چرا انقلابی را که از نسل پنجم به ششم کنسول ها دیدیم ازنسل ششم به هفتم ندیدیم

امیر جان با نظرت کاملا موافقم .
بله هیچ وقت لذتی که GTA SA به من توی PS2 داد یادم نمیره واقعا هیچ بازی توی نسل جدید این لذت رو به من نداد . و تفاوت PS2 با PS1 بسیار فاحش بود ولی تفاوت PS3 با PS2 زیاد نیست .

وا... تفاوتش این حد زیاده که من PS2 رو میبینم میخوام با لگد بزنم نصفش کنم. به خودم فحش میدم وقتی دارم بازی میکنم

منم اینو کاملا قبول دارم که به نسبت انتظارات من بازیهای این نسل کلا رفته سمت پولی شدن! فقط هدف پوله در حالی که نسلهای قبل اصلا اینطور نبوده!
به ندرت بازیی این نسل پیدا میکنم که برای پول ساخته نشه و واقعا اون روح قبلی که باعث میشد از کار و زندگی بیوفتم رو داشته باشه!
برای این فرهنگ جالبمون واقعا متاسفم که تا حرفی از پیشرفت میاد همه اولین چیزی که به ذهنشون میرسه گرافیک هست!

در مورد کنسول ها من تقریبا موافقم که یک مقدار انتظار بیشتری داشتم هر چند از نظر نورپردازی واقعا نسبت به نسل قبل خیلی پیشرفت داشتن بازی ها . راستی اگر واقعا crytek و GSC تونستند realtime GI رو پیاده کنن تو انجین هاشون ما شاهد بزرگترین پیشرفت صنعت بازی سازی خواهیم بود در سال اینده

ميتونم بگم كه اين سوال كلا غلط هستش.چون به نظر من نسل قبل از لحاظ انقلاب و نوآوري يكي از مزخزف ترين نسل ها بود.
كافيه مقايسه كنيد بين PS1 و PS2 خوب چه پيشرفتي به جز گرافيك وجود داشت؟
يعني دقيقا همون دستگاه بود تنها با قدرت بيشتر.

ولي اين نسل تو زمينه Motion Controller دو بار با WII و Kinect انقلاب كرده.تو سيستم لايو با XBL و PSN دگرگون شده.سيستم 3D وارد دنيا بازيها شده.از لحاظ نرم افزاري قدرمتنتر شدند(مثلا Dashboard).به لحاظ گرافيك و صداگذاري هم كه طبق معمول پيشرفت كردند.به لحاظ سخت افزاري هم پيشرفتهاي ديگه اي هم مثل هارد ديسك و كنترل بي سيم و غيره هم كه وجود داشته.

به نظر من دليل اين كه فكر كنيد نسل قبل انقلاب بوده فقط يك عامل ميتونه باشه و اونم اينه كه شما بازي كردن رو بطور جدي نسل قبل شروع كرده باشين و چون انسان كلا با اولين ها بيشتر حال ميكنه از خاطرتون نرفته باشه و فكر كنيد كه يك انقلاب بود نسل قبل.

وگرنه واسه مني كه خيلي قبلتر يازي كردن رو شروع كرد بودم انقلابي نبود.

ولي قطعا ميشه گفت كه تعداد بازي هاي باكيفيت نسبت به قبلش بيشتر شده بود.و تو اين نسل متاسفانه سازنده ها با مشكل كمبود ايده مواجه هستن.

خب به نظر من دليل اصليش اينه كه زمان PS1 صنعت بازيسازي هنوز شكل خاصي به خود نگرفته بود ولي PS2 يك محرك براي بازيسازها بود و همچين اومدن كارتهاي گرافيكي با كيفيت بالا براي PC به هيمن دليله كه شاهد تغييري به اين بزرگي نبوديم كه در زمان اومدن PS2 ديديم.ولي بايد بگم كه اگر اهل بازي كردن باشي تغييرات رو بيشتر در جزئيات خواهي ديد مثل ظهور بازيهايي مثل crysis,fifa NG,dead space,kill zone,Assassinc Cread,mass effect,.....پس تغييرات زياد بوده ولي بايد دقت بيشتري به خرج داد

من با این قضیه مخالفم!به نظرم مهمترین دست آورد این نسل شبکه های بازی های مولتی پلیر بود!من بهترین ساعات تابستون امسال را با لایو بچه های لایو گذروندم!اون ساعت ها بازی کردن فقط مهم نبود,مهم برام این بود که داشتم سرگرم می شدم.حرف می زدیم,حال می کردیمتو بازی بعضی اوقات مسخره بازی در می اوردیم....هدف بازی کردن هم همینه دیگه....نه؟:((:((:((:(((ببخشید یاد اون موقع افتادم......)

نمی دونم چرا شما باید همچین فکری بکنی و همچین تاپیکی بزنید. مشکل انتظارات شماست که خیلی بالا رفته. به قول دوستان گفتنی برید بازی های Ps2 رو روی HDTV بازی کنید بعد بیاید صحبت کنیم.

البته اینی که شما میگید در یک مورد میتونه درست باشه. اونم اینکه شما همچنان نشستید پای یک SD TV 21 یا 29 اینچ وبا اون کنسول های HD رو بازی میکنید. و الا من نمیدونم چطور می تونید بگید GOW II و GOW III آن چنان جهشی نداشتند.

تاپیک هم از هر نظر بی ارزش ـه و هیچ گونه بار علمی و .... ای نداره.

کاملا با حرفاتون مخالفم

شما دقیقا داری برعکس میگی! از نسل پنجم به ششم تنها پیشرفت در زمینه گرافیک وجود داشت در صورتی که اصل انقلاب توی این نسل و با Wiiو Kinect و Move آغاز شده! توی کنسول های دستی هم که DS برای خودش آوانگارد بود!

کلا شاید از نظر کیفیت بازی های نسبت به نسل قبل افت کرده باشن (البته اصولا دنباله ها ضعیف بودن و IP های جدید اکثرا عالی عمل کردن) اما در مجموع انقلاب در زمینه گیم رو در همین نسل شاهد بودیم!

به نظر من جهش اصلی برای PS1 بود بعد نسل هفتم مخصوصا PS2 در راستای این جهش چندین و چند قدم برداشت و نسل هفتم جهش رو کامل کرد و روبه تکرار رفت
البته این نسل انصافا ساخت بازی خیلی مشکل تر و پر هزینه تر از نسل قبل شده و همه شرکت ها هم مثل *R صد میلیون دلار خرج هر بازی نمیکنند این میتونه یه دلیل باشه
ولی به نظرم اگر کینکت و MOVE از ابتدای نسل وارد میشد امکان این وجود داشت که بهترین بازی های این نسل مثل MGS4 مجبور به استفاده از این کنترلر ها میشدند و ممکن بود لطمه بهشون وارد بشه (این امکان هم بود که وارد نشه این فقط یه حدسه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or