پیش فروش PS4 شگفتی ساز شده است

19Rodar

کاربر سایت
20130619_ps4.jpg

بر اساس گزارشی که سایت CVG منتشر کرده است پیش فروش PS4 به حدی بالا بوده است که امکان دارد حتی در روز لانچ رسمی هیچ کنسولی برای عرضه شدن نمانده باشد.

در این گزارش آمده است که آنقدر تقاضای خرید این کنسول بالاست که حتی ممکن است در روز لانچ کنسولی برای خرید نباشد و تا مدتی باید منتظر باشیم!!

پس اگر میخواهید که یک PS4 در روز لانچ داشته باشید دست به کار شوید و نهایتا تا هفته ی دیگر آن را پیش خرید کنید.این در مورد بخش UK و US به حد خود رسیده است ولی بعضی از خرده فروشیها اعلام کرده اند که تعدادی از این کنسول را برای روز انتشار نگه داشته اند.سایت CVG اعلام کرده است که در این رابطه با سونی صحبت خواهد کرد و اطلاعات را در اختیار طرفداران در این رابطه خواهد گذاشت.

شما هم عاشق این کنسول هستید؟پس منتظر چی هستید؟! از الان پیش خرید کنید!

منبع

تو این تاپیکای خبرای مربوط به کنسولای نسل بعد وقتی آدم پستای بعضی از این سونی فنارو میبینه تنش کهیر میزنه این تابستون چقدر بده باعث شده بخش اخبار نابود بشه هر چی بچه ی کم سن و ساله ریخته تو تاپیکای کنسولای نسل بعد فقط این خود درگیری اینا از کجا میاد من موندم تو همین تاپیک حتی یه نفر از فنای ماکرو تو همون چند پست اول هیچی نگفته بود اما این عزیزان خود درگیر مدام مشغول تیکه انداختنن
کسی مجبورت نکرده بیای تو تاپیک های سونی پستای ما خوردسالان رو بخونی:|
طرفدار سونی نیستی؟؟؟
هری...

راستش تو ایران چیزی به نام پیش خرید وجود نداره با این وضع قیمت و تحریمها،حتی اگر هم موجود داشته باشه خودتون که می دونید هیچ نظارتی بر روی بازار کالاهای وارداتی و قیمتش وجود نداره و فروشنده ها چیزی که تو ایران بحثش زیاد می شه رو هر کس به قیمتی برابر با قبمت چند سال پیش یک پیکان می فروشه!!
هنوز یادم نرفته زمانی که PS3 اومده بود رفتم پایتخت،قیمت که کردم فکم واقعا به زمین چسبید،2 میلیون و 180 هزار تومن!!!تازه اون زمان دلار تومنی 800 بود چه برسه به الان!!!ا
اگر نظارت بر بازار و قیمتها وجود داشته باشه،اگر شرافت و نون حلال خوردن بین فروشنده وجود داشته باشه،اگه قیمتها ثابت باشه چرا بدمون بیاد ما هم جنس یا محصولی رو پیش خرید کنیم؟؟
شرط می بندم XBOX ONE و یا PS4 وارد کشور بشند تا حد اقل 6 ماه وارد شدن قیمتی بالای 4 میلیون خواهند داشت مگر اینکه به صورت عمده وارد بشن،اگر چنین باشه تنها کاری که باید بکنیم نخریدن از فروشگاه سود جو هست حتی اگر پولمون از پارو بالا بره

دلیل فروش PS4 و X1 اینه که مردم رو انداختن به جون هم و خودشون با هم دارن پول پارو میکنن.
اینقدر به هم به خاطر این چیزای بی ارزش توهین نکنید. هرکی دوست داره PS4 میخره هرکی هم دوست داره X1.
من هنوز درک نمیکنم تو چیزی که سودی نداره چرا اینقدر باید حرص خورد و به هم دیگه توهین کرد.
اینفدر که شما به هم بی احترامی میکنید برعکسش سونی و مایکروسافت با هم تو زمینه های مختلف همکاری میکنن.
یه جمله پدرانه بگم :d قدر جوونی خودتون رو بدونید که بعده ها به همین کارهای خودتون میخندید. وقتی کمر مبارکتون زیر بار مشکلات زندگی ترک خورد.:d اون وقته که ...

واقعاً بعضی از این سونی فن ها مراعات نمی کنند(البته خیلی هاشون آدم حسابی اند و منم قبولشون دارم)
فن ها مایکرو یه کلمه هم حرف نزدند.بعد سونی فن های ناجور(همون یه عدّه کم)شروع می کنند ترول کردن!من خودم هیتر مایکروسافتم کلّی هم به یساست هاش هر روز می خندم امّا این که به طرفدار طرف مقابل اهانت کنیم چیزی بیشتر از یک رقابت تجاری و بحث سر خرید کنسول ـه!بعدم که یه چی میگیم شکلک گوسفند میزارن!!!
و در آخر مبارک سونی ایشالله بزنه مثل نسل 6 بترکّونه
من دلم پیش نینتندوئه!!!دعا کنید بتونه کنسولشو حسابی به فروش برسونه:(

درسته به نظر تو شروع انحصاری های xone بهتره ولی مشخصه که تو ادامه سونی برتره ! حداقل تو این نسل مشخص شد !
اگر جلوی من ماکرو صد قلم بازی انحصاری بذاره ولی سونی یه بازی انحصاری داشته باشه اونم ارکید باشه ترجیح میدم ps4 داشته باشم !
چون میدونم که سونی میدونه که چیکار میکنه :bighug:
با توجه به PS3 و انحصاریهاش باید هم PS4 بیشتر فروش کنه !
تا اخرین لحظه PS3 انحصاری داره BEYOND و GT6 ولی ببنید ماکرو کی 360 رو ول کرده ؟؟‌ :|

اگر به معادل پیدا کردن یه انحصاری یه کنسول در کنسول دیگه هست که تا آخر نسل میتونم مشابه اینو تو اون پیدا کنم مهم اینه که از کدوم یکی بیشتر لذت میبرم موقع بازی کردن.فن زبون نفهم که میگن به همینا میگن دیگه! یعنی شما آلن ویک و فورزا و هیلو و گیرز و... رو میزارین کنار تا مثلا JOURNEY رو بازی کنید؟ عجب! من خرید PS4 تا زمانی که ناتی داگ و دیوید کیج انحصاریاشونو معرفی نکن اشتباه میدونم!
چون بازیهایی که مقایسه کردی هیچ ربطی به هم ندارن منم یه مقایسه همینطوری میکنم!
یعنی شما tlou میزاری کنار alanwakeبازی میکنی?
سبکش ربطی نداره ولی منم دارم مانند خودتون مقایسه میکنم;)

باو عجب گیری افتادیما!!!! :| :| :|
هر کی killzone و gran tourismo دوست داره یا عاشقه سونیه ( گیرم فن بوی باشه! چون من عاشق سونیم نه فن بویش!) بره PS4 بخره!
هر کی forza و gears of war دوست داره یا عاشقه ماکروـه بره X1 بخره! البته منظورم این نیست که ماکرو فن بوی نداره!
بحث نداره که!
کسایی هم که تازه میخوان کنسول بخرن، الحمد لله همه سایتا review گذاشتن برا بازی و اینا!
همچنین کسی هم که نمیتونه با دسته بازی کنه (یا میخواد بتلفیلد بازی کنه :دی)، بره PC بخره یا آپگریدش کنه! :|
راستی چرا سونی و ماکرو نمیذارن از ماوس و کیبورد استفاده کنیم؟

تو ایران همیه اولویت اولین کنسولیه که هک میشه:d
البته حق هم دارن چون 250 تومن پول یه بازی دادن واقعا سخته واسه خیلی ها هم غیر ممکن هست.
ولی من در هر صورت ps4 رو میگیرم. xbox1 هم بستگی به شرایط داره.خوب منم دوست دارم انحصاری های x1 رو تجربه کنم

سلام بچه ها شک نکنین فروشنده های خوش اشتهای ما بیکار نیستن و همزمان لانچ جهانی توی ویترین مغازه های ایرانم هست با قیمت حداقل 2000000 میلون تومان پشت ویترین چشمک میزنه پس بهتره پول جم کنین از الان.....

بد فروشنده پشت ویترین یه Xbox 1 هم میزاره اما زده فروشی نیست میگیم چرا میگه :

چون 1 دونه خریدم برا ویترینم به این امید که تا 10 سال یه کله پشت ویترینم روشن باشه برو عموجون تا 10 سال دیگه........:d.1.:d.2.:d.3.:d.4.:d.5(پی س 5).:d.6.:d.7.:d.8.:d.9.:d.10.:d(پی س 6) = Xbox one.....=))

ما فن های ماکرو خیلی خوشحال و خرسند شدیم از این خبر و چنانچه کمبود سونی در بازار مشرف بود ما اماده جونسپاری هستیم و کنسول ماکرو رو به شما پیشنهاد میدیم در هر صورت ما درست است از نظر فن بودن کمپانی با هم دعوا داریم ولی بنی ادم اعضای یکدیگرن بیا دراغوشم ای فن سونی بیا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or