شایعه چرا امکان داره دانته جدید، دانته اصلی نباشه...

Insomniac

کاربر سایت
rhaasluk8ngcqnevtn7z.jpg

خوب احتمالاً امروز همه Devil May Cry معرفی شده ی جدید رو دیدید و همچنین دیدید که شخصی درون Trailer این بازی خودش رو دانته معرفی می کنه. خوب حالا این سری فرضیه هایی داریم ( که امیدواریم درست باشه و حقیقت داشته باشن! ) که این دانته همون دانته اصلی سری Devil May Cry نیست.

• شخصیت جدید، نتیجه ی آزمایشگاهی با نام 64432P هست و به عنوان یک پروژه نوآوارنه معرفی شده و ما دلیلشو نمی دونیم.

• صدای عجیبی که پشت سر هم از اون می پرسه "اسمت چیه؟" ممکنه یک قدرت کنترل ذهنی باشه که می خواد به اون بقبولونه که اسمش دانته ـس در صورتی که ممکنه نباشه.

• شمشیری که نشان داده شد شبیه Rebelion بود اما از اون تاریکتر بود و همچنین تبدیل به یک نوع شلاق می شد ( که می تونه جایگزینه دست Nero تو شماره 4 باشه ). شاید دانشمندان Rebelionـی جدید مطابق نیاز هاشون ساختن.

• اگر قراره این دانته ی جوان باشه باید داستان بازی قبل از داستان بازی Devil May Cry اصلی اتفاق بیوفته اما این تقریباً غیر ممکنه چون دانته اون سنگ طلسمی که ویرجیل هم نیمه ای از اون رو داشت، نپوشیده بود.

• اگر یادتون هم باشه در Devil May Cry 3 عکسی رو می دیدیم که در اون مادر دانته همراه دو پسرش ( دانته و ویرجیل ) در اون بود و هم دانته و هم ویرجیل بچه، مویه سفید داشتن ولی این دانته مویه مشکی داره.
خوب اینا چیزایی بود که تا الان از تریلر پخش شده متوجه شدیم. امیدواریم اینا حقیقت داشته باشن و این دانته، دانته محبوب ما نباشه. فکر می کنم هر کسی که طرفدار این سری بازی بود با دیدن قیافه جدید داد زد: "اوه خدای من، نــــــــه!!!"

منبع

ووووای یه نفر ریبوت رو در معنی و اصطلاح توضیح بده تا بفهمیم قضیه چیه دیگه؟:-/
طبق محاسباتی که من با خودم انجام دادم حالا که دویل جدیده ساخته شده کاپکم میتونه چند تا منظور داشته باشه : اول اینکه دانته تو دویل 3 بچه نیست به احتمال زیاد 25-26 ساله شه پس این طوری تو این دویل جدیده دانته باید 17-18 ساله ش باشه که البته اگه برین عکسای دویل 3 رو با این جدیده مقایسه کنین یه شباهتهایی میبینین مثلا فرم بینی و فرم چشمها (فقط من نمی فهمم حالا موهاش به درک !! دیگه چرا چشاش قرمزه؟؟؟!!) حالا!!! اونم به کنار .
با این اوضاع و احوال داستانش هم جوری میشه که مثلا اینکه ما نمی دونیم که چطور اسپاردا زن و دو پسرش ترک کرد و رفت؟ این باید توی داستان DMC جدید معلوم بشه ، بعدشم مادرشون اینا رو به تنهایی بزرگ می کنه بهشون هم نمیگه که باباتون کی بوده برای همین اینا فکر می کنن که بچه های عادی هستن (حالا فرض می کنیم موهای جفتشون هم قهوه ای بوده !!! ) بعد یه روز میریزن تو خونه شون (همون یارو کی بود؟؟؟ موندوس تو دویل 1 دشمن اسپاردا) مادره رو میکشن برای همین دانته هم که فکر کرده ورجیل رو هم کشتن فرار می کنه و میشه یه بچه خیابونی خلاف و لات و سیگاری !!!! بعد چون که هنوز خبر نداره که شیطانه بیشتر ضعیفه و حالتهای انسانی هم داره مثل تو همین عکسه بادمجون زیر چشمش کاشتن بعد کم کم می فهمه که کیه و با قدرتهاش آشنا میشه و چون خلافه و هنوز هم بچه س از این قدرتها در جهت منفی استفاده می کنه بعد کم کم می فهمه که باباش کی بوده و قدرتهاش رو در زمینه ی نابود کردن شیاطین به کار می بره بعد واسه خودش کار و کاسبی باز می کنه و داستان میشه دویل 3 !!!
(اگه کاپکم عاقل باشه و یه ذره فکر کنه این داستان لااقل می تونه یه ذره از خشم طرفدارای دویل رو فروکش بده ولی اگه بخواد بزنه تو کاسه کوزه DMC و یه سری جدید بده بیرون که به نظر من باید بعد از ریلیز شدن این بازی همه بریزن پشت در کاپکم DVD بازی رو بشکنن):d
یه چیز دیگه ای هم که من هر چی بهش فکر کردم متوجه نشدم اینکه دانته که انگلیسی نبود پس چرا توی این عکس روی بازوش پرچم انگلیسه ؟؟؟؟ حتی اگه بگیم دانته ژاپنی هم نیست ولی انگلیسی هم نیست چون اسم دانته و تمام شخصیتهای سری DMC رومی پس اگه پرچم ایتالیا رو میزاشتن بهتر بود تا انگلیس!!!:-/

ولی بازم من با نظر بالایی موافقم این دانته ، دانته نمیشه ولی خدایی یه سوالی از شما دارم اگه این بازی ریلیز بشه کدوم یکی از شما میاد و تحریمش می کنه و نمی خره؟؟؟؟ خداییش راستش رو بگین
ریبوت به نظر من یک سوء استفاده ی محسوس از نام و اعتبار یک IP مشهور هست. در حقیقت بازی به غیر از جو کلی و اسم کرکتر اصلی، هیچ ربطی به نسخه های قبلی نداره! (نمونش این پرینس که سال 2008 اومد!)

راستش رو بخوای بازیش بیاد میخرمش، چون فن دانته نبودم و برام مهم نیست که چه شکلی باشه! گیمپلی اش اگر تغییر نکنه عالیه! :d

دوستان عزيز متاسفانه نينجا تئوري تاييد کرده که اين شخصيتي که توي تريلر ميبينيم دانته است

و اينکه اين بازي يه reboot هست که معنيش اينه که کلا داستان بازي با نسخه هاي ديگه فرق داره و اصلا شايد اينجا موهاي دانته سفيد نباشه ( اين فقط يه مثال بود ) يا مثلا شايد اصلا اينجا دانته برادري نداشته باشه يعني در يک کلام بايد تمام داستان نسخه هاي قبلي رو بزاريم کنار مثل پرنس 2008 که داستانش با نسخه هاي ديگه فرق داشت و اصلا دنباله سه قسمت اول نبود اين نسخه از DMC هم به همين صورته

در ضمن نينجا تئوري تاييد کرده که در طول داستان متوجه ميشيد که چرا موهاي دانته سياهه و فقط بخشي از اون سفيده

اين مطالب رو يکي از مسئولان کاپکام ( با نام کاربري snow) توي سايت آمريکايي کاپکام (capcom-unity) تاييد کرده

دوستان دقت کنند که همیشه ریبوت بد نیست. مثلا سه گانه شن های زمان POP که سال 2003 تا 2005 عرضه شد هم یه ریبوت از این IP بود که خیلی هم موفق بود. اما ریبوت POP تو سال 2008 موفق نبود و ادامه هم پیدا نکرد. اینجا هم مشکل اصلی قیافه ی دانته ی جدید هست بعدشم اینکه سری قبلی ناتمام موند.

طبق محاسباتی که من با خودم انجام دادم حالا که دویل جدیده ساخته شده کاپکم میتونه چند تا منظور داشته باشه : اول اینکه دانته تو دویل 3 بچه نیست به احتمال زیاد 25-26 ساله شه پس این طوری تو این دویل جدیده دانته باید 17-18 ساله ش باشه که البته اگه برین عکسای دویل 3 رو با این جدیده مقایسه کنین یه شباهتهایی میبینین مثلا فرم بینی و فرم چشمها (فقط من نمی فهمم حالا موهاش به درک !! دیگه چرا چشاش قرمزه؟؟؟!!) حالا!!! اونم به کنار .
با این اوضاع و احوال داستانش هم جوری میشه که مثلا اینکه ما نمی دونیم که چطور اسپاردا زن و دو پسرش ترک کرد و رفت؟ این باید توی داستان DMC جدید معلوم بشه ، بعدشم مادرشون اینا رو به تنهایی بزرگ می کنه بهشون هم نمیگه که باباتون کی بوده برای همین اینا فکر می کنن که بچه های عادی هستن (حالا فرض می کنیم موهای جفتشون هم قهوه ای بوده !!! ) بعد یه روز میریزن تو خونه شون (همون یارو کی بود؟؟؟ موندوس تو دویل 1 دشمن اسپاردا) مادره رو میکشن برای همین دانته هم که فکر کرده ورجیل رو هم کشتن فرار می کنه و میشه یه بچه خیابونی خلاف و لات و سیگاری !!!! بعد چون که هنوز خبر نداره که شیطانه بیشتر ضعیفه و حالتهای انسانی هم داره مثل تو همین عکسه بادمجون زیر چشمش کاشتن بعد کم کم می فهمه که کیه و با قدرتهاش آشنا میشه و چون خلافه و هنوز هم بچه س از این قدرتها در جهت منفی استفاده می کنه بعد کم کم می فهمه که باباش کی بوده و قدرتهاش رو در زمینه ی نابود کردن شیاطین به کار می بره بعد واسه خودش کار و کاسبی باز می کنه و داستان میشه دویل 3 !!!
(اگه کاپکم عاقل باشه و یه ذره فکر کنه این داستان لااقل می تونه یه ذره از خشم طرفدارای دویل رو فروکش بده ولی اگه بخواد بزنه تو کاسه کوزه DMC و یه سری جدید بده بیرون که به نظر من باید بعد از ریلیز شدن این بازی همه بریزن پشت در کاپکم DVD بازی رو بشکنن):d
یه چیز دیگه ای هم که من هر چی بهش فکر کردم متوجه نشدم اینکه دانته که انگلیسی نبود پس چرا توی این عکس روی بازوش پرچم انگلیسه ؟؟؟؟ حتی اگه بگیم دانته ژاپنی هم نیست ولی انگلیسی هم نیست چون اسم دانته و تمام شخصیتهای سری DMC رومی پس اگه پرچم ایتالیا رو میزاشتن بهتر بود تا انگلیس!!!:-/

ولی بازم من با نظر بالایی موافقم این دانته ، دانته نمیشه ولی خدایی یه سوالی از شما دارم اگه این بازی ریلیز بشه کدوم یکی از شما میاد و تحریمش می کنه و نمی خره؟؟؟؟ خداییش راستش رو بگین
:|
تنهایی این محاصباتو کردی؟
اولا که نمیشه موهاشون قهوه ای باشه اونموقع مثله الان نبوده که زرت و زورت رنگ بزنن حایلایت کنن بلُند کنن نمیشه
در رابطه با اینکه مثلا خبرم که نداشته که شیطانه ربطی به اینکه زخمی بشه نداره چون قدرت تو بدنش هست حالا چون خبر نداره مثلا Offـه؟
حالا بازم محاصبه کن شاید شد!:-t
ه چیز دیگه ای هم که من هر چی بهش فکر کردم متوجه نشدم اینکه دانته که انگلیسی نبود پس چرا توی این عکس روی بازوش پرچم انگلیسه ؟؟؟؟ حتی اگه بگیم دانته ژاپنی هم نیست ولی انگلیسی هم نیست چون اسم دانته و تمام شخصیتهای سری DMC رومی پس اگه پرچم ایتالیا رو میزاشتن بهتر بود تا انگلیس!!!:-/
خو همین نشون میده این زپرتی دانته خودمون نی
ایتالیا پرتغال فرانسه بنگلادش هرجارو بگی به دانته نمیخوره
دانته از هر نقطه فقط خوشگلیاشونو گرفته بلـــــــــــــــــــه:d
ولی داستان باحالیه یه ایمیلی اس ام اسی بفرست به کپکام این داستانتو بگو شاید فرجی عنایت شد
ریبوت به نظر من یک سوء استفاده ی محسوس از نام و اعتبار یک IP مشهور هست
حزیون میگی؟:d
ولی از نگاه مثبت اندیشانه و در راستای همون دلداری که فردین گفت باید عرض کنم همچین بدم نشد
اولا قدر دانته خودتونو میدونید وهمینطور قدر ورجیل!و نرو و کلا قدر همرو میدونید و DMC بعد از نسخه 3 یکم زیرو و رو میخواست که با اوردن شخصیت جدید رسما شیر تو خر شد
به نظرم اگر باز نسخه جدیدی از DMC قبل در کار باشه (با این وضعی خنثی که کپکام خورده بعیید میدونم مخصوصا اگر این ریبوت فروش خوبی داشته باشه)میتونیم با تغییرات بیشتر و احتمالا داستان قوی تری نسبت به DMC4 رو در پیش داشته باشیم
که دلداری بیخود هست بریم پی کارمون
لی خدایی یه سوالی از شما دارم اگه این بازی ریلیز بشه کدوم یکی از شما میاد و تحریمش می کنه و نمی خره؟؟؟؟ خداییش راستش رو بگین
هااا میخریم
خودتم میخری[SIZE=-1]
3895.gif

بینی بینُ الله کمال پر روییه و یجوری مسخره کردن فن های این بازی با اصالت

آخرین ویرایش:
این دانته و ویرجیل از بچگیشون موهاشون سفید بود هزار بار. اینو تو پست اول هم گفتم ( عکسش تو DMC3 بود ).
اینجا تنها حالتی که موهاش فرق کرده می تونه رنگ کردن باشه. حالا کاری به موهاش ندارم. من خوشم نیومد اینجوریش کردن. به نظرم به شخصیت دانته لطمه زد.

اینا همش دلداریه ! وقتی میگن ریبوت یعنی تمام ! هرچی از DMC های قبلی میدونستید بریزین سطل آشغال ! این یه بازیه جدیدی ! مثل ریبوت بازی هایی مثل Castlevania ! مثل Pop ! احتمالات هم خیلی به این بازی وارده منتها یک دقیقه بعدش دوباره اون متن رو بخونیم و با منطق باشیم میبینیم که چندان درست نیستش ! دانته از اول موهاش نقره ای بوده . مثل Sephiroth ! پیر هم که نشده بخواد رنگش بره ! شیطان هم طوری نیست که بخواد اینطوری کتک بخوره و زخمی شه ! دانته سیگار هم نکشید و مرکز ترک اعتیاد نبردنش که بخواد ترک کنه !! از همون بچگی هم Rebellion رو داشت پس وقتی حالا نیست یعنی اون دانته نیست ! رنگ چشماش رو هم که نمیتونه عوض کنه از قرمز یهو بشه آبی ! سن این دانته هم کم نیست و اگر بیشتر نباشه ، کمتر از 3 نیست !
پس وقتی تمام این متن هارو میخونیم میبینیم که با هیچ منطقی این دانته با اون دانته Set نمیشه !

آقا همین یه فرضیه به ذهنم رسید!!!!!!!! فقط تو رو خدا نخندین..... شاید این دانته حاصل یک آزمایش باشه که کلون دانته و ساخته باشن!!!!! نظرتون چیه؟؟؟؟

به نظر اگه مثل خودم x360 دارین که تحریم ما به دلایلی به ضررشون نیست که هیچ خوشحالم میشن اما اگه ps3 دارین درباره خریدنش درنگ کنید(ما هم جو گیر شدیم هنوز بازی یه تریلر ingame ازش نیومده میگیم بخرین یا نخرین:d ) البته با این فشار انتقادات فکر کنم حداقل مو های دانته دوباره سفید شه و دخانیات هم استعمال نکنه:d
ولی آخرش اون پرچم استعمار پیر فکر کنم داشته باشه:d حداقل اگه میخوان بازی رو ریبوت کنن این که دانته یک نیمه انسان و نیمه شیطانه و پسر اسپاردا و برادر ویرجیل هست نباید تغییر کنه(حالا تریش و لیدی و نرو نخواستیم)

مشکل دقیقا همین جاس ! چون تا جایی که من دیدم هیچ خلافی انجام نداد ! فقط داشت demon ها رو می کشت مثل دانته (اون یکی :d)

خيلي دوست دارم ببينم اون روزي رو كه بازي ريليز شده و معلوم ميشه اين دانته جووني هاي اون دانته ي معروفه و فقط يكي دوتا مرحله با اون شكلو شمايله اون موقع قيافه ي اين فن ها كه ميگن اه اه اين چرا اينجوريه رو ببينم بابا هنوز هيچي معلوم نيست اگه اومدن رسمي گفتن اين يكي است ديگهيه چيزياونموقع من همميامتو جبهه ي شما
چاره صبر است!!!!::xx

خيلي دوست دارم ببينم اون روزي رو كه بازي ريليز شده و معلوم ميشه اين دانته جووني هاي اون دانته ي معروفه و فقط يكي دوتا مرحله با اون شكلو شمايله اون موقع قيافه ي اين فن ها كه ميگن اه اه اين چرا اينجوريه رو ببينم بابا هنوز هيچي معلوم نيست اگه اومدن رسمي گفتن اين يكي است ديگهيه چيزياونموقع من همميامتو جبهه ي شما
چاره صبر است!!!!::xx
گفته شده که بازی Reboot است پسر خوب !

آقا همین یه فرضیه به ذهنم رسید!!!!!!!! فقط تو رو خدا نخندین..... شاید این دانته حاصل یک آزمایش باشه که کلون دانته و ساخته باشن!!!!! نظرتون چیه؟؟؟؟

موافقم.
وبا امظام این دانته رو رد میکنم:d
زیر 18 سال به امظا ما نگاه نکن به دلایل بداموزی;;)

CHuji این تریلری که میگی فقط یه قسمت خیلی کوچیک از بازیه اون دانته ای هم که ما میشناختیم برای FUN!!! و چون فقط بهش حال میداد هیولا می کشت این یکی هم اگه همون باشه حتما برای تفریح داره هیولا میکشه !!!
بعله من خودم هم این بازی رو 100 در 100 می خرم ولی اگه دیدم واقعا دانته ی قدیم رو گذاشته کنار و داره میره توی فاز دیگه بعد از بازی DVD ش رو می شکونم:d
من هم موافقم با اینکه قبل از ریلیز باید حداقل رنگ چشای دانته رو عوض کنن
اگه هم که ریبوت واقعا به این معناس که این دانته اون دانته نیست پس فکر کنم کاپکم چون دیده فیلمهایی مثل Twilight و Vampire diaries و فیمهای مربوط به گرگ نماها طرفدارای زیادی پیدا کرده خواسته قیافه ی دانته رو شبیه خون آشامها و گرگ نما (و به نوعی به قول امضای امیر(بالایی)***G )بکنه تا مثلا بخواد یه عده خوششون بیاد اما نمی دونه که ما تنها یک مرد واقعی رو دوست داریم و اون فقط و فقط دانته ی خودمونه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or