amirrezanikpey کاربر سایت Dec 1, 2011 #106 سلام من به خاطر بازی های انحصاری عالی که داره ps3 گرفتم و همچنین برای آنلاین بازی کردن.مرسی
DeanAmbrose کاربر سایت Dec 1, 2011 #107 خب کنسولش قویه امکانات خوبی داره از اینا مهم تر انحصاری های خیلی خوبی داره
M▲LL B▲SH کاربر سایت Dec 1, 2011 #108 PS3گرفتم برای حمیات از JAPAN بازی اوریجم میخرم برای حمایت از USA .بلوری اوریجم میخرم برای حمایت از UK کلا میخام اقتصاد IRN رو به آتیش بکشم
PS3گرفتم برای حمیات از JAPAN بازی اوریجم میخرم برای حمایت از USA .بلوری اوریجم میخرم برای حمایت از UK کلا میخام اقتصاد IRN رو به آتیش بکشم
AZADI33 کاربر سایت Dec 16, 2011 #109 بلوررررررررررررری! عجب حالی میده! مخصوصا 3D. 4TRA ARCHIVE 3D دارم. 11TRA هم بلوری. ارزش داشت .
pxc33 کاربر سایت Dec 16, 2011 #110 من به خاطر این که از حریفش بوققققققققققق خیلی قویتر در بازی کردن به خاطر انحصاریاش به خاطر این که ps3 سرور بوققققققققققق
من به خاطر این که از حریفش بوققققققققققق خیلی قویتر در بازی کردن به خاطر انحصاریاش به خاطر این که ps3 سرور بوققققققققققق
erfan-shojaei کاربر سایت Dec 16, 2011 #111 uncharted3 god of war3 mw3 bf3 فقط برای اینا راستی havy rayn هم جا داره تو این لیست.
anonymous کاربر سایت Dec 16, 2011 #112 نوشته شده توسط ice 007: uncharted3 god of war3 mw3 bf3 فقط برای اینا راستی havy rayn هم جا داره تو این لیست. بیشتر... من هم تریلر بازی Heavy Rain رو دیدم رفتم PS3 خریدم
نوشته شده توسط ice 007: uncharted3 god of war3 mw3 bf3 فقط برای اینا راستی havy rayn هم جا داره تو این لیست. بیشتر... من هم تریلر بازی Heavy Rain رو دیدم رفتم PS3 خریدم
*CATALAN* کاربر سایت Dec 16, 2011 #114 فقط و فقط به خاطر متال گیر4 بود بعدش نگه داشتم و بازیها انحصاری فقط باهاش بازی کردم همین
erfan-shojaei کاربر سایت Dec 17, 2011 #117 نوشته شده توسط anonymous: من هم تریلر بازی Heavy Rain رو دیدم رفتم PS3 خریدم بیشتر... ایول تو هم عاشق اینا هستی؟؟
نوشته شده توسط anonymous: من هم تریلر بازی Heavy Rain رو دیدم رفتم PS3 خریدم بیشتر... ایول تو هم عاشق اینا هستی؟؟
rewabian کاربر سایت Dec 17, 2011 #118 به خاطر GT5 و کیفیت بلوری و چیزایی که دوستان دیگه هم گفتن حالا من یه فت داشتم چراغ زرد داد میخوام یه اسلیم بگیرم ارزش داره
به خاطر GT5 و کیفیت بلوری و چیزایی که دوستان دیگه هم گفتن حالا من یه فت داشتم چراغ زرد داد میخوام یه اسلیم بگیرم ارزش داره
PSP GO & VITA کاربر سایت Dec 17, 2011 #120 چون شنیده بودم مثل ایکس باکس خرابی نداره وذلیل دومم هم : GOW III