بنظر من دلیلش فراتر ازین حرفاست. این مسئله خیلی وقته ذهن منو درگیر کرده و چه جایی بهتر از اینجا که نظرمو بنویسم. چیزی که میخوام بگم کلی تر از موضوعه ولی اینم شاملش میشه. من حس میکنم اینه که فروم ها اصولاً دیگه قطب پرطرفداری تو ایران نیستند، و کلاً از اوجشون دور شدن، همین بازیسنتر هم بسیاری از تاپیکهاش غیرفعال شده و یه عده میان سوال میپرسن ولی بحثی شکل نمیگیره! کنار همین بازیسنتر حداقل دو سه تا فروم و سایت گیم دیگه که الان یا سوت و کور هستن یا کلاً منحل شدن وجود داشت و وبسایتهای تازه نفس مثل زومجی وارد شدن که مدل بیزینسی دارن و کلاً فرق داره کارکردشون و کامنت محور هستن. حالا دلایلش از نظر من خیلی گسترده هست ، کم شدن حوصله و وقت یوزرها بدلیل ناپایداری اقتصادی و روی کار آمدن رقبا جدی برای پرکردن وقت از جمله یوتیوب و شبکه های اجتماعی که جلوتر میگم ، همون روی کار آمدن وبسایتهایی نظیر دیوار و شیپور هم دلایل خوبی هستن که نشون دهنده رشد فضای اینترنت ایران و پخش شدن کاربرها بین منابع هست و شاید سهمیه فروم ها رو کم کرده ، همینطور افزایش سرعت اینترنت باعث مراجعه کاربرا به جاهایی نظیر یوتیوب و دریافت اطلاعات روزمره ازونجا میشه ،روی کار آمدن شبکه های اجتماعی از جمله تلـگرام و اینستاگرام خیلی تاثیرگذاره و عادات مردم در استفاده از اینترنت تغییر کرده.
اصولاً بر و بچه های نسل جدید اهل فروم نیستند! که البته خیلی بده ، چون تو فروم ها بدلیل قابلیت جستجو پیشرفته ، موضوع بندی و صفحه بندی و کمی همت مدیرانش انباشت اطلاعات صورت میگیره که این انباشت توی تلگرام و واتساپ و... صورت نمیگیره یا امکان استفاده ازشون ضعیفه ، بدلیل ماهیت و ذات متفاوتشون آنچنان در آنجا کاربردی نیستند.
برای درک نظرم این مطلب رو هم میتونید بخونید :
برای پیشرفت مجدد، دوباره وبلاگ بنویسید و
چرا تلگرام برای تولید محتوا مناسب نیست؟