با درود و سلام
آقا رضا یه سوال داشتم در خصوص SelfHost ها این که بعد از دانلود چه جوری باید ازشون استفاده کنم . یه راهنمایی کلی میخواستم که از اول چه کارایی رو باید انجام بدیم مثلا ابتدا کامپیوتر رو باید به کنسول وصل کنیم و از چه طریقی ؟ و همین طور ادامه کار ؟؟
سلام و ارادت
خب استفاده از هاستهای انلاین شاید تو سرعت عمل خوب باشه اما استفاده از سلف هاستها ب عقیده من همیشه میتونه از کش کردن انلاین کمی بهترم باشه البته اینو خیلی قبل تو پستای دیگم بهش اشاره داشتم..
روش ب اینصورته; برای هر بار استفاده از سلف هاست نیاز به اینترنت و اتصالش بصورت مشترک رو PS4 , PC هست,ب اندازه زمان کش هاست رو مرورگر فقط نیاز ب اتصال نته بعدش میتونید اتصال نت رو از کنسول قطع کنید لذا این نکته مهمه..
من خودم سعی میکنم از اینترنت همراه برای اینکار استفاده کنم ک معمولا رو موبایل میشه از شیر اینترنت همراه اول,ایرانسل از طریق هات اسپات رو PS4,PC بصورت مشترک براحتی استفاده کرد
قبلش حتما مطمعن شو اتصال قندشکن رو PC اگر داری غیر فعال باشه چون در صورت اتصالش ممکنه ب درستی کار نده پس قندشکن باید قطع باشه
سلف هاست مورد نظرتو بعد از دانلود با استفاده از PC ک معمولا تو یک فولدر هستن رو باز سپس یک نرم افزار اجرایی داخلش ب نام Exploit-Host-Server باید باشه,بعد از اجرای Exploit-Host-Server یک ای پی ب شما میده این نکته رو در نظر داشته باش بعد از اجرای نرم افزار ممکنه اجازه دسترسی فایروال ویندوزت باز بشه حتما هر دو تیک و اجازه کاملو باید بهش بدی
بعد کنسولو روشن با استفاده از هات اسپات و اینترنت همون گوشی ک با PC بهش متصل شدی کنسولم با همون نت متصل,مرورگر دستگاه رو باز در اخر ادرس ای پی برنامه Exploit-Host-Server رو تو مرورگر کنسولت وارد میکنی اگر تمامی مواردو درست رفته باشی میبینی تو مرورگر دستگاهت شروع ب کش هاست و تا 100 پروسه کامل بشه کار تمومه از مرورگر کنسولت خارج,اتصال اینترنتو از کنسول قطع,میتونی راحت تو دفعات بعدی از کش افلاین استفاده کنی.
خوبی استفاده از سلف هاست ها این هست ک اگر سازنده بعدا تو هر شرایط بصورت انلاین هاستشو اپدیت یا اصلا برش داره شما میتونی باز از این طریق استفاده کنی یا میتونی حتی ویرایش گلدهنم انجام بدی و با توجه به ورژنای بعدی و اپدیت گلدهن اون اپدیت اخرو ب جای هن قدیمی جا ب جا کنی.
اما اگر کلا وبکیت و اپدیت هک دچار تغییرات مهمی بشه مجدد نیاز ب تعویض سلف هاست و نسخه جدیده..