ممنون از پاسخت
داداش من زیاد وارد نیستم ، کش کن یعنی دقیقاً باید چیکار کنم ، یه کم بیشتر توضیح میدی؟
آخه یه بار آنلاین وارد یکی از همین سایت ها شدم ولی دفعه ی بعد که کنسول رو آفلاین کردم سایته باز نمیشد و باید دوباره به نت وصل میشدم !
مخلصادرس هاست تقریبا کامل به جز فریمورهای 7 رو اینجا میزارم که همون در اصل کش ورژن هاست های لیفول برای فریمورهای 6,5و 9 هستش و میتونید چه از طریق pc با ماژول یا بصورت کش در یوزرگاید کنسولتون و همینطور از طریق معمول و تایپ همین ادرس با توجه به نوع فریمور کنسولتون تو مرورگر کشش کنید
به نظرم و همونطور که قبلا هم گفتم بهترین هاست فعلی برای جیلبریک کنسول رو هر مدل دستگاه یا فریموری که هستین البته از 5 تا 9 همین هاست لیفوله
بنابراین اگر از هر مدل هاست دیگه دوست داشتین و دیدن بهتر به دستگاهتون جوابگو هست نیاز به تغییر نیست و از همون استفاده کنید.
ادرس هاست :
YAEH | Yet Another Exploit Host!
View attachment 308507
برای فریمور 6.72 همونطور که در عکس زیر میبینید گلدهن کاملا بروز شدس برای فریمورای دیگه هم طبیعتا باید همینطور باشه
View attachment 308513
داش کش یعنی واسه دفعه بعد افلاین بری هاستت تو مرورگره اونی که تو زدی کش افلاین نبوده بعضی هاستا قابلیت کش افلاین دارنو باید حتما از اونا استفاده کنی از این ادرس هاست لیفول رضا گذاشته استفاده کن اگر کنسولت رو ورژن 7 نیس
چون این ادرسش واسه ورژنای 5 6 9 هس ببین احتمالا کش افلاینم داشته باشه.