پیشگویی Cevat Yerli: مرگ کنسول ها و احتیاط در مورد Wii U و Vita

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    crysis 3

raya2

کاربر سایت
20120604crysis3.jpg

Cevat Yerli رییس شرکت Crytekدر مصاحبه ای, امکان ورود شرکتش به نسل جدید سخت افزار ها را در آینده ای نزدیک, تصور نمی کند:

"شما بارها شنیده اید که کنسولها جای PC را خواهند گرفت ولی در مقابل من احتمال می دهم که نسل بعدی کنسولها, آخرین نسلشان باشد. بازار Gaming در حال تغییر است, تغییراتی مانند دسترسی آسانتر به بازی ها, تجربه ی کوتاهتر از آنها و همچنین احتمال فشار بسیار زیاد تبلت ها, اسمارت فون ها و بازیهای وابسته به مرورگر, به نسل بعد کنسولها."

"البته بدون شک گیمرهای hardcore نیز هستند که حاضرند یک ساعت برای نصب بازی و 8 ساعت برای بازی کردن, وقت صرف کنند ولی آنها در حال تبدیل شدن به اقلیت هستند. گیمرهای امروزی یک بازی را با قیمت 99 سنت خریده, دانلود کرده و بمدت 15 تا 20 دقیقه در طول شبانه روز و در طی مدت دو ماه, آن را بازی می کنند و سپس دنبال کار خود می روند."

اصولا Crytek در مورد تمامی کنسول ها محتاطانه عمل می کند و Vita و Wii U نیز از این قاعده مستثنا نیستند:

"در مورد Wii U, بازیهایی خواهند بود که با CryEngine بر روی آن اجرا می شوند منتها با گرفتن License آن. و در مورد Vita, در واقع یک پلتفرم غیر قابل اطمینان است. از نظر فنی, Vita خیلی جذاب است و من با آن حال می کنم ولی از نظر بعد تجاری, مقداری دیر شده."

و اما در مورد سرویسهای streaming games, یرلی آنها را برای PC گیمرهای hardcore آماده نمی بیند اگرچه آن شرکتها را تحسین می کند ولی هنوز زمینه برای موفقیتشان را با توجه به تکنولوژی اینترنت موجود, مهیا نمی بیند:

"گیمرهای Hardcore, بازیهای Stream شده را نمی خواهند بلکه سخت افزارهایی مانند PC و کنسولها را ترجیح می دهند. آنها مواردی مانند فشرده سازی مصنوعی و تاخیر latency را نمی خواهند. اگر مثلا Crysis قرار بود به این روش منتشر شود, زیاد جالب بنظر نمی آمد. مانند این است که Avatar را با رزولوشن پایین در Yo-u-T-ube مشاهده کنید."

Crytek در حال حاضر بازیهای بسیاری مانند Crysis 3 , Warfare, Homefront 2 و Ryse را برای سالهای پیش رو, در حال ساخت دارد.

سرچشمه

آخرین ویرایش:
یه Angry Birdsدیده دلش سوخته:)) من نمی دونم هر روز این همه ملت میرن بازی میخرن واسه کنسول هاشون روز به روز دارم Hard Coreتر میشن از کجا میان؟؟این جماعت میلیونی شدن اقلیت؟؟؟

=))
احتمالا جواد جان تعداد هاردکور هارو در افرادی میبینه که Crysis 2 رو خریدن

چند نفر میشن 1.5 ملیون نفر؟ کمه دیگه:d

اون 10-12 میلیون نفری هم که COD میخرن نوب حساب میشن
15-20 ساعت؟
biggrin1.gif
سال
yahoo_4.gif

عصر HD (ـ HD Era ) حکم رونسانس رو داشت :دی. تا وقتی که چیزی بالاتر از HD بوجود نیاد همینه که هست. 4 تا افکت کم و زیاد. اینکه شما دوست دازی هر سال یک بار رونسانس ببینی مشکل خودته :دی. متاسفانه بازیهای کرایتک از نظر فنی شاخ هستن و برای یکی مثل من ارزش نداره :دی. نه اینکه ارزش نداشته باشه، نه. بعد از یه مدت خیلی کوتاه عادی و تکراری میشه.
بازم میگم اینها بهشون فشار اومده. کنار اومدن و بازیساختن واسه کنسول کار هرکسی نیست. اگر حرفم اشتباه ست باید War Face رو واسه کنسولها ام عرضه میکردن همونطور که Valve داره CS رو مالتی عرضه میکنه.
کرایتک کلا مانورش روی گرافیک هست یعنی در اولویت کارش قرار میده . گیم پلی و موراد دیگه هم خوبه منتها اگه (گفتم) سخت افزار ضعیف مانع نشه میتونه در کنار گرافیک کرایتکی ، هوش مصنوعی و گیم پلی و موراد دیگه هم در سطح عالی ظاهر بشه. نگو کرایتک توانشو نداره که از اون حرفاست ! :dمنظور از HD متوجه نشدم ، اگه منظورت رزولوشن هست که الان مانیتورهایی اومدن که تا مرز دوبرابر 1080p هم رفتن و میتونن پیکسل داشته باشن ! فرق HD با SD هم همینه در نگاه کلی روزولشن پایینتر و بالاتر دارن . اما اصلا بحث سر رزولوشن نیست ، بحث سر موراد مهم تر هست که کرایتک ازش میگه و متاسفانه بدلیل سخت افزار ضعیف و سربسته ازش محروم هست . جواد هم نسل بعد رو دیده و مطمعن شده خبری از اون پیشرفتی که فکر میکرده نیستش . راسیتش منم چنین فکری نمیکردم خیلی بلندپروازانه هست ! Avatar + 3D حداقل سه نسل جلوتر باید باشه اونم با سخت افزارهایی که واسه کنسول قرار میدن حداقل هستش ...
شاید هم استادیو هایی الان باشن که بتونن روی کنسولهای حاضر هم چنین کارایی انجام بدن ، شاید Hidden و Secret باشن ! :d

من اگر این اتفاق بیوفته کارم قطعا به تیمارستان میکشه چون واقعا بدون کنسول نمیتونم زنده باشم.حالم از هر چی PC به هم میخوره . زندگی یعنی XBOX360 ، PS3 ، Wii و ...

PC Is Down

من اگر این اتفاق بیوفته کارم قطعا به تیمارستان میکشه چون واقعا بدون کنسول نمیتونم زنده باشم.حالم از هر چی PC به هم میخوره . زندگی یعنی XBOX360 ، PS3 ، Wii و ...

PC Is Down
U Wish Kid
فعلا هر چی پیشرفت گرافیکی داشتیم مال PC بوده نه کنسول;;)

خدایی کنسول ها از یه نظر خوبن ، اونم اینه که یه معیار رو در صنعت گیم برای چند سال ایجاد میکنن ، یه نظمی به دنیای گیمینگ میده
از نظر بازی سازی هم کار سازنده ها راحت تره چون وقتی بازیشون رو میسازن برای یک سخت افزار ثابت این کار رو میکنن
اما نباید اینطور باشه که سخت افزارشون اونقدر ضعیف باشه که بعد از یکی دو سال کاملا جلوی پیشرفت صنعت گیمینگ رو بگیرین و بعد هم به زور انتشار بازیهای انحصاری مردم رو مجبور به خرید سخت افزار از دور خارج شده بکنن.
خلاصه اینکه بین قدرت کنسول و قیمت تمام شدش یه بالانسی باید ایجاد بشه که به نظرم هنوز اینطور نشده و کنسول رو ضعیف تر از اون چیزی که باید میسازن.

U Wish Kid
فعلا هر چی پیشرفت گرافیکی داشتیم مال PC بوده نه کنسول;;)

عزیز فعلا آخر نسل فعلی این کنسولها هستیم بذار نسل بعد بیاد اون وقت با غولهای نسل بعد رو به رو خواهیم شد.ضمنا من نگفتم PC بده فقط دارم میگم تا وقتی کنسول هست دیگه چرا بریم سراغ PC ؟؟ من الان خودم یک PC با کانفیگ تقریبا خوب دارم اما فقط از کنسولم استفاده میکنم. از PC برای کارهای علمی تحقیقی و برنامه و نرم افزار و ...

تا دلت بخواه میشه از PC واسه کارای مختلف استفاده کرد اما در موضوع Game فقط و فقط کنسول!

عزیز فعلا آخر نسل فعلی این کنسولها هستیم بذار نسل بعد بیاد اون وقت با غولهای نسل بعد رو به رو خواهیم شد.ضمنا من نگفتم PC بده فقط دارم میگم تا وقتی کنسول هست دیگه چرا بریم سراغ PC ؟؟ من الان خودم یک PC با کانفیگ تقریبا خوب دارم اما فقط از کنسولم استفاده میکنم. از PC برای کارهای علمی تحقیقی و برنامه و نرم افزار و ...

تا دلت بخواه میشه از PC واسه کارای مختلف استفاده کرد اما در موضوع Game فقط و فقط کنسول!
فرمایش شما کاملا متین ولی پست قبلیتون چیزای دیگه ای میگه:
حالم از هر چی PC به هم میخوره
یا
PC Is Down
همه اینا گواه بر اینن که شما از PC متنفرین!
خب معلومه کنسول برای بازی هست! پس برای ساخت بازی هست؟:-/
اما،
بذار نسل بعد بیاد اون وقت با غولهای نسل بعد رو به رو خواهیم شد
بذار یه چندتا واقعیت بهت بگم:
1-کنسول ها با PC ساخته میشن و طرح و برنامه ریزیشون با PC هست. شک نکن کنسول هیچوقت نمیتونه از PC بالاتر بشه (از نظر گرافیکی و فنی)
2-بازه عمر یه کنسول 10 ساله هست.تا10 سال با یه سخت افزار ادامه میده.گیریم که بهترین قطعات روش باشن.صبح روز بعد که پا میشی از خواب،یه قطعه بهتر از اون میاد.اون وقت چیکار میکنی؟
3-منم خوشم نمیاد توی بحثای مقایسه ای وارد بشم.حداقل توی 4 یا 5 تا بحث بودم که آخرش همه شون به بن شدن و اخطار گرفتن و قفل شدن تاپیک شده.نظرتون محترمه اما سعی کنین از طرف خودتون باشه نه به عنوان نماینده بقیه.نظر خودتونه و مهترم هم هست.
من دیگه شرکت نمیکنم مگر اینکه چیز خاصی ببینم.فقط این گوشه وایمیسم و نظارت میکنم.
موفق باشین

جلالخالق..!:-o

Crytek که نان شبش از راه گرافیک و سخت افزار جدید تامین میشه وقتی همچین حرفی میزنه دیگه باید خیلی به 21 سپتامبر 2012 امیدوار باشیم..

21 سپتامبر نه 21 دسامبر دوست عزیز.......

ولی به نظر من همیشه کنسولا میمونن شاید تغییرات بزرگی بکنن ولی حتما کنسولا میمونن.

نظراتش به نظرم منطقی میاد الان ساخت یه سخت افزار جدید خیلی ریسک داره حتی اگه کلی هایپ سرش بشه چند نفر دیگه هم قبل از ایشون این حرفو زده بودن

چقدر این متخصصین بازیسنتر نظرات اتمی میدن :|
کرایتک فقط پی گرافیکه
فقط خودش بلده از موتورش استفاده کنه
به angry birds حسودی میکنه
الان کوجیما یا میکامی از این حرف ها میزد بازم این پست های اتمی رو تو این تاپیک میدیدیم؟ :|

به نظر من آینده برای cloud هستش حتی PC رو به نظر من به زیر میکشه چه برسه به کنسول اما ببخشید نظر هاش واقعا جکی هستش برای خودش .

یعنی شما فقط در آینده با داشتن یک TV یا مانیتور یا تبلت میتونی تمامی امکانات Pc رو روی cloud داشته باشی حتی سیستم عامل حتی بتونی برنامه نویسی روی اون انجام بدی همچی این آینده هستش نه این که شما سخت افزار خونه خودت رو هی بالا ببری .

اینها فقط یک چیزی میخوان که راحت باشه هرچی چپوندن توش اجرا کنه بر عکس کنسول ها محدودیتشون هستش که نشون میده سازنده ها چقدر بنیه دارن وگرنه تمام شرکت ها میتونن چیزی بسازن که روی PC های امروزی هم اجرا نشه اینها همش سنگ خودشون رو به سینه میزنن .

اینها فکر میکنن فقط داشتن ... AAA رو ما بازیکن ها میخوایم یا ... R بیشتر باشه بلکه اینها اصلا .... هستن ما بازی خوب میخوایم مهم نیست بازی ..... داشته باشه یا نه مهم اینکه بازی خوب باشه اینها که انقدر سنگ PC رو به سینه میزنن خودشون به کنسول رو اوردن برای چی ؟

به خاطر پول کسای که کنسول میخرن دنبال بازی خوب هستن نه این که فقط برای .... بخرنش اگه اینجوری بود همه میرفتن PC میخریدن اینها که دارن همون پول رو خرج میکنن خوب روی PC خرج میکنن میبینین که اصلا ربطی به کیفیت نداره بلکه به کمیت و کیفیت ربط داره که انها هنوز نفهمیدن .

یه جورایی راست هم میگه البته بیشتر در مورد کنسول های دستی .
یه نگاه به بازی هایی مثل Modern Combat 3 و Nova3 ( که همین یکی دو روز پیش منتشر شد ) بکنید . اینقدر گرافیک و گیم پلیشون خارقالعاده هست که آدم شک میکنه داره روی موبایل بازیش میکنه .
کنسول های دستی و به خصوص ویتا واقعا راه سختی دارند که بخان با اسمارت فون ها و تبلت ها مبارزه کنند .

یه جورایی راست هم میگه البته بیشتر در مورد کنسول های دستی .
یه نگاه به بازی هایی مثل Modern Combat 3 و Nova3 ( که همین یکی دو روز پیش منتشر شد ) بکنید . اینقدر گرافیک و گیم پلیشون خارقالعاده هست که آدم شک میکنه داره روی موبایل بازیش میکنه .
کنسول های دستی و به خصوص ویتا واقعا راه سختی دارند که بخان با اسمارت فون ها و تبلت ها مبارزه کنند .

صفحه ی لمسی میتونه کار دکمه ها و آنالوگ های فیزیکی رو به طور کامل انجام بده ؟!

کرایتک کلا مانورش روی گرافیک هست یعنی در اولویت کارش قرار میده . گیم پلی و موراد دیگه هم خوبه منتها اگه (گفتم) سخت افزار ضعیف مانع نشه میتونه در کنار گرافیک کرایتکی ، هوش مصنوعی و گیم پلی و موراد دیگه هم در سطح عالی ظاهر بشه.
به نکته دقیق و ظریف و نازک و باریکی اشاره کردی :دی. مبحث کلنجار رفتن با کنسول و استفاده کردن از چهارچوب محدودیت ها ثابت میکنه کدوم سازنده بیشتر حالیشه، تواناست و دانش بیشتری داره.
به عنوان مثال Halo REACH در کنار گرافیک خیلی خوب و از هوش مصنوعی بینظیر و فیزیک خیلی خوبی بهره میره. این ثابت میکنه بانجی نابغه ست (Sand-Box بدونش رو هم مدنظر داشته باش :دی).
مثال بعدی Uncharted هست. درکنار اون گرافیک وحشتناک یه داستان بسیار خوبی هم داره که به زیبائی روایت میشه و دم به دقیقه شاهد صحنه های سینمائی درون بازی و Cut-Scene هستیم (درنظر داشته باش گرافیک و طراحی هنری درجه یکی ام داره).
C: Lords of Shadow که دیگه از نظر هنری و طولانی بودن گیم پلی و Replay Value و تعداد و تنوع عجیب غریب محیطها و دشمن ها و Level Design معرکه شاخص حظورتون هست انشالله؟ (:دی). همه اینها رو با گرافیک "عالی" ارائه میده.

کرایتک و اثارش قابل احترام هستن. بازی سازی برای PC یه بخش کوچیک از این صنعته. شرکتی که میخواد سهم داشته باشه از بازار انجین و گیم (کنسولی- pc و Social و Online کرایتک تو همه این بخشها فعالیت داره) نباید این حرفها رو بزنه درحالی که یه سازنده روسی (4A Games) با یه انجین داخلی میاد Metro: Last Light رو میسازه اونم با این کیفیت بصری فوق العاده; برای تمام پلتفروم ها.

به نظر من آینده برای cloud هستش حتی PC رو به نظر من به زیر میکشه چه برسه به کنسول اما ببخشید نظر هاش واقعا جکی هستش برای خودش .

یعنی شما فقط در آینده با داشتن یک TV یا مانیتور یا تبلت میتونی تمامی امکانات Pc رو روی cloud داشته باشی حتی سیستم عامل حتی بتونی برنامه نویسی روی اون انجام بدی همچی این آینده هستش نه این که شما سخت افزار خونه خودت رو هی بالا ببری .

اینها فقط یک چیزی میخوان که راحت باشه هرچی چپوندن توش اجرا کنه بر عکس کنسول ها محدودیتشون هستش که نشون میده سازنده ها چقدر بنیه دارن وگرنه تمام شرکت ها میتونن چیزی بسازن که روی PC های امروزی هم اجرا نشه اینها همش سنگ خودشون رو به سینه میزنن .

اینها فکر میکنن فقط داشتن ... AAA رو ما بازیکن ها میخوایم یا ... R بیشتر باشه بلکه اینها اصلا .... هستن ما بازی خوب میخوایم مهم نیست بازی ..... داشته باشه یا نه مهم اینکه بازی خوب باشه اینها که انقدر سنگ PC رو به سینه میزنن خودشون به کنسول رو اوردن برای چی ؟

به خاطر پول کسای که کنسول میخرن دنبال بازی خوب هستن نه این که فقط برای .... بخرنش اگه اینجوری بود همه میرفتن PC میخریدن اینها که دارن همون پول رو خرج میکنن خوب روی PC خرج میکنن میبینین که اصلا ربطی به کیفیت نداره بلکه به کمیت و کیفیت ربط داره که انها هنوز نفهمیدن .
شما نه بگو اونا

فرمایش شما کاملا متین ولی پست قبلیتون چیزای دیگه ای میگه:

یا

همه اینا گواه بر اینن که شما از PC متنفرین!
خب معلومه کنسول برای بازی هست! پس برای ساخت بازی هست؟:-/
اما،

بذار یه چندتا واقعیت بهت بگم:
1-کنسول ها با PC ساخته میشن و طرح و برنامه ریزیشون با PC هست. شک نکن کنسول هیچوقت نمیتونه از PC بالاتر بشه (از نظر گرافیکی و فنی)
2-بازه عمر یه کنسول 10 ساله هست.تا10 سال با یه سخت افزار ادامه میده.گیریم که بهترین قطعات روش باشن.صبح روز بعد که پا میشی از خواب،یه قطعه بهتر از اون میاد.اون وقت چیکار میکنی؟
3-منم خوشم نمیاد توی بحثای مقایسه ای وارد بشم.حداقل توی 4 یا 5 تا بحث بودم که آخرش همه شون به بن شدن و اخطار گرفتن و قفل شدن تاپیک شده.نظرتون محترمه اما سعی کنین از طرف خودتون باشه نه به عنوان نماینده بقیه.نظر خودتونه و مهترم هم هست.
من دیگه شرکت نمیکنم مگر اینکه چیز خاصی ببینم.فقط این گوشه وایمیسم و نظارت میکنم.
موفق باشین

نه من از PC متنفر نیستم! آخه مگه میشه از چیزی تنفر داشت وقتی الان دارم باهاش ور میرم این مطالب رو بنویسم؟وقتی هر روز زندگیم از خواب بیدار میشم سریع میرم پای کامپیوترم به کارام برسم و وقتی میخوام بخوابم هم آخرین کاری که قبل از خواب میکنم زدن دکمه قرمز رنگ Turn off هستش!

اون حرفی که زدم هم منظورم واسه PC با فیل+ترینگ گیمینگ بود! به عبارت بهتر ، منظور من این بود " رفتن سراغ PC واسه گیمینگ به نظر من با وجود داشتن کنسول بی معنیه"

در مورد مقایسه هم منم شخصا دوست ندارم در این مورد حرفی بزنم چون PC و کنسول دو مقوله مجزا هستند و بر خلاف خیلی ها که PC رو به عنوان یک ابزار برای بازی در نظر می گیرند و به همین علت با کنسول مقایسه اش میکنند من بر این عقیده استوار هستم که PC یک وسیله صرف برای بازی نیست و در زمینه بازی تنها می تواند جایگزینی برای نبود یک کنسول قوی و خوب باشد!

ارادتمند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or