چرا انقلابی را که از نسل پنجم به ششم کنسول ها دیدیم ازنسل ششم به هفتم ندیدیم

به نظر من جدا از بحث بصری و جهش اون از نظر محتوایی به جز چند بازی که به تعداد انگشت های دست هم نمیرسه دچار افول و ضعف شده یه مثال شما ff های ps2 رو که بازی میکردین این قدر جزئیات تو بازی بود که ادم به وجد میمومد town ها ....اما حاصل کار 4 سال برادران عزیز چشم بادومی چی شد یه ff اشغال که حتی یدونه town هم نداشت.یا مثال دیگه من باوجود این که gta iv رو جزء 3 بازی برتر این نسل میدونم اما بازم به نظر خودم اون لذتی که هنگام بازی کردن vice city و sa به ادم دست میداد رو نداره....

به نظر من جدا از بحث بصری و جهش اون از نظر محتوایی به جز چند بازی که به تعداد انگشت های دست هم نمیرسه دچار افول و ضعف شده یه مثال شما ff های ps2 رو که بازی میکردین این قدر جزئیات تو بازی بود که ادم به وجد میمومد town ها ....اما حاصل کار 4 سال برادران عزیز چشم بادومی چی شد یه ff اشغال که حتی یدونه town هم نداشت.یا مثال دیگه من باوجود این که gta iv رو جزء 3 بازی برتر این نسل میدونم اما بازم به نظر خودم اون لذتی که هنگام بازی کردن vice city و sa به ادم دست میداد رو نداره....
منم می خواستم همین حرف شما رو بگم...الان خودم دارم FF X رو روی PS2 و Red Dead Redemption رو روی PS3 بازی می کنم و جذابیت FF X برام بحدی بالاست که رغبت نمی کنم PS3 رو روشن کنم و بشینم پای Red Dead.
از لحاظ گرافیک هم با اینکه قدیمیه ولی جزئیات محیطها و شخصیتها خیلی زیاده و محیطها هم چنان قشنگن که آدم از دیدنشون سیر نمی شه(اونایی که بازی کردن می فهمن چی می گم)
ضمنا من mgs1 پلی استیشن1 رو به mgs4 ترجیح می دم چون مخفی کاریش لذت دیگه ای داشت...
همین طور re1,2,3 رو به re4 و re5 ترجیح می دم...

باو عجب حرف هایی میزنین ها پس این همه پیشرفت جیه. در ضمن بحث داره قاطی میشه اول مشخص کنید که از چه نظر میگید گرافیک، گیم پلی.
از نظر گرافیک که کلی پیش رفت هست و در ضمن این نسل هنوز تموم نشده. اون موقع بهترین بازی که برای PS2 اومد با گرافیکی بالا GOW 2 بود الان این بازی رو با بیا با بازی های انحصاری جدید PS3 مقایسه کن و این که هنوز قراره بازی های بزرگی که 3D هستند بیان مثل Killzone 3 و Crysis 2 و البته باز هم معلوم نیست چی بشه چون این نسل تموم نشده.
از نظر گیم پلی هم کلی جهش وجود داشته. همین کنترلر های حرکتی یه نمونش و در جواب دوستی که گفتن اگه اینا اول میومدن یه شکست بود پس Wii چیه؟ یه شکست بود؟ و حالا هم که قراره کینکت و Move بیاد و این که بازی ه ای قدیمی بیشتر حال میده ربطی به بدتر شدن نداره برای همه این طوریه چون خاطره های قدیمی یه چیز دیگست :d چون اون موقع کمتر گیم بازی کرده بودین تا الان و احتمال داره برای بعضی ها خسته کننده شده باشه گیم بازی کردن.

دوست عزیز تو کنترلر و گرافیک پیشرفت کردن اما تو محتوا و اون چیزی که گیمرها میخواستن نه!
حداییش اون بازی Buncer حال و هوای ps2 .....
یا همون dark cloud ,god hand.......کلی بازیای دیگه که تو نسل جدید تکرار نشد!همیشه منتظر موندم یک بازی مثل klona بیاد امانیومد!
درسته وارد 3d شدیم!من همون متال گیر 2 رو با کیفیت hd میخواستم!چون لون بازی محیطش بهتر بود!
حالا تو این نسل اویل متور سوار:d

من فکر کنم فروش بی سابقه ps2 که همچنان ادامه داره و طبق امار در امریکا از هر دو خانه یک خانه ps2 داره و اون همه بازی که برای ps2 اومد و یک رکورد بود حرف من را تایید کنه که ps2 انقلابی کرد که دیگه تکرار نشد
حالا به نظر شما کسی که میره 70-80 تومان یک ps2 میخره نمیتونه 60-70 تومان دیگه اضافه کنه و x360 ارکید یا یک ps3 دست دوم بخره حتما میتونه ولی دلیلی داره که ps2 میخره من هچ وقت منکر محاسن این نسل نشدم چیزی که مشخصه اینه که به طور طبیعی این نسل بهتر از نسل قبل هست اما شایسته تغییر 360 درجه نیست حالا چه برای xbox 360 چه برای ps3

این مطلب برای کسای هستش که میگن پیشرفت احساس نمیشه . من خودم PS1 و PS2 رو باز هم برای بازی های بیاد ماندنیش هیچ وقت فراموش نمیکنم این پایینی ها دلیل بر بد بودن PS1 و PS2 نیست بلکه پیشرفت صنعت رو نشون میده .

دوستان خیلی در رویا تشریف دارن اول از همه کجای PS2 میتونه کاراکتر کریتوس GOW3 رو بکشه ؟

کجای PS2 قدرت ریل تایم رندرینگ در این سطح رو داشت کجای PS2 قدرت 3D که PS3 داره رو داشت کجای PS2 میتونه بیاد بگه من میتونم فیزیک بازی در این سطح طراحی کنم.

حتی فکر نکنم الان بتونه Artificial intelligence در این سطح اجرا کنه که امروزه استفاده میشه در بعضی از بازی ها .

دوستان PS1 گرافیک 3بعدی میداد که به صورت SD بود اما PS2 گرافیکی میداد که 480i HD بوده خوب حالا شما فکر کنید با یه TV 42 1080P نشتسی PS2 و PS1 بزنی به نظرت چجوری میشه مربع مربع اما PS3 با تمام تصاویر به صورت شگفت انگیزی شفاف و طبیعی هستش .

دوستان کنسول بازی که میاد فقط گرافیک نیست بلکه پیشرفتی هستش که به سازنده این امکان رو میده که پیشرفت کنن و برای چیز های مثل کاراکتر طبیعی تر مراحل بزرگ تر افکت های بهتر تعصیر میزاره و همه این ها این نیست که شما میبینی بلکه بعضی وقت ها بیشتر قدرت دستگاه ها صرف این میشه که تمام مراحل یا افکت ها و... در کنار هم به صورت شگفت انگیزی در بیان .

ولی به نظرم اصلا بحث در مورد گرایک و گیم پلی و ... نیست چون اونا کل جهش داشتن. بازی های این نسل اون حال و هوای نسل قبل رو ندارن حداقل برای من. اون حس و حال و لذتی که gta sa میداد تو این نسل gta iv و rdr با اینکه بهتر خیلی پیشرفته تر بودن ولی ندادن.

یه سری از دوستان فکر کنم درگیر حس نوستالژِیک PS2 و بازی هاش شدند ... این نسل بازی شاهکار کم نداشت ولی متاسفانه وقتی دارید با شاهکار های نسل قبل مقایسه اش میکنید بخاطر خاطره هایی که با نسل قبل دارید بازی های قدیمی رو بهتر میدونید ... البته با برخی از دوستان موافقم ... پیشرفت اصلی این نسل از لحاظ تصویر سازی و AI بود ... درحالی که نسل قبل به Script و داستان بازی ها خیلی بیشتر توجه میکردند ... میتونم بگم نسل قبل از لحاظ بازی سازی هنری تر بود :d ... متاسفانه این روند ادامه داره ... بجای اینکه تمرکز بازی سازی بر روی اثر های هنری مثل Heavy Rain باشه ، تمرکز اصلی الان برروی ساخت بازی های سه بعدی مثل ( crysis 2 , killzone 3 ) ... امیدوارم روزی صنعت بازی سازی به جلوه ی هنری بازی بیشتر از جلوه ی بصری اهمیت بده ...

خیلی از بچه ها می گویند که این همه پیشرفت را شما چه طور نمی بینی من باید بگم هیچ کس منکر پیشرفت های این نسل از همه لحاظ نیست شما بیا GOD of WAR II با GOD OF WAR III مقایسه کن همه چیز در GOD OF WAR III پیشرفت کرده اما اون سر و صدایی که god of war II به پا کرد به هیچ وجه با god of warIII قابل قیاس نیست با این برای نسخه سوم چندین برابر نسخه دوم تبلیغ شد ولی باز هم نسخه دوم از لحاظ استقبال موفق تر بود

خیلی از بچه ها می گویند که این همه پیشرفت را شما چه طور نمی بینی من باید بگم هیچ کس منکر پیشرفت های این نسل از همه لحاظ نیست شما بیا GOD of WAR II با GOD OF WAR III مقایسه کن همه چیز در GOD OF WAR III پیشرفت کرده اما اون سر و صدایی که god of war II به پا کرد به هیچ وجه با god of warIII قابل قیاس نیست با این برای نسخه سوم چندین برابر نسخه دوم تبلیغ شد ولی باز هم نسخه دوم از لحاظ استقبال موفق تر بود

جدا"؟!:-/ یه منبعی, مدرکی, چیزی؟ رو هوا که نمیشه حرف زد!
بازیهای شاهکار توی این نسل کم نیستن. این نسل به قول معروف دوران شکوفایی بازیها از بعد فنی و تکنیکیه. حالا این بحث که به جنبه هنری بازیها کمتر توجه میشه از کمکاریه بازیسازهای محترم و تغییر سیاستهای ناشرهاست.b-)

دلیل اون هم این بود که بازی های PS1 خیلی مسخره بودن. مثلا همین فیفا فرق نسخه ps2 با ps3 خیلی زیاده (شاید از نظر گرافیک کم باشه ولی از نظر گیم پلی خیلی فرق دارن.) البته از نظر گرافیک هم زیاده ولی رو hd tv.
یه چیز دیگه هم بازی ها مثلا فیفا شماره به شماره پیشرفت کردن. اگه همه این پیشرفت ها اول نسل بود میتونستیم بگیم جهش بزرگی میشد ولی بازیسازها ایده ها شونو یک جا پیدا نمیکنند. قدم به قدم به اجرا درمیارن.
=))=))=))
این جمله تاریخی بود=))

اولا که هر چی بریم جلوتر پیشرفت سخت تر و پر هزینه تر می شه. تازه فیزیک و HDR کم چیزی نیستن هر کدوم به اندازه ی پیشرفت ps1 به ps2 می ارزن در ضمن ffهای ps2 از کل قدرت console استفاده می کنن ولی هنوز راه برای PS3,Xbox 360,Wii خیلی بازه.

شایدم ما دیگه پیر شدیم ، دیگه ذوفشو نداریم !:d
نه نه اگه بخوام جدی بگم باید بگم به نظر من اشباع شدن مخمونه . به همین دلیل هست که هنوز این مخ لامصب برای بازی های ابتکاری ( ابتکار نه اسلحه جدید یا کنترولر جدید ! ) ارزش قائله و وقتکه که اون ها رو می بینیم هنوز هم خیلی باهاش حال می کنیم .
مثلا یکی از بهترین بازی های امسال من ماشینیروم ! بود اون هم وقتی که امسال آلن ویک و رد دد رو بازی کردم !
این عجیب نیست .

آخرین ویرایش:
نظرات دوستان خیلی جالب بود ولی من حرف اون دوست عزیز رو تایید میکنم که میگه ما درگیر نوستالژی PS2 شدیم.اینو در نظر داشته باشید که ما وقت بازی کردن با PS2 بچه تر بودیم و خیلی چیزا برامون جذاب بود
یکم روانشناسیش بکنیم:d:یه بچه ی 2 ساله با قل خردن توپ و بالا پایین پریدن به وجد میاد ولی وقتی بزرگتر میشه دیگه اینجوری نیس
من الان وقت بازی کردن خیلی وقتا به صورت ناخودآگاه بازی رو از نظر منطق تو ذهنم بررسی میکنم و وقتی به این نتیجه میرسیم منطقی نیس دیگه دلمو میزنه(خیلی از این متنفرم ولی چه میشه کرد:()
*البته این مورد بیشتر برا بازی های ترسناک برام پیش میاد.
یکی از بچه ها به یه نکته خیلی ظریف اشاره کرد اونم PSN و XBOX live بود که واقعا خیلی از ایرانی ها(درصدشو نمیدونم)از این نعمت بی بهره هستن(بخاطر سرعت بالای اینترنت و همچنین خرید بازی های کپی)*من خودم شخصا یه هفته س دارم از این نعمت استفاده میکنم و واقعا عالیه
-یه چیز دیگه هم در پایان بگم که راستش الان ما یکم حرفه ای تر بازی میبینم(دیدن!!!)به امتیازهایی که سایتا میدن بیشتر توجه میکنیم نقدا رو میخونیم و همه اینا باعث میشه یه سری پیش داوری و جبهه گیری تو ذهنمون میشه که در نهایت رو میزان لذتمون از بازی تاثیر میزاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or