رضا مگه پرنس اومده !!؟
رضا مگه پرنس اومده !!؟
سلام آقا رضا ممنون از اطلاع رسانیها یعنی میشه مثل بازی ops3 روی چندتا ps4 کپیخور بصورت شبکه داخلی بازی کنند ؟
درود ب دوست عزیزسلام آقا رضا ممنون از اطلاع رسانیها یعنی میشه مثل بازی ops3 روی چندتا ps4 کپیخور بصورت شبکه داخلی بازی کنند ؟
خیر بدون فلش نمیشهسلام میخام ps4 ورژن 9 رو کپی خور کنم راهی نیومده که فلش وصل نکنی هر بار و روی خود مرورگر کنسول ذخیره بشه؟
تا بازی رسماً عرضه نشه منتشرش نمیکنه چون ممکنه تو دردسر بیوفتهدرود
دوستان این پرنس جدید که دامپ شد چرا هنوز منتشر نشده ؟
درود
دوستان این پرنس جدید که دامپ شد چرا هنوز منتشر نشده ؟
علت مسکوت بودن این تاپیک مشخصه دوستت عزیز خیلی وقته از ورژن ۹ به بعد متاسفانه هک جدید نیومده حتی اخباری مبنی بر اینکه جزئیاتی از هک جدید باشه نیست هیچ کجادوستان دیدم هیچ خبری نیست و اینجا سکوت حاکم شده . خدایی این تایپیک حیفه خاک بخوره در حالی که صفحات مربوط به PS2 همچنان فعال هستش و زنده . البته به سلطان بودن PS2 شکی نیست ولی PS4 هنوز جووونه . لطفا از بچه هایی که امکانش رو دارند خواهش میکنم تا این که خبر جدیدی از هک و جیلبریک بیاد حداقل خبرهای مربوط به پورت و بک پورت شدن بازی های جدید رو اینجا قرار بدند مثل همین بازی Tomb Raider I-III Remastered و هر چیز دیگه . ممنون .
دوست عزیز سعی کن از هاست های دیگری هم استفاده کنی و تجربه به دست بیاری مثلا هاست هایی که توی همین تایپیک دوستان زحمتش رو کشیدند تست کنید و سعی کن بهترین هاستی رو که با دستگاه شما سازگار هستش رو بیابید و استفاده کنید .درود
دوستان چرا هاست جدید کارو که پس سی دی گذاشته روی ps4 اجرا نمیشه؟
روی مرور گر افلاین کش کردم ولی وقتی میخوام جیلبریک کنم میره روی حالت jailbreaking نیم ساعت میمون هیچ پیام اتصال USB نمیاد
کسی امتحان کرده ؟مشکلش چیه ؟