شایعه چرا امکان داره دانته جدید، دانته اصلی نباشه...

Insomniac

کاربر سایت
rhaasluk8ngcqnevtn7z.jpg

خوب احتمالاً امروز همه Devil May Cry معرفی شده ی جدید رو دیدید و همچنین دیدید که شخصی درون Trailer این بازی خودش رو دانته معرفی می کنه. خوب حالا این سری فرضیه هایی داریم ( که امیدواریم درست باشه و حقیقت داشته باشن! ) که این دانته همون دانته اصلی سری Devil May Cry نیست.

• شخصیت جدید، نتیجه ی آزمایشگاهی با نام 64432P هست و به عنوان یک پروژه نوآوارنه معرفی شده و ما دلیلشو نمی دونیم.

• صدای عجیبی که پشت سر هم از اون می پرسه "اسمت چیه؟" ممکنه یک قدرت کنترل ذهنی باشه که می خواد به اون بقبولونه که اسمش دانته ـس در صورتی که ممکنه نباشه.

• شمشیری که نشان داده شد شبیه Rebelion بود اما از اون تاریکتر بود و همچنین تبدیل به یک نوع شلاق می شد ( که می تونه جایگزینه دست Nero تو شماره 4 باشه ). شاید دانشمندان Rebelionـی جدید مطابق نیاز هاشون ساختن.

• اگر قراره این دانته ی جوان باشه باید داستان بازی قبل از داستان بازی Devil May Cry اصلی اتفاق بیوفته اما این تقریباً غیر ممکنه چون دانته اون سنگ طلسمی که ویرجیل هم نیمه ای از اون رو داشت، نپوشیده بود.

• اگر یادتون هم باشه در Devil May Cry 3 عکسی رو می دیدیم که در اون مادر دانته همراه دو پسرش ( دانته و ویرجیل ) در اون بود و هم دانته و هم ویرجیل بچه، مویه سفید داشتن ولی این دانته مویه مشکی داره.
خوب اینا چیزایی بود که تا الان از تریلر پخش شده متوجه شدیم. امیدواریم اینا حقیقت داشته باشن و این دانته، دانته محبوب ما نباشه. فکر می کنم هر کسی که طرفدار این سری بازی بود با دیدن قیافه جدید داد زد: "اوه خدای من، نــــــــه!!!"

منبع

اي خدا كنه اين بچه ك... :d دانته نباشه حداقل بخواد دانته رو بكشه خودشو جاي اون جا بزنه يا همچين چيزايي :d
پ.ن چي دارم ميگم اصلا ؟ چرت اُ پرت :d:d

متاسفانه تا اینجا به نظر میاد که این دانته است.صحبت های سازنده های بازی تو TGS که این طور می گه.
Ninja Theory creative director Tameem Antoniades was also onstage to give the audience some context for the game. Antoniades described DMC as both a "reboot" and a "reimagining" of the Devil May Cry series in which the clock has been turned back and the hero is a much younger version of longtime protagonist Dante. The hallmark signs of youth are all on display according to Antoniades, with Dante flashing more rebellion and attitude, as well as an edgier sense of fashion (which, considering older Dante's penchant for red leather jackets, seems quite the tall order).
خلاصش اینکه میگه بازی یک ریبوت و یک تصویر جدید از این سریه که به زمان گذشته و جوانی دانته می پردازه. پس تا اینجا نظریه فوق، علی رغم تمام امیدها منتفیه.
منبع

• Like
Reactions: TOP Game
دوستان مقدار کمی بازنگری بکنین :
دانته اولین نسخه:
DMC1_Dante.jpg
دانته این نسخه:
devil_may_cry_key_image_dante.jpg
حالا به اینیکی تصویر هم نیگا کنین:
dmc5.jpg
تا حدودی شباهت های خودشو داره! هنوز که از لحاظ داستانی خبر ندارین! ممکنه، بازم میگم ممکنه prequel باشه! و اینم جوونیای دانته باشه که هنوز بچه پررو بوده و کتک میخورده! بعد توی صحنه ـی به یادموندنی موهاش سفید میشه و کلا باعث میشه خیلی ها 100 برابر بیشتر عاشقش بشن! همه که خوشگل و بیباک و نترس به دنیا نمیان! این بدبختم جوونیاش اینجوری بوده، خیلی برای قضاوت از نظر من زوده! گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی! یکم صبر کنین :دی
به قول فردین دارم خودمو دلداری میدم :دی

اینا گفته بودندبازی رو می خوان وسترنیش کنند نه قیافه دانته رو:d
ولی صددرصد اگه این دانته هم باشه با این همه نارضایتی خوده capcomدرستش می کنه

دانته اولین نسخه:
DMC1_Dante.jpg
دانته این نسخه:
dmc5.jpg
تا حدودی شباهت های خودشو داره! هنوز که از لحاظ داستانی خبر ندارین! ممکنه، بازم میگم ممکنه prequel باشه! و اینم جوونیای دانته باشه که هنوز بچه پررو بوده و کتک میخورده! بعد توی صحنه ـی به یادموندنی موهاش سفید میشه و کلا باعث میشه خیلی ها 100 برابر بیشتر عاشقش بشن! همه که خوشگل و بیباک و نترس به دنیا نمیان! این بدبختم جوونیاش اینجوری بوده، خیلی برای قضاوت از نظر من زوده! گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی! یکم صبر کنین :دی
از نظر شباهت ظاهری که بله.فقط این جدیده عکس CG دادن که خُب یه کم تفاوت احساس میشه!!:d
مشکل اینه که همونطور که تو پست اول اشاره شد دانته از بچگی موهاش سفید بوده!مگه اینکه مثلا چه میدونم تو نوجوونیش از راه بدر بشه(:d) و موهاشو رنگ کنه(نخواد دیگران بفهمن که نیمه شیطانه)و گردنبندشو نندازه از این حرفا.کلا بخواد از اون چیزی که هست فرار کنه.ولی بعدا دوباره طی اتفاقاتی برگرده به اصالتش!:dکه اینها هم در راستای همون دلداری دادنه:d

دانته اولین نسخه:
DMC1_Dante.jpg
دانته این نسخه:
dmc5.jpg
بابا آخه اون عکس توی DMC 3 اگه نبود الان مشکلی نبود ! بعد به لوکیشین بازی آدم اگه دقت کنه میبینه که با استایل بازی های قبل جور در نمیاد ! ولی خب خدا کنه که اینطوری باشه که میگی . جالب تر میشه اینطوری . بعد یه سوال :دی . این اگه سره کتک خوردن ( کنایه ای بود :دی ) موهاش سفید شده باشه ، ورجیل هم باید یه طوری کتک خورده باشه یا چیزای دیگه :دی . اونوقت اینا چجور دیمنی هستند که انقدر کتک خورن :دی ؟
ولی خب بازم این فرضیه تو جالب بود . من ترجیح میدم اینطوری باشه .
کدوم صحنه ؟ تو dmc 1 همچین صحنه ای وجود داره ؟ آخه من 1 رو بازی نکردم
باو منظورش اینه که میتونه یه همچین صحنه ای رو این بازی خلق کنه !

OW ! یه چیز دیگه سامی :دی . چشم قرمز چطوری ممکنه آبی شه :دی ؟

آخرین ویرایش:
بابا از کجا خبر دارین این بدبخت دوران بلوغش موهاش سیاه نشده ؟ :دی گیر میدینا :دی اون بالای موهاشم یکم سفیدی برا شماها گذاشتن :دی حرف اصلی من اینه که اینقدر بد و بیرا به Capcom و NT نگین! از کجا میدونین یه همچین چیزی نباشه؟ مثلا مثل دست نرو اینم یهو موهاش سفید میشه خوشگل میشه باحال میشه نترس میشه و ... :دی اینقدر گیر ندین شاید مثل inFAMOUS اینقدر بد و بیرا دارن به این جدیده میگن برگرده به حالت اول!

متاسفانه تا اینجا به نظر میاد که این دانته است.صحبت های سازنده های بازی تو TGS که این طور می گه.

خلاصش اینکه میگه بازی یک ریبوت و یک تصویر جدید از این سریه که به زمان گذشته و جوانی دانته می پردازه. پس تا اینجا نظریه فوق، علی رغم تمام امیدها منتفیه.
منبع
همون یه ذره امیدی که داشتم هم....:|
آخه من نمیفهمم چه نیازی به ریبوت بود آخه.....)x

دانته اولین نسخه:
DMC1_Dante.jpg
دانته این نسخه:
dmc5.jpg
آخه عکس های بچگیش در دسته.مو هاش سفیئ بوده.

آخه عکس های بچگیش در دسته.مو هاش سفیئ بوده.
میگم زندگی نامشم نکنه خوندی دوست عزیز؟! خوبه حالا ما قضیه رو جدی نگرفتیم و به شوخی سه تا پست بالاترم گفتیم شاید وقتی به بلوغ رسیده سیاه شده!

داستان مرگشم اگه میشه تعریف کنین میخوام بدونم چجوری مرده!!! یچیزایی میگین ادم شاخ در میاره دیگه! خر که نیستن میدونن قبلا نشون داده شده تو بچگی موش سفید بوده! دلیلی برای همین مو مشکیشم میارن دیگه

هرکی بگه این دانته دانته ی خودمونه زر زده اساسی.
خودمم شخصآ کلشو میکنم.
این معتاد روانی کجاش شبیه دانتس؟
با رنگ موهاش و گردنبندش که گل کاشتن!
بعدشم . آخه فرم صورت این کجا فرم صورت دانته کجا؟
دانته گونه هاش این جوریه؟
دانته لباش این شکلیه؟
دانته بینیش این مدلیه؟!!
نصفه شبی گند زدن تو حالمون.
اه!

میگم زندگی نامشم نکنه خوندی دوست عزیز؟! خوبه حالا ما قضیه رو جدی نگرفتیم و به شوخی سه تا پست بالاترم گفتیم شاید وقتی به بلوغ رسیده سیاه شده!

داستان مرگشم اگه میشه تعریف کنین میخوام بدونم چجوری مرده!!! یچیزایی میگین ادم شاخ در میاره دیگه! خر که نیستن میدونن قبلا نشون داده شده تو بچگی موش سفید بوده! دلیلی برای همین مو مشکیشم میارن دیگه
باز بگین بازی های اکشن مفیده.همین می شه دیگه...گیمر ها جهنده می شن.الکی به همه می گرن.اصلا به تو چه؟من با تو حرف می زدم؟
.
.
.
ولی بهاره خداوکیلی یه ته مایه های قیافه ی دانته را دارهومی شه گفت اگر موشو فاکتور بگیریم,می تونه جوونی هاش باشه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or