بالاخره این سه کنسول نسل جدید وارد بازار شدند و سوال همه اینه ایا ps3 میتونه موفقیت خودش رو تکرار کنه ؟
اگر دقت کرده باشید کنسول شرکت ها در حالت کلاسیک نهایتا به دفعات خیلی خیلی محدود به موفقیت دست پیدا میکنه , که تاریخ این رو نشون داده ! در حالی که ما میبینیم شرکت SONY از PS تا PS3 تغییر بسزای جز سخت افزار در کنسول به وجود نیومده .
حالا اگر ما از PS1 شروع کنیم دیدیم که سونی با موفقیت تجاری خیلی خوبی رو به رو بشه و همین موضوع تولد PS2 بود که دیدیم SONY با ارتقا سخت افزار و همان شکل همیشگی کنسول سونی و ظاهر همیشگی کنسول سونی PS2 را وارد بازار کرد که باید بگم که غنی ترین آرشیو در بین کنسول ها با بازیهای ناب برای SONY و کنسول آن بود که یک بار دیگر سونی به موفقیت دست پیدا کرد . اکنون PS3 چه چیزی برای ما آورده ؟
باید قبول کنیم سونی نتوانست از همان اول انتظارات رو برآورده کنه . ( وضعیت بد Launch Title , کمبود کنسول , کنفرانس های بد , بزرگنمایی , ... ) که به نظر من و خیلی های دیگه باعث شکست سونس میشه . در حالی که خود من واقعا شرکت سونی را دوست دارم و از طرفداران واقعی سونی بودم در حالی که سونی این بار همه ی طرفداران را نا امید کرد ؟
در طرفی دیگر نینتندو با خیالی راحت ( از قبل پیش بینی میشد ) با نوآوری در کنسول خود با همان سخت افزار پایین خود توانسته فروشی قابل توجه داشته باشد .
و Xbox 360 هم حالا وضعیتی مثل ps2 دارد و با عنوان هایی که مو روی تن Ps باز ها سیخ میکنه وارد جنگ کنسول ها شده . در حالی که ps3 چیز قابل توجهی ندارد حتی در آینده !
حتما نینتندو میدانسته که اگر game cube 2 را بدون هیچ تغییری و با ارتقا سخت افزار وارد بازار کند شکست حتمی میخورد ولی سونی همچنین فکری نکرد .
باید wii را تحسین کنیم به خاطر این انقلابی که در صنعت بازی کرد و بهترین کنسول از نظر من از نظر نواوری کنسول نینتندو بهترین کنسول برای همه هست .
و از آن طرف هم 360 با خبرهای بسیار خوشحال کننده و عنوان های انحصاری طرفداران را راضی نگه میدارد .
چرا این همه تعصب ؟ ما همه اینجا جمع شدیم تا از بازیهای خوب باه حرف بزنیم نیومدیم از ناموس و وطنمون دفاع کنیم !
من خودم میخواستم ps3 ولی با این اوضاع پشیمان شدم و یک 360 گرفتم که خیلی هم راضی هستم . و حاضرم نیستم با این همه عنوان هایی که قراره برای 360 بیاد از روی تعصب ps3 بگیرم ! این نظر و تحلیل شحخصی من بود امیدوارم ps بازها ناراحت نشن !؟