پیش فروش PS4 شگفتی ساز شده است

19Rodar

کاربر سایت
20130619_ps4.jpg

بر اساس گزارشی که سایت CVG منتشر کرده است پیش فروش PS4 به حدی بالا بوده است که امکان دارد حتی در روز لانچ رسمی هیچ کنسولی برای عرضه شدن نمانده باشد.

در این گزارش آمده است که آنقدر تقاضای خرید این کنسول بالاست که حتی ممکن است در روز لانچ کنسولی برای خرید نباشد و تا مدتی باید منتظر باشیم!!

پس اگر میخواهید که یک PS4 در روز لانچ داشته باشید دست به کار شوید و نهایتا تا هفته ی دیگر آن را پیش خرید کنید.این در مورد بخش UK و US به حد خود رسیده است ولی بعضی از خرده فروشیها اعلام کرده اند که تعدادی از این کنسول را برای روز انتشار نگه داشته اند.سایت CVG اعلام کرده است که در این رابطه با سونی صحبت خواهد کرد و اطلاعات را در اختیار طرفداران در این رابطه خواهد گذاشت.

شما هم عاشق این کنسول هستید؟پس منتظر چی هستید؟! از الان پیش خرید کنید!

منبع

مشكل اينه كه شما واقعيت رو نميفهميو تو 10 سال بعد موندي كه ببيني کنسولتون تا 10 سال ديگه روشن ميمونه يا نه ؟
ما تو اينيم كه تو 10 ساعت اندازه 10 سال x1 ميفروشه البته اگه x1 روشن بمونه.
حالا ببين كدوم واقعي تره كي بي مصرف تره ............
تو رو خدا بعضی ها رو میبینین؟ حالا یه خبر از یه جا اومد X1 میوته 10 سال روشن بمونه حالا از سر تا پا بازیسنتر رو کردن از این حرفای بیخودی 10 ساعت سونی فروشش از 10 سال X1 بیشتره. میخواین رو همدیگه رو کم کنین که فلان کنسول بهتره لا اقل یه حرف منطقی بزنید.
الان فنای PS به من تهاجم میبرن و میگن من فن مایکرو هستم. از همین حالا بگم من فن هیچ دستگاهی نیستم.

تو این تاپیکای خبرای مربوط به کنسولای نسل بعد وقتی آدم پستای بعضی از این سونی فنارو میبینه تنش کهیر میزنه این تابستون چقدر بده باعث شده بخش اخبار نابود بشه هر چی بچه ی کم سن و ساله ریخته تو تاپیکای کنسولای نسل بعد فقط این خود درگیری اینا از کجا میاد من موندم تو همین تاپیک حتی یه نفر از فنای ماکرو تو همون چند پست اول هیچی نگفته بود اما این عزیزان خود درگیر مدام مشغول تیکه انداختنن

تو این تاپیکای خبرای مربوط به کنسولای نسل بعد وقتی آدم پستای بعضی از این سونی فنارو میبینه تنش کهیر میزنه این تابستون چقدر بده باعث شده بخش اخبار نابود بشه هر چی بچه ی کم سن و ساله ریخته تو تاپیکای کنسولای نسل بعد فقط این خود درگیری اینا از کجا میاد من موندم تو همین تاپیک حتی یه نفر از فنای ماکرو تو همون چند پست اول هیچی نگفته بود اما این عزیزان خود درگیر مدام مشغول تیکه انداختنن

87797578808609595354.gif

دوستان کسی از Bill Gates خبر نداره؟ شنیدم سکته زده الان تو کماست! دکترا میگن تا 10 سال دیگه همینجور تو کما میمونه، چراغ X1 که خاموش شد، Bill Gates هم خاموش میشه!

با اینکه این شکلک مسخره ای که اینجا گذاشتی و بیشتر توهین به خودته ارزش نقل قول یا جواب دادن نداره اما
الان دوستان مایکرو فن میان میگن این که چیزی نیست کنسول ما 10 سال روشن میمونه!!!:|
تو 10 ساعت اندازه 10 سال x1 ميفروشه البته اگه x1 روشن بمونه :d
الان مهندس طراح كنسول مايكرو پرست چند تا لينك ميذارن از سايتهاي سامبان كه xbone پيش فروشش از ps4 بيشتره
قبل اینا هیچ ماکرو فنی حرف غیر منطقی نزده بود

باید هم فروشش بیشتر از XBOX ONE باشه.چون ماکروسافت سیاستاش اون اول اشتباه بود و هر اشتباهی هم ضرری داره.البته فروش خوب در لانچ هیچ وقت نمیتونه کنسول برنده رو از لحاظ تعداد فروش مشخص کنه.پس کاملا عادیه این قضیه و همه اینو قبول دارن و کسی هم ترول نمیکنه که بعضی دوستان منتظر ترول هستن تا جواب بدن;)

این فورزا 5 اگه نبود من با آغوش باز PS4 میگرفتم اما این فورزا بدجوری منو دو دل کرده.
بازم خوبه میتونید خودتون رو راضی کنید چون نمونه اش GT تو پلی هست دیگه ولی اگه گیر انحصاری های دیگه اون باشی ...هیچ جوره نمی شه یعنی می ری کنسول ضعیف تر و گرون تر رو می خری ...من الان هر چی فکر می کنم از عناوین مثل HALO- RYSE -QUANTUM - و ..عنواینی که بعدا معرفی می شه مثل ALAN WAKE -GEARS .FABLE نمی شه گذشت .

پیش فروش ps4 رکورد زده دستش درد نکنه,امیدوارم One هم رکورد بزنه.
هرچقدر فروش کنسولها بیشتر باشه , توجه ها به سمت گیم بیشتر میشه نتیجش سرمایه گذاری بیشتر تو این صنعته و درنهایت معنیش گیم بیشتر برای ماست.

بازم خوبه میتونید خودتون رو راضی کنید چون نمونه اش GT تو پلی هست دیگه ولی اگه گیر انحصاری های دیگه اون باشی ...هیچ جوره نمی شه یعنی می ری کنسول ضعیف تر و گرون تر رو می خری ...من الان هر چی فکر می کنم از عناوین مثل HALO- RYSE -QUANTUM - و ..عنواینی که بعدا معرفی می شه مثل ALAN WAKE -GEARS .FABLE نمی شه گذشت .

اره خدایش واقعا سخته ولی چی کار کنیم دیگه باید گذشت .اما نه خیلی زیاد بعد از ی سال xbox one هم میگیریم :d

باید هم فروشش بیشتر از XBOX ONE باشه.چون ماکروسافت سیاستاش اون اول اشتباه بود و هر اشتباهی هم ضرری داره.البته فروش خوب در لانچ هیچ وقت نمیتونه کنسول برنده رو از لحاظ تعداد فروش مشخص کنه.پس کاملا عادیه این قضیه و همه اینو قبول دارن و کسی هم ترول نمیکنه که بعضی دوستان منتظر ترول هستن تا جواب بدن;)
^:)^^:)^^:)^^:)^:bighug:^:)^
بالاخره با فنی که زبون میفهمه روبرو شدیم! این پستو باید طلا گرفت:d مرسی بهرام:d
البته خودم زبون نفهمم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or