شایعه چرا امکان داره دانته جدید، دانته اصلی نباشه...

Insomniac

کاربر سایت
rhaasluk8ngcqnevtn7z.jpg

خوب احتمالاً امروز همه Devil May Cry معرفی شده ی جدید رو دیدید و همچنین دیدید که شخصی درون Trailer این بازی خودش رو دانته معرفی می کنه. خوب حالا این سری فرضیه هایی داریم ( که امیدواریم درست باشه و حقیقت داشته باشن! ) که این دانته همون دانته اصلی سری Devil May Cry نیست.

• شخصیت جدید، نتیجه ی آزمایشگاهی با نام 64432P هست و به عنوان یک پروژه نوآوارنه معرفی شده و ما دلیلشو نمی دونیم.

• صدای عجیبی که پشت سر هم از اون می پرسه "اسمت چیه؟" ممکنه یک قدرت کنترل ذهنی باشه که می خواد به اون بقبولونه که اسمش دانته ـس در صورتی که ممکنه نباشه.

• شمشیری که نشان داده شد شبیه Rebelion بود اما از اون تاریکتر بود و همچنین تبدیل به یک نوع شلاق می شد ( که می تونه جایگزینه دست Nero تو شماره 4 باشه ). شاید دانشمندان Rebelionـی جدید مطابق نیاز هاشون ساختن.

• اگر قراره این دانته ی جوان باشه باید داستان بازی قبل از داستان بازی Devil May Cry اصلی اتفاق بیوفته اما این تقریباً غیر ممکنه چون دانته اون سنگ طلسمی که ویرجیل هم نیمه ای از اون رو داشت، نپوشیده بود.

• اگر یادتون هم باشه در Devil May Cry 3 عکسی رو می دیدیم که در اون مادر دانته همراه دو پسرش ( دانته و ویرجیل ) در اون بود و هم دانته و هم ویرجیل بچه، مویه سفید داشتن ولی این دانته مویه مشکی داره.
خوب اینا چیزایی بود که تا الان از تریلر پخش شده متوجه شدیم. امیدواریم اینا حقیقت داشته باشن و این دانته، دانته محبوب ما نباشه. فکر می کنم هر کسی که طرفدار این سری بازی بود با دیدن قیافه جدید داد زد: "اوه خدای من، نــــــــه!!!"

منبع

لطفا دوتا از بازی های خیلی خوبش رو که بازی کردی رو نام ببر!

شاید الان بشینی برای من بگی Heavenly Sword اما این بازی 100٪ تقلید از GoW بود و هیج نکته جدیدی نداشت! (منهای استفاده از موشن سنسور برای پرتاب تیر!)

توی سبک HnS این شرکت عملا حرفی برای گفتن نداره و بازی هاش باید با عناوین رده دوم رقابت کنن! هر کسی هم که اینجا فکر کنه این DmC میتونه از بازی که کامیا ساخت و یا DMC3 بهتر عمل کنه رسما تعطیل هست و احتمالا تنها بازی که توی تاریخ عمرش زده سری Pat Pat بوده.
بازیهاش؟! نکنه الان Enslaved رو هم به حساب اوردی؟ولی از نظر خیلها از جمله خودم این استودیو کارش حرف نداره. من به Enslaved هم خیلی امیدوارم و تاحالا سایتی رو ندیدم که ازش بد گفته باشه یا اون رو به عنوان یه بازی سطحی یاد کرده باشه.
ظاهرا در پیشبینی هم دست گنده ای داری:dبعد میشه بگی چطوری پیش بینی کردی که این بازی یا Enslaved بد از اب در میاد؟یا اینکه چطور به این نتیجه رسیدی که هرکی به این بازی بگه خوب(حالا خوبه یه تریلر هم بیشتر ازش نیومده!!!) تاحالا بیشتر از pat pat بازی نکرده؟
نظرات خودخواهانه و یکجانبه که میگن همینا هستن...

به نظر من دانته داره یه داستانی رو تعریف می کنه واسه این یارو بد به یارو می گه من اسمم دانته هستش خوشبختم :d این صدا رو انداختن رو این که همه فکر کنن این دانته هستش سر کاری های کوجیما یادتون می یاد از دید دوربین دشمن بازی mgs4 رو نشون می ده ملت بگن وای mgs شد fps بدبخت شدیم بعد اسنیک یارو رو زد له کرد اینم تو همین مایه هاست نگران نباشید کارگردان خر که نیستش بیاد 2 تا شخصیت با یه اسم تو بازی بزاره یا شایدم به قول شماها یارو مونگوله جو گیر شده به خودش می گه من دانته هستم!!! اما در هر صورت دویل بدون دانته اصلی ارزش حتی نیم ساعت بازی کردن هم نداره چه برسه به اینکه یه شخصیت با این قیافه کج و کلاج بزارن به عنوان شخصیت اصلی بازی!! حالا nero بود باز یه چیزی این یارو چییه با این قیافش!!!:d

داستان تو سرشون بخوره ! فقط خدا کنه توی این یکی یادشون باشه که پرش رو براش تعریف کنند :d نشه مثل HS
با توجه به این که تو تمام شماره های قبلی پرش داشته بعید به نظر میرسه نینجا تئوری براش پرش نزاره :d اگه نزاره که ...:d
یه لحظه یه چیزی به ذهنم رسید که یه کم احتمال اینکه این دانته ی اصلی باشه رو تقویت می کنه ؟! 2 احتمال وجود داره که یه کم قضیه ی شخصیت اصلی بودن این بابا(:d) رو بیشتر می کنه ؟!
یکی اینکه اگه بخواد این یه نفر دیگه باشه که دارن روش آزمایش میکنن و چمیدونم می خوان بزارن جای دانته یا علیه اش یا هر چیز دیگه ! حالا چرا با اسم دانته ؟ مگه با یه اسم دیگه نمیشه این کار رو کرد ؟ اگه بخوان مثلا دانته رو بدنام یا منفور نشون بدن و از این یارو استفاده کنن ! خب این بیچاره که فقط داشت demon ها رو می کشت و با کسی کاری نداشت ؟! دوم اینکه احتمال داره واقعا اینا ریبوت کردن و اینم جداً دانته ی اصلیه و انسانها یا یه گروه دیگه گرفتنش و دارن یه سری آزمایش روش انجام می دن تا مثلا بتونن از نیروهاش یا یه همچین چیزی استفاده کنن و اون آزمایشها و ... هم مربوط به این موضوع میشه ؟!

پسر خودتو با HS گول نزن ! اون یه بازی انحصاری بود که زیر سایه ی سونی عمل اومد ! وگرنه معلوم نبود چی میشد ؟! حتی مگه مصاحبه ی خود نینجا تئوری رو تو بخش اخبار ندیدی که می گفتن از بازی هیچی تو جیب ما نرفت و سودی نداشت ! یعنی اگه فشارهای سونی و نظارت اونها نبود خدا میدونست که چی میشد !
به قول کیوان قضیه عروسی گودرز و شقایق دیگه ؟
HS قرار بود یک بازی انحصاری برای Xbox 1 باشه بعد سونی از بازی خوشش اومد شد انحصاری سونی. ببخشید سونی ناشر یک فاجعه مثل Lair هم بوده تو این نسل اگه بحث در مورد نظارت هست. شما هم خواهشا به جای تحلیل شخصی به اصل خبر توجه کنید. HS بیشتر از 1 میلیون فروخت که برای یک استودیو 3rd party مثل NT کم بود و اونها برای سود دهی نیاز به فروش بیشتری داشتند. HS اولین بازی استودیو NT بود و کلا خیلی کم استودیو وجود داره که در این سطح بتونه بازی اولشو عرضه کنه.

نظر من بهتره DMC اصلی‌ بمونه واسه نسل بعد چون Capcom تو این نسل بغیر از SF۴ بازی فوق‌العاده نداده بیرون
این DmC هرچی‌ بشه ربطی‌ نداره چون بدون دانته اصلی‌ بازی دویل می کری واقعی‌ نمیشه
من مطمئنم دانته و دویل می کری اصلی‌ برمیگرده حالا شاید تو نسل دیگه

آقایون این عکس رو تو اون تاپیک گذاشتم مثل اینکه کسی ندید اینجا ببینید :d
original.png
]

آی خندیدم :)):))

نظر من بهتره DMC اصلی‌ بمونه واسه نسل بعد چون Capcom تو این نسل بغیر از SF۴ بازی فوق‌العاده نداده بیرون
این DmC هرچی‌ بشه ربطی‌ نداره چون بدون دانته اصلی‌ بازی دویل می کری واقعی‌ نمیشه
من مطمئنم دانته و دویل می کری اصلی‌ برمیگرده حالا شاید تو نسل دیگه

تا capcom بیاد dmc 5 رو عرضه کنه بعد به فکر dmc 6 بیوفتن . بازی رو بسازن و دانته رو توش بکارن فکر کنم یه 10 سالی باید صبر کنیم :))
ولی من این یارو دانته جدیدره میشناسم:>
سر کوچمون فیلم هایی که خودش بازی کرده رو میفروشه=))
ولی capcom بخاطر اینکارش پشیمون میشه :punish:

به قول کیوان قضیه عروسی گودرز و شقایق دیگه ؟
HS قرار بود یک بازی انحصاری برای Xbox 1 باشه بعد سونی از بازی خوشش اومد شد انحصاری سونی. ببخشید سونی ناشر یک فاجعه مثل Lair هم بوده تو این نسل اگه بحث در مورد نظارت هست. شما هم خواهشا به جای تحلیل شخصی به اصل خبر توجه کنید. HS بیشتر از 1 میلیون فروخت که برای یک استودیو 3rd party مثل NT کم بود و اونها برای سود دهی نیاز به فروش بیشتری داشتند. HS اولین بازی استودیو NT بود و کلا خیلی کم استودیو وجود داره که در این سطح بتونه بازی اولشو عرضه کنه.
دوست عزیز عروسی هر بنده خدایی بوده مسئله تو پروفایل هامون حل شد!!! الان شما زیاد علاقه به دعوا داری دوباره بحث رو وسط کشیدین ؟ :-/ همون موقعی که قرار بوده انحصاری xbox باشه هم چیزی ازش نشون دادن ؟ گیم پلی ای, چیزی ؟ یا خود ناریکو رو نشون دادن ؟
نمی دونم چرا هر جا هر کی میخواد از کنسول محبوبش طرفداری کنه lair رو وسط میکشه ؟! بابا به خدا بازی انحصاری ای هم به اسم onechanbara برای کنسولتون منتشر شده که خیلیا بهش امتیاز 2 و 2.5 دادن ! 4 برای lair که سهله !
........................
کلا هروقت پست های شما رو میخونم روده بر میشم ! چرا که هر وقت ، هر کی بیاد بگه فلان بازی روی PS3 بد بود به راحت ترین و احمقانه ترین شکل انگ فن بودن رو میزنی ...
به این حرفا باشه PS3 هم Cross Edge رو داره که امتیازاتش 0 و 1 بود ! پس یکم سعی کن موضوع هارو درک کنی تا هروقت خواستی به هر کس انگ فن بویی بزنی !
جالبه به نکته ای اشاره کردی که خیلی خیلی کم از من سر میزنه ! حتی به نسبت 100 به 1 ! اون یک هم همیشه دو سه نفری هستن که دیگه تو سایت تابلو هستن ! در ضمن من هیچ توهینی به ایشون نکردم ! در ضمن چیزی که به شما مربوط نیست رو بی زحمت نقل قول نکن !
..................
بله نشون دادند. من نمی دونم جواب ندارید چرا بحث منحرف می کنید. یا پست درست بخونید یا اصلا جواب ندید. شما میگی به خاطر فشار سونی بازی خوب از اب در اومد که ببخشید ولی واقعا حرف بی ربطی بود. من جواب شما را دادم و گفتم اگه قرار بود تحت فشار سونی بازی کیفیتش بره بالا Lair کیفیتش بالا می رفت. شما خواهشا پست درست بخون من قبول می کنم پنکه هستم فن بوی که سهله !!
در ثانی onechanbara ناشرش مایکروسافت نبود و بازی First Party حساب نمی شد. اگه بازی بی کیفیت می خوای که ناشرش مایکروسافت باشه می تونستی Vampire Rain نام ببری. متوسط نمره اش 38 بوده. در کل من به همه پیشنهاد می کنم قبل از اینکه جواب پستی بدند بخونند کاربر اول منظورش چی هست بعد جواب بدند.
آقا کلاً این بحث رو بی خیال من عذر می خوام خوبه ؟ خواهشاً دیگه ادامه نده !

آخرین ویرایش:
دوست عزیز عروسی هر بنده خدایی بوده مسئله تو پروفایل هامون حل شد!!! الان شما زیاد علاقه به دعوا داری دوباره بحث رو وسط کشیدین ؟ :-/ همون موقعی که قرار بوده انحصاری xbox باشه هم چیزی ازش نشون دادن ؟ گیم پلی ای, چیزی ؟ یا خود ناریکو رو نشون دادن ؟
نمی دونم چرا هر جا هر کی میخواد از کنسول محبوبش طرفداری کنه lair رو وسط میکشه ؟! بابا به خدا بازی انحصاری ای هم به اسم onechanbara برای کنسولتون منتشر شده که خیلیا بهش امتیاز 2 و 2.5 دادن ! 4 برای lair که سهله !
کلا هروقت پست های شما رو میخونم روده بر میشم ! چرا که هر وقت ، هر کی بیاد بگه فلان بازی روی PS3 بد بود به راحت ترین و احمقانه ترین شکل انگ فن بودن رو میزنی ...
به این حرفا باشه PS3 هم Cross Edge رو داره که امتیازاتش 0 و 1 بود ! پس یکم سعی کن موضوع هارو درک کنی تا هروقت خواستی به هر کس انگ فن بویی بزنی !

بله نشون دادند. من نمی دونم جواب ندارید چرا بحث منحرف می کنید. یا پست درست بخونید یا اصلا جواب ندید. شما میگی به خاطر فشار سونی بازی خوب از اب در اومد که ببخشید ولی واقعا حرف بی ربطی بود. من جواب شما را دادم و گفتم اگه قرار بود تحت فشار سونی بازی کیفیتش بره بالا Lair کیفیتش بالا می رفت. شما خواهشا پست درست بخون من قبول می کنم پنکه هستم فن بوی که سهله !!
در ثانی onechanbara ناشرش مایکروسافت نبود و بازی First Party حساب نمی شد. اگه بازی بی کیفیت می خوای که ناشرش مایکروسافت باشه می تونستی Vampire Rain نام ببری. متوسط نمره اش 38 بوده. در کل من به همه پیشنهاد می کنم قبل از اینکه جواب پستی بدند بخونند کاربر اول منظورش چی هست بعد جواب بدند.

• Like
Reactions: 54M113
جدا قیافه این یارو که از دانته خیلی بهتره

یه جورایی معلومه از اون بچه تخص هاست

فقط امیدوارم اون حسو حال شماره 3 رو داشته باشه

یکی بیا اینجا Rebot معنی کنه قال قضییه کنده بشه
دوستانی که ادعا میکنند این فرد ـه مُفَنگی دانته اصلی(دانته خودتون)ـه باید بدونند اولا دانته از بچگی سفید مو بوده در این شکی نیست
2-دانته موجودی نیست که بشه زندانیش کردو دستاشو به دوتا زنجیر بستو خلاص!
3-سیگار(که تمرکز خاصی رو این قسمت شده بود که نشون بدن طرف داره سیگار میکشه)از کی تا حالا شیطان سیگار میکشه
4-دانته زخمی نمیشه!شمشیر کتُ کلفته نیرو با اون شدت رفت تو شیکمش دوختش به دیوار!فرتی درش اورد انداتش اونور رفت پی کارش اونبخت بالای لبش جر بوخوره؟؟؟؟
5-روی ژاکتش پرچم انگلیس به صورتی فوق العاده واضحی تو چشم میزنه که به تنهایی کل ماجرا رو شرح میده
6-نوع لباس پوشیدن این چپل چلاق شبیه لباس نکر دانته هم نیست چه برسه به خودش!اون گردنبندو این زیرپوشو!
سن این اقا دیگه کمتر از سنت دانته توی DMC3 نیست
دنبال نقاط مشترک چهره این اش و لاشم نسبت به دانته نگردید که همش ساخته ذهنه
باز قضییه دشمن دانته بودن و هیبنوتیزم و فشار عصبی و اینا قابل قبول تره که با اطلاعاتی که موجوده اینم 99% کنسله
دندون سره جگر یا معده یا یه قسمت از بدنتون بزارین تا یسری اطلاعات جدید بیاد و انقدر خودتونو اذیت نکنید
باز خوبه نینجا تئوری دانته اصلی رو غرب پسندش نکرد

آخرین ویرایش:
ووووای یه نفر ریبوت رو در معنی و اصطلاح توضیح بده تا بفهمیم قضیه چیه دیگه؟:-/
طبق محاسباتی که من با خودم انجام دادم حالا که دویل جدیده ساخته شده کاپکم میتونه چند تا منظور داشته باشه : اول اینکه دانته تو دویل 3 بچه نیست به احتمال زیاد 25-26 ساله شه پس این طوری تو این دویل جدیده دانته باید 17-18 ساله ش باشه که البته اگه برین عکسای دویل 3 رو با این جدیده مقایسه کنین یه شباهتهایی میبینین مثلا فرم بینی و فرم چشمها (فقط من نمی فهمم حالا موهاش به درک !! دیگه چرا چشاش قرمزه؟؟؟!!) حالا!!! اونم به کنار .
با این اوضاع و احوال داستانش هم جوری میشه که مثلا اینکه ما نمی دونیم که چطور اسپاردا زن و دو پسرش ترک کرد و رفت؟ این باید توی داستان DMC جدید معلوم بشه ، بعدشم مادرشون اینا رو به تنهایی بزرگ می کنه بهشون هم نمیگه که باباتون کی بوده برای همین اینا فکر می کنن که بچه های عادی هستن (حالا فرض می کنیم موهای جفتشون هم قهوه ای بوده !!! ) بعد یه روز میریزن تو خونه شون (همون یارو کی بود؟؟؟ موندوس تو دویل 1 دشمن اسپاردا) مادره رو میکشن برای همین دانته هم که فکر کرده ورجیل رو هم کشتن فرار می کنه و میشه یه بچه خیابونی خلاف و لات و سیگاری !!!! بعد چون که هنوز خبر نداره که شیطانه بیشتر ضعیفه و حالتهای انسانی هم داره مثل تو همین عکسه بادمجون زیر چشمش کاشتن بعد کم کم می فهمه که کیه و با قدرتهاش آشنا میشه و چون خلافه و هنوز هم بچه س از این قدرتها در جهت منفی استفاده می کنه بعد کم کم می فهمه که باباش کی بوده و قدرتهاش رو در زمینه ی نابود کردن شیاطین به کار می بره بعد واسه خودش کار و کاسبی باز می کنه و داستان میشه دویل 3 !!!
(اگه کاپکم عاقل باشه و یه ذره فکر کنه این داستان لااقل می تونه یه ذره از خشم طرفدارای دویل رو فروکش بده ولی اگه بخواد بزنه تو کاسه کوزه DMC و یه سری جدید بده بیرون که به نظر من باید بعد از ریلیز شدن این بازی همه بریزن پشت در کاپکم DVD بازی رو بشکنن):d
یه چیز دیگه ای هم که من هر چی بهش فکر کردم متوجه نشدم اینکه دانته که انگلیسی نبود پس چرا توی این عکس روی بازوش پرچم انگلیسه ؟؟؟؟ حتی اگه بگیم دانته ژاپنی هم نیست ولی انگلیسی هم نیست چون اسم دانته و تمام شخصیتهای سری DMC رومی پس اگه پرچم ایتالیا رو میزاشتن بهتر بود تا انگلیس!!!:-/

ولی بازم من با نظر بالایی موافقم این دانته ، دانته نمیشه ولی خدایی یه سوالی از شما دارم اگه این بازی ریلیز بشه کدوم یکی از شما میاد و تحریمش می کنه و نمی خره؟؟؟؟ خداییش راستش رو بگین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or