مطمعن باش بدون ارور نصب میشه,قبلا امتحانش کردم به جز این بازی که ی ریزه سنگینه قبلا سایبرپانکم از همین طریق بدون مشکل نصب کردم لذا از این بابت خیالت راحت باشهایشاا... که راحت و بدون ارور انتقال پیدا کنه . فقط این که منظورتون از شیرینگ اینترنت پرسرعت صرفا روشش بود یا این که به اینترنت هم نیاز دارم ( چون نمیخوام کنسول رو به نت وصل کنم ). همین طور من ورژن کنسولم 6.72 هستش و میدونم شما روی 9 هستید . به هر حال ممنون میشم برنامه هایی که نیاز دارم رو واسم قرار بدید و آدرس آموزشی که دارید . چون من واسه اولین بار میخوام این کار رو انجام بدم اتفاقا یه دونه هارد 1 ترا با فرمت exfat دارم منتها پره الان . نمیدونم چرا من توی پاک کردن بازی هایی که بازیشون کردم وسواس دارم حالا نمیدونم من تنها اینجوریم یا کسی هم مثل من هستش
ببین نیاز به نت مجزا نداره عرض کردم چون تو مقایسه با روش هارد بصورت مجزا زمان نصب از این طریق و استفاده از این برنامه بیشتر خواهد بود بنابراین میتونی از شیرینگ ی نت پرسرعت واسه ارسال بهترم بهره ببری ولی اگر نت مناسبم نداشته باشی مهم نیس.(این نت مجزا میتونه از طریق اینترنت موبایل و تنظیمات کانکشن pc با کنسول از طریق کابل لن انجام بشه و نیاز به نگرانی اتصال نت با کنسولم نیست)
بازم اگر امشب برسم لینک دانلود برنامه رو واست اینجا میزارم.
به هر حال خودتم بهتر میدونی دیگه این بازی ام اینقدر ارزششو داره تا بازیای قبلت رو به خاطرش فعلا پاک کنی.
آخرین ویرایش: