پیشگویی Cevat Yerli: مرگ کنسول ها و احتیاط در مورد Wii U و Vita

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    crysis 3

raya2

کاربر سایت
20120604crysis3.jpg

Cevat Yerli رییس شرکت Crytekدر مصاحبه ای, امکان ورود شرکتش به نسل جدید سخت افزار ها را در آینده ای نزدیک, تصور نمی کند:

"شما بارها شنیده اید که کنسولها جای PC را خواهند گرفت ولی در مقابل من احتمال می دهم که نسل بعدی کنسولها, آخرین نسلشان باشد. بازار Gaming در حال تغییر است, تغییراتی مانند دسترسی آسانتر به بازی ها, تجربه ی کوتاهتر از آنها و همچنین احتمال فشار بسیار زیاد تبلت ها, اسمارت فون ها و بازیهای وابسته به مرورگر, به نسل بعد کنسولها."

"البته بدون شک گیمرهای hardcore نیز هستند که حاضرند یک ساعت برای نصب بازی و 8 ساعت برای بازی کردن, وقت صرف کنند ولی آنها در حال تبدیل شدن به اقلیت هستند. گیمرهای امروزی یک بازی را با قیمت 99 سنت خریده, دانلود کرده و بمدت 15 تا 20 دقیقه در طول شبانه روز و در طی مدت دو ماه, آن را بازی می کنند و سپس دنبال کار خود می روند."

اصولا Crytek در مورد تمامی کنسول ها محتاطانه عمل می کند و Vita و Wii U نیز از این قاعده مستثنا نیستند:

"در مورد Wii U, بازیهایی خواهند بود که با CryEngine بر روی آن اجرا می شوند منتها با گرفتن License آن. و در مورد Vita, در واقع یک پلتفرم غیر قابل اطمینان است. از نظر فنی, Vita خیلی جذاب است و من با آن حال می کنم ولی از نظر بعد تجاری, مقداری دیر شده."

و اما در مورد سرویسهای streaming games, یرلی آنها را برای PC گیمرهای hardcore آماده نمی بیند اگرچه آن شرکتها را تحسین می کند ولی هنوز زمینه برای موفقیتشان را با توجه به تکنولوژی اینترنت موجود, مهیا نمی بیند:

"گیمرهای Hardcore, بازیهای Stream شده را نمی خواهند بلکه سخت افزارهایی مانند PC و کنسولها را ترجیح می دهند. آنها مواردی مانند فشرده سازی مصنوعی و تاخیر latency را نمی خواهند. اگر مثلا Crysis قرار بود به این روش منتشر شود, زیاد جالب بنظر نمی آمد. مانند این است که Avatar را با رزولوشن پایین در Yo-u-T-ube مشاهده کنید."

Crytek در حال حاضر بازیهای بسیاری مانند Crysis 3 , Warfare, Homefront 2 و Ryse را برای سالهای پیش رو, در حال ساخت دارد.

سرچشمه

آخرین ویرایش:
آنها مواردی مانند فشرده سازی مصنوعی و تاخیر latency را نمی خواهند. اگر مثلا Crysis قرار بود به این روش منتشر شود, زیاد جالب بنظر نمی آمد. مانند این است که Avatar را با رزولوشن پایین در Yo-u-T-ube مشاهد کنید."
این رو باید استودیوئی بیاد بگه که پچ 2 گیگی برای بازیش نشده تا با گرافیک قابل قبول روی PC بشه بازیش کرد.
استودیوئی که میاد بازیش رو اینقدر بهینه میکنه برای کنسول ها که گیم پلیش رو هم عوض میکنه، دیگه این دری وری هارو میگه که چی بشه؟
میخواد خودی نشون بده دیگه.

اگه بازيهاي كپي رو اين pc ها اجرا نميشدن خدايي 90% گيمرهاي ايراني بيخيال pc ميشدن پس الكي از pc طرفداري نكنيد كپي خور بودن مهم است كه pc هست:d

ای جونم جواد جـــون چه شود ! :x نسل بعدی کنسولها آخرین نسلشان باشد ! ;;) با هر چیزی غیر از کنسول استقبال میکنیم !

علی جون اولا این گفته های یرلی شامل pc هم میشه تا اون موقع pc ها هم همین شکلی نیستند که الان نشستی پشتش .
دوما فکر میکنی تا 10 ساله دیگه زنده ای یا زنده ایم که اینطوری شادمانی میکنی ؟:دی تا 10 ساله دیگه اونقدر بزرگ شدی که دماخت رو زمین ها راه میره :دی چه بمونه بخوای مثل الان با بازی کردن جوگیر بشی :دی والا برای من که شخصا فرقی نمیکنه بعد از نسل بعد چه اتفاقی میخواد رخ بده ! مگر اینکه تو فکر نوه و نتجیت باشی ؟:دی

بنده خدا زده به خاکی شدید!
با همین سخت افزارهای 6-7 سال پیش چیزایی ساختن که دهن آدم باز میمونه...نمونه ها زیاده:
Castlevania,Killzone3,God of War,Alan Wake,Gears of War 3,RDR,The Witcher2,Crysis 1-2,Forza 4 و خیلی چیزیای دیگه .... جواد جون عوض این چرت و پرت گویی ها بشین موتورت رو بهینه کن و با برنامه نویسی های درست برای نسل برنامه ریزی کن... با چند برابر شدن قدرت سخت افزارهای کنسول های نسل بعد میتونی چیزی بسازی که فک همه باز بمونه....
والسلام!

Unlimited Delirium

گیمر مشخص میکنه که این صنعت چی میخواد و همین گیمر هم بهش جهت میده نه cevat yerli که فقط به خاطر زرق و برق بازی هاش مشهوره.
اگه داره کنسول از بین میره اگه داره تغییر و تحول عظیم تو پلتفرم ها به وجود میاد پس چه جوری cod روی همین پلتفرم های در حال انقراض
بیش از 2میلیارد دلار فروش میکنه و رکورد همه چی رو له میکنه.
باید با مدرک صحبت کرد این اقا چی تو این بازار دیده که همچین تصوراتی براش به وجود اومده.
تو این بازار سه ضلع وجود داره.گیمر و بازی ساز و کمپانی های سخت افزاری. ار بین این سه تا از همه ضعیف تر همین بازی سازانن.
انقدر لابی های nvidia و intel و amd و micro وجود داره که اجازه نفس کشیدن به بازی ساز رو نمیدن چه برسه به امر و نهی درباره اینده یک نسل.
اگر مثلا رئیس nvidia این تحلیل ها میکرد یه چیزی نه اینکه یه نخودی اظهار فضل کنه.

حرف مفت زده یک گیمر حرفه ای کنسول را به هرچیزی ترجیح میدهد این که یک چیز ثابت باشه و تکلیف همه بازی سازها روسن باشه بهتر از اینه که هی بری پول بدی سیستم به روز کنی اخرم اونچیزی که میخوای نمیشی کنسول تا ابد ادامه خواهد داشت مگر اون سیستم بازی اینترنتی که هنوز جا نیوفتاد

نه من از PC متنفر نیستم! آخه مگه میشه از چیزی تنفر داشت وقتی الان دارم باهاش ور میرم این مطالب رو بنویسم؟وقتی هر روز زندگیم از خواب بیدار میشم سریع میرم پای کامپیوترم به کارام برسم و وقتی میخوام بخوابم هم آخرین کاری که قبل از خواب میکنم زدن دکمه قرمز رنگ Turn off هستش!

اون حرفی که زدم هم منظورم واسه PC با فیل+ترینگ گیمینگ بود! به عبارت بهتر ، منظور من این بود " رفتن سراغ PC واسه گیمینگ به نظر من با وجود داشتن کنسول بی معنیه"

در مورد مقایسه هم منم شخصا دوست ندارم در این مورد حرفی بزنم چون PC و کنسول دو مقوله مجزا هستند و بر خلاف خیلی ها که PC رو به عنوان یک ابزار برای بازی در نظر می گیرند و به همین علت با کنسول مقایسه اش میکنند من بر این عقیده استوار هستم که PC یک وسیله صرف برای بازی نیست و در زمینه بازی تنها می تواند جایگزینی برای نبود یک کنسول قوی و خوب باشد!

ارادتمند

اینا نظرات شما هست و برای یک pc gamer به صورت کامل میشه گفت .nonsense شما میتونی کنسول بخری حال کنی گیرت به pc چیه ؟

حرف مفت زده یک گیمر حرفه ای کنسول را به هرچیزی ترجیح میدهد این که یک چیز ثابت باشه و تکلیف همه بازی سازها روسن باشه بهتر از اینه که هی بری پول بدی سیستم به روز کنی اخرم اونچیزی که میخوای نمیشی کنسول تا ابد ادامه خواهد داشت مگر اون سیستم بازی اینترنتی که هنوز جا نیوفتاد

خبر رو بخونی کلا بد نیست طرف تو خبر بخون چی گفته . اصلا طرف گفته pc خوبه یا کنسول بده ؟ اصلا حرف مقایسه این 2 تا رو زده ؟

به نکته دقیق و ظریف و نازک و باریکی اشاره کردی :دی. مبحث کلنجار رفتن با کنسول و استفاده کردن از چهارچوب محدودیت ها ثابت میکنه کدوم سازنده بیشتر حالیشه، تواناست و دانش بیشتری داره.
به عنوان مثال Halo REACH در کنار گرافیک خیلی خوب و از هوش مصنوعی بینظیر و فیزیک خیلی خوبی بهره میره. این ثابت میکنه بانجی نابغه ست (Sand-Box بدونش رو هم مدنظر داشته باش :دی).
مثال بعدی Uncharted هست. درکنار اون گرافیک وحشتناک یه داستان بسیار خوبی هم داره که به زیبائی روایت میشه و دم به دقیقه شاهد صحنه های سینمائی درون بازی و Cut-Scene هستیم (درنظر داشته باش گرافیک و طراحی هنری درجه یکی ام داره).
ببین وقتی یه سخت افزار ثابت و غیر قابل ارتقا دم دست باشه و هم پایرت خور کمتر داشته باشه از اونطرف هم کسی جرات نکنه از PC حرفی بزنه :d (یعنی جز کلمات حرام هستش هر کی گفت میره جهنم!) خب مشخصه فروش بیشتر میشه ! الان مثلا همین آنچارتد 3 که ازش میگی یا مثلا گیرز 3 (که دیگه از اینا بالاتر نداریم) نمونش رو سال 2006 دیدیم و اونموقع آره واقا جهش نسل بود و از خیلی جهات پیشرفته بودن ، ولی الان مثلا چه پیشرفتی تو این چند سال حس کردی غیر از این بوده که تحمل کردی و اینارو با چند تا از عنوانهای سطح پایینتر مقایسه کردی و گفتی به به عجب گرافیک خفنی داره این آنچارتد3 یا گیرز3 ! چون با بازیهای رده پایینتر کنار هم گذاشتی و فکر میکنی دیگه هیچ تکنولوژی پیشرفته تری به غیر از کنسول نیست ، ساخته نشده و در آینده هم نخواهد شد ! و در نهایت از خصوصیات برتری یک عنوان که مثلا قسمت سومش از دومش سرتر بوده صحبت میشه . کرایتک توانشو داره که یک عنوان در شان سال 2012 بسازه و بده تحویل جماعت پی سی گیمر ، مثل کاری که در سال 2007 کرد و همه انگشت به دهن مونده بودن ! (دقت کن الان 2012 هست!) ولی اینکارو نمیکنه چرا ؟! نه اینکه عشق ساخت کنسول هست ، نه . سر هر بازی انحصاری که بده نصف بیشتر فروشش پایرت میشه . سر قسمت دوم کرایسیس 4 میلیون بار از نت دانلود شده که رقم خیلی زیادی هست و حداقل اگه نصف این امار میرفتن میخریدن دیگه این مشلات نبود !

در کل عنوانهای انچارتد،گیرز،کال،حتی کرایسیس کنسول اینا همگی کنسولیزه هستن و مطابق با سخت افزار زمان 2005-6 ساخته شده . در اینکه گرافیک این بازیها هم خوب هستن شکی نیست اما پی سی اگه عنوانهای اختصاصی خودش رو در زمان حال داشت میدیدی که اصلا به نسل بعد احتیاجی نیست ! :d اما با هزینه ی هنگفتی که بابتش میشه به صرفه نیست قبول دارم.اما، کلا کسی که بخواد واسه پی سی بهینه کنه دیگه فکرش این نیست چجوری گرافیک گیرز از انچارتد بالاتر میشه !
درحالی که یه سازنده روسی (4A Games) با یه انجین داخلی میاد Metro: Last Light رو میسازه اونم با این کیفیت بصری فوق العاده; برای تمام پلتفروم ها.
اینم اختلاف فاحش 10% عنوانهای کنسولی رو نمیشه اسمشو گذاشت برتری که فری جون .
yahoo_4.gif
نمیشه اسم اینارو گذاشت اختلاف گرافیکی یا معجزه !خب هر سازنده ای میتونه این اختلاف رو داشته باشه! مترو هم هر چی باشه بازم از کرایسیس 2 یا کنسول که دیگه بالاتر نیست . من انچارتد رو دارم مثال میزنم مرد مومن !
yahoo_4.gif

علی جون اولا این گفته های یرلی شامل pc هم میشه تا اون موقع pc ها هم همین شکلی نیستند که الان نشستی پشتش .
دوما فکر میکنی تا 10 ساله دیگه زنده ای یا زنده ایم که اینطوری شادمانی میکنی ؟:biggrin1: تا 10 ساله دیگه اونقدر بزرگ شدی که دماخت رو زمین ها راه میره :biggrin1: چه بمونه بخوای مثل الان با بازی کردن جوگیر بشی :biggrin1: والا برای من که شخصا فرقی نمیکنه بعد از نسل بعد چه اتفاقی میخواد رخ بده ! مگر اینکه تو فکر نوه و نتجیت باشی ؟:biggrin1:
فرخ جون مهمتر اینکه من اصلا بحثم سر پی سی نبود توی همون پست اول هم گفتم ، از اینکه کنسول باید بره من حرفشو قبول دارم . یک سخت افزار که قابل ارتقا باشه رو جایگزین کنن و بتونن از طریق نرم افزاری یا سخت افزاری همیشه Up to dateـش کنن! مگه یک انسان چند سال میتونه بازی کنه 7 سالشو اختصاص به قسمت 1و2و3و4و5و6و7و8و9و10و11 ... 222م قسمت COD جدید که خیلی هم از پیشرفت هاش صحبت میشه البته ... :d

Last edited by a moderator:
یعنی قراره انقدر زود از دنیا برم ؟ بابا من تازه 24 سالمه میخوام تا 100 سالگی زندگی کنم .:d

اگه حتی تا 60 سال دیگه هم زندگی کنم احتمالا میبینم .:d

یا اینکه فکر میکنی انقدر هممون زنده نمیمونیم .:d

منظورم از لحاظ کشور بود نه عمر باو :d
شما همین الان فکر میکنی داری به اندازه پولی که دادی جای کنسولت ازش استفاده میکنی ؟؟مسلما نه تکنولوژی های دیگه هم توی این کشور همین طورن مخصوصا اگه به نت ربطی داشته باشن

فرخ جون مهمتر اینکه من اصلا بحثم سر پی سی نبود توی همون پست اول هم گفتم ، از اینکه کنسول باید بره من حرفشو قبول دارم . یک سخت افزار که قابل ارتقا باشه رو جایگزین کنن و بتونن از طریق نرم افزاری یا سخت افزاری همیشه Up to dateـش کنن! مگه یک انسان چند سال میتونه بازی کنه 7 سالشو اختصاص به قسمت 1و2و3و4و5و6و7و8و9و10و11 ... 222م قسمت COD جدید که خیلی هم از پیشرفت هاش صحبت میشه البته ... :d

واسه این حرفم هیچ توجیحی ندارم ولی به شخصه باور دارم که تا 10 سال اینده این سیستم pc که قابل بروز رسانی هستند کلا جمع میشن . الان همه چی داره میره تو طرف راحتیه کاربراش همه چی داره تو یه box جا میگیره مثله چیزی که تو تبلت ها هست و واش یواش داره جای لبتاپ ها را میگیره و............
نمیدونم انتظار داری با گرافیک چیکار کنی؟ ولی شخصا من فکر کنم نسل بعد به قدر کافی گرافیک عالی میشه که قانعت کنه حداقل از لحظ بصری مطمئن هستم ! مگر اینکه منظورت فیزیک باشه که تا ابد هم نمیتونن مثل واقعیت شبیه سازیش کنن ! همین کرایسیس 1 که تو این نسل داشتیم یه چیزی 2 برابر بهترش را برامون روی کنسولها ارائه بدند به نظر من از کافی هم کافیتره :دی amd که ادعا میکرد نسل بعد کنسول مایکروسافت یه چیزی مثل اواتار میتونه تحویل بده ! حالا ما اواتار نخواستیم ولی معنیه این حرف این میشه که خیلی قوی باید باشه که یه همچین حرفی زده .

خرش که از پل میگذره همه چی یادش میره مصداق همین آدمه دیگه ...تا دو روز پیش داشت از فشار شدید Piracy روی بازیش (پلتفرمPC) مینالید پناه آورد رو کنسول الان میاد میگه نسل بعد نسل آخرشه.جک !!!
نه كه شما ها اوريج بازين به خاطر همين رو آورده به كنسول ها! راست ميگه بخدا الان كنسولها دارن درجا ميزنن ولي پي سي روز به روز درحال پيشرفت!

---------- نوشته در 09:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 AM ارسال شده بود ----------

گیمر مشخص میکنه که این صنعت چی میخواد و همین گیمر هم بهش جهت میده نه cevat yerli که فقط به خاطر زرق و برق بازی هاش مشهوره.اگه داره کنسول از بین میره اگه داره تغییر و تحول عظیم تو پلتفرم ها به وجود میاد پس چه جوری cod روی همین پلتفرم های در حال انقراضبیش از 2میلیارد دلار فروش میکنه و رکورد همه چی رو له میکنه.باید با مدرک صحبت کرد این اقا چی تو این بازار دیده که همچین تصوراتی براش به وجود اومده.تو این بازار سه ضلع وجود داره.گیمر و بازی ساز و کمپانی های سخت افزاری. ار بین این سه تا از همه ضعیف تر همین بازی سازانن.انقدر لابی های nvidia و intel و amd و micro وجود داره که اجازه نفس کشیدن به بازی ساز رو نمیدن چه برسه به امر و نهی درباره اینده یک نسل.اگر مثلا رئیس nvidia این تحلیل ها میکرد یه چیزی نه اینکه یه نخودی اظهار فضل کنه.
پارسال نمودارها رو نديدي كه رييس كمپانی nvidia قرار داده بود كه نشون ميداد كنسول ها بايد جاي خودشون رو به پي سي ها بدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or