پیشنهادات و انتقادات در مورد بازی رایانه

• Thread starter Thread starter kinopio
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه میشه توی سیدی بیشتر دمو و تریلر بزارید نه مصاحبه. تو شماره ی E3 فقط یک تریلر اون هم MGS 4بود و بقیه مصاحبه پس HALO 3که توی پیش نمایش انقدر از دموش تعریف کردین چی شد؟ یا Crysisو یا lost planet و خیلی بازی های خوب دیگه

شما که داری رو سی دی فقط تریلر میذارین سعی کنین تریلرای خیلی توپو بذارین نه اینه فقط تریلر بازی هایی رو بذارین که تو مجله معرفی کردین. چون خیلی از بازیا نیاز به معرفی نداره

ِ

اگه به جاي cd يه dvd توي مجله بزارن خيلي بهتر ميشه .
البته dvd هم اگه بخان بذارن توش فقط تريلر بازي ها رو بذارن .
اگه اين كار رو بكنن مي تونن تريلر همه ي بازي هاي روز رو با كيفيت خوب
روي dvd داشته باشن .
اما اگه مي خوان با گذاشتن dvd توي مجله 1000 تومان به بالا :eek: به قيمت مجله اضافه كنن
ما كه از خيرش گذشتيم .
:cool:

نه تو رو خدا dvd نذارین مثل dvd های بازینما میشه که از هر ده تا تریلرش یازدهتاش اجرا نمیشد.

اولا كه چرا فحش مي دي .:mad:
دوما كه اگه همه تريلر هاشون رو با فرمت خود فيلم هاي dvd يا اصلا با همون فرمت mpeg بذارن
مشكل تو هم حل ميشه :cheesygri :cheesygri

کیفیت رو کاریش نمیشه کرد چون اگه دموها با کیفیت خیلی بالا باشن حجمشونم بیشتر میشه و تعداد دموها میاد پایین
و در مورد بد بودن بازیها هم مربوط به مطالبی که توی اون شماره چاپ میشه داره
حداقال یکی از تریلر های پر طرفدار رو با کیفیت بالا بزنید.یک تریلر که به دو تا تریلر بیارزه.
مثل MGS4 در شماره ی قبل .... در شماره های اولیتون من یک دمو از Resident Evil 5 دیدم که کیفیتش افتضاح بود...

چون مجله به چاپ مرداد نرسید و برای رفت برای شهریور بالای جلد هم نوشته شماره ی شهریور ... یعنی همون شماره ای که قرار بود مرداد منتشر بشه حالا توی شهریور منتشر میشه
و شماره ی بعدی هم که قرار بود توی شهریور بیاد میره برای مهر
یعنی از اینا که بگذریم میشه گفت قید یک شماره رو زدید برای اینکه به روز باشید ، درسته ؟
اگه اینطور باشه که خیلی خو

یعنی شما واقعا اون مطلب رو جدی گرفتین !؟
میدونی فرستادن یه عده به لس آنجلس برای 4-5 روز چه خرج و مسئولیت سنگینی برای مجله داره ؟
به.
داری میگی مردم رو گذاشتید سر کار ؟؟؟
یعنی رو هوای رو هوا ؟
خوب حداقل میشده از شبکه های زنده ی اینترنتی و ماهواره ای گزارش لحظه به لحظه رو دریافت کرد ..... خیلی مایو شدم...

یه پیشنهاد هم دارم....وقت برنامه رو زیاد کنید ..;)
شوخی کردم.
یه بخش پاسخ به نامه ها هم بذارید خوب....واقعا جای تعجب داره که یه مجله بخش بازخورد نداشته باشه...من موندم چرا تا حالا به فکرش نیفتادید.....

جون خودتون دی وی دی هم نذارید .
چون قیمتش خیلی میره بالا.

یعنی از اینا که بگذریم میشه گفت قید یک شماره رو زدید برای اینکه به روز باشید ، درسته ؟
اگه اینطور باشه که خیلی خو

نه قید هیچ شماره ای زده نشده
فقط شماره ای که قرار بود توی مرداد منتشر بشه و بالاش بنویسن شماره ی مرداد ماه حالا توی شهریور منتشر میشه و بالاشم مینویسن شماره ی شهریور ماه

به.
داری میگی مردم رو گذاشتید سر کار ؟؟؟
یعنی رو هوای رو هوا ؟
خوب حداقل میشده از شبکه های زنده ی اینترنتی و ماهواره ای گزارش لحظه به لحظه رو دریافت کرد ..... خیلی مایو شدم...

این موضوع از اول یک شوخی بود و فکر نمیکنم هم کسی باورش کرده باشه !
حالا نمیدونم چی شده که شما فکر کردین این خبر واقعیه

این موضوع از اول یک شوخی بود و فکر نمیکنم هم کسی باورش کرده باشه !
حالا نمیدونم چی شده که شما فکر کردین این خبر واقعیه
عزیزم من که قضیه ی متواری ها رو نمیگم.
اون همه خبری که از E3 منتشر کردین رو میگم.
یعنی همش الکی بود؟
شما با استناد به چه چیزی نوشتید اون خبرا رو ؟؟؟
مگه ندیدی گفتم :خوب حداقل میشده از شبکه های زنده ی اینترنتی و ماهواره ای گزارش لحظه به لحظه رو دریافت کرد ..... خیلی مایو شدم...

عزیزم من که قضیه ی متواری ها رو نمیگم.
اون همه خبری که از E3 منتشر کردین رو میگم.
یعنی همش الکی بود؟
شما با استناد به چه چیزی نوشتید اون خبرا رو ؟؟؟
مگه ندیدی گفتم :خوب حداقل میشده از شبکه های زنده ی اینترنتی و ماهواره ای گزارش لحظه به لحظه رو دریافت کرد ..... خیلی مایو شدم...
ای بابا این که بحث نداره خب این همه سایت خبری بازی هست دلیل نداره که برای گرفتن اخبار حتما به E3 بری ;)
اون زمان که E3 برگزار میشد هر حرفی تونمایشگاه زده میشد همون لحظه رو سایتها میومد حالا شما اون موقع نبودی اون موقع حمید اخبار رو سریعا پس از دیدن و شنیدش میزاشتشون تو سایت!

میگم حالا ما انتقاد می کننیم کی گوش میده اینا به گوششون میرسه ؟؟

بی خیال ما هم یه انتقاد می کنیم . بهتر نیست چفتی چیزی بزنن به مجله چون من وقتی مجله رو ئمی گیرم سریع یه 3 یا 4 تا از برگه هاش پاره میشه

میگم حالا ما انتقاد می کننیم کی گوش میده اینا به گوششون میرسه ؟؟

بی خیال ما هم یه انتقاد می کنیم . بهتر نیست چفتی چیزی بزنن به مجله چون من وقتی مجله رو ئمی گیرم سریع یه 3 یا 4 تا از برگه هاش پاره میشه
چفت؟:)

قفل رجبی چطوره؟:D

من نمیدونم چرا ولی یه دونه از صفحه های مجله ام هم تاحالا پرپر نشده!
شما فکر کنم از اونهایی هستی که برای صفحه زدن مجله
ابتدا دست را کامل باز کرده
میزارید روی صفحه
حالا دستتون رو جمع می کنید!
(صفحه سرویس شد!)
بعد ورق میزنیدمی بینید صفحه هه توی دستتون مونده!:cheesygri

چفت؟:)

قفل رجبی چطوره؟:D

من نمیدونم چرا ولی یه دونه از صفحه های مجله ام هم تاحالا پرپر نشده!
شما فکر کنم از اونهایی هستی که برای صفحه زدن مجله
ابتدا دست را کامل باز کرده
میزارید روی صفحه
حالا دستتون رو جمع می کنید!
(صفحه سرویس شد!)
بعد ورق میزنیدمی بینید صفحه هه توی دستتون مونده!

حقیقتا شماره های قبلیم شدن مثل زیر خاکی . اما یه چفت بزنن که بد نیست :cheesygri

چرا بازی رایانه رفته تو blacklist سایت PG؟

به دلایل خاص امنیتی. به زودی می فهمید! اگر توی انجمن های http://www.persiangamers.com یه گشتی بزنید متوجه میشید.

چرا جواب این پیشنهاد رو ندادید؟
یه بخش پاسخ به نامه ها هم بذارید خوب....واقعا جای تعجب داره که یه مجله بخش بازخورد نداشته باشه...من موندم چرا تا حالا به فکرش نیفتادید.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or