چرا PS3 خریدید ؟ دلیلتون چی بود ؟

تابستون امسال به علت اینکه X360 slim گرون بود و کپی خور نشده بود مجبور شدم PS3 slim که به تازگی کپی خور شده بود را خریداری نمایم

مشکلات Xbox سه چراغ بود که دیگه با Board های جدید 60nm مشگلش حل شد.. البته Board کنسول PS3 هم میسوزه .. پس این کنسول هم مثل باقیه لوازم الکتریکی به مشگل بر خواهد خورد.

حاضرم PS3 Slim با X360 Slim معاوضه کنم ؟؟؟PM بزارید.

اون موقع که من خریدم موقعی بود که فالکون تو بازار بود خرابی هم میداد ما هم از ترس به فنا رفتن 360 مون که خدا رو 100000 مرتبه شکر تا حالا چیزیش نشده به اون امید خریدیم ولی اگه از اول اسلیم اومده بود حتما دلیل دیگه ای پیدا میکردم

من الان یکم وضع مالیم خوب شده و میخوام بگیرم و تنها دلیلش هم فقط و فقط بازی هیوی رین، متال گیر سالید 4، کیلزون،گاد آف وار 3، آنچارتد، در آینده ای نه چندان دور د لست آف آس و .... و اجرای دیسک های بلوری و عشق به سونی و ابهت خاصش و میلیون ها دلیل دیگه ...
فقط به همین دلیل ... :d

بیشتر بخاطر متال گیر 4 و بعد اطمینان کاملی که به سونی داشتم و احترامی که سونی به انتخاب من میگذارد (مثلا می تونست بگه : تکنولوژی سه بعدی فقط برای دستگاه های جدید است ....تا فروشش بره بالا)

سلام به همه دوستان من الان نزدیک به سه روز هست که با این سایت آشنا شدم اینقدر شما اینجا با آب و تاب و لذت تعریف کردین که دیگه طاقت نیاوردم دیروز رفتم یه تلویزیون SONY EX-500) Led&Lcd 46 Inch) خریدم و الان رفتم یه ps3 Slim 320Gb گرفتم 500/000 تومان البته با یک سال گارانتی و یه بازی اساسینس کرید اورجینال که تو کارتنش بود و کپی خور شدن و 5 تا بازی این مبلغ رو بهش دادم که گفت عصر آماده میشه خلاصه بگم نمیدونم اصلا کارم درست بوده یا اشتباه اما از اونجایی که من همیشه مارک SONY میخرم ایندفه هم بهش اطمینان کردم امیدوارم که پشیمون نشم

سلام به همه دوستان من الان نزدیک به سه روز هست که با این سایت آشنا شدم اینقدر شما اینجا با آب و تاب و لذت تعریف کردین که دیگه طاقت نیاوردم دیروز رفتم یه تلویزیون SONY EX-500) Led&Lcd 46 Inch) خریدم و الان رفتم یه ps3 Slim 320Gb گرفتم 500/000 تومان البته با یک سال گارانتی و یه بازی اساسینس کرید اورجینال که تو کارتنش بود و کپی خور شدن و 5 تا بازی این مبلغ رو بهش دادم که گفت عصر آماده میشه خلاصه بگم نمیدونم اصلا کارم درست بوده یا اشتباه اما از اونجایی که من همیشه مارک SONY میخرم ایندفه هم بهش اطمینان کردم امیدوارم که پشیمون نشم

شما مطمئن باش نه تنها پشیمون نمی شی بلکه به انتخاب خودت هم افتخار می کنی

به خاطر این که :
1 : چون یک و دو داشتم گفتم 3 رو هم بگیرم :دی
2 : بازیهای خوبی که داشت منو وادار کرد که بگیرم . اون زمان بد جور تو کف RDR بودم :دی ( البته اون موقع :دی )
3 : همه میگفتن که خراب نمیشه و اینجور چیا که واقعا هم اینطوریه :دی

حدوده یه ماه قبل از عرضه God OF War III دستگامو خریدم ، و فقط به عشق ــه God Of War III ! :x:d روزیم که عرضه شد(GOWIII) ، همون روز خریداریش کردم و 2-3 روز بعدشم تمومش کردم ! :d

به خاطر بازی های انحصاری خوب و سابقه خوب سونی . با اینکه من خودم هیچ وقت پلی 1 و 2 نداشتم ولی خونه دوستان و فامیل ها که می رفتیم, بازی می کردم و خاطره های خوبی دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or