aligool21
کاربر سایت
خیلی ممنون از راهنمایی که میکنیدمعمولا چون شما گفتی از دانلودها بازی گرفتی تو پست قبلت,خود دانلودها راهنمایی میزاره و بله ترتیبش به همون صورته,اما راجب اپدیت,البته میدونم خیلیا دوست دارن و معتقد هستن اپدیت میتونه باعث رفع ایرادها و باگ ها و غیره بشه,مواردی که خود سازنده هم میگه و کاملا درسته,اما تا وقتیکه ورژن بیس بازی بدون ایراد هست خب به نظرم شما فقط داری با نصب اپدیت هارد کنسول رو شلوغ تر میکنی و کلی باید تو این گرونی هزینه هارد جدا بابت دیتا بدی در حالیکه وقتی بازی مشکلی نداره میتونی با همون بیس بازی کنار بیای و جاتم واسه بازی های جدیدتر باز میمونه,البته انتخابش با شماس.
بفرما این لینک تم
Theme Collection v02.15.2021}
732 تم برای PS4
:::لینک دانلود:::
11.03 GB folder on MEGA
ولی بعضی از بازی ها با اپدیت چند مرحله و مود باز میشه ... مثل زیدنت اویل ۲ ،
بازی اویل ۲ من قفل شده با ghost
اول همه بازی هام قفل بود بعد ref renemer که علامت کلیپ داره زدم باز شد همه بازی ها و بعد بازی جدید نصب میکردم باز قفل بود اون بازی های جدید و تا ref نمیزدم باز نمیشد .
دی ال سی اویل ۲ و ghost و اپدیت ریختم بازی هم کردم بعد نمیدونم چرا قفل شده فکر کنم بازی جدید ریختم و ref زدم این دو تا قفل شد و یا مربوط به ref هستش ... و دیگه ref هم میزنم باز نمیشه
ارورش اینه :
cannot use the content
to use the content,purchase it from play statiton store
دی ال سی ها رو هم پاک کردم ولی باز قفله و باز نمیشه ؟؟؟
راه حلی داره درست شه چون به هارد دسترسی ندارم نمیتونم دوباره بریزم .از طریق نصب ریموت هم رفتم ولی وصل نمیشه ...
بعد اون ref چیه و کارش چیه ؟
یا disabilitar asl
که تو هاست croni گذاشتن ?
راهی هست اگه بازی دستکاری کردیم و یا خراب شدم بعد از نصب پچ یا ... دوبار مثل اول بشه ؟
تو هاست to dex که هست فکر کنم برای این کار باشه ولی کار نکرد رو بازی میری و گزینه هاش میزنی ... ( متاسفانه دست بیقرار دارم باید همه چی رو امتحان کنم )
آخرین ویرایش: