چرا فروش 360 کمتر از xbox است ؟

پس لطفا دیگه این حقیقتو زیر سوال نبر و اون 10 ملیون رو هم دیگه هر ننه قمری میدونه که مربوط به شیپ کردنه نه فروش (حتی سایت nexgenwars که فروش 360 رو بیش از حد نشون میده هم هنوز فروش 360 رو زیر 10 ملیون نشون میده)
شما بعد از صحبت های خود مایکروسافت هنوز تو این فکری که سایت nexgenwars چه آماری می ده؟ این سایت آمارش دقیق نیست اگر هم در بعضی موارد در حدود اون آمار واقعی در اومده به خاطر اینکه هر چند وقت یکبار تا خبری از npd اعلام می شه این سایت تغییرات تو آمارش می ده. در حالت عادی هم که مشخصه وضعش چجوریه!
یه چیزی که اینجا وجود داره اینه که بعضی ها کلا با سونی و Ps3 مشکل دارن،دلیلشون هم برمیگرده به......
آره کاملا درست می گی ولی نمی دونم چرا اصلا برعکسش صادق نیست و همه ps بازا عاشق xbox هستن!

آره کاملا درست می گی ولی نمی دونم چرا اصلا برعکسش صادق نیست و همه ps بازا عاشق xbox هستن!

شاید اونم برگرده به این که اونها در پی حقیقت هستن..!
البته من نمیخوام بگم همشون ps بازها یا xbبازها همشون اینطوری هستن...ولی به شخصه تو این فروم بیشتر اینها رو از طرف xbبازها دیدم.
مثلا یه مساله که یادم میاد این بود که 360 تازه ریلیز شده بود من یه جایی پرسیدم که ایا برای 360 سیستم عاملی مثل ویندوز میاد..بعد یکی اومده به من میگه اگه سیستم عامل می خوای برو ps3 بگیر!!حالا اگه شما ربطش رو فهمیدی به من هم بگو.
کلا منظورم اینه کی بعضی ها در بعضی مواقع! وقتی سوالی در مورد 360 میشه جوابش رو یه جورایی ربط میدن به ps3(درصورتی که اصلا سوال ربطی به Ps3 نداره)

آخرین ویرایش:
شاید اونم برگرده به این که اونها در پی حقیقت هستن..!
البته من نمیخوام بگم همشون ps بازها یا xbبازها همشون اینطوری هستن...ولی به شخصه تو این فروم بیشتر اینها رو از طرف xbبازها دیدم.
مثلا یه مساله که یادم میاد این بود که 360 تازه ریلیز شده بود من یه جایی پرسیدم که ایا برای 360 سیستم عاملی مثل ویندوز میاد..بعد یکی اومده به من میگه اگه سیستم عامل می خوای برو ps3 بگیر!!حالا اگه شما ربطش رو فهمیدی به من هم بگو.
کلا منظورم اینه کی بعضی ها در بعضی مواقع! وقتی سوالی در مورد 360 میشه جوابش رو یه جورایی ربط میدن به ps3(درصورتی که اصلا سوال ربطی به Ps3 نداره)

در مورد حقيقت كه خود بيننده تشخيص ميده حقيقت چيه.
ولي كلا نميشه تقصير رو به گردن يك گروه خواص انداخت و يا كلي جمع بست.
تعدادي هستند كه بحث رو شروع ميكنن و بعد اون بحث ادامه پيدا ميكنه(اينكه شروع كننده ي بحث xb-ps باز باشه مهم نيستش.)
مشكل اينجاست كه هنوز تشخيص نداديم كه بازي براي سرگرميه و ماها صاحب اون شركت ها نيستيم و اينجوري با همديگه برخورد ميكنيم و فكر ميكنيم چون بابت يه كنوسلي پول داديم حتما بايد موفقيت اون كنسول هم ببنيم;)

;)
يكي هم كه مياد حقيقت رو ميگه بهش ميگن تو طرف يه گروه خواصي هستي.ميدوني چرا؟چون حقيقت براي عده اي تلخه و دوست دارن توي رويا هاشون سير كنن و تازه ديگرون هم دعوت ميكنن به خيال پردازي!
مثل اشكان كه چه از 360 تعريف كنه و چه در موردش انتقاد كنه هر كي مياد يه چيزي ميگه .(كه از نظره من حقيقت رو ميگه)(الان امين مياد ميگه چاپلوسي و اينا....)
اين بر ميگرده به فرهنگ و شعور ......و احترام به نظره متقابل(اگر قابل احترام باشه و در نظرش بي احترامي صورت نگيره)

آخرین ویرایش:
در مورد حقيقت كه خود بيننده تشخيص ميده حقيقت چيه.
در واقع جمله ی اول من جوابی بود به یک دید برداشت کردن از جمله ی اشکان.(نه کلی)
بهتر بگم فقط جوابی بود به این علامت !.
ولي كلا نميشه تقصير رو به گردن يك گروه خواص انداخت و يا كلي جمع بست
مشخصه،من هم کلی جمع نبستم.موضوع بحث من بیشتر با اون جور افراد بود.

و اينجوري با همديگه برخورد ميكنيم و فكر ميكنيم
این مساله ای هست که از همون ابتدا تو این فروم اتفاق افتاده (همچنین از اواخر بازیدات)و باید از ریشه این رو بررسی کرد.
چون بابت يه كونسلي پول داديم حتما بايد موفقيت اون كنسول هم ببنيم
یک نوع برداشت از این جمله شما:مفهوم این جمله ی شما بیشتر با xbبازها هست.چون هنوز کسی ps3 به اونصوت نخریده.
اما اگه کسی دقت کنه مفهوم اصلی این جمله رو میگیره که با برداشت بالا خیلی متفاوته(البته این جور برداشت ها برداشتهای غلط ابتدایی هست)
درواقع می خوام این رو بگم که کسی که میاد یه جمله ای رو می نویسه در بیشتر اوقات برداشتهای مختلفی از اون میشه و بعضی ها هم باتوجه به علاقه خودشون به یک چیز برداشتشون هم در راستا به علاقه شون هست(در صورتی که ممکنه منظور نویسنده اصلا یه چیز دیگه باشه)..و از اینجا هست که بحث به بی راه میره و اون برخوردهایی رو که شما میگین شاهد هستیم..

من به شخصه با مفهوم نظرات اشکان موافق هستم..و اون برداشتی هم که اشکان از جمله ی اول من کرد با منظور من یه جورایی فرق می کرد(شاید اشکال از جمله من باشه)...به خاطر همین خواستم مفهوم رو برسونم...ولی مثل اینکه باز جمله ام مشکل داشت و شما برداشت متفاوتی کردین.
در کل بعضی از بحثهای بیهوده بر میگرده به همین موضوع برداشت متفاوت از منظور نویسنده.

نمیدونم چرا پستهای من توسط یه ادم عقده ای پاک شده . ولی اقای Ali_Amini اگه سواد داشته باشی و لینکهایی که گذاشتمو بتونی بخونی میبینی که هنوز فروش 360 کمتر از اکس باکسه
پس لطفا دیگه این حقیقتو زیر سوال نبر و اون 10 ملیون رو هم دیگه هر ننه قمری میدونه که مربوط به شیپ کردنه نه فروش (حتی سایت nexgenwars که فروش 360 رو بیش از حد نشون میده هم هنوز فروش 360 رو زیر 10 ملیون نشون میده)
پس لطفا تاپیک رو از مسیر اصلیش منحرف نکنید و به سوالی که کردم پاسخ بدید
شما حالت خوبه؟؟؟ شما یه کنسولی که چهار پنج ساله از ورودش میگذره با یه کنسوله 1.5 ساله مقایسه میکنی؟؟:-"
در ضمن این امار فروشه نه شیپ!!!!

ولی اقای Ali_Amini اگه سواد داشته باشی و لینکهایی که گذاشتمو بتونی بخونی میبینی که هنوز فروش 360 کمتر از اکس باکسه
هنوز باهات بحث نکردم پشیمونم ... ولی گفتی nextgen wars ???!!!
اینهمه آمار دقیق از طرف منبع های معتبر منتشر شده اونوقت هنوزم nextgenwars ?!!!!
شما که اینقدر دم از سواد میزنی چجوریه که هنوز نمیدونی اون 10 میلیون آمار فروش خالص کنسول بوده ، نه شیپ ؟؟؟
دوست عزیز بهتره یه خورده اطلاعاتت رو بالاتر ببری چون آدمای با سوادی مثل شما حیفه از آمار دقیق کنسولها بی خبر بمونن ...

اول از همه بهتره چند نکته رو به دوستان یاداوری کنم
اون امار که ماکروسافت اعلام کرده درسته که sold گفته ولی منظور فروش به مغازه دارهاست! و اگه دقت کنین سونی هم گفته 1 میلیون ship کرده که این یعنی این مقدار ممکنه تو کارخونه یا انبارها یا دست مغازه دارها باشه ! و در دو حال معلوم نیست که چه مقدار فروش واقعی به مصرف کننده بوده
ولی چیزی که میشه حدس زد اینه که حول حوش 9 میلیون کنسول الان دست مردومه;) و این امار خیلی خوبیه نسبت به کنسولهای نسل جدید و جهت اطلاع الان حدود 3 میلیون wii , و حدود 1.3 هم ps3 دست مصرف کننده ها هست
و اما سوال اون دوستمون تو پست اول رو من قبلا جواب دادم و حالا که راضی نشده بزارین این هم اضافه کنم که این سوال یکی از سوالهای فنبوی های سونی هست تو نت که اگه یه سرچ بکنید میبینید که تو تمام سایتهای خارجی این سوال هست و توش دارن تو سر هم میزنن:cheesygri
باید از شما پرسید منظورتون از این سوال چیه؟ میخواید بگید که سرنوشت xbox برای 360 هم تکرار میشه؟یا میخواید بگید فروش 360 خوب نبوده؟
ولی ینکته رو بهتون میگم و اونم اینه که هیچوقت یه کنسول 400 دلاری رو با یه کنسول 200 دلاری یا کمتر مقایسه نکنید فروش xbox بیشتر بخاطر کاهش قیمت زودهنگام اون بود و اینو همه میدونن اولین کنسولی که بتونه به قیمت جادویی 200 دلار برسه برندس ;)
تو نسل حاظر نینتندو و 360 شانس بیشتری دارن که زودتر به این قیمت برسن

اون امار که ماکروسافت اعلام کرده درسته که sold گفته ولی منظور فروش به مغازه دارهاست!

نه خیر اگر به جمله ی بعدی دقت می کردی که میگه

with the majority of customers being new to the Xbox platform

یعنی اکثریت خریدار ها کسانی بودن که تازه Xbox رو تجربه می کنن(یعنی xbox1 نداشتن)

یعنی میخوای بگی این مغازه دارها بودن که 360 رو خریدن و بیشترشون Xbox1 نمی فروختن..عجیب میشه یکم!

ولی چیزی که میشه حدس زد اینه که حول حوش 9 میلیون کنسول الان دست مردومه و این امار خیلی خوبیه نسبت به کنسولهای نسل جدید و جهت اطلاع الان حدود 3 میلیون wii , و حدود 1.3 هم ps3 دست مصرف کننده ها هست

خب حالا باز هم اگه فرض کنیم شما درست می گی میبینیم که Xbox360 به نسبت Xbox1 در یک سال خیلی بیشتر فروش کرده و با توجه به اینکه قیمتش خیلی کمتر بوده(X1) نتیجه می گیریم که 360 خیلی هم خوب فروش کرده و این نتیجه با اسم و اساس تاپیک مخالفت داره و بهتره زودتر فکری براش بکنن مدیرا (اگر این حرفها رو قبول دارن)

ممنون!

اما در کل من زمانی که خواستم 360 بخرم خیلی خوشحال بودم اما الان ÷شیمونم 1 چون بازی هاش مثل همون و ایک باکس 1 خیلی قدرت های زیاد تری داشت (نه از لحاظ گرافیک) ! اما در کل ایک باکس 1 از همه ی این دستگاه که الان هستند بهتر هست ! به نظر من !

بالاخره این سه کنسول نسل جدید وارد بازار شدند و سوال همه اینه ایا ps3 میتونه موفقیت خودش رو تکرار کنه ؟
اگر دقت کرده باشید کنسول شرکت ها در حالت کلاسیک نهایتا به دفعات خیلی خیلی محدود به موفقیت دست پیدا میکنه , که تاریخ این رو نشون داده ! در حالی که ما میبینیم شرکت SONY از PS تا PS3 تغییر بسزای جز سخت افزار در کنسول به وجود نیومده .
حالا اگر ما از PS1 شروع کنیم دیدیم که سونی با موفقیت تجاری خیلی خوبی رو به رو بشه و همین موضوع تولد PS2 بود که دیدیم SONY با ارتقا سخت افزار و همان شکل همیشگی کنسول سونی و ظاهر همیشگی کنسول سونی PS2 را وارد بازار کرد که باید بگم که غنی ترین آرشیو در بین کنسول ها با بازیهای ناب برای SONY و کنسول آن بود که یک بار دیگر سونی به موفقیت دست پیدا کرد . اکنون PS3 چه چیزی برای ما آورده ؟
باید قبول کنیم سونی نتوانست از همان اول انتظارات رو برآورده کنه . ( وضعیت بد Launch Title , کمبود کنسول , کنفرانس های بد , بزرگنمایی , ... ) که به نظر من و خیلی های دیگه باعث شکست سونس میشه . در حالی که خود من واقعا شرکت سونی را دوست دارم و از طرفداران واقعی سونی بودم در حالی که سونی این بار همه ی طرفداران را نا امید کرد ؟
در طرفی دیگر نینتندو با خیالی راحت ( از قبل پیش بینی میشد ) با
نوآوری در کنسول خود با همان سخت افزار پایین خود توانسته فروشی قابل توجه داشته باشد .
و Xbox 360 هم حالا وضعیتی مثل ps2 دارد و با عنوان هایی که مو روی تن Ps باز ها سیخ میکنه وارد جنگ کنسول ها شده . در حالی که ps3 چیز قابل توجهی ندارد حتی در آینده !
حتما نینتندو میدانسته که اگر game cube 2 را بدون هیچ تغییری و با ارتقا سخت افزار وارد بازار کند شکست حتمی میخورد ولی سونی همچنین فکری نکرد .
باید wii را تحسین کنیم به خاطر این انقلابی که در صنعت بازی کرد و بهترین کنسول از نظر من از نظر نواوری کنسول نینتندو بهترین کنسول برای همه هست .
و از آن طرف هم 360 با خبرهای بسیار خوشحال کننده و عنوان های انحصاری طرفداران را راضی نگه میدارد .
چرا این همه تعصب ؟ ما همه اینجا جمع شدیم تا از بازیهای خوب باه حرف بزنیم نیومدیم از ناموس و وطنمون دفاع کنیم !
من خودم میخواستم ps3 ولی با این اوضاع پشیمان شدم و یک 360 گرفتم که خیلی هم راضی هستم . و حاضرم نیستم با این همه عنوان هایی که قراره برای 360 بیاد از روی تعصب ps3 بگیرم ! این نظر و تحلیل شحخصی من بود امیدوارم ps بازها ناراحت نشن !؟

من هر کاری میکنم که از بحث اصلی دور نشیم باز یک عده از روی غرض و یا از روی نادانی بحث رو منحرف میکنند
دوست عزیز snakeonline اگر اولین پست من رو با دقت میخوندی میدیدی که نوشتم : در مدت مشابه یعنی در مدت 14 ماه از عرضه 360 فروشش کمتر از 14 ماه اول اکس باکس بوده
دوست عزیز xenophile اصلا من حرفی از سونی یا PS3 زدم ؟ من سوالم فقط در مورد 360 و اکس باکس بود
بعدشم به اونایی که میگن 360 ده ملیون یونیت فروخته (یکی دیگه از دروغهای ماکروسافت)میگم اصلا شما فکر کنید 15 ملیون فروخته چیزی رو که به عنوان fact میشه پذیرفت امارهایی هست که از طرف NPD یا media create اعلام میشه که در اونها نشون میده که فروش 360 کمتر از اکس باکس در مدت مشابه بوده
از این به بعد هم پستهایی از این قبیل رو نادیده میگیرم
در ضمن پستهای من هنوز پاک و یا جابجا میشن از مدیران میخوام رسیدگی کنند

و Xbox 360 هم حالا وضعیتی مثل ps2 دارد و با عنوان هایی که مو روی تن Ps باز ها سیخ میکنه وارد جنگ کنسول ها شده . در حالی که ps3 چیز قابل توجهی ندارد حتی در آینده !

دیگه این طوری ها هم نیست در اینده بازی های خوبی واسش میاد ولی خب من وضع 360 رو بهتر میدونم!

بعدشم به اونایی که میگن 360 ده ملیون یونیت فروخته (یکی دیگه از دروغهای ماکروسافت)میگم اصلا شما فکر کنید 15 ملیون فروخته چیزی رو که به عنوان fact میشه پذیرفت امارهایی هست که از طرف NPD یا media create اعلام میشه که در اونها نشون میده که فروش 360 کمتر از اکس باکس در مدت مشابه بوده

شما که NPD رو قبول داری باید بدونی که همین NPD فروش 10 ملیونی 360 رو تایید کرده!

بعدشم به اونایی که میگن 360 ده ملیون یونیت فروخته (یکی دیگه از دروغهای ماکروسافت)

یعنی میخوای بگی ثروتمند ترین مرد جهان و رئیس سابق شرکتی که دومین مارک پرفروش جهان بعد از سیگار وینستونه تمام آدمای Gamer و آدمای سازنده ی Game رو 3 روز جمع می کنه تو لاس وگاس تا بهشون دروغ بگه؟؟؟

نه خیر اگر به جمله ی بعدی دقت می کردی که میگه

with the majority of customers being new to the Xbox platform

یعنی اکثریت خریدار ها کسانی بودن که تازه Xbox رو تجربه می کنن(یعنی xbox1 نداشتن)

یعنی میخوای بگی این مغازه دارها بودن که 360 رو خریدن و بیشترشون Xbox1 نمی فروختن..عجیب میشه یکم!

خب حالا باز هم اگه فرض کنیم شما درست می گی میبینیم که Xbox360 به نسبت Xbox1 در یک سال خیلی بیشتر فروش کرده و با توجه به اینکه قیمتش خیلی کمتر بوده(X1) نتیجه می گیریم که 360 خیلی هم خوب فروش کرده و این نتیجه با اسم و اساس تاپیک مخالفت داره و بهتره زودتر فکری براش بکنن مدیرا (اگر این حرفها رو قبول دارن)

ممنون!

تا اونجا که اطلاع دارم همیشه منظور از فروش SHip (فروش به فروشگاهها) اعلام میشه وهیچوقت فروش واقعی یه کنسول (فروش به مردم) رو اعلام نمیکنن

و درضمن این استدلال شما مبنی بر اینکه بیشتر خریداران 360 قبلا XBOX رو نخریده ان هم یه برداشت شخصیه و خیلی برداشتهای دیگه هم میشه از این نوشته داشت

:cheesygri :cheesygri :cheesygri
هاها ها ... وای خدا این فن بویهای ماکروسافت چقدر بامزه ان .که NPD فروش 10 ملیونی ماکروسافت رو تایید کرده !؟ محض اطلاع شما باید بگم که NPD فقط امار فروش در امریکای شمالی رو ارایه میده . اگه تو امریکا 10 ملیون فروخته پس تو کل جهان باید 30 40 ملیونی فروخته باشه . نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or