سلام
تفاوت تو فریمور 7.5X واسه کسانی که رو اولین 7.50 هستن تا اپدیت به 7.55,تفاوتی تو عملکرد و جیلبریک نیست لااقل من تجربه کردم تو این مدت و اینکه میگن 51 یا 55 بهتر جیل میشه یا با روش خاصی میزنم و جیلبریک راحتی دارم اصلا چنین چیزی نیست عملکرد هر کدوم از این هاستا از زمان عرضه برای 7.5X تقریبا با ازمون خطا و در اخر تو دفعات (کرنل پینک,هنگ کردن)به یک شکله تو بعضی از مواقع بار اول بدون دردسر شما جیلبریک میزنی و تو مرتبه های بعدی از 20 الی 30 دقیقه شایدم بیشتر میبینی معطل پروسه جیلبریکی!!!(البته با روش BIN LOADER بهتره)
در مورد اپدیت کاملا به خودت بستگی داره میتونی رو همون که هستی بمونی ولی منطقی فکر کنی تا حالا که کار خاصی انجام نشده منظورم رو هر کدوم از فریمورهای 50و51 هست که مثلا بگی خب یه روش بهتر واسه فریمور من دادن و خوب شد اپدیت نکردم,بنابراین اومدن به اخرین فریمور(7.55)هم چیزی رو از دست نمیدین(البته بازم انتخاب با خود شخصه)
در مورد هاست که میگی میزنم و هیچ اتفاقی نمیوفته!!!من ندیدم کسی چنین چیزی بگه چون ممکنه دیر یا سخت جواب بگیری ولی اینکه نشه خیلی بعیده,همونطور که بالاترم گفتم هاست ها با ازمون خطا و بسته به مدل دستگاه هم هر کدوم متفاوت جواب میدن ولی از نظر من گیمر هک هاست نسبتا قابل تحمل تری تا حالا که من تست کردم و استفاده داشتم رو دستگاه فت 1216 رو داشته و به من جواب داده ولی همچنان هنگ خاموشی واسه خودمم هست.