دو هاست ال ازیف برای تمامی فریمورهای جیل شده از جمله 7.5Xبا قابلیت goldhen
Exploit Host by Al Azif
Exploit Host by Al Azif
Exploit Host by Al Azif
Exploit Host by Al Azif
جواب نمیدهدو هاست ال ازیف برای تمامی فریمورهای جیل شده از جمله 7.5Xبا قابلیت goldhen
Exploit Host by Al Azif
Exploit Host by Al Azif
View attachment 199369
View attachment 199370
دوستان پایداری 7.02 نسبت به 7.55 چجوریه آپدیت کنم آیا؟
اگر رو فریمور 7.02 به پایین هستی پیشنهاد میکنم فعلا اپدیت به 7.5X رو بیخیال شو,با این حال من خودم فت 1216 دارم و با روش(برنامه Payload Sender) از کامپیوتر فایل bin جیلبریک رو میزنم و تمام,مشکلی ام ندارم و درصد خاموشیمم خیلی کمه,اموزش هم تو پستای قبلیم گذاشتم,کلا روش هاست از قبلا هم به همین شکل بوده تا بیاد جا بیوفته هم زمان میبره بالاخره,ولی این روشی که گفتم اگر بزنید واقعا عالیه,موفق باشید.دوستان پایداری 7.02 نسبت به 7.55 چجوریه آپدیت کنم آیا؟
من از این راه قبلا رفتم,فقط و فقط تنها بدیش این هست که باید نتت تو مراحل کار باز بمونه که البته با اون هاست ال ازیف که گذاشتی اپدیت دستگاه رو غیرفعال کردم و الان دیگه به محض اینکه میزنم دستگاه رو به اینترنت فریمور 8.0.3 که میاد خودکار خودش ارور میگیره و دانلود نمیشه و بعد بین لودر هاست و بقیه ماجرا...مرسی از اطلاع رسانی و راهنمایی.?درصد خاموشی و کرنل پینک رو با استفاده از برنامه Payload.Sender به کمترین شکل ممکن تجربه کنید(اموزش هم تو پستای قبلیم گذاشتم)
برنامه Payload.SenderV2 برای جیلبریک ps4 از pc به همراه فایل های bin جیلبریک goldhen از 5.05 تا 7.55 با قابلیت رست مود.(فایل بین 7.51 داخلش نیست که میتونید خودتون راحت پیداش کنید فقط از جای معتبر دانلود کنید)
لینک برنامه: Payload.SenderV2
Payload.SenderV2
لینک فایل binمخصوص فریمور 5.05 تا 7.55
GOLDHEN All
فعلا متاسفانه راهی بهتر از این نیست البته درسته در حال حاضر 7.5X هنوز اکسپلویتش اون چیزی نشده که کاربرا میخوان و این طبیعیه,تو اغاز جیلبریک های فریمورهای پایین ترم این جریان بوده,ولی اسلیرز واقعا کار بزرگی کرد و با عرضه این جیل میشه گفت تیر خلاص رو زد(در ضمن من کاری هم به این ندارم که بعضیا میان میگن اینا فیلمشون بوده,شومن هستن و غیره...اسلیرز واقعا حقشه واژه ناجی یا سوپر من رو بهش دادن)خصوصا فریمور 7.55,به نظرم بزودی و با وجود اسپکتر قطعا این فریمور همون واژه طلایی رو در اخر بهش لقب میدن,چن وقتی هم هست از اسلیرز خبری نیست و ممکنه یهو بازم همه رو غافلگیر کنه...من از این راه قبلا رفتم,فقط و فقط تنها بدیش این هست که باید نتت تو مراحل کار باز بمونه که البته با اون هاست ال ازیف که گذاشتی اپدیت دستگاه رو غیرفعال کردم و الان دیگه به محض اینکه میزنم دستگاه رو به اینترنت فریمور 8.0.3 که میاد خودکار خودش ارور میگیره و دانلود نمیشه و بعد بین لودر هاست و بقیه ماجرا...مرسی از اطلاع رسانی و راهنمایی.?