میشه خودت توضیح بدی؟
ما که اونجا نیستیم ولی دلمون میخواد بدونیم!!
برای اینکه خبر از تولید مودچیپ PSP دادن.اینا هم گفتن از رو ما کپی کردن.اگه اینجوره منم باید بگم که پرشین گیمرز خبرو از من برداشته چون من اول از همه خبر رو گذاشتم توی بازیسنتر.
:blushing: :blushing: :blushing: :blushing: :blushing: :blushing: :blushing: :blushing:خوب حداقل میشده از شبکه های زنده ی اینترنتی و ماهواره ای گزارش لحظه به لحظه رو دریافت کرد ..... خیلی مایو شدم..
:biggrin1: 
ببرند

و خداوند یه سری بی کار مثل شما را آفرید تا در هر سوراخی کمی موش بدونند تا شاید بتونن به زور چوب لا چرخ چند نفر بکنن!!و خداوند گرافیست مجانی را آفرید
و خداوند یک نفر را آفرید که جواب هر سوالی را بدهد!و خداوند یه سری بی کار مثل شما را آفرید تا در هر سوراخی کمی موش بدونند تا شاید بتونن به زور چوب لا چرخ چند نفر بکنن!!
شما چنتا از این عکس می خوای که با آرم و بی آرم باشه؟
![]()
![]()
![]()
![]()
و ...
حتما این سایتا هم از پرشین گیمرز کپی کردن عکساشونو
در این مورد شک نکنید که عکسی که بازیرایانه استفاده کرده اولین عکسی بوده که من گزاشتم چون مال خود سایته www.mod-chip.com می باشد!!
خوب احمق بیکار شاید دلشون نخواسته با لسو پاک کنن به توچه!
متن هم باشه اصلا تو راست میگی متنه پرشین گیمرزه
درضمن درسته تو قوانین نوشته نشده اما قوانین از آسمون که نمیاد! از زمین میادمدیرا نوشتن قوانینو میتونن اضافه کنن
کاربر Gameware به مدت:"تاجهنم" از سایت اخراج می شود به دلیل حرف زدن بر ضد بازیرایانه!!!
ببین عزیزه من هیچ گاه نخواستم در این بحث هایی که شما راه میندازی دخالت کنم ولی دیگه به نتیجه ی نهایی رسیدم(البته قدیم هم رسیده بودم) که هدف شما فقط و فقط مسخره بازیه !الان آقا اشکان میگه:
نقل قول:
خوب احمق بیکار شاید دلشون نخواسته با لسو پاک کنن به توچه!
متن هم باشه اصلا تو راست میگی متنه پرشین گیمرزه
درضمن درسته تو قوانین نوشته نشده اما قوانین از آسمون که نمیاد! از زمین میاد مدیرا نوشتن قوانینو میتونن اضافه کنن
کاربر Gameware به مدت:"تاجهنم" از سایت اخراج می شود به دلیل حرف زدن بر ضد بازیرایانه!!!
اشکان طرفدار هیچ کدوم نیست و خودشو در گیر این مسائل بیهوده و مسخره نمیکنه که بیاد اون کار رو انجام بده !