چراغ DualShock 4 خاموش نخواهد شد

• Thread starter Thread starter lorax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

lorax

کاربر سایت

controller_01.jpg

کسانی که امیدوار بودن سونی با بروز رسانی جدیدش قابلیت خاموش کردن چراغ DualShock 4 رو برای PS4 داران قرار بده باید نا امید باشند.یوشیدا رییس سونی در برابر پرسش بعضی از کابران PS4 در این مورد گفته که "خیر" چراغ PS4 زیاد باتری مصرف نمی کنه. با تشکر از OPM
منبع

یکی از جذابیت های PS4 همین طراحیش هستش که گیمر پسند خواسته باشه و برای همین چنین نوارهایی روی کنسول و کنترلر دیده میشه
انصافا هم خیلی قشنگه من نمیدونم چرا انقدر همه پیله کردند خاموش بشه :d باطری خیلی مصرف میکنه مگه؟

یکی از جذابیت های PS4 همین طراحیش هستش که گیمر پسند خواسته باشه و برای همین چنین نوارهایی روی کنسول و کنترلر دیده میشه
انصافا هم خیلی قشنگه من نمیدونم چرا انقدر همه پیله کردند خاموش بشه :d باطری خیلی مصرف میکنه مگه؟
من خودم اوایل احساس کردم که شاید باتری زیاد مصرف کنه اما وقتی فکر میکنم یه LED ساده هست نظرم عوض میشه :دی آخه LED مگه چقدر برق مصرف میکنه؟ :دی

خیلیم قشنگه:|:d
سونی(:love:) همیشه دوست داره توی محصولاتش یه نوار نوری بزاره ...اون از اون سری Xperia که نوار نوری داشت و خیلی قشنگ میکردش ...اینم از Dualshock 4 که همینجوریه..:x
حتی روی خود دستگاه PS4 هم چنین LED هایی رو شاهد هستیم.
Xperia-u-LED.jpg
light_0.jpg
ps4-controller-lightbar-580-100.jpg
عزیزان hacker/modder با خاموش کردن led اه ds4 عمر باتری اش رو بیش از 4 ساعت افزایش دادن

یکی از دلایلی که ملت می خوان بتونن خاموشش کنن همینه
اینی که شما میگی چیز جدیدی نیستش، این اتفاق اگرم بیفته که میفته، باز هم بعضی ها شاید علاقه داشته باشن که روشن باشه واسشون...
دیگه میشه گفت سلیقه ای هست ـش.

آخرین ویرایش:
عزیزان hacker/modder با خاموش کردن led اه ds4 عمر باتری اش رو بیش از 4 ساعت افزایش دادن

یکی از دلایلی که ملت می خوان بتونن خاموشش کنن همینه

من که به شخصه از همه چیز دسته راضیم از خوش دستیش بگیر تا زیبایش تازه دوستان دستگاه رو تنظیم کنید
که صدای بازی از دسته پخش بشه با هنذفری دیونه کنند است مخصوصا بتلفیلد .
فقط تنها چیزی که من میترسم دوستان گفتن انالوگهاش که من دارم نوازشش می کنم:d

من خودم اوایل احساس کردم که شاید باتری زیاد مصرف کنه اما وقتی فکر میکنم یه LED ساده هست نظرم عوض میشه :دی آخه LED مگه چقدر برق مصرف میکنه؟ :دی

یه LED یود که مشکلی نبود :دی ولی 6 تا LEDــــــــه :| :>

یه نفر هم تو گف رفته تست کرده و مشخص شده که با خاموش کردن LED ها مصرف از 0.08 آمپر به چیزی بین 0.03 تا 0.04 آمپر کم می شه و چون باتری DS4 حدود 1000 میلی آمپر ساعته :دی در نتیجه:

با LED:

1000/80= 12.5 ساعت

بدون LED:

1000/35= 28.6 ساعت

دوستان چون میلی آمپره باید مقدار آمپر LED رو باید ضربدر 1000 کنیم :-"

البته یارو 100 بار تست کرده :| برید خودتون ببینید :دی :-"

منبع

آخرین ویرایش:
تلویزیونتنون مگه آینه است که انعکاس بده ؟ :|
تلوزیون های LED منعکس میکنن یه حالت آینه دارن!:d (تو یوروگیمر یکی توضیح داده بود!:d)
ولی این چراغه میتونه برای سازنده ها استفاده هایی هم داشته باشه مثل اینکه کیلزون جونت کم میشه رنگی میشه(دوستانی که دارند تایید کنند!:d) ولی از طرفی مصرف باطریش زیاده!:d

به نظرم این یکی از مشکلات دسته هستش که این چراغ آبی رنگ خاموش نمیشه! بعضی اوقات آدم میخواد شبا با دستگاه بازی کنه، وقتی چراغها رو خاموش میکنی تازه میفهمی چقدر نورش زیاده و حواس آدمو موقع بازی پرت میکنه. سونی میتونه با یه آپدیت توی قسمت Option کنسول، یه گزینه ی On و Off برای این چراغ در نظر بگیره. شاید الان مخالفت کنن ولی وقتی ببینن تعداد افراد معترض داره خیلی زیاد میشه، حلش میکنن. در ضمن این LED هاعمر باطری رو هم نصف میکنه.

مشکل دیگه ی دسته هم آنالوگ های فوق العاده ضعیفش هست. اگه یه نفر دستاش زمخت و زبر باشه، یکبار دستش به آنالوگ ها بخوره فاتحشون خونه میشه و باید برید مجدد دسته بگیرید. این دو تا مشکل رو سونی باید حل کنه. یکی آنالوگ ها و یکی چراغ LED!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or