اول مولتی پلتفرم هستند.

پرفروشترین کنسول دستی نسل 7 و نسل حاضر برای نینتندو هست .

در نسل 7 هم پرفروشترین کنسول خانگی برای نینتندو هست.

======================================

البته کافی هست که شما به Nintendo 3DS - Wikipedia, the free encyclopedia نگاه بیاندازید تا ببینید که کنسول بازی 3ds میزان فروشش در آمریکا و ژاپن فقط حدود یک میلیون باهم تفاوت دارند (تا تاریخ 2013/03/31 )

در ژاپن حدود 11.5 میلیون و در آریکا در حدود 10.26 میلیون

===================================

آخرین ویرایش:
آیا میدونستید که یکی از 10 از 10 های gamespot برای یکی از بازیهای انحصاری نیتندو بوده ؟

آیا میدونستید که 97.64 درصد از 100 درصد , میانگین امیتازهای یکی از بازیهای نیتندو بر اساس 78 بررسی هست ؟

در سایت GameRankings وقتی به All-Time Best میروید این بازی اولین هست . در همین لیست از 10 بازی اول 5 بازی منحصرا برای کنسولهای نیتندو هست .

در 10 بازی اول فقط یک عنوان انحصاری مختص پلی استیشن هست و یک عنوان هم منحصرا برای سگا هست و بقیه 10 عنوان اول مولتی پلتفرم هستند.

پرفروشترین کنسول دستی نسل 7 و نسل حاضر برای نینتندو هست .

در نسل 7 هم پرفروشترین کنسول خانگی برای نینتندو هست.

======================================

البته کافی هست که شما به Nintendo 3DS - Wikipedia, the free encyclopedia نگاه بیاندازید تا ببینید که کنسول بازی 3ds میزان فروشش در آمریکا و ژاپن فقط حدود یک میلیون باهم تفاوت دارند (تا تاریخ 2013/03/31 )

در ژاپن حدود 11.5 میلیون و در آریکا در حدود 10.26 میلیون

===================================
خوب اینا برا اقای ironhide که فرضا میخواد امروز بره wii u بخره بنظر شما نون و اب میشه؟
اونا بودن
الان چی هست؟
تو امروز میخوای بری کنسول نسل بعد ماکرو رو بگیری الان نگاه میکنی بازی چی داره کنسولش چطوره چه امکاناتی داره یا میری میبینی که فروش halo3 چقدر بودیا فروش xbox1؟
از این افتخارات هم سونی و ماکرو کم ندارن

اونا در طول زمان به این مهم رسیدن...
الان هر کس بخاد میتونه به گذشته نینتندو اعتماد کنن و wii u بخره...اگرم اعتماد نره مهم نیست...حتی خود نینتندو هم زیاد تلاش نمیکنه که همه ی گیمرها رو بیاره سمت خودش...چون بازار مخصوط به خودش رو داره...
چه اعتمادی؟مگه چقدر تا الان فروش کرده wii u؟

xbox 1چندان موفق نبود اوایل 360 هم همش 3 چراغ بود اما بازم 360 واقعا همه رو حیرت زده کرد با این فروشش برا چی؟برای امکانات خود کنسول برای ساپورت خود کنسول چون 360 خودش چیز شاخی بود نه تاریخچه ماکرو توی گیمینگ

نینتندو باید یه فکری بحال wii u بکنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or