Corrinne Yu
کاربر سایت
من فکر کنم شما بازی های PS3 رو با عینک 3 بعدی بازی کنی فرق وحشتناک شونو با بازی های PS2 بفهمی
ولی بازم یه جورایی با حرفت موافقم:d
ولی بازم یه جورایی با حرفت موافقم:d
منم می خواستم همین حرف شما رو بگم...الان خودم دارم FF X رو روی PS2 و Red Dead Redemption رو روی PS3 بازی می کنم و جذابیت FF X برام بحدی بالاست که رغبت نمی کنم PS3 رو روشن کنم و بشینم پای Red Dead.به نظر من جدا از بحث بصری و جهش اون از نظر محتوایی به جز چند بازی که به تعداد انگشت های دست هم نمیرسه دچار افول و ضعف شده یه مثال شما ff های ps2 رو که بازی میکردین این قدر جزئیات تو بازی بود که ادم به وجد میمومد town ها ....اما حاصل کار 4 سال برادران عزیز چشم بادومی چی شد یه ff اشغال که حتی یدونه town هم نداشت.یا مثال دیگه من باوجود این که gta iv رو جزء 3 بازی برتر این نسل میدونم اما بازم به نظر خودم اون لذتی که هنگام بازی کردن vice city و sa به ادم دست میداد رو نداره....
خیلی از بچه ها می گویند که این همه پیشرفت را شما چه طور نمی بینی من باید بگم هیچ کس منکر پیشرفت های این نسل از همه لحاظ نیست شما بیا GOD of WAR II با GOD OF WAR III مقایسه کن همه چیز در GOD OF WAR III پیشرفت کرده اما اون سر و صدایی که god of war II به پا کرد به هیچ وجه با god of warIII قابل قیاس نیست با این برای نسخه سوم چندین برابر نسخه دوم تبلیغ شد ولی باز هم نسخه دوم از لحاظ استقبال موفق تر بود
دلیل اون هم این بود که بازی های PS1 خیلی مسخره بودن. مثلا همین فیفا فرق نسخه ps2 با ps3 خیلی زیاده (شاید از نظر گرافیک کم باشه ولی از نظر گیم پلی خیلی فرق دارن.) البته از نظر گرافیک هم زیاده ولی رو hd tv.
یه چیز دیگه هم بازی ها مثلا فیفا شماره به شماره پیشرفت کردن. اگه همه این پیشرفت ها اول نسل بود میتونستیم بگیم جهش بزرگی میشد ولی بازیسازها ایده ها شونو یک جا پیدا نمیکنند. قدم به قدم به اجرا درمیارن.