چرا فروش 360 کمتر از xbox است ؟

GODOFEVIL

کاربر سایت
به نظر شما به چه دلیلی فروش 360 از فروش xbox در مدت مشابه کمتر بوده است ؟

1 . بازیهای ضعیفتر
2 . عدم اعتماد به مایکرسافت
3 . تجربه ناموفق xbox

بر طبق امار NPD فروش 360 در امریکا کمتر از xbox بوده است
در ژاپن هم همینطور است
در کشورهای اروپایی هم همینطور
اگر لازم هست برای تک تک اونها لینک بدم

بر طبق امار NPD فروش 360 در امریکا کمتر از xbox بوده است
در ژاپن هم همینطور است
در کشورهای اروپایی هم همینطور
اگر لازم هست برای تک تک اونها لینک بدم
آمار "رسمی" NPD کی اعلام شده که ما خبر نداریم ؟!
شما که اینقدر با اطمینان میگی بگو ببینم 360 تا الان چقدر فروش داشته ؟
لینک معتبر هم یادت نره.

به نظر شما به چه دلیلی فروش 360 از فروش xbox در مدت مشابه کمتر بوده است ؟

1 . بازیهای ضعیفتر
2 . عدم اعتماد به مایکرسافت
3 . تجربه ناموفق xbox

1. مشکلات اولیه تولید
2. قیمت بالای کنسول
3. حریف قدرتمندی با تعداد زیادی بازی بنام PS2 که هیچ کدوم از کنسولهای نسل جدید هنوز حریفش نشدن!!!
ولی بزودی قیمت 360 پایین میاد و مشکلات تولید هم برطرف شده و شاهد فروش بیشتر خواهیم بود البته با تمام این تفاسیر 360 به اندازه مجموع دو کنسول جدید تو امریکا فروش کرده تازه توجه کنین که یکسال هم از عمر 360 میگذره و کنسولهای حریف جدید هستند و قاعدتا کشش بیشتری باید داشته باشن!!!
شما هم به جای نگرانی برای 360 بهتره بری نگران فروش افتضاح PS3 باشی;)

ایشون زمانی که هنوز آمار Npd بصورت رسمی اعلام نشده بود گفته بود که چرا فروش 360 کمه !!! (تاریخ پست رو توجه داشته باشید!) خیلی هم از حرفش مطمعن بود ! ولی حالا که 360 ده میلیون فروش کرده نمیدونم چرا بعضی ها پیداشون نیست ... !! به هرحال ...
ضمنا،ایشون خیلی دم از سواد اینچیزا میزد ولی حالا دیگه فکر کنم کاملا مشخص شده باشه...;)

فکر کنم ایشون 10 میلیون رو با 1 اشتباه گرفته بود:biggrin1: تازه عمو بیل هم توی CES 2007 اومد و گفتش 10.4 میلیون فروش کرده میتونین خبرشو تو GS بخونین در ضمن همونجا ببینید که PS3 در ماه اول عرضه شدنش کمتر از 360 در Nov05 فروش کرده!

شما هم به جای نگرانی برای 360 بهتره بری نگران فروش افتضاح Ps3 باشی

مگه ایشون گفته بود من طرفداره Ps3 هستم؟!
البته کاری به درستی یا نادرستی سخنان شخص اول ندارم.
-------------------------------------------------------------------------------
یه چیزی که اینجا وجود داره اینه که بعضی ها کلا با سونی و Ps3 مشکل دارن،دلیلشون هم برمیگرده به......

PS3 در ماه اول عرضه شدنش کمتر از 360 در Nov05 فروش کرده!
وقتی موجود نباشه چطوری میخوای فروش بره!

xbox از سال 2001 تا حالا یه چیزی حدود 28 تا 30 میلیون دستگاه فروش کرد و 360 تو سال اول نزدیک 10 میلیون فکر نمیکنم برای یه سال آمار بدی باشه ولی خب به هیچ وجه حریف PS2 نمیشه که بالای 100 میلیون دستگاه فروش کرده

نمیدونم چرا پستهای من توسط یه ادم عقده ای پاک شده . ولی اقای Ali_Amini اگه سواد داشته باشی و لینکهایی که گذاشتمو بتونی بخونی میبینی که هنوز فروش 360 کمتر از اکس باکسه
پس لطفا دیگه این حقیقتو زیر سوال نبر و اون 10 ملیون رو هم دیگه هر ننه قمری میدونه که مربوط به شیپ کردنه نه فروش (حتی سایت nexgenwars که فروش 360 رو بیش از حد نشون میده هم هنوز فروش 360 رو زیر 10 ملیون نشون میده)
پس لطفا تاپیک رو از مسیر اصلیش منحرف نکنید و به سوالی که کردم پاسخ بدید

پس لطفا دیگه این حقیقتو زیر سوال نبر و اون 10 ملیون رو هم دیگه هر ننه قمری میدونه که مربوط به شیپ کردن

منبع: GameSpot

As for the Xbox 360 as it currently exists, Bach dished out the latest sales figures on the system during the Gates keynote address. According to Bach, Microsoft sold a total of 10.4 million consoles through the most recent holiday season in 37 countries, with the majority of customers being new to the Xbox platform. On top of that, Microsoft now has an Xbox Live member base 5 million strong, with more than 100 million pieces of content downloaded for the Xbox 360.

منبع : http://www.gamespot.com/news/6163829.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or