چرا انقلابی را که از نسل پنجم به ششم کنسول ها دیدیم ازنسل ششم به هفتم ندیدیم

امیر xbox

کاربر سایت
همه ما هیچ وقت اولین باری که بازی های ps2 را دیدیم فراموش نمی کنیم چون اصلا قابل قیاس با بازی های ps1 نبود همه چیز تغییر کرده بود گرافیک - گیم پلی - محیط بازی ها -داستان بازی ها و... اما ما هیچ وقت چنین انقلابی را ازنسل ششم(ps2-xbox) به نسل هفتم (ps3-xbox360) ندیدیم درسته که تغییراتی را شهد بودیم ولی هیچ وقت این تغییرات به اندازه اون انقلاب که از نسل پنجم به ششم دیدیم نبود حالا شما دلیل چنین اتفاقی را چه میدونید

چون توی این چند ساله ما در واقع تقریبا همون ps2 رو داشتیم بازی می کردیم با ګرافیک بالاتر و کمی تغییر ګیم پلی.

چون توی این نسل باید از کنترل های جدیدی مثل move از همون ابتدا استفاده می شد.شما فکرشو بکن که از همون ابتدا kz2 رو با move بازی می کردی یا خیلی از بازی های دیګه.اون موقع می تونستی تفاوت ګیم پلی رو شاهد باشی.

چون توی این چند ساله ما در واقع تقریبا همون ps2 رو داشتیم بازی می کردیم با ګرافیک بالاتر و کمی تغییر ګیم پلی.

چون توی این نسل باید از کنترل های جدیدی مثل move از همون ابتدا استفاده می شد.شما فکرشو بکن که از همون ابتدا kz2 رو با move بازی می کردی یا خیلی از بازی های دیګه.اون موقع می تونستی تفاوت ګیم پلی رو شاهد باشی.
اتفاقا اگه از همون ابدا از کنترل هایی مثل Move استفاده میشد احتمال شکست خوردن این نسل خیلی بیشتر میشد...چون همین حالا هم این کنترل های جدید مخالف های زیادی داره و خیلی ها هستن که کنترل های سنتی رو ترجیح میدن...به عنوان مثال فکر نکنم کسی دوست داشته باشه با move و kinect مثلا فیفا رو تجربه کــنه..

به نظر من كمم تغيير نكرده شما يه ps2 به tv معمولي بزن ببين چه افتضاحي رو قبلا بازي مي كردي تازه بهترين گرافيك هاي نسل معمولا اخراش ميان

به نظر من كمم تغيير نكرده شما يه ps2 به tv معمولي بزن ببين چه افتضاحي رو قبلا بازي مي كردي تازه بهترين گرافيك هاي نسل معمولا اخراش ميان
تو این مورد کاملا موافقم. من وقتی Forza بازی میکردم با خودم گفتم یادش بخیر زمانی رو پلی استیشن 2 gt4 بازی میکردیم. عجب گرافیکی داشت. یه روز gt4 رو باز کردم گفتم این دیگه چیه. این چه گرافیکیه؟

نمی دونم چرا شما باید همچین فکری بکنی و همچین تاپیکی بزنید. مشکل انتظارات شماست که خیلی بالا رفته. به قول دوستان گفتنی برید بازی های Ps2 رو روی HDTV بازی کنید بعد بیاید صحبت کنیم.

البته اینی که شما میگید در یک مورد میتونه درست باشه. اونم اینکه شما همچنان نشستید پای یک SD TV 21 یا 29 اینچ وبا اون کنسول های HD رو بازی میکنید. و الا من نمیدونم چطور می تونید بگید GOW II و GOW III آن چنان جهشی نداشتند.

تاپیک هم از هر نظر بی ارزش ـه و هیچ گونه بار علمی و .... ای نداره.

البته اینی که شما میگید در یک مورد میتونه درست باشه. اونم اینکه شما همچنان نشستید پای یک SD TV 21 یا 29 اینچ وبا اون کنسول های HD رو بازی میکنید. و الا من نمیدونم چطور می تونید بگید GOW II و GOW III آن چنان جهشی نداشتند.

بی خیال ولی حقیقت محض هست ... :)

نمی دونم چرا شما باید همچین فکری بکنی و همچین تاپیکی بزنید. مشکل انتظارات شماست که خیلی بالا رفته. به قول دوستان گفتنی برید بازی های Ps2 رو روی HDTV بازی کنید بعد بیاید صحبت کنیم.

تاپیک هم از هر نظر بی ارزش ـه و هیچ گونه بار علمی و .... ای نداره.
شما الان برو الان فوتبال ps1 را بازی کن بعد بیا فوتبال ps2 را بازی کن قیافت میشه این :-o ولی بعد بیا فوتبال ps2 را با فوتبال ps3 یا xbox 360 مقایسه کن درسته که پیشرفت داشته ولی قابل مقایسه با اون پیشرفت نیست البته در همه بازی ها همین طوریه من این جا فوتبال را مثال زدم حالا نمیدونم چرا شما این حرف را میزنی من نمیگم پیشرفت کم بوده ولی میگم با اون پیشرفت قابل قیاس نیست

شما الان برو الان فوتبال ps1 را بازی کن بعد بیا فوتبال ps2 را بازی کن قیافت میشه این :-o ولی بعد بیا فوتبال ps2 را با فوتبال ps3 یا xbox 360 مقایسه کن درسته که پیشرفت داشته ولی قابل مقایسه با اون پیشرفت نیست البته در همه بازی ها همین طوریه من این جا فوتبال را مثال زدم حالا نمیدونم چرا شما این حرف را میزنی من نمیگم پیشرفت کم بوده ولی میگم با اون پیشرفت قابل قیاس نیست
دلیل اون هم این بود که بازی های PS1 خیلی مسخره بودن. مثلا همین فیفا فرق نسخه ps2 با ps3 خیلی زیاده (شاید از نظر گرافیک کم باشه ولی از نظر گیم پلی خیلی فرق دارن.) البته از نظر گرافیک هم زیاده ولی رو hd tv.
یه چیز دیگه هم بازی ها مثلا فیفا شماره به شماره پیشرفت کردن. اگه همه این پیشرفت ها اول نسل بود میتونستیم بگیم جهش بزرگی میشد ولی بازیسازها ایده ها شونو یک جا پیدا نمیکنند. قدم به قدم به اجرا درمیارن.

منم موافقم که جهش آن چنانی دیده نشده اما جالبه که می بینم کسی به بزرگترین دستاوردهای این نسل کنسول ها اشاره نکرد!!

Xbox Live و Playstation Network

به خصوص Xbox Live که فوق العاده بوده

خوب اون براي اين بوده كه ps1 اوايل حالت 3d بوده و پيكسل هاي درشت و رزولوشن بسيار پايين خيلي توي چشم بودن الان همون حالت 720p كلي باعث افت فريم مي شه به علاوه تغييرات كيفيت صدا هم داشتيم ببينيد الان يه افكت سايه ارتقاش كلي فريم مي گيره اما مسلما اونقدر توي چشم نمياد

به هر حال سايه نورپردازي aa af رزولوشن تكسچر فيزيك اينا چيزهايي هستن كه واقعا پيشرفت خوبي داشتن دوستمون به مورد خوبي اشاره كردن gow2 با dow3 جدا يه دنيا فاصله دارن فوتبال هم فيفا خيلي بهتره شده اما pes از اول گرافيك درخور اين نسل نداشت كه بخوايم مقايسه كنيم

خوب یه دلیل دیگه ای هم داره که بالا یادم رفت بگم. در فاصله بین دو نسل قبلی و الانی بازی های کامپیوتری زیادی وارد بازار شدند که این خلاء گرافیکی رو پر کردند و نگذاشتن که جهش گرافیکی زیادی به چشم بیاد.

جواب این سوال توی این نکته نهفته که بیشتر بچه های اینجا با TV ـیای قدیمی دارن این نسلو بازی میکنن اوناییم که HDTV دارن 90 درصدشون یا تو سایزای کوچیکه یا از برنداو مدلای ارزون بازاره اگه با یه HDTV ننه بابا داره بالای 42 اینچ بازیهای ps2 یا xbox بازی کنی بعدش باید به زور از دستشویی بکشنت بیرون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or