پیش فروش PS4 شگفتی ساز شده است

19Rodar

کاربر سایت
20130619_ps4.jpg

بر اساس گزارشی که سایت CVG منتشر کرده است پیش فروش PS4 به حدی بالا بوده است که امکان دارد حتی در روز لانچ رسمی هیچ کنسولی برای عرضه شدن نمانده باشد.

در این گزارش آمده است که آنقدر تقاضای خرید این کنسول بالاست که حتی ممکن است در روز لانچ کنسولی برای خرید نباشد و تا مدتی باید منتظر باشیم!!

پس اگر میخواهید که یک PS4 در روز لانچ داشته باشید دست به کار شوید و نهایتا تا هفته ی دیگر آن را پیش خرید کنید.این در مورد بخش UK و US به حد خود رسیده است ولی بعضی از خرده فروشیها اعلام کرده اند که تعدادی از این کنسول را برای روز انتشار نگه داشته اند.سایت CVG اعلام کرده است که در این رابطه با سونی صحبت خواهد کرد و اطلاعات را در اختیار طرفداران در این رابطه خواهد گذاشت.

شما هم عاشق این کنسول هستید؟پس منتظر چی هستید؟! از الان پیش خرید کنید!

منبع

ای بابااااااااااااااا :دی یکی این خارجی های جو گیر رو از برق بکشه :دی اینطوری ما روز لانچ باید بشینیم عکس هاشو ببینیم بجای خود کنسول . خوب یکم صبر کنید قشنگ روز عرضه با هم میریم میخریم :دی یعنی چی همه پیش خرید میکنن؟

با هم میریم میخریم یعنی چی مگه امریکا زندگی میکنی:d ترتو.نیا:d

میگن هر چیزی باید به همه چیزش بیاد دیگه (یا یه همچین چیزی!):d
بازی ساز راضی , ناشر راضی , مشتری راضی , خورده فروش راضی , من راضی تو راضی ماکرو ناراضی!:dخب بایدم منتظر رکورد شکستن و از این دست خبرا باشیم دیگه:d

با هم میریم میخریم یعنی چی مگه امریکا زندگی میکنی:d ترتو.نیا:d
والا طبق مختصات جغرافیایی که الان چک کردم باید ایران باشم :دی منظورم این بود که وقتی اومد ما میریم سر کوچه ـمون میخریم اونا هم برن سر کوچشون بخرن :دی پیش خرید نکنن که به همه برسه.

فکر کنم کم کم باید به فکر امضا جمع کردن بیفتیم !! اینجوری که پیش میره بازیاشم به ایران نمیرسه . واقعا چه حالی میده از اینترنت پیش خرید کنسولو انجام میدیو مطمئنی که از خود پخش کننده های سونی دستت میرسه . افسوس

البته فروش Xbox One هم خيلي خوب بوده طبق يه مقاله كه تو IGN خوندم PS4 تا به حال تمام ركوردهاي قبلي پلي استيشن و حتي PS2 رو شكسته و Xbox one هم تونسته بيشتر از 360 پيش فروش كنه كه اين خبر خوبيه ( قابل توجه اون كارشناسان ابلهي كه ميگفتن نسل 8 آخرين نسل كنسولهاست:d) خوب اگه اين گزارش درست باشه مسلما PS4 بيشتر فروش كرده اما ايكس باكس هم خيلي موفق بوده

فکر کنم کم کم باید به فکر امضا جمع کردن بیفتیم !! اینجوری که پیش میره بازیاشم به ایران نمیرسه . واقعا چه حالی میده از اینترنت پیش خرید کنسولو انجام میدیو مطمئنی که از خود پخش کننده های سونی دستت میرسه . افسوس
البتع این جوری بهتره بعد بازی دونه ای 100 میشه

الان خبر رسید توی ایران"یه منطقه پیش فروش رو آغاز کرده.توپخونه با قیمت 5000000 میلیون تومن PS4 رو توی سایتش گذاشته
5 تومن؟سر گردنه هم این قیمت رو نمیدن!! کی تو توپخونه این قیمت میخواد بده؟سایتش؟! والا یادمه یه آقا همایون فقط توپخونه کنسول میفروخت که اونم منصف بود

اگر همین جوری پیش بره کل کنسول تو همین سیستم پیش فروش,فروش رفته و دیگه فن ها مجبور نیستن یه هفته قبل از lunch دم فروشگاها چادر بزنن.

اگر همین جوری پیش بره کل کنسول تو همین سیستم پیش فروش,فروش رفته و دیگه فن ها مجبور نیستن یه هفته قبل از lunch دم فروشگاها چادر بزنن.
خيلي دوست دارم يه دفعه خدا قسمت بكنه يه هفته جلوي سوني سنتر بست چادر بزنم :bighug:
يه حال ميبرن اين جماعت خارجي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or