به قيمت مجله اضافه كنن
نه تو رو خدا dvd نذارین مثل dvd های بازینما میشه که از هر ده تا تریلرش یازدهتاش اجرا نمیشد.
حداقال یکی از تریلر های پر طرفدار رو با کیفیت بالا بزنید.یک تریلر که به دو تا تریلر بیارزه.کیفیت رو کاریش نمیشه کرد چون اگه دموها با کیفیت خیلی بالا باشن حجمشونم بیشتر میشه و تعداد دموها میاد پایین
و در مورد بد بودن بازیها هم مربوط به مطالبی که توی اون شماره چاپ میشه داره
یعنی از اینا که بگذریم میشه گفت قید یک شماره رو زدید برای اینکه به روز باشید ، درسته ؟چون مجله به چاپ مرداد نرسید و برای رفت برای شهریور بالای جلد هم نوشته شماره ی شهریور ... یعنی همون شماره ای که قرار بود مرداد منتشر بشه حالا توی شهریور منتشر میشه
و شماره ی بعدی هم که قرار بود توی شهریور بیاد میره برای مهر
به.یعنی شما واقعا اون مطلب رو جدی گرفتین !؟
میدونی فرستادن یه عده به لس آنجلس برای 4-5 روز چه خرج و مسئولیت سنگینی برای مجله داره ؟
یعنی از اینا که بگذریم میشه گفت قید یک شماره رو زدید برای اینکه به روز باشید ، درسته ؟
اگه اینطور باشه که خیلی خو
به.
داری میگی مردم رو گذاشتید سر کار ؟؟؟
یعنی رو هوای رو هوا ؟
خوب حداقل میشده از شبکه های زنده ی اینترنتی و ماهواره ای گزارش لحظه به لحظه رو دریافت کرد ..... خیلی مایو شدم...
عزیزم من که قضیه ی متواری ها رو نمیگم.این موضوع از اول یک شوخی بود و فکر نمیکنم هم کسی باورش کرده باشه !
حالا نمیدونم چی شده که شما فکر کردین این خبر واقعیه
ای بابا این که بحث نداره خب این همه سایت خبری بازی هست دلیل نداره که برای گرفتن اخبار حتما به E3 بریعزیزم من که قضیه ی متواری ها رو نمیگم.
اون همه خبری که از E3 منتشر کردین رو میگم.
یعنی همش الکی بود؟
شما با استناد به چه چیزی نوشتید اون خبرا رو ؟؟؟
مگه ندیدی گفتم :خوب حداقل میشده از شبکه های زنده ی اینترنتی و ماهواره ای گزارش لحظه به لحظه رو دریافت کرد ..... خیلی مایو شدم...

چفت؟میگم حالا ما انتقاد می کننیم کی گوش میده اینا به گوششون میرسه ؟؟
بی خیال ما هم یه انتقاد می کنیم . بهتر نیست چفتی چیزی بزنن به مجله چون من وقتی مجله رو ئمی گیرم سریع یه 3 یا 4 تا از برگه هاش پاره میشه
چفت؟
قفل رجبی چطوره؟
من نمیدونم چرا ولی یه دونه از صفحه های مجله ام هم تاحالا پرپر نشده!
شما فکر کنم از اونهایی هستی که برای صفحه زدن مجله
ابتدا دست را کامل باز کرده
میزارید روی صفحه
حالا دستتون رو جمع می کنید!
(صفحه سرویس شد!)
بعد ورق میزنیدمی بینید صفحه هه توی دستتون مونده!
چرا بازی رایانه رفته تو blacklist سایت PG؟