چرا بعضی یک دفعه از بازی کردن زده میشوند ؟

حقیقتا تنها دلیلی که خودم واسش پیدا میکنم کمبود وقت و زمانه زمانه
به من نمیچسبه نصفه نیمه گیم زدن یا با عجله بازی کردن و کمک گرفتن از یوتیوب
فرصتی ندارم که مثل قبل غرق شم تو بازی ها
البته الان عناوین بزرگو مارک میکنم ک سر فرصت برسم بهشون
ولی خارج از اون بازیای کوتاه با ریتم سریع یا بازی هایی که نیاز به وقت زیادی در روز ندارن رو میزنم

عه چه تاپیک باحالی :D
به عنوان یکی از مسن ترین اعضای سایت با ۴۱ سال سن (:lol:) نظرم رو میگم :D

یه دوستی اشاره خوبی کرد، که بعضی ها ذاتا گیمرن ولی بعضی ها برای پر کردن وقت یا فرار از مشکلات کودکی به گیم پناه می آوردن. از خودم و دو برادرم بگم. یه برادر کوچیکتر دارم که با مادرم با هم زندگی میکنیم و یه برادر بزرگتر که زن و بچه داره. این برادر کوچیکم بخاطر مشکلاتی که از بچگی داشت و اذیتهای پدر و جامعه (ترنسه) فرار کرد سمت گیم. هرچی هم سنش رفت بالاتر میلش به گیم کمتر شد. ولی من و اون برادر بزرگم از بچگی گیمر بودیم. یعنی با پدرم میشستیم پای آتاری و تا اذان صبح اون هواپیما رو بازی میکردیم و رکورد میزدیم :D همش بر میگرده به اینکه گیمر هستین یا اینکه فقط برای فرار از مشکلات یا اوقات بیکاری گیمر شدین. مثلا برادر بزرگم مدیر مالی یه شرکته. بچه هم داره =)) ولی سال ۹۵ انقدر نشست پای پلی ۴ که شدید با زنش مشکل پیدا کردن و زنش گفت یا این دستگاه رو میفروشی یا طلاق:lol:خود من هفت روز هفته سر کارم. ٨ صبح تا ۵ عصر. از محل کار که میام بیرون و سوار ماشین میشم فقط تو فکر اینم که رسیدم خونه چی بازی کنم، چجوری تروفی بگیرم، برم پک بزنم بازیکن در بیارم و ... :D
پای فوتبال هم که میشینم با هر گل یه عربده میکشم و ننم میاد در اتاق یه سری به افسوس تکون میده :D الحمدلله زن و بچه هم نمیخوام :))به جد میگم تو زندگیم اولویت اولم فوتبال دیدن هست و بعدیش گیم. مثلا تا الان واسه efootball ۲۳ نزدیک ۴ میلیون گیفت خریدم که پک بزنم =))اصلا هم خجالت نمیکشم. بجای کلی تفریح ناسالم، پول و وقتم رو گذاشتم پای گیم. به جوون ها هم که پدر و مادر به گیم زدنشون گیر میدن توصیه میکنم که همین نکته رو یادشون بندازن.
خلاصه الکی به خودتون انگ نزنین. اگه گیمر باشی مثل من یا برادر ۴۴ سالم بازم وقت گیر بیاری میشینی پای گیم. فکت
احسنت
سن برای گیم زدن فقط و فقط و یک عدده دوستان
من 49 ساله هستم کماکان به صورت حرفه ای صنعت رو دنبال می کنم.هر پنجشنبه هم آنلاین تا ساعت 3-4 صبح با برادر 39 ساله ام که الان ساکن آلمان هست و برادرزاده 40 ساله ام و یه برادر زاده 32 ساله ام بلک آپس 6 بازی می کنیم.بماند که کلی هم بازی دیگه تو لیستم برای تموم کردن دارم و در حال حاضر هم دارم Black Myth: Wukong رو تموم می کنم.
برید از بازی کردن لذت ببرید.خودتون رو به هیچ چیزی محدود نکنید.

یک چیز که در مورد خودم فکر کنم به نتیجه رسیدم اینه که عدم تنوع گیم پلی ها باعث شده که میل به بازی کردنم افت پیدا کنه. یعنی مثلا شاید بالای 30-40 تا بازی شوتر از کال آف ها و مدال افتخار و بتلفیلد و کلی بازی دیگه انجام دادم و دیگه بازی جدید واسم کاملا تکراری شده چون اینطور به نظرم میرسه که گیم پلی ها تغییری نمیکنه یعنی مثلا هرجور شوتری رو در هر حالتی تجربه کردم و دیگه شرکت ها نمیتونن تنوعی توش ایجاد کنن که آدم به خاطر اون یه ذره تنوع بره سراغش. یا مثلا سکوبازی دیگه ما از زمان ماریوی میکرو بگیرید تا بیایید آنچارتد و ... داریم بازی میکنیم دیگه سکویی نبوده که فتح نکرده باشیم. یا سبک ماشین مسابقه ای از درایور یک و نیدفوراسپید و گرن توریسمو PS1 بگیر تا بیا فورزا 5 بازی کردیم حالا مثلا فورزا 6 بیاد دیگه چه چیز جدیدی داره که آدم بگه آره به خاطر این تنوع به خاطر این ویژگی برم بازیش کنم. یعنی چهارچوب بازی ماشین مسابقه تغییری نمیکنه صرفا میان گرافیکو بالا میبرن یا مثلا جهان باز میکنن ولی چهارچوب همونه. همین بازی های جهان باز هر جورش رو بازی کردم اساسینز فارکرای هوریزون اسپایدر من سایبرپانک و ....
ولی مثلا بازی TLOU واسم جذاب بود چون تنوع داشت و کمتر دیده بودم نمونه ش رو در میان بازی ها که کردم.
یه جورایی بازی ها دیگه چهارچوب هاشون کلیشه ای شدن تنوعی درونشون نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or