ممنون.من این بازی رو هنوز تجربه نکردم ولی خب این عنوان هم در کنار خیلی از عناوین دیگه مثل Kingdom Come و ELEX و Pillars of Eternity 2 و ... با این که با توجه به پلی تایم طولانیشون باید تو زمان مناسب سراغشون بدم ولی به هر حال دیر یا زود، زمانی که بخوام پرونده این نسل و این دهه رو برای خودم ببندم، این عناوین رو تجربه خواهم کرد.
خب اونطور که مشخصه من این عنوان رو تجربه نکردم و در نتیجه نمیتونم نظری در مورد داستانش داشته باشم و از این جهت نمیدونم نقدهای شما به داستان سرایی اون تا چه اندازه صحت داره. ولی به هر حال اگر با صحت نقدها کاری نداشته باشیم و به خود مقاله بپردازیم، حداقل از نظر من، با یکی از بهترین مقالات فارسی زبان در حوزه ویدئوگیم مواجهیم.
اگه اشتباه نکنم و شما رو با کس دیگه اشتباه نگرفته باشم، شما سالیان پیش در وبسایت پردیس گیم، نقد و مقاله در مورد بازی های ویدئویی مینوشتید. یادمه وقتی عنوان Peace Walker عرضه شد، تحلیلی مفصل در مورد داستان اون بازی نوشتید و بازی رو خیلی عمیق و چندلایه میدونستید. برام جای سواله که هنوز هم همون نظر رو در مورد اون عنوان و به طور کلی سری MGS دارید و یا نظرتون تغییر کرده؟
به هر حال بابت مقاله ممنون.
به نظرم تا MGS4 با توجه به تکنولوژی و نبود رقبای آنچنان جدی کوجیما خوب کار می کرد. الان متاسفانه نه.