الان چی باعث شده فکر کنی Morrowind بهتر از فالوت 3 و نیو وگاس بوده ؟ تا جایی من میدونم این بازیها هیچی از یه عنوان کامل RPG کم ندارن
بحث خوش اومدن نیست ولی Skyrim واسه منی که عاشق فالوت 3 و نیووگاس بودم بازی کاملی نبود. احساس میکردم بازی ناقصیه و RPG نیست
چون واقعا هم از این نظر در برابر نیو وگاس ضعیف تر بود
من نمیگم Skyrim بد بود ولی نسبت به fallout new vegas باید خیلی بیشتر پیشرفت میکرد اما تو خیلی چیزها ضعیف تر بود
اتفاقا منم دفعه اولی که نیو وگاس رو بازی کردم به نظرم فالوت 3 بهتر بود اما بعدا نظرم کاملا عوض شد و فهمیدم نیو وگاس خیلی کامل تر و جذاب تر از فالوت 3 هست
خب ببین این جای بحث داره. به عقیده کسانی که از قدیم RPG باز بودن، وقتی Fallout میوفته دست بتزدا، بازی نابود میشه و یه عنوان جدید ازش میاد بیرون. نمیدوم فال اوت های قبلی رو دیدی یا نه اما دوربین ایزومتریک ماننده. از طرفی هم میگن بتزدا توی بازی های جدیدش المان های نقش آفرینی رو کمرنگ و به اصطلاح نابود کرده.
یه بازی با وسعت اسکایریم یا فال اوت حتما کامل نیستن ولی در بخش هایی پر رنگ ظاهر شدن. این نقص ها شامل باگ و مشکلات فنی و آسون شدن و ..... میشه. این ایده پسا آخرالزمانی همیشه یکی از ایده های مورد علاقه من بوده و به خاطر همین بازی های فال اوت رو هم دوست دارم. به نظرم اگر قراره مقایسه ای صورت بگیره، بهتره اسکایریم رو باید با فال اوت 4 وقتی که عرضه شد مقایسه کنیم چون هر دو تازه و جدید هستن. نیو وگاس باید با آبلیویون مقایسه بشه.